Geloofwaardigheid NOS en VN smelt sneller dan ijskap….

14 juni, Nationale Propaganda Organisatie. Als we nu geen dictatuur invoeren gaat het helemaal mis…:-)

De ijskappen smelten bij de NOS op 14 juni zo hard dat zelfs rapporten bij de milieutak van de Verenigde Naties (UNEP) al ‘uitlekken’.

Precies volgens het gisteren besproken boek ‘Patronen van Bedrog’ van Middelkoop en Dollee maakt staatsomroep NOS op VN-gezag propaganda voor ‘verstrekkende maatregelen’, na politici bang te maken met een ‘uitgelekt rapport’ dat ‘in handen van Reuters’ kwam, het CIA-gecontroleerde persbureau dat globalisme aan de man brengt met Amerika als macht-centrum.

Zulke doemverhalen krijgen we nu al 25 jaar. En de begeleidende foto van smeltend ijs kun je overal maken waar de temperatuur na de winter boven nul oploopt. Zie hieronder, dit voorjaar gemaakt aan het IJsselmeer:

Smeltende ijskap IJsselmeer dit voorjaar. Zulke plaatjes kun je overal opnemen als de temperatuur boven 0 komt

Wat nu opvalt is echter de timing: op de vooravond van Kamer-overleg over strengere CO2-regelgeving en de invoering van 2030 Agenda op 6 juli.

De NOS (en de Volkskrant eerder, of was het dagblad Trouw) zet druk omdat onze valse elite met de Nijpelitaanse Maffia (VVD) van Ed Nijpels op vrijdag 6 juli een soort van klimaatdictatuur in Nederland willen invoeren (2030 Agenda), die per gezin wel tienduizenden euro’s extra belastingen vraagt.

Een klimaatakkoord, waarin ons land ‘gidsland’ van de wereld moet zijn. Een kapitaaloverdracht van honderden miljarden belasting-euro’s. Het land dat 0,1 procent van de mondiale CO2 produceert zal de planeet gaan redden via het verdubbelen van de belastingdruk.

Zo is althans de essentie van het beleidsvoorstel van de Nijpelitaanse Maffia (VVD/Partijkartel)

Voor wie breed geinformeerd is niets nieuws, maar wel glashelder en vlot opgeschreven

Terwijl Trump zich al uit het Parijse Klimaatverdrag terugtrok, zou Nederland dan dus het stokje overnemen als planeetridder.

Overigens deed Bill Clinton dat terugtrekken ook uit Kyoto in 1997 met Al Gore als Vice-president, net als Trump nu. Toen mochten Europa en Japan mooi alle publieke miljarden ophoesten, waar Wallstreet-firma’s dan op binnenliepen, maar ook de KPMG’s en McKinsey’s van deze wereld (via oa CDM-mechanisme)

Bedenk verder dat de Amerikanen zich aan alle internationale afspraken naar believen terugtrekken, van Oceanenverdrag UNCLOS tot het Internationaal Strafhof.

Je kunt bovenstaande gedram – vanuit de ‘klimaat als Wallstreet-product’-hypothese- ook zien als een truc van Wallstreet om Europese landen tot maximale miljarden-investeringen te dwingen uit naam van ‘klimaat. Terwijl ze zichzelf dan dus aan VN-gesanctioneerde regels onttrekken die ze zelf hielpen bij elkaar lobbyen.

De operatie heet 2030 Agenda. A Globalist Offer you Can’t Refuse

2030 Agenda: ‘De Transitie’ naar Globalistische Technocratie

Al dit soort berichtgeving volgt een vast patroon met beroep op de sociale autoriteit van ‘de’ wetenschap en ‘hele knappe belangrijke personen’. En steeds zo getimed, aan de vooravond van belangrijke politieke beslissingen.

Nationaal Klimaat Socialisten NOS-Journaal: ‘verstrekkende maatregelen zo snel mogelijk’…

Verstrekkende Maatregelen, paniekvoetbal, want anders de zondvloed
Die wet verplicht dan na de zomer tot investeringen die dan in de zakken belanden van VNO-NCW-mensen uit de installatiesector (Uneto-VNI) enzovoort. Alsof wij niets belangrijkers in ons leven hebben dan huizen isoleren. Bijvoorbeeld de zorg voor je dierbaren…

Of gewoon lekker en onbekommerd relaxen en bier drinken, in plaats van klimaat-slaaf te moeten zijn van bankiers, VNO-NCW en multinationals.

‘Verstrekkende maatregelen’ zonder te vertellen wat dat voor je burgerrechten betekent….

Naar de journalistieke traditie van de NOS als staatspropaganda-apparaat, papegaaien ze al iets over ‘klimaatschade’. Maar denk eens na voor jezelf: hoe definieer je ‘schade’?

Was er ooit een ‘intact’ klimaat, een onbeschadigd wolkendek, een volmaakte hoeveelheid neerslag? En als je (zie foto hieronder) een veel hogere plantaardige productie hebt bij hogere CO2-gehaltes? En hoe weet je wanneer dat veilige klimaat bereikt is? Zijn er dan geen stormen meer?

…Hoe definieer je ‘klimaatschade’ als planten van meer CO2 beter groeien.

Moet je hieronder ook dat appel op moraal zien, net als dat filmpje van een PR-bureau van het Pentagon, dat Dollee en Middelkoop beschreven: Van de huilende Koeweitse zuster, die stelde dat we Irak moesten binnenvallen omdat Saddam baby’s op de grond gooide.

Hoe definieer je ‘klimaatschade’? Sinds wanneer bestaat er dan een ‘intact’ klimaat…

Met morele chantage, terwijl alle klimaatbeleid enkel gaat over economie; een staatsgecontroleerde economie, waarbij Ed Nijpels en zijn vriendjes zich met miljarden mogen verrijken.

Ed Nijpels zijn woonboerderij (in de verkoop) heeft Energielabel G.

Mensen die zichzelf hun levenlang op kosten van de gemeenschap verrijkten. Zoals onze Ed, die met tonnen euro’s publiek geld deze woonboerderij liet verbouwen. Maar dubbel glas en isolatie, dat kon er dan weer niet vanaf.

Energielabel G, nu te koop voor 1,7 miljoen euro voor Ed Nijpels


Klimaatveraangenaming als catastrofe
We zien hier de NOS in haar staat van Globalistisch Staatsbeleid-verkoper.

Zoals ze ons eerder de oorlog in Irak verkochten. Ook een urgent rapport van ‘de experts’ die stelden dat ‘er nog meer massavernietigingswapens zijn dan we dachten’.

Wat hebben wij als vrije burgers met die gekkies nodig? Waarom citeert NOS die pedofielenclub als autoriteit?

De kans dat mensen ons hier oplichten voor politiek en financieel gewin, lijkt op basis van historische kennis van menselijke machtshonger dus groter – zeker onder leiding van de graaiers van de Nijpelitaanse Maffia (VVD)- dan dat er nu ver weg in Antarctica iets is ontdekt, dat ons beeld van de wereld fundamenteel bijstelt.

Dat het afgelopen eeuw ietsje warmer werd door klimaat-veraangenaming, dat wisten we allang. Dat mensen daar een rol in spelen, prima, maar het is onwaarschijnlijk dat een bureaucratische dictatuur iets aan dat klimaat verandert.

Hier dit is het: 2030 Agenda, ons eigen 1984.

Klimaat Socialistische Partij Nederland, fusie van VVD, CU, CDA, Groen Links, PvdA en D66

2030, ons eigen 1984
Zoals reeds bericht is Nederland proeftuin van 2030 Agenda, ons eigentijdse 1984 met klimaatrandje waarover ik al 3 Orwelliaanse episodes schreef.

Voor wie breed geinformeerd is niets nieuws, maar wel glashelder en vlot opgeschreven

De club die 2030 Agenda invoert met haar VN High Level Panel of Eminent Persons onder leiding van David Cameron, met Unilever-topdog Paul Polman, die stelt een rapport op dat ‘uitlekt’ naar de media-kanalen die bij hun vriendjes onder controle staan..

Het voorbeeld is bijna een parodie van hoe je via bangmakerij onder de gordel mensen bespeelt, om ze zo met ingrijpende wetswijzigingen te doen instemmen die mensen bij gezond verstand nooit zouden toelaten… Precies zoals in bovenstaande boek door Middelkoop en Dollee uitgelegd.

Op bezoek bij directeur NP Hoge Veluwe

Er is een Groen zonder Doem-alternatief: het Ecomodernisme
Op de dag dat rapporten van smeltende geloofwaardigheid uit de VN-burelen weglekten, bezochten wij als 3 Ecomodernisten Nationaal Park de Hoge Veluwe, met onze ‘leider’ Marco Visscher.

We vierden de vierde druk van ons Groen Zonder Doem-alternatief ‘Ecomodernisme, het Nieuwe Denken over Groen en Groei’, en 1 jaar Ecomodernisme in NL.

Het redelijke alternatief voor groene oplichting: zie www.ecomodernisme.nl 

Het Nationaal Park de Hoge Veluwe staat in het boek (door mij) beschreven als 1 van de positieve voorbeelden, waar natuur en cultuur vloeiend in elkaar overgaan.

Wilde zwijntjes op onze Hoge Veluwe Safari

Er is dus gewoon een redelijker, democratischer en menselijker alternatief voor de Nijpelitaanse Maffia (VVD). Het Ecomodernisme dames en heren…

Wij bevelen ons van harte bij U aan.

Ecomodernisten Marcel Crok en Marco Visscher

Trudy mijn teef met 8 tieten op het stuifzand dat hier in de ijstijden kwam…

We kwamen vogelspotters tegen….die lokten met de zang van de kleine vliegenvanger het vogeltje voor hun boordkanonnen

Dan krijg je zulke foto’s

We zagen ook edelhertjes in de verte

Embleem Hoge Veluwe van Anton Kroller en zijn vrouw, met Theosofische trekken. Besef van ‘het hogere’

Reebok Nationaal Park de Hoge Veluwe

De belangrijkste reden om Ecomodernist te worden is natuurlijk, wij zijn veel leukere mensen dan die drammerige ecofascisten. En kijk eens om je heen buiten, hoe mooi de wereld is: je moet wel heel deskundig zijn om de catastrofe te zien, dat Einde Der Tijden met De Zondvloed tenzij we nu dictatuur worden..

Je kunt HIER het redelijke alternatief, Groen Zonder Doem bestellen, laat je niet langer voor de gek houden door het Nepnieuws van Nijpels en zijn multinational/bankiervrienden, dividendbelasting-ontduikers enzovoort.

Bestel hier het redelijke alternatief; Groen zonder Doem

Dorstig, als roepende in de woestijn van journalistiek onbenul
Wat ons betreft schaffen we de menselijkheid en de democratie niet af, gemotiveerd door met sociale autoriteit gepresenteerde bangmakerij. We gebruiken liever ons gezonde verstand, samenwerkend met alle normale leuke mensen in dit land.

Er zijn zoveel leuke en normale mensen, die leuke dingen doen. Zie ook Brouwerij de Zeven Deugden uit Amsterdam, waarvan ik de verkoper gisteren tegenkwam.

Mensen met arbeids-beperking laten ze via het brouwen van lekker bier weer herintreden. Is dat niet veel beter om met je geld te doen, andere mensen helpen? En lekker bier drinken. Zijn we daarvoor niet op deze aardkloot, elkaar wat blijer maken in plaats van elkaar beliegen, bang maken, chanteren en uitzuigen?

Nou ja, als roepende in de journalistieke woestijn krijg je wel eens dorst. En dan is het toch mooi dat er zulke bierbrouwers zijn.

One Reply to “Geloofwaardigheid NOS en VN smelt sneller dan ijskap….”

 1. Tsja. Men kan veel boeken lezen en youtube-filmpjes bekijken enzovoorts, het heeft geen zin, denk ik. Omdat de mensen in het algemeen diep, heel diep gehersenspoeld zijn. Onder deze youtube staat een comment wat ik wel aardig vind:
  https://www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4

  “metamorphosis67
  3 jaar geleden
  The most important quote from this interview: “The point of the demoralization process was to get people to where they cannot come to sensible conclusions about what is right and what is wrong, about what is true and what is false. Exposure to true information does not matter anymore. A person who is demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him. Even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures, even if I take him by force and show him the actual, material physical proof, he will refuse to believe it, until he receives a kick on his fat bottom. So, America is basically stuck with demoralization. Even if you start right now, this minute, educating a new generation of Americans, it will still take you fifteen to twenty years to turn the tide of ideological perception of reality back to normalcy.” — Yuri Bezmenov”

  Men vecht dus tegen ‘de duivel’ zelf: de mens zijn eigen ‘geest’ is geïndoctrineerd met valse informatie. En dit zonder dat die mens dat weet, zonder dat de mens beseft dat zijn denken en weten NIET van hemzelf zijn. De meesten zijn overtuigd van hun eigen denken. En dat is allemaal logisch. De mens is zijn eigen vijand geworden.

  De vraag is wat er aan te doen? De-conditioneren heeft tijd nodig. Zeker 20 jaar. Als je de kans al krijgt. En dan de vraag: moeten we dat doen? Moeten we de mens helpen, ook al wil hij NIET geholpen worden? Nogmaals: de geest van de mens is een eigenaardig ding, het is als een computer waarvan de mens zelf niet begrijpt dat dat zo is. En dat is allemaal logisch en klaar als een klontje.

  Daarom kom ik tot de conclusie: wil (al) iemand iets doen aan de ongerechtigheid: deconditioneer eerst jezelf. Stel alles ‘Im Frage’. Zoek hulp bij eerlijke waarachtige leermeesters. Lees hun getuigenissen, leer en onderwijs jezelf.

  En als men dan vrij is van de waan, pas dan is het tijd de vijand te leren kennen. En dan is de eerste vraag: willen we eigenlijk wel bevrijd worden van het kwaad?

  Want het gaat natuurlijk helemaal niet over klimaatverandering. Het gaat om ondermijning van de menselijke geest. Net als bij het feminisme, het gedoe met de atoombom en andere zaken.

  Maar ja. Wat ieder mens in ieder geval kan doen is zijn eigen eigenheid terug proberen te vinden. Zij eigen trots, zijn eigen zelf, zijn mannelijkheid, haar vrouwelijkheid.
  Want al deze zaken worden gebruikt tegen de (goede) mens zelf.

  Het is eigenlijk te triest voor woorden om mee te maken dat miljarden mensen zo misbruikt zijn en worden te bate van enkelen. Eigenlijk zouden die enkelen voor zichzelf moeten beginnen. Op een eigen plek. In een afgesloten ruimte. Zodat ze met hun geraffineerde slechtheid geen kans meer krijgen om hun geestelijk gif rond te strooien.

  Maar goed. Een ieder doet wat hij kan. Maar een ding nog:
  Men kan denken wat men wil over de Bijbel, er staan werkelijk pareltjes van spreuken in, zoals: ‘Wat je ook doet, als de Liefde er niet is, dan is je doen zinloos.’.

  Maar eens stopt het leven, dan is alles voorbij. Dan is de hebzucht en de manipulatie zinloos. Dan is de mens wat hij altijd al was: niets. Een illusie. Dat is een troost, ook al is die schraal.

  Positief slotje: Soms denk ik wel eens dat al die immorele slechtheid er is om ons een kans te geven om te leren. Zonder negatief is er geen positief, zonder onvrede geen vrede, zonder licht geen donker, zonder satan . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *