11 miljard euro ‘biomassa’-subsidie kapt NL 2x Kaal

Verzet werkt…

Verzet tegen nodeloze bomenkap werkt, zo toonde uw Rechtse Hippie al toen hij 8 jaar geleden van Amsterdam naar Langweer verhuisde. Het kerkbestuur wilde uit bezuininigings-overwegingen de eeuwenoude lindes rond de kerk kappen.

Na 1 maand hadden we onze stamkroeg al gevonden met mede-activisten, De Tapperij, waar vervolgens het plan ontstond van een protestactie, en een nieuwe verzetsgroep: De Langweermacht. Of was het ‘Langweerbaar’… Nee het was ‘Langweerbaar’, want de Langweermacht was meer voor millitanter tijden bedoeld

Verzet werkt

Zo behingen kroeggenoten de bomen met ballonnen, en ‘kappen met kappen’-spandoek, de gemeente bemoeide zich er mee want die zag ook wel: in een dorp dat van toerisme leeft moet je niet de omgeving vernielen waarvoor de toeristen komen. De regionale krant kwam langs om ons op de foto te zetten. En uiteindelijk werden de bomen niet gekapt, maar ‘gekandelaard’, dus dat de risicotakken er uit werden gezaagd.

En moet je kijken hoe mooi het er nu nog bij staat.

Prachtig toch?

Herfst in Langweer

Vanuit de oude boomgaard gezien

Lange schaduwen van de Lindes

Vooraanzicht wanneer je aan komt rijden…

Zo kunt U ook overal succesvol in verzet komen, waar de leugenachtige corrupte overheid weer bomen wil kappen voor een gesubsidieerd Bomencrematorium (‘biomassacentrale’) om zogenaamde ‘klimaatdoelen’ te halen van Wiebe Draijer (Rabobank, SER) en Ed Nijpels (SER) en hun Energieakkoord.

Meestal met oneindig rekbare excuses als ‘de veiligheid’, waarvan je nooit genoeg krijgt. Zodat de kappende partij de bewijslast kan verleggen naar de mensen die voor hun omgeving opkomen. Onze Gemeente Friese Meren is hier overigens vrij nuchter en normaal: die hebben iemand in dienst die bomen langs de weg controleert op rotting. Alleen de rotte exemplaren gaan er uit, of exemplaren die na uitgroeien te dicht op elkaar staan.

Maar ze zorgen wel dat ze de allure behouden, EN vooralsnog werkten ze met kennis van zaken.

Zo kan het dus ook.

Verzet werkt

De kerk van Langweer met meer ‘gothic’-achtige aanblik en grote lindes

Zicht op Langweer vanaf het water

’s Winters zijn de bomen kaal, ’s zomers zijn ze groen, in Langweer is altijd wat te doen

Reebok met geiten bij Langweer, pardoes in het weiland op klaarlichte dag

Het gaat mis, wanneer andere belangen het gemeentelijk beleid gaan dicteren, opgelegd van buiten..

Bij onze leugenachtige corrupte overheid (RVO-ambtenaar Meindert Smallenbroek, woonachtig aan de Effathalaan 40 te Voorburg) gingen ze een bizarre soort drugs gebruiken, zodat ze dachten; als we bomen in de fik steken, dan redden we ‘het klimaat’.

Dus als we miljarden euro’s subsidie geven aan bedrijven die bomen in de brand steken, dan is Al Gore en z’n Klimaatsekte weer tevreden. En zo hebben ze plots enorm veel bomen nodig om ‘klimaatdoelen’ te halen.

Onze kerktoren

Er was dit jaar sprake dat onze leugenachtige en corrupte overheid wel 11 miljard euro subsidies zou verstrekken, om bos op te stoken in bomencrematoria. Zoals we al voorrekenden, kan je met 15ct SDE+-subsidie per kilo hout wel de kaalkap veroorzaken van 64 duizend hectare bos met 1 miljard euro Meindert Smallenbroek-subsidies.

Ja ze zijn compleet gek daar in Den Haag… Niet zomaar ‘gek’, maar wappiewoepiedetierelierhupzeggestijgehop-metzezessen-gek.

🙂 Meindert Joooeehooee!! Hij woont aan de Effathalaan 40 in Voorburg

Dus met 11 miljard euro subsidies van Meindert Smallenbroek en z’n RVO van het Ministerie van Klimaat, dan kap je ruim 700 duizend hectare bos kaal (bij bovengrondse biomassa van 100 ton per hectare), wat twee maal de Nederlandse bosoppervlakte is.

Dit wordt allemaal veroorzaakt door de ambtenaar Meindert Smallenbroek uit Voorburg, die persoonlijk verantwoordelijk is als de Adolf Eichman der klimazi’s, voor de ecologische misdaden die hij begaat. De Schreibtisch-morder van ons landschap.

Wir Haben es woll gewusst…

Mooi heh…

Ed Nijpels probeert nog steeds zijn Energielabel-G-boerderij hier in Langweer te verpatsen.

De woonboerderij van Ed Nijpels aan De Diken bij Langweer

Die hij voor 4 ton euro publiek geld ‘Ed Nijpels proof’ liet verbouwen, echter zonder dat deze VVD-klimaatgoeroe aan isolatie of energiebesparende maatregelen dacht… Je kunt boos worden en Ed Nijpels haten. Maar ten diepste is het gewoon een hele zielige man, zoals alle VVD’ers, en dat weet Nijpels ook.

Dus bidden we voor Ed zijn zieleheil, juist waar ons gevoel zegt: opknopen die vent! Naar het temperament der Dokkumer Zeilmakers waar het ‘Fut Doadskoppe‘ nogal snel voorop de tong ligt. Geen wonder dat Bonifatius daar niks te zoeken had, in 745. En zo zijn we hier ook niet gediend van dat Klimaatgeloof…

🙂

One Reply to “11 miljard euro ‘biomassa’-subsidie kapt NL 2x Kaal”

  1. Prachtig!
    Trouwens wat kan Nederland nog mooi zijn! Dankzij normaal gezond denkende mensen, hart op de juiste plaats.
    Maakt mijn dag weer goed!
    Geniet van al die pracht fotootjes Langweer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *