Sandor Gaastra krast met viltstift in ‘openbaarmaking’ Klimaattafels

Kees Vendrik als voorzitter is hoofdeconoom van de Triodosbank, openbaarheid bij onze leugenachtige en corrupte overheid = alle namen met viltstift

De op 2 juli ‘openbaar’ gemaakte Klimaattafels zijn door de HIER besproken Sandor Gaastra (Klimaatpotentaat Ministerie Klimaat) en zijn klimaatambtenaren met viltstift bewerkt. Nadat ze eerder al een vertragingstactiek van een half jaar toepasten zodat onze gekozen Kamerleden op informatie-achterstand staan.

De mensen die de invoering van hun totalitaire Klimazistaat mogen bekostigen met vrijheid en goed, die kunnen nog steeds niet zien wie over hun rug besluiten nemen. Alleen de namen van de lobbyclubs die aan ons willen verdienen onder Staatsdwang, danwel die hun communistische/ecofascistische machtsfantasieën uitleven willen.

Bij de Klimaattafels ‘Gebouwde Omgeving’ maakten clubs als Greenpeace, Milieudefensie en energiebedrijven het welzijn van mensen ondergeschikt aan een abstract papieren doel van 3,4 Megaton CO2. Ten koste van uw spaargeld, vakantiegeld, zorg voor uw bejaarde ouders, bestedingsvrijheid van je gezin, het gemeentelijke zwembad, de muziekvereniging, vrijheid en mobiliteit drukken ze dat doel koste wat kost door.

Over mijn dode lijk dat ik hier als Blokkeer-Fries aan meewerk, deze demonische brutaliteit dient bestraft te worden.

De burgers die alles moeten betalen waren er niet bij, maar hun vriendje Diederik S wel. Meindert Smallenbroek, het miljardenlek van de Rijksdienst voor Onderwerping van Nederland (RVO) woont aan de Effathalaan 40 in Voorburg.

Orwelliaanse Klimaatministerie (en politie/het corrupte OM) leest met Rode oortjes mee 🙂
Zo blijkt bijvoorbeeld dat de communist Kees Vendrik van Groen Links als ‘hoofdeconoom’ van de Triodos Bank voorzitter mocht zijn van de Sectortafel Elektriciteit. Zo mag dus de Triodosbank een dictaat afspreken met ecofascisten van Greenpeace en de communisten van Millieudefensie over de energievoorziening van onze huizen.

Samen met de ‘rechtse’ zakkenvullers van Uneto-VNI en Bouwend Nederland die de- met geweld afgedwongen- winkelnering tegemoet willen zien, klassiek gevalletje Bootlegger-Baptist-speltheorie (zie mijn verhaal in Elsevier Weekblad ‘hoe millieuclubs en multinationonals samenwerken‘).

Wat voor drugs gebruiken die mensen?

Wat kinderen ons leren…maar naar burgers luisteren en kritische experts: dan gaan de oordopjes in en tonen ze ‘bestuurlijke daadkracht’ en gaan ze ‘draagvlak bouwen’; propaganda bedrijven en kritisch geluid monddood maken

De mensen die van de subsidies profiteren en die een machtspositie hopen in te nemen in de nieuwe klimaatdictatuur waren genodigd aan de Klimaattafels van de pedofiel Ed Nijpels (die in 1978 als Kamerlid pleitte voor afschaffing legale seksleeftijd, zelfs tot onder 12 jaar).

De bestuurder met 9 levens, die druk uitoefende op een VVD-statenlid om met publiek geld in het bedrijf te investeren waar hij commissaris was, een onderdeel van Econcern. Ed Nijpels met zijn Energielabel G-boerderij aan de Diken hier in Langweer, Ed Airmiles die kerstfeest met de SER vierde in Nieuw Zeeland.

Zij die op het menu staan mochten niet aan tafel, en ‘adding insult to injury’ krassen de klimaat-ambtenaren van Sandor Gaastra (Directeur Generaal Klimaat) dan ook nog vrolijk alle namen weg.

Na krasloten nu ook kras-openbaarmaking, dat de mensen die de lasten krijgen niet zien WIE ze opleggen

Staatsgreep door de Klimazi’s
In dat geheimhoudings-licht kun je ook de hier boven afgebeelde tweet zien van Directeur Generaal Klimaat Sandor Gaastra, luisteren naar ‘wat jongeren ons leren over het klimaat’. Zichzelf een moreel excuus geven om op gezag van door Groen Links- propaganda gehersenspoelde kinderen tot dictator te verheffen.

Terwijl Sandor Gaastra dus NIET wil luisteren naar de kiezers die in overweldigende meerderheid voor de FvD stemden om die Klimaatwet in de Eerste Kamer te blokkeren. Maar dan rammen ze die wet er nog snel door, voor de nieuwe Eerste Kamer is geinstalleerd. En sluiten ze de FvD in alle provincies (behalve Limburg) uit van coalitiedeelname.

En vervolgens ‘frame’ je in je gecontroleerde massamedia (met hun ‘hoofdredacteuren-overleg’)  PVV’ers en FvD’ers als ‘die schreeuwers’, als Untermenschen. Wanneer je niet stemt op hun kartel, dan framen ze je met hun linkse media tot nazi. Of ze schieten je kandidaat gewoon dood, zoals ze met Pim Fortuyn deden.

Dolfie noemde ‘Het Duitse Volk’ de backup van de Duitse Mark. Bij de Klimazi’s zijn de Nederlandse burgers de backup van het financiele systeem

Eufemistisch spreekt de Triodosbank bij ‘De Energietransitie’ ook over een ‘sociale transitie’. Inderdaad, we gaan van een markteconomie en papieren democratie (lobbycratie met welig tierende netwerkcorruptie) naar een communistische/ecofascistische heilstaat, een Planeconomie met openlijk totalitair regime.

Dit is de meest totalitaire ingreep sinds Seys-Inquart na mei 1940 werd geinstalleerd na het bombardement op Rotterdam. Wij werden eerst 25 jaar lang door klimaatpropaganda gebombardeerd, door die leugenpers van de NVJ op gezag van Postcode Loterij BV…

De mogelijkheid bestaat dat we zelfs CO2-bonkaarten krijgen (halvering van je energieverbruik en De Staat die kijkt of je over koolstofbudget zit). De werkelijke macht zit niet bij die scherts-figuren in de Kamer, maar bij wandelende leugens als Politiepotentaat Sandor Gaastra. En ongevraagde ‘advies’-organen als de SER onder voorzitterschap van PvdA-Kartelkoningin Mariette Hamer.

Mensen ondergeschikt aan een abstract Hoger Doel, 3,4 Megaton CO2

Burgers koken als kikkers in pan
Kajsa Ollongren stelt dat ze de klimaatdictatuur sluipenderwijs invoeren, zodat niet direct massief verzet loskomt (‘niet morgen verplicht’). Ze doen het weer stapje voor stapje, net als nu bij de geleidelijke ophoging van de energierekening als uitvloeisel van het SER Energiedictaat (2013).

De apathische Nederlanders slikten ook die geleidelijke verdubbeling van de energierekening uit het  107 miljard euro kostende SER Energie-dictaat (2013), dat op gelijke wijze tot stand kwam: de gene die niet aan tafel zat stond op het menu.

Men is bang en laf.  Voorbeeldje: Een Allochtoonrapper op de Zwarte Cross sloeg de meest asociale taal in zijn teksten uit, verheerlijkt normoverschrijding. Maar hij ziet dat ze shoarma verkopen bij Allah’s Afbakbar, dan istie plots vroom Moslim en moet ’t weg. Waarna de knipmesjes van de Zwarte Cross meteen overstag gaan, de leernichten, motor-homo’s.

Met zulke weekdieren die je land en cultuur moeten verdedigen (en wie laat zulke wansmaak ten eerste al optreden), dan is het invoeren van een klimaatdictatuur een koud kunstje. In de Achterhoek hebben ze geen Jenny Douwes, blokkeer-Achterhoekers. Het moet dus van de Friezen komen.

We gaan daarom nu weer even terug naar wat Kajsa ons te zeggen heeft aan de Klimaattafel:

De gebouwde omgeving raakt mensen in hun thuissituatie. Dat moet serieus genomen worden ( lees, dat interesseert ons geen bal RZ) en ligt politiek gevoelig. Het is belangrijk dat mensen hun handelingsperspectief kunnen zien. Laat de transitie daarom een geleidelijk proces zijn, mensen kunnen niet morgen verplicht  worden.

Dus een beetje als kikkers in een pan met water die je langzaam aan de kook brengt. Nou, wij koken hier al. Van woede om de onbeschofte brutaliteit.

Lekker met stiftje tegen die gekke domme burgo’s krassen

Wat hier vooral tegen de borst stuit is de sociopathische insteek van die ‘Klimaattafels’, die ze bewust geheim hielden omdat ze zelf (diep van binnen) ook weten dat ze fout zitten. Blijkbaar dachten ze na het SER Energie-dictaat ‘ha, dit slikken die burgertjes ook, nou, dan doen we er nu nog een stapje bovenop.’

We beleven zo live, de constatering van Thomas Hobbes in De Leviathan: dat een kleine clubje fanatieke eensgezinden een verdeelde overmacht de baas kan zijn.

We zien wel dat VROM-ambtenaar Chris Kuijpers van de partij was bij de Klimaattafels. Dat is ook de ambtenaar die Natura 2000 in het IJsselmeer/Markermeer hielp omzeilen met de TBES-operatie (zie mijn artikel in Elsevier Weekblad), het illegaal doordrukken van de Marker Wadden en subsidieren van Natuurmonumenten. Zodat zandspuiter Boskalis hier droog kon oefenen voor eilanden in de Noordzee. E zodat de Luchthaven Lelystad doorgedrukt kon.

Marker Wadden als groen doekje voor bloeden Lelystad Airport en Overslag-terminal met verdiepte vaargeul voor ‘Marker Wadden’-zand

Met zwijggeld voor Natuurmonumenten en milieuclubs, dat die mondje dicht doen over die luchthaven die in 2020 open gaat. Dus je opent WEL een luchthaven, maar je stelt tegelijk dat die stomme burgertjes straks verplicht geld moeten lenen om hun huizen te ‘verduurzamen’: lees, de zakken vullen van Bouwend Nederland. We zijn dus gelijk aan het land waarmee we – tegen het NEE-ferendum in- een associatieverdrag aangingen.

Net als de Oekraïne een corrupte oligarchie. Maar dan bedekt onder ‘wetenschappelijke noodzaak’, en ‘keurige verdragen’ en ‘technische rapporten’, commissie-adviezen.

Protestclub tegen Lelystad Airport vindt dat ze hoger moeten overvliegen

Want 3,4 Megaton CO2 als vast wegsnij-doel vastleggen: dat werkt als bij een stoelendans waarbij je de helft van alle verwarmings-stoeltjes plots wegneemt. Die ingreep is gewoon een van Al Capone afgekeken manier om Hete Lucht (3,4 Mton CO2 op papier) in krediet om te zetten, vouchers voor de Uneto-VNI van Doekle Terpstra en Bouwend Nederland.

Een kapitaalinjectie van honderden miljarden euro’s om dat wankelende financiële systeem op Keynesiaanse wijze overeind te houden.

Uw Rechtse Hippie, blokkeer-Fries

Ontdek ook de Blokkeer-Fries in uzelf
En zo voel ik me nu – bij de staatsgreep door de Klimazi’s- een beetje als de mensen, die in 1936 al de inval van de Nazi’s aan zagen komen. De militaire opbouw langs de grenzen, terwijl men nog wilde geloven ‘ut zal wul meuvalluh’, het was mooi weer en we aten toch immers zo gezellig, dat kan toch niet enzovoort.

De halvering van je welvaart (50% CO2-reductie voor 2030) KUN je niet invoeren tenzij je een fascistisch regime inricht. En dat sturen naar een totalitaire bestel (in geheel Europa) planden ze al tenminste sinds 2001.

En wanneer ik roep ‘PAS OP!!’ zegt men slechts: ‘nou, de tooon zeg waarop je het zegt, Oh de toon, wij voelen ons gekwetst door de tooon, nou zie je hebt het toch ook wel een beetje over jezelf afgeroepen dat je website uit de lucht werd gehaald, als je zo schrijft ‘.. Nee, je kunt beter op geraffineerde wijze en in de juiste toonsoort liegen en bedriegen.

Dat heet ‘beschaving’ wanneer je het christendom door het toilet spoelt. Dan is liegen gewoon ‘goede marketing/propaganda’. En vooruit, we zijn hier meer Heavy Metal dan Jumbo Radio.

Boek Uw Rechtse Hippie voor een cursus Bullshit-detectie en Martial Media Arts Rypke@Interessantetijden.nl

En dan sturen ze dus de politie op je af ‘voor wat je op het internet schreef over de windmolens’.

Daarbij sluiten we niet uit, dat de korte lijntjes van Klimaatpotentaat Gaastra een rol spelen, als voormalig Directeur Generaal van die politie. (Ministerie van Veiligheid) Dus de politie belt, omdat je 1,2 miljard euro subsidie voor een windfarm in natuurgebied IJsselmeer in PKB-gebied de Waddenzee ter discussie stelt. Waar ze burgerverzet van in hun rechten, lijf en goed gekrenkten ook al ‘framen’ tot ‘windmolenterrorist’

Nee, je mag enkel wat in fluistertoon discussiëren over ‘het klimaat’ (een statistische constructie waar je niets aan kunt doen) en zoete broodjes bakken over ‘de noodzaak van de transitie’ (een kapitaaloverdracht om middenklasse te vernietigen, maar dan als planeetje redden uitgelegd), dan ben je geen bedreiging. Sterker nog: alleen ‘niet controversiele’ ja-knikkers mogen aan de Klimaattafel.

U bent net zo leugenachtig en corrupt als ons? Wees dan welkom

Pas als je de poppetjes van de klimaatmaffia met naam en rugnummer noemt en logisch nadenkt over consequenties (ipv wat babbelt over vrome intenties), dan ben je lastig. De waarheid is in ieder totalitair systeem verdacht, omdat alle totalitaire systemen op een leugen drijven. Of dat nu Klassenstrijd of Rassenstrijd is, of zoals nu De Strijd tegen Gebakken Lucht (CO2), die oorlog tegen de mensheid zelf.

De Groene Leugen, zoals vissers het noemen.

‘Zuiniger met energie’ terwijl Ed zijn Energielabel-G boerderij probeert te slijten en naar Nieuw Zeeland vliegt om publiek gefinancierd kerstfeest met de SER te vieren

Leaver Dea as Slaef
Wij zien de oproep om op het politiebureau te komen ‘om iets dat je geschreven hebt’ dan ook vanzelf in de bus verschijnen. De Stasi leest met rode oortjes mee, en het Klimaatministerie belt al om gepubliceerde zaken te verwijderen.

Als ze van Jenny Douwes ook al de integriteit van het lichaam schenden en DNA afnemen, een moeder die voor haar kindjes opkomt tegen de voetsoldaten van George Soros. En als ze een onwelgevallige premierkandidaat al doodschieten (die zich ook tegen klimaatbeleid keerde).

Terwijl een oppositiekandidaat van de grootste volkspartij onder permanente beveiliging over straat moet, en in de linkse media (tautologie) als Untermensch wordt afgebrand.

 • en dat U lezer dat ook nog domweg pikt, en iets durft te brabbelen over ‘Nederland is een democratie’ en zelfs weer op de Kartelpartijen stemt die U als vee behandelen.  In plaats van nadenkt en ziet; wat zijn we een bananenkoninkrijk geworden sinds pakweg 1990. Het is niet meer dat gemoedelijke landje uit de Bert Haanstra-films beste brave, danwel onverschillige en apathische lezer. Maar geleende welvaart en dagelijkse mediapropaganda verhullen veel, dat is waar…

  ..je kunt Leaver Dea as Slaef ook als huid-graffiti aanbrengen

Deze Blokkeer-Fries doet dus niet mee aan de ontmanteling van zijn land en cultuur om de zakken te vullen van de Klimazi’s. Leaver Dea as Slaef. Als Zelfstandige Zonder Pensioen (ZZP’er) moeten we de zaak toch al voor ons 65ste afronden 🙂 Dus danken we God dat we in deze Interessante Tijden mogen leven, en wensen we de duivel naar de Hel. David zal de Groene Goliath verslaan.

 • Zoals altijd, like en deel dit bericht op je Facebook-tijdlijn. Uw Blokkeer-Fries is door Kajsa Ollongren van Safespacebook geblokkeerd wegens ‘aanstootgevende berichten’ die ‘emotionele schade’ veroorzaken bij klimaatambtenaar Meindert Smallenbroek en zijn Rijksdienst voor Onderwerping van Nederland (RVO), en hun propagandist die kinderschoolboeken tot Groen Linkse campagneteksten herschrijft .
 • Wanneer je mijn naam ‘tagged’ komt het alsnog ook op mijn tijdlijn. Hartelijk dank, doe het voor je land en je dierbaren, mensen zijn belangrijker dan ‘CO2’, tenzij je totalitaire sociopaat bent.
 • Is zo de stelling ‘zonder God is er geen moraal’ niet gewoon bewezen in (bestuurlijk) Nederland. Sinds ‘God zij met ons’ de rand van onze munt verliet (2001). Waar Hij al 1995 uit Jorwerd verdween?
 • Goddelozen zijn daarnaast ook veel laffer, dus nadat ‘klimaatbeleid’ Nederland ruïneert kunnen de moslims hier de failliete boedel overnemen

2 Replies to “Sandor Gaastra krast met viltstift in ‘openbaarmaking’ Klimaattafels”

 1. Lijkt mij wel interessant om te weten hoe bv de mensen in de Sovjet het communisme beleefd hebben. Nu is dat meer als een revolutie aan de macht gekomen en wat jij hier beschrijft zal als het plaats vindt als een evolutie vorm krijgen. Men is steeds meer een onderdeel an een systeem wat zich tegemoet keert als het jou niet past. Loop je mee in de pas zal je er niet in je vrijheid door berooft voelen. Boeren land wordt bv al twee keer per week op de cm nakeurig door een satelliet bekeken. En ze weten dan ook alles van je bij rvo. Maar nu terug naar de evolutie. Wat zouden vervolgstappen zijn in zn totalitaire staat. En hoe heeft dat er in de geschiedenis uit gezien. Er zal altijd een vorm van een politieke oppositie zijn. Democratie is de directeur van de meerderheid. Maar bij teveel onrust zal die de meerderheid verliezen. Dus zullen ze fvd in dit geval moeten inlijven. Net zoals d66 is ingelijfd en politieke ideeën over een referenda over boord heeft . Die stem heeft trouwensook alleen maar zin als je niet door propaganda bent vervuld.
  Verder lijkt het mij weer eens tijd voor een mooi verhaal over natuurhistorie op deze site. Ik dacht zelf laast aan hoe mensen hun oogst of dieren eeren. Vroegen en nu.
  Groet engbert

 2. We zijn in een dwangdictatuur beland. Nu na de stille staatsgreep door overheden te privatiseren, een staatsgreep recht in het gezicht met de klimaatwet. Zware georganiseerde misdaad tegen het Nederlandse volk, de geweten- en zielloze zware criminelen (terroristen) die het bedenken, omzetten in wet- en regelgeving, en beleid horen heel lang achter slot en grendel thuis. Het boegbeeld van de klimaatwet, degene die pedofilie wilde legaliseren vanaf baby zijnde, geeft al aan wat voor het “menselijk leven” niet waard zijnde psychopaten, hier in Nederland de “bezetting” in stand houden. Vandaar ook de aangifte bij het Internationaal Strafhof (ICC): https://bit.ly/2WYpZO1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *