Vergassen 6 miljoen Nederlanders maakt klimaatdoel 2030 haalbaar

Personeels-Advertentie RVO.nl: De overheid werft Klimazi-personeel voor haar Klimaat-Staffel na de Klimaatwet

Op dag vier voor de invoering van een klimaat-tirannie (Klimaatwet), die alle partijen ex-PVV ondertekenen: We denken deze laatste week democratie in Oplossingen mee.

Zodat het papieren doel van 50 procent minder CO2 (op papier) op dat hele kleine stukje aarde ook echt gehaald wordt.

We moeten van 200 MTon/jaar (1990-niveau) naar 100 Mton/jaar in 12 jaar tijd. Dus hoe leg je vast, dat dit niet bij een papieren belofte blijft? En met welk bureaucratisch apparaat registreer je voortgang. En met welk politie-apparaat handhaaf je?

Hoe kom je snel van veel mensen/CO2-uitstoters af…..

De meeste mensen (95 %) ontlenen nog hun wereldbeeld aan mainstream-media als het NOS Journaal. Dus hebben ze nog geen idee wat er eigenlijk te gebeuren staat, sterker nog: de publieke omroep zal bij ondertekening van die wet jubelen, net als de oude papieren media.

Daarom vandaag voorzien van sfeervolle fotografie in Kamp Westerbork even praktisch: hoe reduceer je 70 miljoen ton burger-equivalent CO2?

De trein is ‘milieuvriendelijk vervoer’, daar zal het niet aan liggen

Nederland neemt bij CO2-reductie het mondiale voortouw omdat wij met onze brave spaargelden, gezagsgetrouwe mentaliteit en pensioenfonds-gelden de proeftuin zijn voor 2030 Agenda.

Lezing Bill Gates, 1 van aanjagers 2030 Agenda

China doet tot 2030 niet mee. Dus moeten we ook binnen de nationale grenzen van onze mogelijkheden aan het rekenen slaan en Oplossingen zoeken.

…veel mensen realiseren in de verste verte niet wat zulke uitspraken inhouden voor hun leven en vrijheid….

Er zijn Ingrijpende Maatregelen Nodig, dwang, een dictatuur.

Zonder dictatuur kun je niet de bewegings- en bestedingsvrijheid van 17 miljoen mensen (1 procent klimaat-elite uitgezonderd) in 12 jaar tijd halveren.

De nationale verkoper van de Klimaatdictatuur en overheidsbeleid, Nationale Propaganda Organisatie (NPO); Gij Klimaat-onreine blank-mensen zijt 3 keer teveel!

De overheid moet dan een CO2-stoelendans organiseren, van de 200 stoeltjes er 100 weghalen voor 2030.

En wie het eerste plaatsneemt op de resterende stoeltjes (Hint: de VNO-NCW, energiebedrijven en haar gunstelingen) heeft gewonnen.

NOS-propagandajournaal citeert milieuclubs als de ouderling God’s woord

De rest is dan ‘teveel’ en moet boeten voor dat ‘teveel’ zijn. De rekening komt dus disproportioneel terecht bij burgers.

Volgens de nationale verkoper van de klimaat-dictatuur- het NOS Staats-journaal- staat iedere Nederlandse burger voor 10 ton CO2 per jaar. Dat betekent ook dat de 244 duizend asielzoekers die Mark Rutte in 2016 toeliet dus 2,4 miljoen ton extra CO2 produceren binnen onze grenzen, en nog eens 2,3 miljoen ton CO2 daar bovenop aan immigratie in 2017.

Oftewel, voortvarend immigratiebeleid doet ook de CO2 jaarlijks met ongeveer 1 procent groeien. Hoe dat tegen te gaan?

Komen er ook straffen en strafkampen voor wie zijn CO2-reductie niet haalt?

Dat de waarde van ieder mens te wegen is in 10 ton CO2, dat vermeldt het NOS Journaal op gezag van de club van Ed Nijpels, Milieucentraal. Nijpels is de man wiens woonboerderij in Langweer vooralsnog dubbel glas ontbeert, Energielabel G.

Elders zag ik al dat men bij een 2-persoonshuishouden rekent in 23 ton CO2-equivalenten, dat getal haalden ze ook bij Milieucentraal haar test ‘Bereken je CO2-uitstoot’ weg. Bereken hoeveel ‘Teveel’ jij bent volgens de Klimazi’s.

Hoeveel teveel ben jij volgens de Klimazi’s? Zie Milieucentraal

Dat zou betekenen dat de burger-bevolking door te leven 170 Mton CO2 per jaar voor haar rekening neemt van de 200-220 Mton. En dat de industrie maar 30 ton voor haar rekening neemt.

Maar laat ik doen of ik ‘kwaliteitsjournalist’ ben: dan citeer je de milieubeweging en de overheid klakkeloos, want zij zijn De Waarheid en Hebben Het Goed Met Ons Voor.

De verantwoordelijke ambtenaar die 2030 Agenda implementeert, en die milieuclubs subsidieert ter propaganda. Top-Klimazi Hugo von Meijenfeldt, van de Klimaat-Staffel

Van die 17 miljoen CO2-uitstoters neemt bevolkingsaanwas sinds 1995 (15 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde) 20 Mton CO2 voor haar rekening.

Het equivalent van 4 kolencentrales komt dus jaarlijks extra voor rekening van immigratie. (want natuurlijke bevolkings-aanwas autochtoon daalt al decennia onder vervangingswaarde 2.1).

Bron CBS: dat is weer 2,3 miljoen ton CO2 EXTRA

Wil je ook de PVV met de Klimaatwet meekrijgen, dan zou je dus het deporteren van alle buitenlanders overwegen op te nemen in die Klimaatwet. Met de grenzen op slot, dan bespaar je ieder jaar een stad ter grootte van Leiden. Of je spaart de kosten van het ‘klimaatneutraal’ maken van een stad van die grootte.

Dat scheelt (cumulatief) 20 tot 30 Mton CO2 binnen Nederlandse grenzen op jaar basis.  Zou men meer naar de PVV luisteren, dan was Nederland misschien wel het meest ‘klimaatvriendelijke’ land, gemeten in domestische CO2-‘uitstoot’.

Al die mensen die hier per vliegtuig komen, autorijden, barbecuen, vrolijke offerfeesten (vlees!) houden…

Dat scheelt- volgens de cijfers van Milieucentraal- 342950 ton CO2 per jaar. Als je baby’s meerekent is de klimaatwinst nog hoger

Klimaatwet concreet: Er moet er in 2030 voor 7 miljoen CO2-uitstoters weggesneden, van 170 naar 100 Mton

Laten we aannemen dat de industrie ook extra moeite doet om de overige 30 Mton van de huidige 200-220 Mton weg te snijden, en daar nog 10 miljoen ton bij doet. Dus 40 miljoen ton. Dat de ‘klimaatpijn’ van burgers iets minder wordt, 60 miljoen ton.

Want Diederik Samsom en zijn Klimaat-Staffel denken wel goed aan ons!

Dan moet het bevolkingsaandeel dus 60 Mton elimineren. Dan komen we op het historische getal van 6 miljoen mensen ‘teveel’ in 2030. Iemand een idee hoe je die snel en efficiënt afvoert?

Gezellig klimaat-tafelen, voedsel op de bon om papieren CO2-doelen te halen

Die kun je met de Klimaat-Staffel van Diederik Samsom bij elkaar drijven en vergassen.

Je kunt die operatie ineens in 2030 uitvoeren en de komende 11 jaar gebruiken om de infrastructuur daartoe op te bouwen, met Klimaat-Kampen. Immers, of we over 6 jaar nu op 150MTon/jaar zitten, of over 12 jaar ineens op 100Mton/jaar.

Dat maakt voor papieren klimaatdoelen toch niet uit? Dus dan werft de overheid alvast handhavings-personeel, de Klimaat-Staffel om eventueel tegenstribbelende CO2-uitstoters de mond te snoeren. Dat scheelt ook 1kg CO2 per persoon via uitgeademde lucht per dag!

Een andere Endlosung om de Klimazi-doelen te halen is snijden in het aantal baby’s. Volgens ASN-bank is een baby in CO2 te wegen, 56 ton! Vermenigvuldig dat met het aantal geboortes in 2016 – 170 duizend- en je komt op 9,5 Mton CO2 erbij door foklust

Dus bij het wegsnijden van 70 miljoen ton CO2-uitstoters praat je over 1,7 miljoen baby’s teveel, als alternatief voor vergassing van 6 miljoen mensen.

Overheidsbank ASN en milieuclubs wrijven je al in: je bent teveel, bent schuldig en moet betalen!

Een Chinese 1-kindpolitiek met verplichte abortussen is dan ook aan te bevelen.

Heb je wel een Klimaat-Staffel nodig om te zorgen dat De Doelen niet bij een ‘wassen neus’ blijven. Breidt de overheid dus ook haar Klimaat-Bureaucraten uit om te zorgen dat de bevolking de helft van haar (bestedings)vrijheid afstaat?

Wie gaat de strenge Klimaatwet handhaven? Hugo von Meijenfeldt?

Wat is dan de winst? Dan produceert Nederland 100 Mton CO2 minder. Dat is 1/10de van wat vulkanisme jaarlijks produceert, en minder dan de jaarlijkse mondiale groei in CO2-emissies, terwijl landen als Turkije bijvoorbeeld kolencentrales bij bouwen.

Maar we zijn dan wel mooi Gidsland.

Morgen een andere Endlosung. De CO2-bonkaart per burger, om het landelijk toegewezen ‘Koolstofbudget’ te halen. Dat is geen cynische grap, maar echt bestaande plannen. De Klimazi’s zijn namelijk knotsgek, en het gros van de bevolking blijft door media-indoctrinatie onwetend.

…die heb je bij de Klimazi’s het meeste, de meelopers en NSB’ers, de John Geijp-achtige lieden

Al heb je ze in vele persoonlijkheids-types en maten, de Klimazi’s.

Ed Nijpels

…die onderste lijkt wel de omschrijving van het karakter van Ed Nijpels.

 • Conclusie: mijn hoop is dat ik voor je voelbaar maakte, hoe extreem iets eigenlijk is dat men in media als ‘hoera’ afschildert. Wat voor consequenties dat heeft. Mijn hoop is: dat ze hun hand overspelen, dat mensen wakker worden en dat het als boomerang in het gezicht van de Klimazi’s terugvliegt.

7 Replies to “Vergassen 6 miljoen Nederlanders maakt klimaatdoel 2030 haalbaar”

 1. De boemerang gaat uiteindelijk toch zijn werk doen; wat je zaait (in dit geval deze negatieve plannen voor de mensheid) zul je uiteindelijk gaan oogsten, dat is mijn gedachten hierover.

  1. Het afschaffen van de democratie, de ruinering van Nederland en haar landschap met inefficiente energie die ook nog landbouwgrond vreet, de creatie van tweedeling in maatschappij tussen 1-5% klimaatelite en horige klimaat-slaven is zeker een ‘gigaprobleem’, zonder dat er een temperatuur-verschil bewerkt wordt dat voor het zenuwstelsel detecteerbaar is.

   Dus Aurelienne, we zijn het eens! Of bedoel je iets anders 🙂

   Zou jij je arm afhakken om van de snee in je duim af te komen?

 2. Rypke
  Ik plaats jouw stukjes meestal op Twitter met een linkje. WordPress heeft hiervoor echter ook mooie gratis plugins zoals AddToAny Share Buttons om met een druk op de knop linkjes naar jouw artikelen over het hele internet te strooien. Dan kunnen andere lezers ze ook linken. Als je die gebruikt krijgen je kostelijke en leerzame stukjes de aandacht die ze verdienen.

 3. “die alle partijen ex-PVV ondertekenen”
  FORUM VOOR DEMOCRATIE (FVD) ondertekent OOK NIET. Dus graag de tekst corrigeren!

  Thierry Baudet is keihard tegen deze wet en de klimaatonzin. Hij is ook goed op de hoogte door contacten met klimaatexpert Marcel Crok.
  https://www.youtube.com/watch?v=NxQSubDqlBE&t=1s

  Op FVD en PVV na zitten er in het parlement alleen maar linkse partijen.

  CO2 is compleet irrelevant. Minder dan 4% van de totale broeikasgassen. 95% is WATERDAMP. Methaan is 0,3%.
  Slechts 0,28% van de broeikasgassen komt van de mens. Insignificant en verwaarloosbaar.
  https://www.geocraft.com/WVFossils/greenhouse_data.html
  Maar volgens de aanhangers van deze religie gaat de wereld binnen 10-20 jaar kapot door dat beetje extra plantenvoedsel (maar dat roepen ze al 30 jaar).

  Er spelen veel grotere invloeden op het klimaat dan broeikasgassen. De zonneactiviteit, Milankovic cyclus, processen in de oceanen.

  Het IPCC baseert alles op computermodellen die er tot op heden compleet naast zitten.

  Volgens de modellen had de temperatuur flink moeten stijgen: niet gebeurd.
  De afgelopen 20 jaar is de temperatuur nagenoeg GELIJK gebleven. Volgens de enige betrouwbare metingen (met satellieten en weerbalonnen).

  De zeespiegel stijgt momenteel met 19cm per eeuw. Maar dat tempo is al 6000 jaar gelijk.

  Hoezo 5 voor 12? – Marcel Crok
  https://www.youtube.com/watch?v=aXvSc8b3dJw&t=1444s

  Er is nog niets aan de hand met het klimaat – Salomon Kroonenberg
  https://www.youtube.com/watch?v=2Tst9-Be4nY&t=7s

  Het is de grootste zwendel en oplichting aller tijden.
  Maar er is een hele branche/industrie ontstaan die volledig afhankelijk is van subsidies. Met veel banen en geld. Dus veel belangen om de hoax in stand te houden. Daarom willen de gelovers ook niet in debat met klimaatcritici. Ze hebben geen inhoudelijke argumenten.

  Zie ook hoe een klimaatgelovige reageert op Baudet, alleen schelden en geen enkel argument.:
  https://www.youtube.com/watch?v=W14RF7Zw45Q&t=114s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *