Tirannie-activisten Reformatorisch Dagblad: ‘daders zijn slachtoffer’

Het RD voert campagne voor afschaffing van het christendom, voor tweedeling, voor tirannie en voor De Leugen op gezag van De Leugen (NCTV van het Ministerie van Staatsterreur/Veiligheid)

Opnieuw krijg ik gratis publiciteit in de systeemmedia van pro-Rutte-activisten. Een maandje terug bij De Telegraaf werd ik voor ‘bijlzwaaiende activist’ uitgescholden door hun ‘redacteur terrorisme’, in een artikel waarin iedereen met een andere visie dan Rutte als complotgek werd neergezet. Ditmaal schelden ze me uit voor ‘klimaatontkenner’ bij de koningen van het vals getuigenis van het Reformatorisch Dagblad: ‘Bedreiging via internet loopt de spuigaten uit’.

‘Klimaatontkenner’ Rypke Zeilmaker

Daders als zielige slachtoffers neergezet
Het RD voert in dit artikel van tirannie-activist Gerard ten Voorde campagne voor hun Ministerie van Veiligheid ( = Staatsterreur) haar campagne-entiteit NCTV. Er zou groot ‘anti-overheidsentiment’ bestaan. Iets waarvoor natuurlijk geen rationele grond kan bestaan, want bij het RD heeft de overheid/Die Partei altijd gelijk. Je bent bij het RD dus psychisch ziek wanneer je ten onrechte wordt opgesloten door hun geliefde Rutte-tirannie.

De opbouw van het artikel met de NCTV als ‘gezaghebbende bron’ lijkt dusdanig op die van het Telegraaf-artikel dat je een campagne kunt herkennen. Namelijk die voor het beperken van internettoegang, waarvoor Kajsa Ollongren al pleitte voor iedereen die niet bij het Kartel hoort. Alleen giet het RD er nog een gristelijk sausje over, door op zoek te gaan naar academie-criminelen uit eigen gelederen die zich onheus bejegend hebben gevoeld op het internet.

Nadat ze Diederik Gommers en Marion Koopmans van het OMT als bedreigde slachtoffers van ‘anti-overheidssentiment’ hebben geportretteerd, laat pro-tirannie-activist Ten Voorde het Ministerie van Staatsterreur (‘Veiligheid’) leeglopen over de ernst van mensen die hun boosheid op het internet ventileren. Bijvoorbeeld omdat via een harde lockdown met de Kerstdagen het winkelbedrijf en alle restaurants kapot mogen.

Op basis van cijfers van de frauduleuze PCR-test (die geen besmettingen registreert, een positieve test is geen besmetting) voor een griepvirus dat niet dodelijker is dan de ouderwetse griep.’ Maar het ligt dus niet aan destructief overheidsbeleid dat mensen boos worden die hun hele hebben en houden verliezen. Nee, het ligt aan hun boosheid.

Dat is een psychische kwaal volgens de pro-tirannnie-activisten van het Reformatorisch dagblad. En daarnaast hebben we allemaal last van ‘emoties’ door ‘corona’, die vreselijke pandemie waardoor wij niet meer kunnen nadenken, want dat moeten we allemaal uitbesteden aan het OMT en de Rutte-tirannie.

Die psychische ziekte heet ‘anti-overheidssentiment’. Op bezoek bij familie die nog vier kranten van de systeemmedia consumeren, kwam 1 van hen spontaan nog met de teloorgang van de beschaving dankzij ‘sociale media’ en online. Die had waarschijnlijk in 1 van zijn vier systeemkranten ook zo’n campagne-artikel gelezen. Niet in het RD dus maar in NRC Damesblad, het FD of zo’n ander Kartelkrantje.

Mondkapjes waren vroeger een strafwerktuig tegen opstandige slaven. Je moet je bek houden met je ‘anti-overheidssentiment’…Aldus de pro-dictatuur-activisten van het Reformatorisch Dagblad

Ondermijning (van de kerstviering)
Het is inmiddels bekend geworden dat het Openbaar Ministerie actief samenwerkt met de systeemmedia, om zo oppositie van de Kartel-tirannie te ondermijnen. Dat heet ook ‘Ondermijning’. De strategie van ‘Ondermijning’ van procureur-generaal Gerrit van der Burg is die van ‘spiegelen’: een ander beschuldigen van waar je zelf mee bezig bent. Zelf een scheet laten en tegen je buurman zeggen ‘je stinkt’. Dat is wat ze bij de Bilderberg-vergaderingen ‘post truth’ noemden, en waarin Post Truth-premier Rutte grossiert.

Ze noemen alles ‘ondermijning’ dat het Kartel haar tirannie in de weg zit. Als opmaat om die oppositie te ondermijnen, voordat er ook maar enig strafbaar feit is begaan. Denk hier bij ook aan het Syri van Wouter Koolmees (Systeem Risico-indicatie, schuldig door verdenking)

Iedere criminaliteit is ‘ondermijnend.’ Voor de slachtoffers. Maar met zijn ‘team ondermijning’ doet Gerrit van der Burg wat vroeger ondenkbaar was: mensen ‘preventief’ hinderen die via een risicoprofiel tot staatsbedreiging zijn ge-identificeerd.

Uitgeverij De Blauwe Tijger waar ondergetekende drie jaar actief mee samenwerkte mocht dat al aan den lijve ondervinden.

De NCTV ‘framede’ Tom Zwitser samen met de Systeemmedia als terreurdreiging. Er volgt vervolgens een hele campagne van de systeemmedia die met de NCTV als ‘gezaghebbende bron’ een kapstok hebben voor framing. En hoppa, dan zegt de ING Bank eenzijdig je rekening op. Het is dus bepaald niet onschuldig wat het Ministerie van Staatsterreur samen met haar bevriende subsidiemedia als het RD doet. Net als via het QR-apartheidsregime wil men zo bij door het Kartel ongewenste partijen via het ‘zaaien van een luchtje’ proberen je economisch en sociaal te isoleren.

Heb elkaar lief, ik heb net mijn geliefde een ring van ons verbond gegeven. Blijk ik een ‘klimaatontkenner’ te zijn, aldus het Reformatorisch Dagblad: zou ze het nu uitmaken? 🙂

Wat is de boodschap van de pro-tirannie-activisten van het Reformatorisch Dagblad?
Het is niet de overheid/Rutte die liegt, het is niet het OMT dat het MKB de afgrond in trekt, het is niet de rammelende pseudowetenschap van Wageningen UR en RIVM die slechts op modellen is gebaseerd van Wim de Vries. Het is niet het resterende winkelbedrijf dat nog zelfstandig is en nog niet aan het overheidsinfuus hing, kapot te maken met 1 verkeerd ingevulde aanvraag voor overheidssteun.

Nee, het zijn de boze mensen op het internet (slachtoffers van destructief beleid) die in toom gehouden moeten worden, de slachtoffers van averechts beleid die lijf en leden verliezen aan deze tirannie: Die zijn volgens het RD de daders wanneer zij boos worden en hun hart luchten. Aldus de pro-tirannie-activisten van het Reformatorisch Dagblad. Want Die Partei hat immer recht.

Hoe kun je nu zo leugenachtig en demonisch bezeten zijn als RD-hoofdredacteur Steef De Bruijn?

We leven in Openbaring-tijd, waarin we niet meer kunnen ‘kopen of verkopen zonder het merkteken’. Het valt mij op hoe weinig inspirerende christenen er zijn, de meeste zijn zwakke en huichelachtige leugenaars. Zodat je zelfs al een QR-codekerk hebt, waar alleen nog geprikten naar binnen mogen. Alsof Jezus stelde: laat de kinderen tot mij komen, alleen de gevaccineerde kinderen.

Terwijl de mensen die ik nu hoog heb zitten zichzelf niet als christen identificeren. Je zou je bijna schamen je nog christen te noemen, wanneer je weet dat Steef de Bruin van het RD zichzelf ook zo noemt. We leven in de tijd van grote verdrukking, die zo groot moet zijn dat zelfs bij de meest verstokte Oude Media-gelovigen de ogen open gaan.

6 Replies to “Tirannie-activisten Reformatorisch Dagblad: ‘daders zijn slachtoffer’”

  1. We leven nog niet in de Openbaring-tijd en nog niet in de tijd van de grote verdrukking, hoewel het sinds vorig jaar duidelijk wél die kant opgaat.

  2. De grote verdrukking komt waarschijnlijk pas na de oorlog met Rusland? Zodra de NATO de Oekraïne heeft volgepompt met wapens en daar iets in scene zet, zoals iedere voorgaande wereldoorlog door de Globalisten is voorbereid en uitgelokt, mogen we na jarenlange oorlogen en hongersnoden een sterke man aanwijzen die uiteindelijk zijn plek op het wereldtoneel gaat opeisen. Deze baptistenpredikant legt het ons helder uit: https://www.youtube.com/watch?v=n8dLxxoK0nM

  3. Rypke, allereerst gefeliciteerd! Ik heb nog wel een kleine voetnoot bij dit artikel. Jij beschrijft het RD als “gesubsidieerde media”. Volgens mij is dat niet zo. Zij zijn volgens mij samen met het ND (net zo n flutkrant overigens) nog de enige onafhankelijke kranten. Uiteraard laat ik dan de alternatieve media, zoals De Andere Krant, Gezond Verstand, en OPN, buiten beschouwing. Groetjes. Klaas.

    1. Eten zij niet ook uit de ruif van jaarlijks 1,1 miljard euro van Arie Slobowitz van hun Communisten Unie (CU)?

      Zo zie je maar dat ‘onafhankelijk’ in zichzelf geen aanbeveling hoeft te zijn. Ed Nijpels noemt zich ook ‘onafhankelijk’, geen verantwoording schuldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *