Dino’s zijn niet uitgestorven

Wanneer je Brahma-vleeskippen hebt gehad zie je dat dino’s met looppoten nooit uitstierven. Ze kregen veren en gingen ‘tok tok’ zeggen. Je hebt ook water-dino’s, de meerkoeten uit de rallen-familie. De kuikens hebben in het jeugdstadium zelfs nog klauwtjes aan de schouders van hun vleugels.

Wanneer je in mijn prachtige dorpje Langweer wilt komen vanaf Sneek moet je met de pont oversteken. Daar huizen die grazende zwarte dino’s, lopend in hun kudde als Velociraptors in zwart verenpak.

Ze maken het geluid alsof je gymschoenen hoort schuiven in de gymzaal bij een basketball-wedstrijd. Hoewel ze bij het vluchten hun vleugels gebruiken, zie je dat ze zowel op land als over water eigenlijk liever hun lange poten inzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *