World Economic Forum (2030 Agenda) wint ‘verkiezingen’

Hun kandidaat-premier

Zoals verwacht wint Klaus Schwab van het World Economic Forum de ‘verkiezingen’, met een hoge kans dat de nieuwe categorie van 2,4 miljoen briefstemmers de oorzaak is van de plotse historisch grote voorkeur voor hun pion Sigrid Kaag  (666) en historisch hoge opkomst. Net als bij Joe Biden, die ook na binnenkomst van briefstemmen historisch veel stemmen kreeg, meer dan de charismatische Obama. Nederland is namelijk een failed state, en dan gebeuren zulke dingen.

Signeersessie bij Tom van Epoque 11: het Kabinet Kaag dictatuur-programma voor U uitgelegd in 17 doelen

Met de verkiezingsleus ‘je zult niets bezitten en gelukkig zijn’ van de Lijst 2030 gaan we dus vol gas de klimaat- en medi-dictatuur in, want blijkbaar willen 17 miljoen Nederlanders niets liever dan een geruïneerd mkb, nooit meer horeca, vaccinatieplicht, het leger ingezet op straat, allen van gas los, en een avondklok.

Doorgesnoven Hooligans (Politie) slaan in op weerloze Tim Verbuist, waarin hun hond de tanden zet

Ondertussen gaat ons gebed uit naar de door de politie het ziekenhuis in geslagen vrijheidsdemonstrant Tim Verbuist, vastgelegd door fotograaf Johan Meijboom. Hij is nu in fysieke en extreme zin, wat dit totalitaire regime iedereen aan zal doen. Denk niet, dit bekertje gaat aan mij voorbij als ik….

HIER BESTELLEN

Het programma dat het Kabinet Kaag/World Economic Forum zal uitvoeren hebben we al beschreven in de Epoque nr 11. De 17 SDG Doelen van de 2030 Agenda. Bestel 1 van de 200 gesigneerde Epoque 11s (50 eu) zodat U de eerste bent die weet welke totalitaire tirannie wacht, hoe dat gebeurt en wie profiteren. Wees er snel bij, de meeste zijn al weg.

Of bestel uiteraard voor 20 euro de ongesigneerde versie, en je wordt door niets meer verrast in de komende kabinetsperiode Kaag/Klaus Schwab. Ik heb niet gestemd, en zal ook nooit weer stemmen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *