Productiemaatschappij, ‘Feed the Beast’…(De Mammon)

Volkswagens klaar voor transport naar de Verenigde Satan van Amerika

Het Beest maalt er niet om of zij linksom of rechtsom gevoerd wordt, zo tonen deze foto’s van de Duitse productiemaatschappij in Bremerhaven en ‘Klimaatstad’ Cuxhaven.

De moderne wereld is geen ‘consumptiemaatschappij’, maar een productiemaatschappij. Producenten moeten hun exponentieel groeiende overproductie kwijt bij ‘het volk’, dat via 24-uur-7-dagen-per-week-propaganda (reclame) tot braaf consumeren, doordraaien, verslijten en wegwerpen aangewakkerd wordt..

in ‘Klimastadt’ Cuxhaven en het al even ‘klimaatbewuste’ Bremerhaven stonden gisteren kilometers lange treinen klaar om Duitse benzineslurpers per schip te exporteren, terwijl ze Amerikaanse 4×4-zuiperds via Bremerhaven importeren. Klimaatbewust Duitsland  is niet ‘hypocriet’, maar handelt logisch-rationeel wanneer je de ideologie maar begrijpt waaruit beide voortkomen.

Indoctrinatie schooljeugd door de klimazi’s

Seculiere massa-ideologie, de exploitatie van mens (human resources) en natuur (natural resources) in dienst van De Economie. Met klimaatideologie kun je ook je belastingvee met staatsdwang exploiteren als batterijtje van de Intensieve Mensenhouderij. Mensenvlees als achtervang van je waardeloze euro-papiergeld.

En 500 meter verderop: De aanvoerlijn met Duitse auto’s voor transport naar VS/China (Cuxhaven)

En wie iets anders wil in ‘de vrije wereld’, die bedreigt ‘de belangen’ van de oligarchie, is een ‘terrorist’ of ‘extremist’. Sinds 9/11 zie je ook hoe overal het prikkeldraad, hekken en ‘beveiliging’ oprukt, de openbare ruimte als concentratiekamp van de intensieve mensenhouderij. Boek die derde vliegvakantie, alweer een nieuwe keuken en wees ‘gewoon jezelluf’, permanent op drift om ‘het systeem’ aan de praat te houden.

Geloof vooral niet dat er een andere wijze van leven mogelijk zou zijn, want dan stort het systeem in elkaar.

Consumeer, anders worden onze aandeelhouders heeeeeeel erg boos

Uw Rechtse Hippie fotografeerde vandaag zowel de bek als de anus van die productiemaatschappij in Bremerhaven. Een boot met duizenden auto’s kwam uit de Verenigde Satan van Amerika haar 4×4-benzineslurpers uitbraken, het schip neemt in haar buik Duitse benzineslurpers mee terug naar de Verenigde Satan.

Duizenden auto’s klaar voor distributie

Er worden speciale schepen gebouwd voor autotransport

Duitse auto’s voor de VS en Amerikaanse auto’s voor de Duitse kolonie van de Verenigde Satan…

Duitse auto’s en Duits-Amerikaanse auto’s klaar om naar de Verenigde Satan van Amerika verscheept te worden

in de wachtrij

Amerikaanse benzineslurpers opgeslagen op een industrieterrein

Amerikaanse benzineslurpers wachtend op iemand die zo suf is zo’n ding te kopen

Speciale schepen voor autotransport

…de oude haven; wat geen overproductie meer genereert verwordt tot museum

Sinds 9/11 overal hekken, afsluitingen, beveiliging, prison planet

Klaar voor distributie

Vervolgens waaieren de auto’s over de natie uit

Het is natuurlijk allemaal dubbel. Uw Rechtse Hippie rijdt ook graag auto, en die moeten ergens gemaakt worden. Aan de andere kant vraag je wel eens af: hoe kun je zo nu doorgaan, al dat materiaal dat doorgedraaid wordt, 24/7 per week…. We zijn allemaal slaven van het zelfde Faustiaanse systeem, dat ons met welvaart voert maar de Ziel afneemt.

Alsof het de duivel zelve ware….Het ‘Godshaped Hole’ dat achterblijft, die sluimerende onvrede is de brandstof waarop de productie-locomotief voort blijft denderen.

Kugelbacke Cuxhaven, een containerschip verlaat het Elbe-estuarium op weg naar de Verenigde Satan of China

Het Beest voert je met (geleende) welvaart, maar leidt je af van wat je het diepst van binnen verlangt. Zo sluimert die Onvrede. Een onbestemd gevoel dat je niet met nog een vliegvakantie of alweer nieuwe keuken kan vullen. Het ‘is dit alles’-gevoel van de seculier liberale Westerling, is de brandstof van de productie-locomotief. EN aangrijpingspunt voor massa-ideologie als het klimazisme.

Bos verstoken voor Het Beest

Dus wil je jaarlijks meer ‘groei’ zien – exponentieel- van containeroverslag van schepen op zware stookolie, benzineslurper-productie enzovoort, EN je kunt tegelijk roepen dat je ‘CO2-neutrale’ warmte opwekt door via containerschepen uit Amerika gekapt bos aan te slepen. Om dat bos als ‘biomassa’ in een houtcentrale- een klimaatcrematorium- te verstoken als offer voor Het Beest.

De Mammon maalt er niet om, of zij op het zweet van belastingvee (subsidie) draait of geld dat via de exploitatie van loonslaven vrijkomt. Als het maar eten kan, zuigen aan je ziel..

2 Replies to “Productiemaatschappij, ‘Feed the Beast’…(De Mammon)”

  1. De Duitsers hebben een spreekwoord : “Erst kommt das Fressen, und dann kommt die Moral.”.
    Veel verstandiger dan al die linkse snowflakes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *