‘Klimaatoptimist’: Interessante Tijden steunt Jensen..

Steun ook de mediawijze Jensen, en doe iemand een Klimaatoptimist-shirt kado!

Omdat Interessante Tijden al 10 jaar geen televisie meer kijkt, noch krant leest of radio luistert, was een belangrijk media-fragment aan de aandacht ontsnapt. Robert Jensen pikte dat stukje NOS-TV in zijn online-mediashow terecht op. Hoe de Familie van O. (globalisten, Maxima werkt voor de VN) bij de intocht in Amersfoort door klimaatactivisten van de Astroturf-club Extinction Rebellion worden besprongen.

En dat de commentatrice van het NOS Journaal nog expres even de websitenaam voor je spelt, ‘e x t i n c t i on r i e bell jun PUNT NL’… Het was weer een bruikbaar puzzelstukje in onze analyse van De Macht in de Koninklijke Oligarchie Nederland BV.

Robert Frigge op bezoek bij NOS tijdens boerendemo

Framing & shaming is hun ‘business’
De NOS-presentatrice las de webzijdenaam op, alsof het in het script van de Oranje-intocht stond, dat die door een professionele marketeer uit de businessclub van Prins Charles opgetuigde agitatieclub bij het Nederlandse publiek bekend moest worden. En uiteraard helpt het Staatsjournaal (900 miljoen euro subsidie voor NPO per jaar) bij de vermarkting van ‘De Belangen’ van de UBO’s (Ultimate Beneficiary Owners) van de Koninklijke Oligarchie.

Vaste lezers van Interessante Tijden weten dat de klimaatbeweging een extreem-rechtse agenda dient (Malthusiaans), vandaar noemen we ze ook Klimazi’s. Zie mijn uitleg in het filmpje voor Blue Tiger Media. (hieronder) De mediawijze Jensen voert zijn eigen gevecht, hij weet hoe de massamedia je op alle fronten bedonderen en probeert zijn publiek daarvoor wakker te schudden.

Massamedia zijn er om je bang te maken en om je dom te houden. Punt. Zie ook de hysterie weer rond het Coronavirus, of hoe iedere zucht wind tegenwoordig een naam krijgt, van Dennis tot Jantje en Marieke. In de ‘intelligence’ is er ook een naam voor dat ‘mensen bang houden’: Strategy of Tension; bange en domme mensen gaan eerder met ingrijpende Staats-maatregelen akkoord die ze bij helder verstand en vrede van gemoed nooit zouden accepteren.

Ben je rustig, in de natuur, of je zit in de zon met hapje en drankje: zeg je dan ‘doe mij maar een spionagestaat en klimaatdictatuur’?

Linkse mediamannetjes, het zijn eigenlijk een soort Female Impersonators

Zoals we al schreven: De Nederlandse media controleren niet ‘de ‘macht’ maar haar oppositie.

Zie ook de christenhondenstront die Karel Smouter over mij wist uit te drukken, in voormalige kwaliteitskrant NRC Damesblad. Dat je er in slaagt om in 290 woorden met vijf journalistieke fouten en feitelijke onjuistheden, zonder enig wederhoor iemand als de nieuwe Anders Breivik te framen, gestoorde gek die al schuldig is door verdenking.

En dat is dan een ‘Docent Journalistiek’ aan zo’n hogeschool ergens, en het zoontje van de EO-voorzitter. Van vrome pappa Smouter. De predikant die bidt dat Trump niet verkozen zal worden maar de satanist Hillary Clinton, vrouw van de verkrachter Bill Clinton, de pedofielenbeschermster.  Clinton, die bij Saul Alinsky in de leer was, de vader van links activisme die zijn activismebijbel Rules for Radicals opdroeg aan Lucifer. (Satan).

Sinds we geen massamedia consumeren maar iedere week boeken lezen, veel boeken, studeren, zijn we zoveel beter op de hoogte.

Thomas Muntz en Belia maakten nepnieuws over mij om me als gek weg te kunnen zetten voor de Groene Amsterdammer

De grootste vijand van ‘de goede kant’ zij we zelf
Een zelfde streek flikte Thomas Muntz van de Groene Amsterdammer. Je legt ze 2 uur lang met alle egards je positie uit, probeert ze van technische volmaakte ontwetendheid te genezen op het ecologische dossier. En dan komt in het uiteindelijk artikel (dat ook in Trouw kwam) slechts een uit zijn verband gerukt nep-citaat, dat hun voorgenomen beeld moet onderstrepen: ‘gij zijt gek’.

Afgelopen maandag hadden ze broeder in het goede Tom Zwitser op de korrel in de voormalige kwaliteitskrant NRC Damesblad. Mensen van de FvD als Peter van Duyvenvoorde waren zo stom/naief, goed van vertrouwen te geloven dat zij op eerlijke wijze geciteerd zouden worden.

In werkelijkheid wachtte Smouter een uur lang aan de telefoon bij Van Duyvenvoorde, tot hij iets hoorde dat van pas kon komen bij deze ‘Operatie Frame Blue Tiger Media’: een uit zijn verband gerukte opmerking over ‘homoseksuelen’, waarover de FvD dan weer liberaler zou denken.

Daarom: Zo ‘rechts’ een ‘probleem’ heeft, dan is dat een sociale naiviteit: Je niet kunnen voorstellen dat iemand je goede vertrouwen zo misbruikt, enkel met het oogmerk je te beschadigen via framing, verdraaiing van de realiteit.

Omdat je vanuit jezelf redeneert en niet zo laag en achterbaks wilt zijn, kun je dan zo stom zijn toch je tijd aan ze te spenderen. Maar wat men ‘Links’ noemt, dat zijn nu eenmaal wat valsige vrouwelijke mannetjes met een vertekend zelfbeeld, de afwezigheid van het vermogen tot kritische zelfreflectie en zelfrelativering. Je moet er mee omgaan als bij hondentraining, dat werkt via energie-overdracht. Het maakt je hond ook niet uit wat je zegt, wel hoe je het zegt.

Dus helaas dien je daarmee rekening te houden, en hoop je niet zelf zo te moeten worden om de strijd te winnen.

Vikingstijl in strijd tegen ‘de duurzamen’

Framing met psychologische truuks
De psychologische truc in het schijnbaar objectieve NRC-artikel was, dat ze vijfmaal de naam Anders Breivik herhaalden, terwijl die niets met het onderwerp van doen had. Dat herhalen van het zelfde woord is een veel gebruikte psychologische truc bij marketing. Zo blijft bij de lezer onbewust door die herhaling de associatie ‘Blue Tiger’ en Anders Breivik hangen.

Nu gaat U ook al opzoeken: ‘huh, wie was dat dan..’ 🙂 Bij deze:

Breivik is de Noorse jongeman, die zo’n hekel aan socialisten had, dat hij hun kantoor opblies met zelfgefabriceerde springstoffen (uit grondstoffen voor kunstmest) en vervolgens opende hij met een automatisch wapen het vuur op een collectief Rode jongeren. Een beetje wat de Baader Meinhof Gruppe ook deed tegen ‘rechtse’ vijanden. Of veel erger, de wilde schietwijze van de aan de Nato gelinkte terreurgroep Bende van Nijvel, die willekeurig mensen in de supermarkt doodschoot…(zie Gladio, de Stay Behind Armies)

….maar dan openlijk als een militair die gericht zijn politieke vijanden uitschakelt. Zoals Volkert van der G. de populistische premierkandidaat Fortuyn ook doodknalde. Dan ben je dus niet uit op een open debat op inhoud met je opponenten… 🙂

Mijn naam werd ook in het artikel genoemd. De associatie ‘Breivik’-Bluetiger, je voelt ‘m al. Zo had Smouter van mijn webzijde bovenste vikingfoto (dikke lol, enorm gelachen) gewinkeld, om zo het daderprofiel voor zijn lezers te versterken: gij zijt gevaarlijke dreiggekkie.

Een prijs voor een opgepoetste etalage: De Leeuwarder Courant trots dat de baas langskomt

De Oude Media liggen tegelijk consequent in bed met de macht die ze horen te controleren, de macht die burgers, boeren, vissers steeds verder uitkleedt. De macht die tegen haar burgers liegt. Voorbeeldje: alsof ‘van gas los’ noodzakelijk is voor CO2-reductie, terwijl de Duitsers aan het gas gaan. De Rijksoverheid liegt over baten van windenergie, verdoezelt de lasten van haar destructieve energiebeleid. Enz…

Je snapt dus wel waar de loyaliteiten liggen van de oude media: bij het globalisme en het internationaal socialisme, waartoe ook hun klimaatsocialisme behoort en De Transitie ( = De Revolutie, 2030 Agenda).

Dat is de filosofie van de regerende elite, onze UBO’s, de multinationals en het koningshuis. Hun Groen Links ontstond immers ook uit de communistische partij, een vorm van internationalisme. En is de PvdA niet weinig meer dan communisme in slow motion, alsmaar meer Staatsmacht?

De oude media, in bezit van een paar media-multinationals framen onze boeren reeds als terrorist. De waarheid en realiteit mag niet naar buiten. Dus doen wij dat wel, al levert je dat een gewelddadige arrestatie op. Kijk naar dit interview met de powervrouwen van Farmers Defence Force: wie is hier nu de terrorist? Dat is onze leugenachtige en corrupte overheid, die onze voedselproducenten als criminelen bejegent, en die niets doet tegen linkse terreur.

Klim uit dat belachelijke ‘frame’, de gevangenis van woorden
Iedereen die voor zijn eigen mensen en omgeving opkomt, die schelden ze dan uit. Je kent de scheldwoorden onderhand wel, de vuilspuwerij. Dan ben je ‘extreem rechts’, wat betekent ‘extreem slecht’. Terwijl ‘Extreem Links’ hooguit ‘een beetje teveel van het goede’ betekent. Wie buiten de gewenste agenda van De Staat en haar media onderzoek doet, die noemen ze ‘complotdenker’..

Het geeft geen zin dat woord te weerleggen, want het is niet meer dan een scheldwoord ‘gij zijt gek’. Immers: noem de naam van het VN-verdrag en de datum waarop wereldleiders en politici afspraken: vanaf nu gaan we geen complotten meer tegen elkaar smeden…Nee, de wereld is 1 groot Plopsaland natuurlijk, en De Overheid heeft altijd gelijk.

Het heeft geen zin om inhoudelijk op hun geventileerde woorden in te gaan, of ze nu iets over politiek roepen of ‘het klimaat’. Ze gebruiken het onderwerp enkel, om aandacht op de eigen vermeende goedheid te vestigen, zichzelf opblazen. Dus zodra je re-ageert, dan zit je in hun frame, gevangenis van woorden, de tralies af te tasten.

Beschouw die scheldwoorden ‘complot’ en ‘extreemrechts’ daarom liever als geuzennamen.

Je bent dan iemand die graag verder nadenkt dan z’n neus lang is. En iemand die voor zijn eigen land, omgeving, landschap en mensen opkomt. Is dat moreel niet veel beter? Je moet eerst de emotionele claim onder de woorden ontmaskeren, de energie die met die claim op je gelegd wordt, waardoor ze aan je zuigen. Met een Linksmens over klimaat babbelen, het heeft evenveel zin als met mijn terrier Trudy praten over de relativiteitstheorie.

Wij zijn NIET.. (oh, dus je bent het stiekem toch wel…)
Het meest aandoenlijk is dan wel de reactie van Bangregs, pussies die bang worden voor associatievrees, zoals commentatoren bij Elsevier Weekdierblad, Briefje van Jan en Dagelijkse Standaardsukkels. Die dan gaan roepen in reactie ‘ik ben NIET-extreemrechts’, wij horen daar niet bij.

De Breivik-psychologische truc indachtig: welk frame blijft bij de (bevestigende) ontkenning nu hangen? Ik ben wel ‘extreem rechts’: als dat betekent dat ik opkom voor mijn eigen dierbare mensen en mijn eigen omgeving. Staat dat linkse mediaspul en hun bevriende politici met hun  ‘framing’ dan dus moreel hoger? Moet je bij gebrek aan argumenten en inhoud dan maar achterbaks worden?

Natuurlijk niet….Wij zijn allen zondaars, het schort alleen wel eens aan zondenbesef bij de Linksche Medememensch. Robert Jensen doorziet de trucs van de Oude Media, hun partijdigheid, al mist hij nog het spiritueel inzicht dat komt wanneer je het klassieke christendom incorpureert. Zonder God was ik ook niets.

Jensen interviewde al enkele malen broeder in het goede, Marcel Crok van Clintel. Dus dan verdient hij onze steun.

Opklimmen naar het Licht
Het is echter zaak om vaker uit het louter politieke frame ‘links-rechts’ te klauteren naar het licht, de Geestelijke Strijd onder het politieke en de woordenbrei te zien. Dus moet je een sprituele dimensie toevoegen, datgene wat mensen het diepste beweegt. Juist op ‘rechts’ bij de oprechte mensen kom je een spritueel vacuum tegen. En daarop verliest men, omdat men ‘wat je diep van binnen wel ervaart’ niet in een goede doordachte traditie kan verwoorden.

Dus brabbelt men dan wat over vrijheid, vrouwen en homo’s, de techniek en wetenschap, de (geleende) welvaart in overvloed, geld, exact het zelfde als ‘links’ maar dan teuguh klimaet en teuguh d’Islaaam. Uiteindelijk is ‘de goede kant’ zo de grootste vijand van zichzelf, mede omdat men zichzelf dus nog niet goed kent.

Wat zijn de Waarden met grote W?  Wat is ‘De Westerse Cultuur’, en wat is daarvan het verdedigen waard? Zijn dat ‘de juiste standpunten’ of ‘de goede eigenschappen’?

Met dank aan ASR-topman Kick van der Pol en Cees Veerman

Wie reageert op ‘Links’ geeft de eigen kracht weg, doet alsof ze relevant zijn. Zoals je de NPO kracht geeft via kijkcijfers, door er zelf naar te zien, en ze relevant voor je leven te maken. Steun liever je eigen media, dan geobsedeerd overde schouder te gluren hoe ‘zij’ over je roddelen.

Het zijn de mensen die met de (met ‘rechtse’ bestuurders volgepropte) Postcode Loterij meespelen, en die zo hun eigen vijand aan 336 miljoen euro marketinginkomsten per jaar helpen. Waarvan 64 miljoen euro voor Nederlandse klimaatclubs. Wie als een konijn in linkse koplampen blijft kijken, die snapt niet waar De Vijand werkelijk ligt. Die ligt niet bij ‘klimaat’ of bij wat voor woordenbrei ook, maar in het Materialisme ( = satanisme, naturalisme, ‘might = right’).

Die ligt bij de vernietiging van de Menselijkheid, wat CS Lewis The Abolition of Man noemde. Klimaat is van die oorlog tegen de menselijkheid slechts 1 van vele uitingen. En uiteindelijk werkt ‘De Macht’ in de Koninklijke Oligarchie Nederland BV zowel over links als rechts, zoals je ook op twee benen loopt. Zie mijn reportage over de Groene 11 als Groene Verfpot van de UBO’s.

Politiestaat NL

Zo, dat was wel weer voldoende informatie voor vandaag. En zeg vandaag nog je ‘krant’ op, gooi de tv uit het raam, geef de NPO niet langer kijkcijfers en roep je hele omgeving op de Postcode Loterij op te zeggen. Wie is nu zo stom de eigen vijand aan miljoenen te helpen, als klapvee van de oligarchie? Is het al niet erg genoeg om belastingvee te zijn en stemvee, in deze intensieve mensenhouderij?

11 Replies to “‘Klimaatoptimist’: Interessante Tijden steunt Jensen..”

 1. Zelf heb ik de krant en de TV in de vuilnisbak gegooid.
  Bob Dylan zei ooit “The times they are changing”.
  Nu is het moment om elkaar via het internet te verbinden.
  De elite hebben het internet volledig onderschat en dat wordt hun
  ondergang ! De kritische journalist zoals jij bent Rypke krijgt daardoor
  meer respons via het internet. Dat verdien jij ook !
  Ik hoop dat er steeds meer mensen zijn die leren waarderen dat het gezonde verstand
  wordt beoordeeld door feiten en niet door politieke agenda’s

 2. Weer een duidelijk schrijven Rypke.
  Al jaren geen krant en weinig tot geen tv en zeker geen postcodeloterij!
  Het Licht gaat toch zijn weg vinden hoe dan ook!
  Lees overigens ook graag de site Herstel de Republiek zeer goede artikelen te lezen.
  Sluit hierbij allemaal aan.

 3. Wellicht is toch een goed idee, om de krachten te bundelen van mensen zoals U, Jensen en andere die het aan durven om een tegengeluid te laten horen. Laten we eerlijk wezen Rypke, ze hebben je al proberen op te sluiten en ze zullen niet rusten voor dat wel gaat lukken.

  Bij een breder en beter georganiseerd netwerk heeft het mogelijk een betere kans van slagen. Dat hoeven niet alleen mensen te zijn op voorgrond. Ik denk ook aan juridische ondersteuners of doorgevers van het geluid.

  Wat gebeurd er als media zoals u of Jensen, de toegang tot het publiek geblokkeerd wordt.

  Begrijp me niet verkeerd, ik bewonder uw vastberadendheid en doorzettingsvermogen.

  Met vriendelijke groet,

  Peter Sanders

 4. “Robert Jensen doorziet de trucs van de Oude Media, hun partijdigheid, al mist hij nog het spiritueel inzicht dat komt wanneer je het klassieke christendom incorpureert.”
  Rypke, is deze behoefte naar ‘tóch even mijn eigen superioriteit etaleren’ per se nodig?
  Dit is nou precies waarom zoveel mensen het christelijke, en m.n. gereformeerde geloof juist afwijzen. Altijd weer, dat misselijk-makende “ik ben een betere dan die ander”.
  JIJ-ZELF, Rypke, hebt dus nog een hoop spiritueel inzicht nodig!

  Jensen:
  – weet geestdrift te mobiliseren,
  – zijn “klimaat optimist”-actie is briljant en waar velen zich enthousiast bij willen aansluiten,
  – beperkt zich vooral tot ‘de grote lijnen’,
  – wijst mensen op, maatschappelijk gezien, verwerpelijke zaken, die gezinnen direct ondervinden, maar ongemerkt buiten hun invloedsfeer plaatsvinden, zoals bijv. ‘de linkse indoctrinatie van kleine kinderen op scholen’,
  – laat een tegengeluid horen tegen het continue bombardement aan sociaal manipulerende druk

  Hij bereikt een grote schare mensen, zonder zijn publiek al te zwaar te belasten…
  Laat hem in zijn waarde, en waardeer hem voor alles wat hij op zijn eigen wijze en op eigen kracht voor elkaar weet te krijgen.

  1. Wie- behalve jij- beweert dat ik mezelf verhef tov Jensen? En wie ben jij?

   Wat is je algemeen voor iedereen geldige stelling hier die je verdedigt? Of wil je slechts aandacht vestigen op jezelf?

   De algemeen geldige stelling die ik verdedig, is dat je er met enkel het links-rechts-perspectief niet bent, zonder spiritueel perspectief krijg je een gebrekkiger realiteitszin

   Blijf je in het politieke hangen en (valse) links-rechts-tegenstellingen dan blijf je in een platte wereld leven, het horizontale.

   Dus wat ik schreef, dat gaat niet over ‘ik’, maar over algemeen (bediscussieerbare) thema’s, waarover ik heb nagedacht, gestudeerd enz… Bedoel je dat je niet over die thema’s mag discussieren? Is je stellingname a priori dat die thema’s eigenlijk taboe zijn, en dat iemand die daarover het gesprek begint dus wel een slecht mens moet zijn? ( = je beschuldiging)

 5. die Anders Breivik, was dat niet gewoon hardstikke staged en hij wellicht een “manchurian candidate”…? (of hoe je dat laatste dan ook spelt) In elk geval klopte van het verhaal niet veel, zoals overigens bij al dat soort staged events… hier in den lande en elders, het dient allemaal een agenda. Een terreuragenda ingezet met de aftrap van de grootste leugen die van 9/11. Maar alle virushoaxen – met wat daar uit voortvloeit – dienen ook die agenda. Alles is staged.

  1. Wat dat laatste aangaat, die virushoax, ik las er dit over: “De protestantse kerken hebben kerkbezoekers gevraagd terughoudend te zijn met handen schudden en met betrekking tot het Avondmaal wordt aangeraden niet te drinken uit één gezamenlijke beker, maar een andere vorm te kiezen.”
   Dat vraagt om wat humor:
   (wetende dat een Biologisch Conflict een Biologisch Speciaalprogramma veroorzaakt , totdat het conflict is opgelost en het lichaam zich mbv de microbiologie weer heeft hersteld. Zo werkt Gods Natuur. Aangewaaide virussen zijn derhalve een commercieel verzinsel.)

   HET LAATSTE AVONDMAAL

   wij zijn een goedgelovig volkje
   en als de dominee iets zegt
   dan weten wij mijn god ’t is echt
   ’t komt recht van HEM vanaf zijn wolkje

   zo hebben wij nu ondervonden
   het virus is de HAND van god
   het is ons onontkoombaar lot
   HIJ straft ons nu voor onze zonden

   maar geef de dominee geen hand
   de duivel voer wellicht in hem
   ik hoor het stellig aan zijn stem
   dat is een teken aan de wand

   ik wens hen trouwens daar finaal
   een prettig laatste avondmaal

   29-2-2020

   o Vader ik kan dit niet aan
   dat was het wat ik daar hoorde
   en daarop volgend deze woorden
   laat die beker mij voorbijgaan …

 6. Ben het eens met reageerder Peter Sanders hier. Het is denk ik noodzakelijk om de krachten te bundelen. En dan maakt het niet uit of iemand wel of niet gelovig is. Ondanks dat ik (nu iets-ist-agnost) niets doe met mijn Christelijke opvoeding, zie ik wel degelijk een verband met het Beest uit Bijbelboek Openbaring. En Jensen heeft heel veel humor. Want valt het niet op dat de gemiddelde linksmens geen humor heeft, en daardoor niet kan relativeren? Daardoor blijven ze in hun eigen leugens geloven. Ik hoop (maar heb er een zwaar hoofd in) dat Ongehoord Nederland het toch gaat redden. En dan een podium voor Rypke, Jensen, CLINTEL, Frigge, etc. Of is dit wishfull thinking? De altijd optimistische Jensen denkt de waarheid het zal winnen. Ik hoop dat ie gelijk krijgt..

 7. Helpt u, via de in EPN verenigde burgerinitiatieven, de bevolking tot lock up massaal mobiliseren? Belt u mij als objectief journalist? U bereikt me aan de Wetstraat 155 in 1040 Brussel.

  1. Ik kan geen wijs uit wat je zegt Remco. Wat is in vredesnaam EPN en wat “verenigde burgerinitieven”? En wat wordt bedoeld met “Helpt u de bevolking tot lock up massaal mobiliseren.”?
   Wat mij betreft dient een mens zich nooit als “ingeburgerd” te gedragen, dan ben je namelijk totaal “van God los”… beweegt u dus als schepsel Gods middels het kennen van Ware Autoriteit.

   HOUDT AFSTAND VAN DE WAAN

   leef vrij van angst in Gods natuur
   ontwaakt ’t is tijd om op te staan
   en weet wat waar is en wat waan
   volg nooit een werelddictatuur

   want uiteraard wat waar is blijft
   hoe vaak men ook de waan opschrijft

   20-4-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *