Mark Rutte’s Maffiose Klimaatstaat 2030

Het Pomphuis in Mastaba-vorm met Theosofische elementen: Nationaal Park Hoge Veluwe

De Volkskrant kopte gisteren dat Rutte 3 (VVD) de Klimaatwet invoert, zo zag ik bij het fossiele brandstof-station van Shell. Die wet dringt ons dan (waarschijnlijk) 2030 op als deadline voor de Sustainable Development Goals (SDG= ‘duurzaam’) van de Verenigde Naties. (VN) ‘Het Klimaat’ is SDG-doel 13.

‘De SDG-Doelen’ zijn via de VN opgelegde doelen die tot 2030 tenminste 90 biljoen dollar publieke investeringen vragen. En die dwang tot publieke giga-investeringen verkopen ze met filantropisch sausje van wereld-verbeterarij.

Die SDG-doelen klinken alsof Miss World in Bikini ze opschreef bij de Bikini-ronde. Je kunt er niet tegen zijn, zo lief klinken ze. Zoals Schoon Drinkwater voor iedereen! (SDG 6) of Leefbare Steden (SDG11) Gratis Eten (grapje)Het ‘beschermen van de oceanen’/op slot zetten van 20 procent van de zee voor visserij is SDG14.

Met de Klimaatwet MAG je er ook niet meer tegen zijn. Dan wordt beleid dat krachten achter de VN uitdachten nu nationale plicht. VVD-maffioso Ed Nijpels krijgt wettelijk de vrije hand om U en mij te plunderen voor zijn klimaat-clientele. En te bespioneren via Slimme Meter en kilometerkastje in de auto.

Zo worden we dan officieel een mondiaal aangestuurde Eco-oligarchie (NGO’s, ambtenarij, Multinationals, Bankiers regeren). En wordt de nationale democratie ondergeschikt gemaakt aan abstracties als ‘de ijsbeer in Groenland’ en ‘het weer in het jaar 2100’.

Jachthuis Sint Hubertus, de jagerstempel van industrieel Anton Kruller, onze eigen ‘Rockefeller’

Crony Capitalist Ed Nijpels en zijn Nijpelitaanse Maffia
Daarom- vanwege deze totalitaire koers- heet dit natuurhistorische web-magazine ook Interessante Tijden. Het zijn Interessante Tijden, want je zag die Klimaatwet al jaren aankomen in 1 of andere vorm.

Dat de Klimaatwet onder VVD-regering de wind in de rug krijgt is ook logisch. Omdat het de Nijpelitaanse Maffia (VVD) en haar VNO-NCW-clientele zijn – vernoemd naar Ed Nijpels (VVD)- die hierop financieel (met publiek geld) binnenlopen.

En omdat het VVD-maffiosi/crony capitalists als Nijpels, Winsemius en Reibestein zijn die hier een prominente rol vervullen.

Met De Staat als dwangmiddel en een groen gedicht als excuus jezelf verrijken, dat identificeerden we hier als Crony Capitalism. Ook wel roofkapitalisme genoemd. Je kun het ook gewoon VVD noemen. De Veuveudeu. De Vijanden van Vrijheid en Democratie.

Bij deze regen-foto’s gisteren gemaakt in Nationaal Park de Hoge Veluwe leggen we verder uit, waarom we in 2030 een totalitaire staat zijn geleid door globalistische maffiosi.

Rutte en zijn Nijpelitaanse klimaatmaffia (VVD)
Met die Klimaatwet maakt Rutte ons land – dankzij ongekozen krachten (NGO’s, bankiers, VNO-NCW enz) – vazalstaat van het Anglo-Amerikaanse project Agenda 21, (nu 2030 Agenda). Dat is het mondiale ontwikkelingsplan voor de 21ste Eeuw van de Verenigde Naties sinds het jaartal 1992.

Toen in 1992 werd de Rio Earth Summit gehouden (‘aardetop), waaruit na liefst 21 klimaat-conferenties die Klimaatwet voortkomt.De verhoogde benzine-belasting en Energiebelasting (+/- helft van je rekening) zijn eerdere gevolgen van VN-klimaatbeleid sinds de VN-Aardetop in Rio (1992).

Ik noem het Kwartje van Kok als voorbeeld, dat met ‘het klimaat’ werd verkocht, vlak voor de RIO-aardetop: Nederland was in Europa steeds (met Zweden) voorloper van het implementeren van ‘de doelen’, die vanuit de VN, via Brussel en Den Haag op lokale bordjes landen.

Het is- zo is mijn punt- wel degelijk mogelijk dat een klein netwerk van een paar duizend mensen- via de VN, in boardrooms en via conferenties bepaalt wat jij en ik moeten doen. Niet lokale politici of parlementariers zetten de toon als het om ‘milieu’ gaat. Alle ‘milieu’-beleid, ook ‘biodiversiteit’ danken we aan Amerikaanse bronnen.

Ook het Europese Emissiehandel-systeem (via het Kyoto-akkoord 1997)- Cap and Trade- dat is door Amerikanen bedacht.

…mits de publieke miljarden tegen de plinten klotsen…op 2 november in de Rai op Wedo2030.com

…dit is een ‘exoot’ (een prachtige Amerikaanse eik)

Klimazi Hugo von Meijenfeld
Nederland heeft zijn eigen SDG-coordinator bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken Hugo von Meijenfeld. Hij noemt het afschaffen van de democratie voor bankiers met wollig filantropisch proza ‘een positief verhaal.

Von Meijenfeld moet er op toezien dat ons land gehoorzaamt aan de SDG-Doelen. En dat Nederland vooral voldoende publieke cash overmaakt.

Zoals aan bijvoorbeeld het bij die aardetop in 1992 opgerichte Global Environment Facility (GEF), dat onder de Wereldbank valt (de bank die steevast geleid wordt door Defensie-ministers van de VS, zoals Irak-Warhawk Paul Wolfowitz, James Wolfensohn, Robert Macnamara).

Vooralsnog willen enkel landen als Nederland daar honderden miljoenen euro’s aan doneren.

Raven zijn de soundtrack bij de Hoge Veluwe met hun ‘orrrrr orrrr‘, geniale speelse vlucht

Dit is het personeel bij GEF, dat Nederlands geld overmaakt ten faveure van Niet Gekozen Organisaties (NGO’s): carola-van.rijnsoever@minbuza.nl; igg@minbuza.nl; pieter.terpstra@minbuza.nl; thymen.kouwenaar@minienm.nl; marjolein.geusebroek@minbuza.nl 

Green Inclusive Growth, ook dit klinkt alsof het door Miss World is verzonnen.

De Wereld (voor zichzelf) verbeteren
Dat GEF is het idee van (Zwiterse bankier) Edmond de Rothschild, wat hij in 1987 ‘Conservation Banking’ noemde (zie James Corbett zijn uitstekende documentaire).

Het doel van die operatie is wat Rockefeller Foundation ‘Natural Capital’ noemt: natuurgebieden kapitaliseren. Edmond de Rothschild (in 1997 overleden) was bestuurder van de Bilderberg-conferenties, die Prins Bernhard tot 1976 voorzat.

Zakelijk inzicht kun je crony capitalists/maffiosi niet ontzeggen met hun ambitie om ‘de aarde’ te redden.

Als die ruimte-verslindende ‘renewables‘ als windturbines, zonnepanelen en ‘biobrandstoffen’ (agrarisch land) iets nodig hebben, dan is het wel land. Dus als je veel land kan veroveren met groen excuus en publiek geld, dan ben je financieel dubbel binnen.

En voor de pacht van land, en voor de subsidies op windturbines etc.

Feestelijk inspireren voor totalitaire wereld-dictatuur in de RAI
In de RAI op 2 november bij het Wedo2030.com-evenement geven ze de invoering van de internationalistisch opgelegde totalitaire klimaatstaat onder VN-directie een feestelijk luchtje.

Voor 695 euro mag je naar binnen, en zien hoe begaan Corporate Inc (Unilever, Achmea) is met het gemiddelde mondiale weer in het jaar 2100. En met het ijs op de Noordpool duizenden kilometers van hier.

..het leek letterlijk een wandelende tak

It Runs in the (Rockefeller)family
Daar in de RAI op 2 november spreekt de ‘inspirator’ Kofi Annan. De lezers van Interessante Tijden weten: ha, die pinda is adviseur bij ’s werelds grootste investeringsbank JP Morgan Chase. Annan bemenst daar onder voorzitterschap van Tony Blair de denktank die de gisteren beschreven David Rockefeller in het leven riep. (toen als IAC, nu International Council)

Die in maart overleden bankier (hier beschreven) David Rockefeller (oprichter Trilateral Commission), was met Rockefeller-protegee Maurice Strong 1 van de architecten en financiers achter Agenda 2030. Die agenda voor globalistische transformatie zag als Agenda 21 in 1992 in Rio de Janeiro het licht..

David zijn neef (zoon van broer Nelson, vice president VS onder Gerald Ford) Steven Rockefeller (1936) schreef het Earth Charter (2000) van de Verenigde Naties, 10 Geboden voor de Planeet. En hij leidt het Great Transition Initiative, hoe wij onze levens en geloofsovertuigingen moeten vormen naar De Aarde.

Zie hier dit interview voor Steven zijn religieuze motivatie, en inspiratie voor een wereldeenheid-religie, naast Boeddhisme ook atheïstisch humanist en revolutionair ‘her-opvoeder’ John Dewey.

…de zandige savanne van de Hoge Veluwe

Steven levert kortom de religieuze kant van het ‘Aarde’-verhaal, zoals eerder hier al beschreven. Steven is – net als zijn voorvaderen sympathisant van de Amerikaanse Eugenics-beweging (Planned Parenthood), waar ook de moderne milieubeweging uit voortkomt. (Madison Grant, American Eugenics Society, nu Population Council)

.. Een Agenda 2030-vliegenzwam achter gaas…

Steven zijn zoon Steven Rockefeller jr is CEO bij Rose Rock Capital Fund, een uit de Rockefeller-familie in 2009 opgerichte real estate-investeringsclub. Zijn oom Godfrey Rockefeller (1924-2010) – bevriend met George Bush senior- richtte met SS-prins en zakenman Bernhard het Wereld Natuur Fonds op.

Benhard en Godfrey waren fanatiek piloten, Bernhard mocht als eerste met de Starfighter van Lockheed door de geluidsbarriere vliegen. Rockefeller was verzot op helikopters. (Bell, die leverde de helikopters voor de Vietnam-oorlog, de ‘choppers’ uit Tour of Duty, dat zijn de Bell Huey’s)

Elke wolk schjnt een gouden rand te hebben: maar paddestoelen ook?

‘Filantropie’- zoals rijke stinkerds zichzelf zien
Dat WWF moest dienen als fondsenwervende instantie voor mondiale projecten -in de voormalige koloniën- van de door eugeneticus Julian Huxley opgerichte IUCN. Daarvan is ons Ministerie van Buitenlandse zaken al decennia hoofd-sponsor, met ongeveer 10 miljoen euro per jaar.

De in 2004 overleden bankier/hedge-funder Laurance Rockefeller kreeg van president George Bush in 1991 de Congressional Medal of Honor voor zijn werk als Mr Conservation. De eerste voor een milieu-doel sinds haar bestaan in 1777.

Laurance richte in 1948 met eugeneticus Fairfield Osborn de Conservation Foundation op in New York, de Amerikaanse WWF-voorloper die in 1987 in WWF opging. Die hielden de eerste NGO-klimaattop in 1962 in New York.  Het was Royal Dutch Shell dat als eerste bedrijf klimaat-onderzoek betaalde, en liet uitvoeren door James Lovelock.

De CEO van Royal Dutch Shell John Loudon volgde Prins Bernhard in 1976 op bij het WWF als president. En Loudon werd eind jaren ’60 de belangrijkste adviseur van bankier David Rockefeller bij Chase Manhattan Bank (nu JP Morgan Chase), in de zelfde adviesraad bij JP Morgan Chase waar Kofi Annan nu ook zit met Tony Blair.

Alle belangrijkste ‘groene’ NGO’s zijn kortom opgericht door een netwerk van rijke stinkerds van grote ondernemingen. Milieu-Clubs die het imago cultiveren van ‘grass roots’ met volksmarsen tegen ‘het klimaat’.

Die  usefull idiots verkopen zo (onbewust) de agenda van rijke stinkerds met angst voor ‘de overbevolking’.

Je snapt nu ook waar dat Miss World-wereldverbeter-proza vandaan komt van de Verenigde Naties. Het is filantropen-proza. Die rijke stinkerds uit Amerika richtten filantropische stichtingen op, om zo onder belasting uit te komen.

En om hun imago van geldmens te verzachten naar media/zichzelf goed mens te voelen en ook te zijn. Zo van ‘zo slecht zijn we niet’.

Wat natuurlijk ook waar is, niemand is beslist slechter dan de ander. Veel geld hebben kan ook gewoon een teken zijn dat je het goed deed. Niet een teken dat je ‘slecht’ zou zijn, dat is afgunstige flauwekul/Socialisme.

Hele waaiers NGO’s werden zo niettemin uit die stichtingen opgezet met startkapitaal. Ze zien zichzelf vervolgens ook als ‘filantroop’. En dat filantropen-toontje hangt ook over alle VN-beleid. Terwijl de VN (eerder tot 1945 League of Nations) toch al een hobby-horse was van zakenfamilies als Rockefeller cs.

…er is nog hoop (?)

Media-voeding voor de Hearts and Minds
Dankzij de afwezigheid van een kritische noot- buiten dit soort hoekjes op internet- is de kans groot dat we dus 2030 in de gedroomde totalitaire staat leven.

Al die NGO’s die vaak met geld van rijke stinkerds het licht zagen. Die gaan een eigen leven leiden. Maar ze verkopen wel de boodschap in het paradigma van die rijke stinkerds (gij zijt teveel op aarde/blijf van ONZE grondstoffen af)

Bij de Earth Summit-conferentie in Rio in 1992 (toen alle klimaat-regulering werd bedacht) waren 15 duizend NGO’s aanwezig (Niet Gekozen Organisaties).

Adviseur bij JP Morgan Chase, in door David Rockefeller opgerichte adviesclub

In Parijs waren het er al 40 duizend NGO’s. Die drammen met subsidie ‘De Doelen’ tussen de oren. Clubs als Milieudefensie (13 miljoen euro subsidie in 2016), Natuur en Milieu (4 miljoen) WNF (3-4 miljoen)  en ontelbare anderen.

Niet Gekozen Organisaties als Milieudefensie hebben vervolgens in 1 jaar meer campagne-budget dan alle politieke partijen van Nederland eens per 4 jaar bij elkaar.  Dus wie heeft er nu de macht in ons land? Politieke partijen of ongekozen krachten?

Het Grote Geld regeert de wereld. Dat was vroeger zo, dat was in de Middeleeuwen zo, dat is nu zo.

3 Replies to “Mark Rutte’s Maffiose Klimaatstaat 2030”

  1. @ Bob Je troost kan zijn te weten dat je zo niet wilt zijn. En dat je dus ook een verschil kunt maken door niet te zeer mee te buigen

   Dat personeel van Milieuclubs ziet zichzelf als ‘links’, en daardoor denken sommige VVD-dino’s dat ‘het milieu’ dus links is. Alsof een paar krakers/ragebolletjes met spandoek en asbak-hond ‘het milieu’ tussen de oren kregen zonder een cent te makken

   Dat je zelf ‘links’ meent te zijn maakt niet uit. Juist dan- wanneer je leugenachtig, kosmopolitisch, hypocriet, onbetrouwbaar, inhalig bent en geilt op andermans geld (= ‘links’), of een vrouw met part-time hersens…dan ben je uitstekend inzetbaar als usefull idiot voor Corporate Inc.

   Ieder vermogen tot zelf-reflectie en zelf-relativering ontbreekt immers bij de linkse medemensch. De Betermenschen, de Idealisten. Het zijn de voetsoldaten van Corporate BV. Ze houden immers nooit op, omdat ze niet door geweten geremd worden. Omdat ze ‘het geweten’ immers al in pacht hebben.

   We gaan dus een tijd tegemoet vergelijkbaar met het Nazi-tijdperk, maar dan iets anders ingevuld. Wel het zelfde ‘millennium-denken over degeneratie die koste wat kost gekeerd moet.

   Daarom noem ik ze ook wel Klimazi. En omdat ze ook een wazige religieuze motivatie koesteren, althans, velen van hen. Met een woordgrapje maak je het nog een beetje leuk.

 1. Laurance Rocefeller…Ik vraag me af wat hij met het Disclosure Project wilde. Volgens Steven Greer was het dankzij een bijeenkomst bij Laurance, samen met een aantal goede vrienden van President Clinton, dat het project werd gestart. Dat was eind jaren 90. Op 9 mei 2001 vond een grote bijeenkomst plaats in The National Press Club in Washington, een locatie die uitpuilt van de (maconnieke) symboliek. Daar legde vele geloofwaardige getuigen verklaringen af over hun ervaringen met UFO’s Aliens en meer. Het ging daarbij om ambtenaren, militair personeel, wetenschappers etc. De webpagina is niet moeilijk te vinden: http://disclosureproject.org/ Greer bezit tevens het vermogen tot remote viewing, een waarnemen op afstand dat zoals bekend ook tot de vermogens behoorde van Appolonius van Tyana en Emmanuel Swedenborg. De juiste man voor de job blijkbaar. In 2013 kwam zijn documentaire uit, Sirius geheten. Daarvan vermeldt de youtube publicatie het volgende:

  This film exposes the greatest story never told: The Earth has been visited by people from other worlds who are not malicious, but in fact concerned for the future of humanity. A cabal of military, industrial and financial interests have kept this contact and what we have learned from it secret for over 60 years. Their secrecy is meant to suppress the knowledge that can liberate the world from the yoke of oil, gas, coal and nuclear power and replace the current world order with one of New Energy and true Freedom.

  Ahum…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *