Winterplaatjes

Om de winterplaatjes-storm op Facebook morgen voor te zijn, plaatsen we hier alvast een foto van 2009/10 op de Elfstedenroute bij de Slachtedyk en Langweerder Wielen in 2012.

De komende week is volledig gewijd aan afronden van een belangrijke tekst, gerelateerd aan actualiteit van deze week. Dat lukt niet, wanneer je ook nog research-epistels van 1800 worden per dag er naast produceert. Al neem je dat dan iedere dag voor.

Een idioot is iemand die steeds de zelfde fout maakt, en een andere uitkomst verwacht.


Dus pauzeren we even. Er is nog voldoende voor je op Interessante Tijden te lezen en foto’s te zien met bijna 250 weblogs en (foto-)reportages over 21ste eeuwse natuurhistorie sinds april dit jaar. Naast de artikelen voor VORK, de Jager, Elsevier en natuurlijk ons boek, verschenen bij Nieuw Amsterdam: Ecomodernisme, het Nieuwe Denken over Groen en Groei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *