Anglo-Amerikaanse geldcircuit financiert gedachtenpolitie klimaat

The Guardian bepaalt wie ‘expert’ heet, de krant krijgt 1 miljoen dollar per jaar van de Rockefeller Foundation voor klimaat-agitatie over ‘resilient cities’. Christina Figueres zit in de ‘expert’-commissie van de Planetary Health-investeringsclub van de Rockefeller Foundation

Er gaan miljoenen euro’s en dollars per jaar naar het verkopen van eenzijdig klimaat-alarmisme, onder de vlag van ‘onafhankelijke journalistiek’.

Zo tuigt het Anglo-Amerikaanse financieel establishment een heuse gedachtenpolitie op. Die kauwen het publiek voor wie je ‘expert’ mag noemen en wie niet.

Dat kun je opmaken uit diverse bronnen, financieel jaarverslagen en pers-aankondigingen, waarvan ik nog maar een klein gedeelte hier toon. Ook op de afgelopen conferentie voor wetenschapsjournalistiek in Kopenhagen was gedachtenpolitie de teneur, zo melden collegae.

De klimaat-klootzak Bob Ward, betaald door de London School of Economics (Grantham Institute) om andersdenkenden te terroriseren was hier lector hoe je over klimaat moet schrijven. Ward pleegt in Groot Britannie karaktermoord in media als The Guardian op klimaat-econoom Richard Tol maar ook op bioloog Matt Ridley.

Voor het demoniseren van andersdenkenden is Ward speciaal aangenomen, en voor het opdringen van de alarmistische partijlijn.

Lord Nicholas Stern (London School of Econonics), die de Britse klimaatwet hielp optuigen, die staat weer op de payroll als ‘expert’ van de Rockefeller Foundation. Hij mag hier deskundig zijn in iets waarin je geen expert kunt zijn: Planetaire Gezondheid. Iets dat niet bestaat…

Globalistisch doktertje spelen met een rode klimaat-vlag, zullen we het maar noemen. Door Reed Elsevier 4 ton dollar toe te stoppen en verslag te laten doen in het prestigieuze The Lancet van een door de Rockefeller Foundation betaald congres, krijgt hun investeerders-belang zo een academisch prestige.

Er zijn sterke aanwijzingen, dat het zo in de jaren ’80 ook bij klimaat is gegaan. Het Bellagio Center was ook toneel van conferenties in aanloop naar de Rio Earth Summit in 1992: en aan die klimaat-top danken wij in Nederland nu ook ons klimaatbeleid inclusief de media-hysterie.

Tegelijk bestrijden die initiatieven ook iedereen die het waagt tegengeluid te geven via karaktermoord. Ze halen ook gewone wetenschappers door het slijk, die veel meer expert zijn dan de mensen die leiding geven aan het klimaat-panel IPCC.

Zo vertroebelt het onderscheid steeds verder tussen sociale consensus (dat wat iedereen vindt dat je moet vinden) en de staat van kennis, wat gemeten/waargenomen is

Rothschild , Arlington Capital, Citigroup, commissarissen van de klimaatbezorgde Rockefeller Foundation, sponsor van The Guardian. Ze investeren in het voorbereiden op weers-extremen (resilient cities)

Zoals beschreven sponsort de in klimaatbeleid investerende Rockefeller Foundation The Guardian (1 miljoen dollar per jaar), de New York Times (8 ton per jaar) en persbureau Reuters. Die moeten dan in het straatje van hun investeerders-belangen berichten, zo staat in de fondsentoekenning.

De Rockefeller Foundation sponsort ook het instituut Centre For American Progress met 800 duizend dollar per jaar.

Dat instituut opende een heksenjacht op kritisch klimaatwetenschapper Roger Pielke Jr. Een motief kan zijn dat de Rockefeller Foundation haar investeringen afhangen van de (feitelijk onjuiste) stelling, dat er meer weers-extremen volgen met meer schade in steden.

Dat is hun strategie in Resilient Cities, waarbij ze willen binnenlopen op de biljoenen (publieke) euro’s die na het Parijse klimaat-akkoord nodig zouden zijnn.

Terwijl Pielke’s werk toont dat er geen meer weers-extremen zijn die meer schade veroorzaken.

Nog 2 dagen en dan zijn we verdoemd, zie de datum. Rothschild is de bankier van Prins Charles. Maar wat voor expert is Charles?

Je hoeft maar een blik te werpen op wie commissaris zijn bij die Rockefeller Foundation als bankiers van Citigroup en Rothschild (de bankiers van de klimaatbezorgde Prins Charles), om te zien uit welke hoek de klimaatbezorgde wind hier waait, onder dekking van de Verenigde Naties.

Ze willen je geld. Met dat geld maken ze ook de ‘experts’, de dramatische verhalenverkopers die media het meeste citeren.

Het door de Rockefeller Family Fund en Rockefeller Brothers Fund gesponsorde ‘onafhankelijke’ klimaat-agitatieplatform maakt zwarte lijst van critici die ze ‘denialist’ noemen, naar vergelijking van holocaust-ontkenning, ook gewone wetenschappers als Judith Curry

Gedachtenpolitie
Neem het door Rockefeller Brothers Fund en Rockefeller Family Fund in de lucht gehouden ‘Inside Climate News’. Een website die eenzijdig alarmisme- merendeels leunend op modeloefeningen- verkoopt als ‘de’ wetenschap. En die critici van ongefundeerd alarmisme als klimaatwetenschapper Judith Curry zwartmaakt als holocaust-ontkenners.

Ze krijgen ook geld van de Grantham Foundation, sponsor van het Grantham Institute (van London School of Economics) dat iedereen aanvalt in de academische wereld die de belangen bedreigt van klimaat-bankiers.

4 ton dollar om wetenschappelijk gezag te geven aan globalistisch doktertje spelen

 

Gezondheid, daar krijg je nooit genoeg van 🙂 Met nieuwe ‘experts’ in iets waar je niets van af kunt weten. Planetaire gezondheid betekent namelijk niets. Lord Nicholas Stern zit in de wetenschappelijke adviesraad van ‘experts’ met Christina Figueres

 

Experts en experts: gedachtenpolitie in journalistiek
James Corbett van The Corbett Report behandelt in dit filmpje het laatste doem-scenario dat de door de Rockefeller Foundation met een miljoen dollar per jaar betaalde Guardian over ons uitstort. We hebben nog tot 2020, zo zeggen ‘de experts’.

Ze stuurden een ingezonden brief naar wetenschapsblad Nature.

Wie zijn die ‘experts’? Een van hen is Christina Figueres, een Costa Ricaanse diplomaat die tot baas van UNVCCC werd gemaakt (afkorting voor het in Rio 1992 gesloten klimaat-verdrag dat ze nu via de VN willen uitvoeren).

Voorzitter van het VN- Klimaatpanel IPCC Rajenda Pachauri was een spoorweg-ingenieur en schrijver van soft porno-romans. Zoals Corbett terecht vraagt: waarom vragen media niet naar hun klimaat-expertise?

Al sinds jaren ’80 stookt Rockefeller Foundation het klimaatvuurtje, in 5 jaar tijd 50 miljoen dollar extra vanaf 1989

De link met Costa Rica komt overigens ook uit de hoek van Rockefeller: Maurice Strong (organisator Rio Earth Summit, commissaris Rockefeller Foundation) onderhield al warme contacten met de president van dat land.

The Guardian is epicentrum van het Britse klimaat-alarmisme. Die krant viel klimaat-wetenschapper Roger Pielke Jr aan van de Universiteit van Boulder Colorado.

Pielke nuanceert ramp-scenario’s als bovenstaande. Hij zou geen goede wetenschapper zijn, terwijl Pielke DE meest geciteerde autoriteit in zijn vakgebied is, namelijk de economische gevolgen van weers-extremen. Hij hield zich keurig aan de wetenschappelijke consensus die stelt: er is geen toename in schade door weers-extremen. Ook is er geen duidelijke trend in orkanen.

Het Centre For American Progress dat Pielke aanviel, krijgt ook 800 duizend dollar van….the Rockefeller Foundation

Rockefeller Foundation sponsort instituut dat Pielke aanviel
Wie Pielke ook aanviel was Peter Gleick van het Centre for American Progress. We weten hoe de Rockefeller Foundation investeert in het verhaal dat grote weer-rampen steden gaan bedreigen. Daarom is het opmerkelijk dat dit Centre for American Progress ook 800 duizend dollar ontving in 2015 van…. de Rockefeller Foundation.

Wie kritiek heeft op de klimaatkliek, krijgt direct heftige aanvallen vanuit media en establishment, zo beschrijft Pielke jr hier.

Alweer 900 duizend dollar van Baassie Rockefeller. De London School of Economics richtte Grantham Institute op, werkgever van klimaatklootzak Bob Ward. Nicholas Stern van de London School of Economics staat weer op de payroll van de Rockefeller Foundation

Klimaatklootzak Bob Ward
Een zelfde gebeurt klimaat-econoom Richard Tol, die als lid van het IPCC-klimaatpanel een kritische houding aannam bij het vijfde klimaat-rapport. Vanuit de London School of Economics is het Grantham Institute for Climate Research opgericht.

Die namen een agitator aan, Bob Ward, die in media vervolgens iedereen aanvalt die de belangen van die London School of Economics bedreigt. Het Grantham Institute werd in 2008 opgericht. Wat voor ‘expert’ is die Bob Ward dan? Een journalist met een half afgemaakte opleiding in geologie. Op zijn best is hij vergelijkbaar met de ‘bully’ van de andere kant, Marc Morano van Climate Depot.

Niemand in media die aan Bob Ward vraagt wat voor autoriteit hij heeft, om wetenschappers aan te vallen met veel meer peer-reviewed publicaties op hun naam.

Terwijl Nicholas Stern van de London School of Economics weer op de loonlijst/advieslijst staat van een nieuw verdienmodel van de Rockefeller Foundation: Planetary Health, alsof je net als een dokter iets kunt meten als de ‘gezondheid’ van een planeet.

Je kunt dus al ‘expert’ zijn in iets dat niet bestaat, zolang het maar in het straatje van het establishment past.

 

 

Reuters…Ook door Rockefeller Foundation betaald om ons voor te schrijven hoe we over klimaat moeten schrijven

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *