Nog 1 maand vrij land, 6 juli klimaat-dictatuur (2030 Agenda)

Een kwaliteitsjournalist = informatie-papegaai

Zoals vaste lezers van Interessante Tijden al weten: Op vrijdag 6 juli tekenen partijen De Klimaatwet en dan na de zomer zijn we officieel klimaat-dictatuur. Niet menselijkheid maar CO2 is dan de maat die boven mensen gaat. Tot 6 juli herhalen we de boodschap, vaste lezers kunnen het bij de papegaai-foto’s en de conclusie houden.

Waar je eerder al geen ‘verzorging’ van bejaarden en zieken meer had, maar De Zorg. Een efficientie en winst-maximalisatie nastrevende industrie geleid door Managers. Daar krijg je nu een professioneel opgetuigd, uitzuig-apparaat dat jouw en mij als batterijtjes voor winst-maximalisatie mag exploiteren uit naam van De Doelen in Parijs.

Dat Ecofascisme is een logisch gevolg van de secularisatie, het verjagen van God (als metafoor voor) De Liefde uit de publieke levens-sfeer. Bezwering van levens-angst heeft geen religieuze uitlaatklep meer, en etaleert zich dan politiek. En mensen willen dan Hemel op Aarde vestigen met Goede Bedoelingen.

Mark Rutler krijgt orders van Wallstreet

Utopia vestigen: ‘De Transitie’
De weg naar de Hel plaveien. Het gebeurde al eerder, in de Sovjet Unie, in Nazi Duitsland, Bureautopia afdwingen via De Staat uit naam van ‘De’ wetenschap/onvermijdelijkheid der geschiedenis. En nu bij ons: gezellie!

Wat niet van geldelijke waarde is, dat is dan weerloos. Wijsheid wordt vervangen door ‘De’ wetenschap, de academische mode waarin het meeste geld is gepompt en propaganda voor gemaakt.

De herders uit de oude Zuilen-maatschappij zijn verjaagd door de Globalistische Managers, wijsheid vervangen door papieren zekerheden met een vleugje social engineering. Gelijkheid afdwingen door mensen met de grond gelijk te maken, te ontmenselijken, gender-neutraliseren.

Het Ding is dankzij het institutionele atheïsme de maat van alle mensen. En het vanuit de Verenigde Naties opgelegde 2030 Agenda is dan het richtsnoer van alle regelgeving. Je kunt CO2 als afkorting zien voor COrporatisme, een door multinational-politiek gecontroleerde Staat die burgers brandschat voor hun winst-maximalisatie.

Dat een Verenigde Naties-program Sustainable Development als de maat voor alle bedrijven wordt opgelegd dat verzin ik natuurlijk niet zelf. Als je die 17 SDG-doelen letterlijk leest, dan klinkt het verder alsof je Miss World in haar bikini hoort over wereldvrede.

Maar achter die facade gaat gewoon financiele machtspolitiek schuil. Zoals ook de naam ‘bikini’ buitengewoon cynisch is voor iets waarbij je aan lekkere tieten denkt. Het is de naam van de eilandengroep die door de Amerikanen met atoombommen werd opgeblazen voor atoom-tests in de open atmosfeer. Om het imago van de atoombom te beteren, werd de naam ‘bikini’ dus gekoppeld aan vrouwelijke zwemkleding.

Zo werkte propaganda in de jaren ’50, en zo werkt zij nu. Dus nu hoor je ook dat het noodzakelijk is om je kaal te plukken. Het is voor De Aarde!

We krijgen een wereld-ideologie opgelegd, het Klimaat-Socialisme/Klimazisme, gecoördineerd door een High Level Panel van ongekozen krachten met David Cameron als voorzitter.  Zijn voorganger Tony Blair zit nu bij (wijlen) David Rockefeller’s JP Morgan Chase Bank-advies raad als voorzitter, tegen 2 miljoen pond per jaar. Kofi Annan zit daar ook bij.

En dan krijg je een seculier-ideologisch wereldprogramma opgelegd, dat de Planeet coordineert uit de Boardroom van bankiers:

Hoe bedrijven bijdragen aan de duurzame Wereldregering volgens topdown opgelegde regels

Dat achterdeur-program kun je letterlijk lezen, het is verborgen in het openbaar:

Een vanuit de VN opgelegd program voor Social Engineering wordt de maat voor alle bedrijven in NL

En hier, de totale controle over de economie tot in haar haarvaten, en alomvattend wereldplan dat na ‘Parijs’ is ingezet, waarover jij en ik niets te zeggen hadden:

Maar waar je dus wel per gezin tienduizenden euro’s voor mag ophoesten voor 2030. Het meeneem-punt is hier: wat plots zomaar in media lijkt op te duiken, dat komt uiteindelijk uit de punt van een globalistische pyramide, en zo neemt iedereen tot een ambtenaar in Appingedam die dingen over, uitgedokterd in New York en Davos.

Zie HIER ook hoe ‘plastic in zee’ zo op je geheugenkaart werd gedownload via Jacob de Rothschild (25 procent eigenaar The Economist) en zijn maatje, de eigenaar van persbureau Thomson Reuters.

Wie de media controleert, die heeft de belevingswereld van massamensen in handen. Zo kun je hele oorlogen verkopen op valse gronden, met ‘weapons of mass destruction’, of liegen dat Assad chemische wapens tegen zijn bevolking gebruikt. Als hij het al zou doen, dan niet zo erg als de Amerikanen op de Vietnamezen met hun Agent Orange.

Groene papegaaien = De Journalistiek. Een kritische papegaai uit op reportage,

Informatie-papegaaien: de mainstream-journalistiek
Daar hoor je in de leugenfabriek van de door het establishment gecontroleerde mainstream-journalistiek niets over. Het hoofddoel van journalistiek is ook geen waarheids-vinding maar het aantrekken van publiek voor de adverteerders.

Dat de Leugenfabriek der Journalistiek je misleidt heeft – naast commercie- een aantal oorzaken, hun narcisme, luiheid, hun seculiere zelfbeeld, permanente tijdnood, lafheid, waarheids-criterium van Sociale Autoriteit boven denkwerk en bewijs, de afwezigheid van zelf-reinigend vermogen, enzovoort. En vooral hun eigen seculiere zelfbeeld, waardoor ze een blinde vlek hebben voor en onkunde over geestelijke motivaties.

Als een journalist over natuur en milieu schrijft is dat altijd vanuit het perspectief van een milieu-activist, ook zo’n genre dat leeft op de verkoop van opgeblazen rampenporno.

Het zijn groene informatie-papegaaien, die de Sociale Autoriteit waarmee ze sympathiseren gelijkschakelen met ‘dit is waar/moet je vinden’.

We hebben de Oude Media niet meer nodig
Je hoort ze wel flink doen tegen een afgeschafte Dividend-belasting van 1 miljard euro per jaar. Terwijl ze dus een lastenverhoging van (volgens Klimaatminister Wiebes geschatte) 8-20 miljard euro per jaar (exacte raming is onbekend) NIET vermelden.  Pas wanneer een ‘Vertrouwde Sociale Autoriteit’ het ze in de oren schreeuwt, of Iedereen zegt het. Herhaaldelijk.

Dan zul je er iets over horen. Eerder durven ze niet.

Ed Nijpels zijn woonboerderij aan de Dijken 2. ENERGIELABEL G

Dus hoor je nog niet of nauwelijks over het 107 miljard euro kostende Energieakkoord (wv 73 miljard euro directe subsidies) dat mogelijk geen grammetje CO2 uitspaart.

Dankzij het internet kun je niettemin jezelf breder informeren. Niemand heeft de oude media nog nodig, behalve de oude media-industrie. Je kunt wel Interessante Tijden lezen, en als hierboven iets staat dat NIET WAAR is, zijnde GEEN BEWIJS, meldt het beneden.

Alles dat ik schrijf is gewoon gedocumenteerd, en onderdeel van een programma dat bij de politieke elite al een eeuw of langer speelt (zie ook ‘Global Population’ van Alison Bashford, Columbia University Press) Het Malthusianisme (populatie-angst), gecombineerd met Sciëntisme.(geloof dat wetenschap boven wijsheid staat)

Een reden dat journalisten zo vastklampen aan het oude politieke model is heel eenvoudig.

Dat oude model geeft journalisten sociale status, alsof ze door hun schrijfschrijf invloed hebben op de koers van een land via de ‘gekozen’ poppetjes op de voorgrond. Daarom worden ze ook defensief en giftig als je hun werkwijze ondergraaft. Want dan kom je aan hun sociale status.

Groene Papegaai/journalist

Subsidies zijn het doel zelf
Het gaat dan ook niet om klimaat en CO2, maar om geopolitiek. De hoge subsidies en lasten zijn – logisch geredeneerd- het DOEL van de politiek, niet de bijkomstigheid. Via subsidies kweek je machtsbasis en medeplichtigheid.

2030 Agenda is Social Engineering, dat geleuter over ‘inclusiviteit’ (wat het ook betekenen mag) daar zul je nog meer over horen. Alle gedoe over ‘genderneutraal’ komt ook niet zomaar uit de lucht vallen, dat is onderdeel van 2030 Agenda (SDG-doel 5)

Van dat social engineering-programma van Globalisten is Nederland de proeftuin van Europa gemaakt via het SDG Charter van het Ministerie van Buza en VNO-NCW, met ABN Amro-bankier Herman Mulder in de board, en Fokko Wientjes. Mulder is ook de architect achter bijvoorbeeld het Global Reporting Initiative waarbij bedrijven hun hele hebben en houden op straat moeten leggen ter overheids-controle.

Dat initiatief van Mulder wordt OOK al door Ministerie van Buza op de been gehouden, met 2 miljoen euro subsidie per jaar. Zoals het Ministerie van Buza ook het volledige IUCN-NL financiert met 10 miljoen euro per jaar.

Als propaganda-entiteit van globalisten-politiek.

De Buza-diplomaat van Global Reporting Initiative- Theresa Fogelberg- is ook weer bestuurder bij het Wereld Natuur Fonds, terwijl oud WNF-directeur Johan van den Gronden nu IUCN-bestuurder werd. Als opvolger van Buza-diplomaat Maas Goote. BuZa-topambtenaar Hugo von Meijenfeldt is 2030 Agenda-coordinator, en vroeger klimaat-onderhandelaar.

Ook bij WNF zit Robert Reibestein (VVD-vicevoorzitter). En die is weer lid van George Soros zijn European Council on Foreign Relations. Milieuclubs zijn propaganda-entiteiten van globalisten-politiek en Eurofederalisme (de LIFE-subsidies dienen daartoe).

Het oogt op de voorgrond allemaal lief en onschuldig, met die kleuterachtige kleurtjes en naieve bakfietsvrouwtjes er omheen, D66-broedmoeders.

Dan heb ik zoiets van ja duhh, duswel beswel duurzaam is heel belanguhrijk, oh ik heb alweer een wotsep, wat wil die man van mij ja duh hihihihih oh nou ja sorry hoor. D66-broedmoeders die SDG-doelen aan Kamerleden opdringen.

…en de exploitatie van mensen
Nog meer dan bij kwaliteits-journalisten, kun je vrouwen alles wijs maken als het maar goed voelt, als iedereen het zegt, als het maar veilig oogt. Bewijs en feiten werken enkel tegen je, non-conformisme is afschrikwekkend.  De ondraaglijke lichtheid van hun opvattingen….

Zelfs als vrouwen rebelleren is dat volgens de sociaal geaccepteerde manier, zoals ‘hihi ssssekksss hihi’, het bekende narcistisch exhibitionisme dat tegenwoordig voor ‘geestelijk gezond’ door moet gaan.

Ik zie de negatieve discriminatie tegen blanke mannen dan ook als een mannelijk machtspel, terwijl vrouwen verder economisch ge-exploiteerd worden.

De sloop van het gezin was niet voor niets Karl Marx zijn doel, het opzetten van iedereen tegen iedereen.Het feminisme is door een atheïstische vent bedacht: Karl Marx. In zijn eigen prive-leven leefde Marx op de zak van Friedrich Engels, en hij exploiteerde vrouwen.

Ook 2030 Agenda is dus keiharde en mannelijke zaken- en geopolitiek, waarbij men onder het mom van ‘het klimaat/CO2′ DUIZENDEN MILJARDEN euro’s belastinggeld wil ophalen voor de bankiers en multinationals achter het integere World Economic Forum. Zie hier exhibit 2:

De Nederlandse regering is steeds belangrijke speler geweest bij vinden publieke financieringsconstructie voor de 1000den miljarden die tot 2030 nodig zijn voor ‘duurzaam’

Unilever van Paul Polman speelt een belangrijke rol bij invoering. Polman is onderdeel van het VN-High Level Panel of Eminent Persons, met David Cameron als voorzitter, ook John Pedofiel Podesta uit de Obama-regering zit in dat panel dat de planeet wil managen als ware het hun eigen multinational.

Daarvan zijn wij tot Menselijke Grondstoffen (Human Resources) gebombardeerd die ‘gemanaged’ moeten. Omdat je van deze aardverschuiving in politiek niets hoort in de leugenfabriek der mainstream-journalistiek denk je nu dat wat ik hier schrijf wel onwaar moet zijn.

Want dat is hoe je als massamens oordeelt wat ‘waar’ is, van ‘het vaakste horen zeggen’. Dus is je eerste reactie die ook van afweer, in de geest van ‘hu hu no ut zal toch wul meuvalluh’

Was ik maar gek, dat zou me enorm geruststellen

En dus moet ik wel gek zijn.
Ik zou ook willen dat ik knotsgek was, dat zou me enorm gerust stellen. Ik vind een mondiaal gecoordineerde wereld-regering die nu ingevoerd wordt best nieuwswaardig, sterker nog: dit is uniek in afgelopen decennia.

Het zijn Interessante Tijden! Wat zou je hiertegen kunnen doen? Niets… Hier werkten ze al 25 jaar aan, de mars door instituten is al voltrokken. Je kunt wat boos worden en boeh roepen. En concluderen dat er sinds de Middeleeuwen weinig ethische progressie bij mensen is. We werden welvarender via koloniale exploitatie, en dat verwarren mensen dan met hogere ethiek.

Dus geniet ik van de laatste maand in een gedegradeerde democratie, en nog een beetje bestedings-vrijheid als Zelfstandige Zonder Pensioen (ZZP’er). Na de zomer mag de Nijpelitaanse Maffia mij dan dwingen tot een bankschuld en het verbouwen van mijn huis, terwijl ik al de laagste energie-lasten van Langweer heb.

Terwijl ik kinderloos ben, door een gebrek aan sociale status op de apenrots en dito blingbling.

En dus ben ik meer ‘Duurzaam’ dan bakfiets-moeders van D66 of erger, wiens kind volgens ASN-bank-advertenties wel 56 ton CO2 per jaar kost. Ik stapte al bijna 8 jaar niet meer in een vliegtuig. Welke duurzame apologeet kan dat na-zeggen? En mijn huis heeft energie-label C, veel beter dan de woonboerderij van Ed Nijpels met Energie-label G.

Ik vind ze prachtig, die papegaaitjes

Tot zover het slechte nieuws.
Het leuke nieuws, dat is het succes van de Indiase Halsbandparkiet, een vogel die grappig is en waar je vrolijk van wordt.

Een van de ontbrekende soorten op het Friese platteland die je wel uit Amsterdam kende is de halsbandparkiet. Die hebben we hier niet. Die Vondelparkiet en zijn gekrijs associeer je met de stad, en zijn uitbreiding vindt ook plaats vanuit steden in de Randstad. Zonder dat er enige gemekker aan te pas komt van die zelfverklaarde ‘natuurbeschermers’.

Volgens  Andre van Kleunen van Sovon Vogelonderzoek nam hun aantal afgelopen decennium met 20 procent per jaar toe. Ze zijn tot op Ameland en Vlieland waargenomen maar als gezelligheidsdieren lijken ze toch een voorkeur te hebben voor de thuis-kolonie.

Ze breiden zich langzaam uit buiten de Randstad, dus wie weet kunnen we met een jaar of 10 Fries-parkieten hebben. Lang leve de natuur die het uit zichzelf goed doet. Een vogel die de stelling weerlegt dat de natuur niet zonder subsidie en alsmaar meer overheid kan.

Niet voor niets willen ze zulke natuur dan ook uitroeien als ‘invasieve exoot’. Oh ja, als je dan toch het platte steentje in de slinger tegen die Globalist-Goliath moet vinden.

Menselijkheid, echtheid, eerlijkheid, daar kunnen die seculiere control-freaks niet tegen!

7 Replies to “Nog 1 maand vrij land, 6 juli klimaat-dictatuur (2030 Agenda)”

 1. ik denk er precies zo over als jij ,
  maar dit is wel wat de massa wil .
  savonds onderuitgezakt met een zak chips op de bank voor de tv.
  ondertussen draaien de bedenkers de strop steeds een beetje strakker want die lui hebben geen baan van 9 tot 5 .
  die zijn 24/7 aan het bedenken hoe ze hun doelen kunnen bereiken ,
  en dat is de burger uitzuigen, ziek maken ,controleren ,misbruiken en naar de andere wereld helpen als we onbruikbaar zijn geworden.

  het leuke is dat iedereen op de alternatieve media erover lult maar er niks mee doet in de vorm van in actie komen .

  ik denk dat 95% van de mensen niet eens snapt of weet wat er allemaal speelt en wat de voor gevolgen heeft de komende jaren voor de gewone man .

  1. Beste Coen, je hebt daar helemaal een punt, het is de passieve houding van mensen die het mogelijk maakt, en die houding wordt ook via media gestimuleerd. Nog steeds hangt 95 procent aan het mainstreammedia-infuus

   De houding van ‘nou politiek, los het eens op’, maar politici hebben 1 instrument voor ‘oplossingen’ en dat is ‘meer overheid’. En dat is nu juist het probleem

   Een oplossing werk ik al aan, hoe je effectief actie voert, we zien in ieder geval dat actiegroepen uit de visserij als EMK goed aandacht krijgen, maar dan ben je er nog (lang) niet

   Ik had een naam verwisseld: het moet zijn Alison Bashford, niet Elisabeth Ashford

 2. Karl Marx had nooit een dag in zijn leven gewerkt. Hij had wel een huishoudster en toen Marx zijn (Nederlandse) vrouw naar haar familie (Philips) had gestuurd om om geld te bedelen, vermaakte Karl zich opperbest met zijn huishoudster. Een echt voorbeeld dus die man, die anderen verteld hoe het moet en tot op de dag van vandaag wordt bejubeld, bijvoorbeeld door Jean-Claude Juncker de voorzitter van de Europese Commissie.

  Een goed stuk Rypke, jammer alleen dat de gemiddelde Nederlander liever naar het journaal kijkt dan de moeite neemt om 2000 woorden te lezen.

 3. Uh, ik heb de moeite genomen de 2000 woorden te lezen en hang niet dagelijks op mijn bank voor de tv. Maar ik begrijp helemaal niets van dit schrijfsel behalve dat er kennelijk iets onomkeerbaars erg vervelends aan zit te komen. Ws.spelen er naast moeite en bankhangen meer factoren mee dat dit moeiteloos over het klootjesvolk heen kan komen. Dus als iemand de moeite wil nemen eea in voor mij begrijpelijke taal uit te leggen; alvast bedankt!

 4. Aline,
  Ik zal het proberen aan te geven wat ik, als ik het zoal lees, er o.a. over denk:

  Onder het mom van allerlei drogredenaties (ik noem er enkele: klimaatverandering, opwarming van de aarde, milieu, tekorten, verbeteringen, oorlogen, natuurrampen en dergelijke) worden ons allerlei nare maatregelen opgelegd zoals: meer belasting betalen, meer regels, meer onvrijheid, meer gedoe en meer andere narigheid.
  Er zijn daarbij (bijna) ook geen volledig-betrouwbare goed informerende media, en die er nog wel zijn hebben een betoverende, beheksende uitwerking op de volgers ervan.

  Vanaf 6 juli a.s. worden contracten getekend die weinig leuke gevolgen hebben als je ze goed bekijkt.

  Ik denk dat de bedoelingen niet leuk zijn, als ik de geschiedenis van de ‘elite’ – de bazen- van een paar duizend jaar wat bestudeer. Deze elite maken samen de wereldpolitiek. En die politiek heeft dus vaak zeer nare gevolgen voor de ‘gewone’ mens.

  En ik denk dat zonder gelijkwaardigheid onder elkaar geen vrede kan zijn op aarde. Als iemand meer wil hebben dan een ander dan maakt hij onrust. Ieder mens heeft -vanuit rechtvaardigheid gezien- evenveel energie als een ander. Wie meer neemt dan een ander heeft, die neemt eigenlijk van de ander. Deze wet van Vrede is tamelijk simpel en duidelijk voor wie de goede wil heeft.

  Maar waar verschillen in standen en rassen worden verondersteld, daar kan nooit volledige vrede op aarde zijn. Waar niet in de geest van een werkelijk moreel goed mens wordt gevoeld, gehandeld en gedacht, daar kan, denk ik, geen eendracht, eenvoud, vrede, liefde, samenwerking, geloof in elkaar, voor de natuur en in de Schepper (als je in dat laatste geloofd of begrijpt dat die er zou kunnen zijn natuurlijk) zijn en daar zal (dus) niet de eenvoudige Vrede op aarde tussen de mensen zijn.

  Zo ongeveer. Maar het zijn mijn interpretaties, invullingen, verwarde geestelijke overwegingen, zeer incompleet weergeven. De zaken liggen namelijk wel tamelijk ingewikkeld aangezien er zeer veel clubjes van zeer rijke invloedrijke lieden zijn die zo allemaal hun rol spelen. Al heel lang en heel verborgen. Soms zelfs in het kleed van schaap zelf.

  Maar goed. We leven inderdaad in interessante tijden. Heerlijk om dankzij dat Internet nu zoveel te weten over al de narigheid die er is en nog komen gaat. Maar niet heus.

  Grote filosofen en geestelijke leraren weten al tamelijk lang dat de geest van de mens in de ban is van de illusie, zoals dat heet, en dat het soms juist die geest zelf (het verstand bedoel ik) is, die de redding kan brengen voor de idiotie die de mensen elkaar soms aan kunnen doen. Dat leert ons het non-dualisme, de filosofie, en andere geestelijke stromingen.

  Misschien dat juist in deze tijd waar God in Nederland een beetje er niet meer is, de geest behoefte heeft aan invulling met de waarheid op zijn gebied.

  Mijn idee is dat veel mensen eigenlijk heel weinig zelfkennis en zelfbewustzijn hebben. Er zijn er maar weinig die zelfstandig kunnen denken en doen. Deze kunst is zeer moeilijk te begrijpen omdat de stof nogal ‘mystiek’ is.

  En juist een heldere geest -klaar en wijs en vol van liever niet te duiden zaken- is dé oplossing, de eerste stap, op weg naar (de) vrijheid.

  En voorlopig moeten we anders maar afwachten.
  Nou ja, tot zo ver.

  Maar ik moest het toch even melden.

 5. Het is inderdaad een mooie aaneenknoping van ontwikkelingen die soms toevallig zijn en vaak minder toevallig.
  Omdat iedere ontwikkeling stapje voor stapje gaat, is het voor veel mensen niet gegeven het overzicht te bewaren. Uiteindelijk draait het om de beheersing van de geldstromen en niet te vergeten het egootje. Het ontgaat de mens regelmatig gewoon onderdeel te zijn van de natuur, ook al hebben we het vermogen veel oplossingen (vaak geen goede) te bedenken om de natuur te kunnen ontspringen, in zijn originele vorm.

  De natuur is deels statisch (op korte termijn), maar daarnaast ook heel dynamisch. Vanuit die dynamische marge kunnen we ons ontwikkelen, dit geldt voor alle soorten, ook de mens. Als we die dynamische marge afbreken ( zoals nu groot gedeeltelijk het geval is) zulken uiteindelijk de statische peilers afbrokkelen.

  CO2 is niets anders dan een drogreden, planten vinden CO2 geweldig. Klimaatverandering is er al miljarden jaren. Het weer is een dynamisch geheel, geen statistiek. Alleen omdat we steeds meer verstedelijken hebben we er steeds meer last van. We wringen de omgeving in een korset die we langzaam aan steeds verder aantrekken. Er komt steeds meer steen, steeds minder ruimte voor regen om in de grond te trekken. Snelle afvoer van regenwater is de standaard, smallere rivieren. Overbevolking, het streven naar luxe, geforceerde “vooruitgang”, het ontzeggen van levensgeluk door religie, baasspelers, regelgeving, vaak geld en elementaire levensbehoeften.

  Tot slot wens ik iedereen veel geluk en wijsheid toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *