30 dagen Facebook-blokkade dankzij Bart de Koning ( 06-29096804)

Wanneer ik bij Facebook een klacht wil indienen werkt de functie zogenaamd niet…

Nadat Natuurmonumenten/Bart de Koning een klacht indiende ben ik nu ALWEER van Safespacebook geweerd, ditmaal voor 30 dagen. Ik zou weer wazige ‘community guidelines’ hebben overtreden voor ‘veilig Facebook’, enkel omdat ik het openbaar beschikbare nummer toon van de schrijver van basisschoolboeken, die uw schoolkind indoctrineert met anti-wetenschappelijke onzin en haatpropaganda tegen boeren/vissers.

Een nummer dat hij zelf op internet zette van zijn eigen bedrijfje voor schoolkinderfeestjes. Waarna men hier wilde reageren alsof dat ‘onsmakelijk’ zou zijn. Alsof het niet onsmakelijk is dat je basisschoolkinderen misleidt met campagne-onzin van Natuurmonumenten en WNF/Eneco en dat als ‘feit’ presenteert.

‘Tegen onze community guidelines’ betekent niets anders dan ‘Bart de Koning diende een klacht in

Ach gossie, ze moesten huilen…. Terwijl IK niet vroeg om hun aanwezigheid op MIJN pagina, dus zij hoeven zich bij MIJ niet ‘veilig te voelen om zich te verenigen’.

Dus alles dat lange tenen raakt/de willekeur van de emotionele onvolwassenen

Zo’n blokkade op Facebook krijg je wanneer iemand van de Linkse hoek/kleuter zonder relativeringsvermogen zich beklaagt bij Facebook. Dat kun je doen door op de 3-stipjes boven een bericht te klikken. Om dan te klikken. Of je kunt bij ‘gegevens beheren en bezwaar maken’ de volgende dingen aanklikken. Alleen kan IK dus niet rapporteren dat ik in vrijheid van expressie wordt gepest en lastig gevallen door Bart de Koning. (kan niet op ‘verzenden’ drukken)

Ach Gossie, voelde Bart zich gepest

Dus zo worden ‘Richtlijnen voor onze Community’ gelijk aan ‘Lange Tenen van linkse jankerds zonder relativeringsvermogen, rede en verantwoordelijkheidsbesef’, aka mensen met vals zelfbeeld als ‘Gutmensch’.

Eerder deed Bas Eickhout dat al, de Groene Europarlementarier, vervolgens twee maal een RVO-ambtenaar, Meindert Smallenbroek woonachtig aan de Effathalaan 40 te Voorburg, die 73 miljard euro subsidies weggeeft voor het in brand steken van bomen en het plaatsen van windturbines in natuurgebied.

Bart en Mart hebben geklikt en vonden bij Links Liberale onzichtbaren hun gewillig oor

Ik wil nu een klacht indienen bij Facebook, want ik heb niets strafbaars of onbetamelijks geschreven. Maar dat willen ze nu niet verwerken, dus ze geven mij ook niet de mogelijkheid tot rationele tegen-argumentatie. Emotionele willekeur regeert. De emotionele wil van de wollensoksuelen Bart en Mart is wet, omdat zij bij juf Kajsa van Safespacebook een gewillig oor vinden. Ik zou dit indienen:

Geachte Facebook U hebt mij opnieuw geblokkeerd na een klacht van Bart de Koning/Natuurmonumenten, en kunt na herhaling van blokkade wegens een verborgen klager uit het Links-Liberale spectrum/de totalitaire overheid, niet langer aan de verdenking ontlopen dat U het vrije debat actief onderdrukt om uw ideologische geestverwanten van het Links-Liberale spectrum en globalistische technocratie een voorsprong te geven.

U geeft geen objectieve criteria wat ‘facebook veilig houden’ is en reageert slechts op de klacht van iemand- Bart de Koning- die ik van harte uitnodig met mij in debat te gaan over de inhoudelijke kwestie die ik te berde breng die zeer urgent is; de anti-wetenschappelijke inhoud van schoolboeken. Dit is censuur van de vrije expressie van een wetenschapsjournalist, ik heb niets strafbaars of onbetamelijks geschreven, publiceer slechts nummers die zij ZELF op het web zetten, en uw bedrijf onwaardig waar U reeds een publieke functie vervult.

Tenzij U toegeeft: wij zijn totalitair en tegen open debat. Wanneer iemand’s gebrek aan relativeringsvermogen en lange tenen de criteria zijn waarop U iets onbetamelijk acht, waarom verbiedt U dan bijvoorbeeld geen Hitler-vergelijkingen met rechtse politici? Is het niet onbetamelijk wanneer je politieke tegenstanders voor massamoordenaar uitmaakt? Waarom staat U dat dan wel toe, en niet de publicatie van openbare gegevens? Hartelijke groet Rypke Zeilmaker, natuur/wetenschapsjournalist

..maar ik krijg ene ‘Linda’ aan de lijn, en die wil het nummer van Bart de Koning niet geven

Wat is er nu ‘onsmakelijk’ aan een openbaar nummer publiceren dat ze zelf op hun website zetten. En waarom moet je zulke bevelen uitdelen met een anoniem mailadres?

Ze zetten het er zelf op

Je ziet het, het ‘Linksche Thuigh’ heeft geen argumenten en kan alleen maar als totalitaire kleuter reageren, actief het debat onderdrukken. Zodra je inhoudelijk debat wilt over klimaat, vergelijken ze je immers ook direct met een holocaustontkenner (‘klimaatontkenner’) Omdat het Linksche Thuigh het op argumenten glorieus verliest, verkiezen ze hun valse zelfbeeld als ‘Beter dan Gij Mensch’ als uitgangspunt.

Meer dan repressie, propaganda en intimidatie hebben ze niet te bieden aan de zijde van de PvdA-of-erger. Dus toen ik het nummer 06 425142888 belde kreeg ik ene ‘Linda’ die stelde dat Bart de Koning tot 13 juli op vakantie was. Zij zou zijn plaatsvervanger zijn. En die wilde zijn nummer niet geven.

Het ‘beschermen’ van mensen = het bewaken van lange linkse tenen = Safespacebook

Wanneer we dan toch enkel met blokkeren, achterhouden en schelden een discussie voeren noem ik haar dan ook gewoon ‘linkse teef’. Al die linkse wijven klinken alsof ze de baard in de keel hebben. In plaats van als een vrouwelijke vrouw, ze hebben thuis ook de broek aan en lopen altijd voorop met zo’n linkse sukkel er achteraan te sjokken, zo’n heuptas-metroman die de baby in de buidel draagt, en die ‘ooh huishouden is mijn passie’ roept met zo’n Helium-stemmetje.

Ook zonder Linda hebben we nu Bart de Koning zijn eigen nummer ook te pakken: 06-29096804. Dus het is Linda zelf geweest die bij Facebook klaagde?

Ik mag zelfs geen klacht indienen bij Facebook

We willen niets liever dan een inhoudelijk debat, maar de ervaring leert dat de linkse medemens niets liever wil dan het open debat onderdrukken.

Dus naar Schopenhauer stellen we dan dat je met schelden kunt volstaan. Alleen met beschaafde mensen kun je een echt debat voeren, en mensen die daartoe mentaal ge-equipeerd zijn. (met vrouwen debatteer je ook niet, die geef je complimentjes als ‘wat zit je haar leuk’ 🙂 )

Omdat uw Rechtse Hippie al ideologisch slecht ligt bij Links-Liberaal Facebook zoeken ze excuses om je van hun platform weg te treiteren. Ik kan dus zelfs geen klacht bij Facebook indienen want dan doen ze plots of er een ‘storing’ is. Het wordt kortom steeds minder gezellig in Nederland. Bart de Koning zoekt dus gewoon ruzie. Kleuter.

…vertrouw je je kind HIER aan toe?

Hoe kan zo’n groenig linkse kinderstalker zich nu op een veilige manier over je kinderen ontfermen? Tijd dat WIJ een feestje met Bart vieren 🙂 Joehooe, Groen Linkse Bartjuuhhh…

Uw Rechtse Hippie zal graag eens een hartig woordje met Groen Linkse Bartje de kinderbederver wisselen 🙂

Natuuronderwijs moet niet door Groen Linkse kinderbedervers verzorgd worden, danwel dubieuze propagandisten voor een communistische heilstaat met groene vermomming. Haal de jager, de visser en de boer in de klas, de mensen die de natuur van ondervinding kennen, laat je kind een moestuin aanleggen, visjes vangen en bakken.  Bel uw Rechtse Hippie en we gaan een keer valkenieren, bij de boer kalfjes verzorgen of met de visser mee op de garnaaltjes.

Of boek een cursus Bullshit-detectie.

We kunnen deze blokkade dan ook niet anders uitleggen dan als een wanhoopsdaad. Ze hebben al verloren, de links-‘liberale’ en globalistische stakkers van de PvdA-of-erger, en grijpen naar totalitaire middelen om hun gebrek aan inhoud te camoufleren. ‘Links’ is dan ook niet zozeer een politieke stroming als wel een uiting van een geestelijke staat van onvolwassenheid, irrationeel en onverantwoordelijk.

Lange Linkse tenen bepalen de bandbreedte van discussie

Help mij dus mee, en deel dit bericht op Facebook. Ik mag nu niks meer plaatsen, maar jij mag mijn bericht wel delen en pleit ook voor een sociaal media-platform waar alle kanten van het politieke spectrum een plek hebben. En waar niet ‘lange tenen’ maar ‘grijze cellen’ de toon voor het debat zetten.

8 Replies to “30 dagen Facebook-blokkade dankzij Bart de Koning ( 06-29096804)”

 1. Mijn reactie is.. Er is maar één remedie trek de stekker uit Facebook.. Ik had 13000 volgers en werd constant geblokkeerd.. Heb de stekker er uit getrokken.. Wie denkt Facebook wel wie zij zijn.. Ik laat mij niet meer grk maken door die achterlijke Facebook.. Ik lees je artikelen ook wel online..

 2. Heb dit blog en die van de processierups van vandaag openbaar gezet op mijn tijdlijn. Ben het met Paul eens, dus als ik ook geblocked wordt ben ik klaar met Facebook. Heb dit ook op jouw site geschreven in de reactie op het verhaal over de schoolboeken:
  ‘Rijpke schijnt voor 30 dagen geblocked te zijn door Facebook. Hij zegt door Bart de Koning. Dit vind ik jammer want ik vind zijn blogs noodzakelijk.
  Ook schreef hij dat het nummer dat hij noemde gewoon op een openbare site staat dus waarom dan deze stappen? Te lezen op zijn site http://www.interessantetijden.nl
  Als vrouw ben ik helaas niet de moeite waard om een debat te voeren maar voor mij geen reden om hem aan te geven bij Facebook. Hij zal vast eens gekwetst zijn door een vrouw! Dat is een aanname van mij!
  Dus zoek hem maar op, op zijn eigen site want Facebook begint mij ook de keel uit te hangen!’
  Ik weet niet hoe trouw mensen zijn maar in ieder geval zolang ik niet geblocked wordt deel ik jouw artikelen.
  Vriendelijke groet

  1. Je reactie is nu precies cliche-bevestigend. Je trekt het meteen in het persoonlijke, en dat is wat ik nu juist bedoel. Je kunt niet met een vrouw over abstracties discussieren of ze worden persoonlijk, daarom zijn jullie eigenlijk ook ongeschikt voor bestuurlijke functies danwel beroepen waarbij enig abstractievermogen is vereist.

   En nee, vrouwenvoetbal is ook niet om aan te zien, geen positiespel of creatieve balcapriolen. Ik vind vrouwentennis nog wel geil, met die korte rokjes en die hitsige kreetjes er bij, maar sjezus, de mobiele eenheid van Lesbos United, ‘doet werkelijk zeer aan je ogen, al kun je er ook best om lachen als je met voldoende sarcasme gezegend bent..

 3. Gedeeld op FB want doelbewust kinderen hersenspoelen is georganiseerde misdaad. Dat zijn de ergste, vooral als ze ook nog feestjes met peuters organiseren dienen alle alarmbellen bij ouders af te gaan. Is Ed Nijpels spelleider op die feesten?

 4. Al een poosje probeer ik jouw artikelen d.m.v. tags op jouw site te krijgen, maar mij lukt het niet. Ik zie ook niemand anders die jou doorlinkt dus of jij hebt een optie ingesteld dat niemand je kan taggen of FB sluit het af. Deel de artikelen daarom maar openbaar. Groet, Nicole

 5. Oh.. ik lees je reactie eerder over vrouwen. Daar heb je een punt. Ik vroeg me soms al af of ik soms omgebouwd was: ik hou niet van chocola, ik hou niet van winkelen, ik wil de afstandsbediening in mijn hand en ik doe alles zelf. Ik hou ook niet van discussies en debatten, meestal gelul in de ruimte en lees ook liever. Als ik het met je eens ben deel ik je! Dus mijn excuses voor mijn ‘gezeur’ en ga zo door. 👍
  Ps is ook niet zo zwart-wit bedoeld hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *