Week straf juf Kajsa (Facebook) voor beledigen overheid (RVO)

Politiestaat-achtig beleid

Ja hoor, het is alweer zover, nu 7 dagen verbanning van Facebook omdat RVO-ambtenarij een klacht indiende. En omdat ze een klacht indienen overtreed je dan zogenaamd ‘community guidelines’, die zo wijd omvattend zijn dat ze alles kunnen betekenen.

Juf Kajsa van Safespacebook zette me eerder 3 dagen in de hoek voor het onheus bejegenen van Meindert Smallenbroek, de directeur Energie en Omgeving die 73 miljard SDE+subsidies uitgeeft voor zaken als het stoken van onze bomen in bomencrematoria.

Deze opmerkingen waren verwijderd

Nu ben ik er zeven dagen afgetrapt, vanwege een reactie op een RVO-advertentie met politiestaat-achtige trekken. Eerder had ik ze aangesproken op hun gebrek aan manieren, dat ze de burger met ‘je, jouw’ en jij’ toespreken.

Ja, onze leugenachtige en corrupte overheid heeft geen enkele manieren of waarheidsliefde

Deze overtreffende trap, die was bedoeld om andere mensen op te ruien tegen dit miljardenlek van het Ministerie van Klimaat. Het was eigenlijk als test bedoeld, om te zien of ik dan ook een brief van de politie in de bus krijg.

Een ‘belediging’ op Facebook van een FB-vriend van me (NIET IK dus), onze leugenachtige en corrupte overheid kent haar prioriteiten

Want een FB-vriend van mij moet zich al op het bureau melden vanwege ‘uitlatingen op Facebook’ die hij over dat ‘beste overheidsbedrijf 2018’ deed, Staatsbosbeheer.

Juf Kajsa grijpt in

In China krijg je als burger al een ‘goed gedrag’-scorekaart. Zo verzamelen ze al via een puntensysteem of je ‘goed burger’ bent, of dat je door je puntjes heen bent. Zodat je bijvoorbeeld niet mag reizen, wanneer je ‘het systeem’ al te onheus bejegent. Die kant gaan wij ook op als batterijtjes van de Matrix, de invoering van de Klimaatwet is de opmaat tot die totalitaire staat.

Dat je straks ook niet meer (elektronisch) kan betalen, wanneer sofinummer 12445456 zich onheus heeft uitgelaten over klimaatbeleid: met 1 druk op de knop ziet de overheid al je gegevens. Wie weet krijg je zelfs ‘rechtspraak’ geautomatiseerd, een computer die de rechtsregels vergelijkt met je toegeschreven misdaad.

Er worden de raarste dingen op Facebook gezegd. Je mag zelfs pleiten voor genocide uit naam van De Aarde, de moord op ongeboren kinderen, of de roof van duizenden miljarden euro’s en verarming van je medemens.

Het is zo buiten context over de top, zonder smiley; heerlijk ronkend hahahaha hrrrrrr.

Maar alleen de opmerkingen die Het Systeem geweld aandoen, daar doen ze druk over. Of wanneer je zo’n linkse majoor beledigd als Bas Eickhout; dan tikt Juf Safespacebook je ook op de vingers. Omdat Facebook links liberaal is, en met zulke lieden sympathiseert, de zichtbaarheid van hun nuchter gezien fascistische uitingen stimuleert..

Je kunt stellen ‘dat heeft zo’n jongen toch niet nodig’, naar Herman Finkers zijn oproep tot droog-Tukkerse nuchterheid. Absoluut! Je kunt dit taalgebruik zo inderdaad typeren, wanneer je de context niet ziet of wilt zien als proefballon.

En vooral, omdat je zelf wilt geloven dat je ‘veilig’ bent wanneer je maar doet wat je gevraagd wordt. Net als al die duizenden mensen die zich dagelijks op het vliegveld laten betasten en uitkleden, zogenaamd vanwege ‘terrorisme’. Dat je jezelf zo laat vernederen, en dat personeel zich vanwege ‘een regel’ zo gedraagt.

Mijn punt is: accepteer je dit, dan accepteer je de glijdende schaal. We zeggen: tot hier en niet verder… Want dit is nog maar het begin.

Alleen de wereldwijde invoering van een politiestaat die baas over uw buik wordt: kijk, dat mag dan weer wel. Dit is veel erger, nazisme in het kwadraat….

IN dit geval is het proefballonnetje dus ‘geslaagd’, wie ‘De Staat’ beledigt wordt de mond gesnoerd.  Of de brief van de politie ook komt, we gaan het zien.

Mijn opmerking was expliciet bedoeld om mensen op te ruien. Want waarom accepteren we deze leugenachtige en corrupte overheid nog met al haar regulering, bedoeld om een kleine elite aan geld en een bureaucratische klasse aan werk te helpen, ten koste van de rest?

…Essay Kaczynski 1995, eergisteren besproken

Steeds nemen ze een hapje uit je vrijheden, een logisch gevolg van een technocratie zoals eergisteren besproken bij het Essay van Theodore Kaczinsky.

Zo is Facebook dan ook ooit bedoeld, als LIFELOG van de Amerikaanse veiligheidsdiensten; het monitoren van je burgerbevolking. Toen Lifelog ophield (februari 2004) kwam Facebook plots in de lucht.

Censuur grijpt in; je mag Donald Trump WEL voor alles uitmaken, maar niet zeggen dat deze man schadelijk is, terwijl hij dat is. Hij woont aan de Effathalaan 40 in Voorburg.

Je ziet dus dat ze je uitingen begluren en oordelen of ’t door de beugel kan. En ‘ze’ kan onmogelijk het personeel van een onafhankelijk privaat bedrijf zijn waar miljarden mensen van alles zeggen in ’t Engels en Swahili. Dit is dus expliciet vanuit RVO opgezet, dat zij aan de bel trokken. Zie maar, men hoeft iets maar als ‘aanstootgevend’ te ervaren, en je bent al weg:

Aldus Kajsa…

Nu nog subtiel, straks met oproep bij het politiebureau, en iedereen accepteert dat. Dus neem ik het voortouw alvast, door met mijn verbanning mensen er op te wijzen: nee, er is geen vrije expressie, daar is men zeer discriminerend.

Uw Rechtse Hippie is ook liever in de natuur, dan achter de beeldbuis

De ene groep kun je veel eenvoudiger onheus bejegenen dan de ander, zie ook waarvoor boeren door ‘de groenen’ worden uitgemaakt, de leugens die over onze voedselproducenten uitgestort worden. Door clubs die onze leugenachtige en corrupte overheid zelf financiert.

Maar onze leugenachtige en corrupte overheid, daar mag je geen kwaaie dingen over zeggen. Dan komen ze met hun Postbus 51-campagne ‘Doe’s Lief: terwijl de ambtenarij van De Staat zelf de burgers met miljarden besteelt, de kluit belazert en liegt. Niets bepalen, wel betalen.

Dus doe ik dat nu wel, zolang daar nog geen nekschot op staat. Ondertussen is het wel even goed, een weekje Facebook-loos leven. Ondertussen is het een beetje vreemd. In het dagelijks leven op straat, dan kom je grotendeels normale mensen tegen. En je kunt je niet voorstellen dat 1 van hen een technocratische politiestaat zou willen, bijvoorbeeld omdat ‘het klimaat’ dat zou vragen.

Aan de andere kant: dat is ook de zwakte. Mensen hebben grosso modo nog geen flauw idee wat er voor ze is verzonnen.

7 Replies to “Week straf juf Kajsa (Facebook) voor beledigen overheid (RVO)”

 1. Rypke! je hebt heel wat punten gemaakt. Hulde aan de onthulling van de hufters en accountability voor alle gaaiers, psychopatische zgn politiek geengageerde “leiders”, managers en andere nietsnutten. Laat het nuchtere licht maar schijnen!

  De groeten uit Utreg!

 2. Het blijven interessante tijden waar wij thans in leven.
  De marionetten van de poppenspelers vinden blijkbaar dat ze zich zelf niet aan de dwangregels behoeven te houden die ze zelf opstellen.

  Hopeloos gedoe.

  Jos.

 3. Met het adres van Smallenbroek zijn leuke woordspelingen te maken.

  Marcus 7: 32-35.
  Effatha

  Deze man is oost-indisch doof.
  Een hopeloos geval. Niet te genezen door een mens. Zal een hogere macht aan te pas moeten komen om Smallenbroek weer op het rechte pad te krijgen.

  Keep on the good work!!

  Groet, Jan

 4. Zie ik daar nou een plaatje/pasfotootje van een man die verguld is met zichzelf? En een die smalend en geringschattend op/naar het gepeupel (neer)kijkt? Dan issie in “goed” gezelschap! Tsss.

 5. De geschiedenis leert ons dat wij dienen te waken voor herhaling. Daarom is het handig om deze gehele serie eens te bekijken om kennis te nemen van waartoe mensen in staat zijn https://vimeo.com/301674123 . Het blijft mooi om te lezen hoe je het duister in het licht zet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *