Vrouwtjes (Milieuclubs) x Mannetjes (Corporate BV) = Klimaatwet

Bruinisse

Het is alleen geld, en verder niets waarmee via de Klimaatwet nu de tirannie van het Goede Doel gevestigd wordt. Die met minimaal 500 miljoen euro gesponsorde Postcode Loterij-lobby sinds de jaren ’90. Daarmee bliezen Ed Nijpels en Pieter Winsemius met het schandknaapje van Bill Clinton, Boudewijn Poelmann kunstmatig al die linkse clubjes op.

Een belangen-verstrengelde ambtenarenclub en VNO-NCW/VVD’ers sponsoren samen met de Postcode Loterij sinds de vroege jaren ’90 de groene agitatie-industrie. Die helpen Corporate Belangen aan groene keizerskleren ten koste van burgers en MKB.

Morele chantage (het vrouwelijk machtsmiddel) helpt om publiek geld vrij te maken voor corporate belang (intimidatie, mannelijk machtsmiddel), de eerder beschreven Baptist-Bootlegger-speltheorie. Al zou je het ook ‘vrouwtje-mannetje’ kunnen noemen, de Yin en Yang van de macht.

Waar ik ‘ecologie’ voor ‘natuurlijke historie’ zou vervangen, zou je ‘sociale wetenschap’ beter ‘menselijke natuur-studie’ noemen, een zijtak van biologie. De onveranderlijke aard van mensen in steeds andere vermomming.

Die natuurlijke symbiose-theorie laten we hier zien aan de hand van nog een concreet voorbeeld: de jaarbegroting 2017 van vrouwenclubje Natuur & Milieu. Ook de ‘mannen’ die daar werken zijn op zijn best zo’n metro-dweil met heuptas en Helium-stemmetje, valse nichten. Die club hielp met miljoenenmarketing het Energieakkoord doordrammen, met miljoenen-subsidies van De Staat.

En met sponsoring van het bedrijfsleven dat op die publieke miljarden binnenloopt.

Als je dat ieder jaar aan politieke agitatie kunt besteden, meer dan een grote politieke partij in 4 jaar

Vrouwtjes en Mannetjes-theorie
De milieubeweging is een grote vrouwenkliek: net als bij de meeste beroepen waar je met moedergevoelens en het nauwgezet opvolgen van instructies meer bereikt dan technisch abstractie-vermogen en innovatie. De groene graaiers zijn nog steeds de mannetjes, de corporate aapjes. (Ed Nijpels, VVD’ers)

De Hans Wijers-types van deze wereld (Trilateral Commission, D66 en multi-commissaris) en Herman Wijffels-lieden die van groen gemoraliseer voor eigen machts-belang  profiteren. Achter de Prodent-glimlachende deeltijd-dames schuilen nog steeds de op geld beluste mannetjes.

Zo bot mogelijk de essentie van dit verhaal samengevat:

Milieuclub BV is de secretaresse van Corporate BV die de directeur af en toe over het bureau kan leggen. Zo’n ‘Personal Assistant’ van de directie met Happy Ending, die je ook niet met redelijk overleg aan je kant krijgt: je moet gewoon het huishoudgeld mee brengen/subsidie/loterijgeld als ‘mysterieuze miljardaaaair’ met SUV onder je reet. Of mevrouw milieuclub het gevoel geven dat ze ‘er mag zijn’ aandacht aandacht…

Dat Natuurmonumenten kunstmatig het dubbele ledental kreeg, dankzij een ‘Direct Mail’-actie van de Postcode Loterij begin jaren ’90. Dat Ed Nijpels na zijn ‘klimaat-Verliching’ in Toronto in 1988 voorzitter werd van Prins Lockheed-affaire tot Bilderberg zijn WNF. Lekker samen met Winsemius ( = McKinsey en onderman David Rockefeller) die toen nog vrij obscure groene clubs uitbouwen tot politiek marketing-vehikel voor je belangen.

Terwijl bankiers Herman Wijffels en Herman Mulder (pupil van ‘Lord’ Mervyn King, van Rothschild-stinkhol de Bank of England) hun duit in het zakje deden.

De leermeester van Herman Mulder (ABN Amro, Stichting SDG-Charter), van Rothschild stinkhol Bank of England

Met Adriaan Ruiz en de VNO-NCW (stichting SDG-charter) gaat dat Loterijgeld- gedram nu 25 jaar lang door, met Paul Polman (Unilever) op de achtergrond (High Level Panel of Eminent Persons 2012-15 met David Cameron als voorzitter).

Die stichting SDG-charter heeft ook lief lachende naïeve meiskes/goede moeders (ik vind duurzaam duswelbeswel belangurijk) op de voorgrond, en de grote geldjongens daarachter. Graaien voor ‘De Aarde’, de Post 2015-Development Agenda (2030 Agenda)

De duurzame geboden voor Nederlandse bedrijven zie SDG Charter

Al langer puzzelde je op een verklaring over de vraag: hoe kan het nu dat die milieuclubs- metro-journaille en bakfietsvrouwtjes- zo’n invloed krijgen, dat ze de grootste staatsuitgave in de geschiedenis kunnen helpen forceren? Ik bedoel, kijk nu naar dit affiche van de lokale (PvdA) DUURZAAM WERKT 🙂

Mensen die nog nooit echt gewerkt hebben, tussen de ATV, deeltijd en de pappa-dagen...’Subsidie-spultsje’.  Dat parodieert zichzelf toch?

🙂  ‘Duessssaam werkt’ 🙂 Je krijgt er toch haast medelijden mee…

Morele Chantage met abstracties
Het punt is dus: iemand stopt zulke lui zoveel geld toe, dat ze een machtsfactor worden met hun moreel superieure gedram. Ze geven keiharde geld-politiek haar bijna lachwekkende en vooral zo onredelijke gezicht. En daar ligt de sleutel tot de oplossing ‘waarom heeft Nederland in absolute en relatieve zin de meest rijke milieubeweging van de wereld’…

Als Atlantisch bruggenhoofd met het Europese achterland. Dat koloniale Oranje-staatje Noord Korea aan de Noordzee met geheven vingertje aanwezig in tenminste 130 landen.

Alles draait om Marketinggeld, de waarheid kun je kopen als je ook de media bezit. Je kunt met een moralistisch excuus- hulp aan zielige negertjes en lieve olifantjes- een voet tussen de deur krijgen voor het zakelijke werk. (Zie ook ‘A Cloak of Green van Elaine Dewar’)

Stel je voor dat je jaarlijks gewoon zomaar 5,6 miljoen euro reclamebudget te besteden krijgt voor morele chantage en politieke agitatie. Geld dat uit de lucht valt in de vorm van loterijen en subsidie. Hoef je niets voor te doen of te kunnen.  Behalve een Westers welvaarts-prinsesje zijn met bakfiets dat ‘communikaatsie studeejde‘.

Tijd voor een biertje

En dat is nog maar 1 van een tiental van dit soort clubs. Aangevuld met provinciale Milieufederaties die OOK nog eens volledig met subsidie en loterijgeld bestaan.

Dat de overheid ze steevast ‘maatschappelijke’ organisaties noemt, terwijl de maatschappelijkheid is opgeblazen met loterijgeld en subsidie. Neem Milieudefensie, wiens leden een factor 10-20 minder bijdragen dan andere ‘donateurs’ met de overheid voorop (13 miljoen euro subsidie van Ministerie Buitenlandse Zaken in 2016)

Of IUCN Nederland, dat bestaat volledig op subsidie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (10 miljoen euro per jaar), zonder noemenswaardige achterban, laat staan ledenbijdragen van indivuele particulieren.

Dankzij al dat geld, worden het een soort horzels, je doet van ‘pets’, ‘pets’…. Maar net als je er 2 hebt doodgeslagen, heeft een 3de weer campagne-subsidie gekregen of geld van een corporate boef die zijn geweten af wil kopen. Onder Corporate Boef versta je mensen als Cees Veerman (CDA) die als Postcode Loterij-bestuurder anti-boerenclubs als Wakker Dier hun miljoenen doorsluist.

VVD’ers en Joop van den Ende; de klapvee-leverancier. De constructie van de Postcode Loterij is even cynisch als doeltreffend: je maakt van de hebzucht van de massa gebruik om clubs te financieren waarmee je het klapvee langzaam uitknijpt. De ‘burger’ die je zo minacht, pak ‘m op zijn eigen zwakheid.

Veerman is bestuurder bij groot-financier anti-visserijclubs. Redt Veerman de visserij? 🙂

…achter de lief/naief lachende vrouwtjes schuilen…
Cees Veerman wilde zich via zijn 06 niet maar mij verantwoorden. Mocht ik Cees nog eens tegenkomen, hij heeft nog een slag voor zijn leugenachtige CDA-harses tegoed, die beschavings-uitverkoper. Want dat is Cees, net als de wandelende leugen bij de VVD; multi-commissaris Ed Nijpels onder wiens toezicht Econcern op de fles ging.

Via de loterijen en subsidie koop je dus een stukje onredelijkheid in het publiek debat, om redelijk debat te frustreren. Niet voor niets zijn vrouwen in milieuclubs oververtegenwoordigd. Vrouwen zijn vaker niet dan wel geïnteresseerd in ‘het ding an sich’, meestal meer in het sociale effect voor zichzelf.

Dat is ook het verschil tussen man- en vrouwenbladen. Mannenbladen zijn ‘how to do’-magazines van vissen tot motorfietsen, of gewoon met tieten. Uitgezonderd 1 blad waar steeds zo’n bobbel- en ribbelnicht voorop staat, die met zichzelf bezig is: Mens Health. Vrouwenbladen zijn duizenden variaties op ‘hoe krijg ik meer aandacht voor mezelf’, naast wat sop-verhalen over een ‘mysterieuze miljardaaaair’.

De alfa-aap met grote SUV onder zijn reet die calorieën binnensleept.

Druk in de weer voor de volgende campagne bij Natuur & Milieu, van geen kwaad bewust en niet toerekeningsvatbaar

Toen het Nazisme in Duitsland populair was, stonden ze ook met duizenden groupies tegelijk voor Hitler in de rij bij zijn Berghof in Berchtesgaden. Napoleon gaf ooit al een weinig vleiende beschrijving der vrouwelijke natuur, met zijn dik 70 Maitresses/matrasjes.

Nu is de Klimazi-beweging populair en dus zit ’t vol vrouwen, die het graaien der mannetjes moreel legitimeren; een lief gezicht geven aan aapachtige machtsdrift en hebzucht. En dat met die ondraaglijke lichtheid van vrouwen-intellect, de oestrogene variant op ‘Wir haben’s nicht gewusst’.

Ze evolueerden om met kleine kinderen te communiceren. De toon waarop je iets zegt is dan ook belangrijker dan WAT je zegt. Dus of je nu ‘toedele woekie de woepie‘ naar een baby troetelt of ‘ik vind duurzaamheid duswelbeswel bulangurijk

…. maakt niet uit. Net als bij hondentraining telt de energie-overdracht.

Een wijvenclub, de mannen die er werken zijn ook geen ‘echte vent’ maar metro-nichten, zo’n Tjerk Wagenaar-dweil

Een zelfde bij een gesprek met een vrouw over energie of milieu. Zodra je te abstract-technisch wordt zie je de lamellen al omlaag gaan.

Laat staan wanneer je iets met de verkeerde toonsoort zegt. Trekt het mondje strak en worden ze giftig, kun je lullen als Brugman: anything you say can and will be used against you in the court of law. Geen vrouw bij een milieuclub die ook technisch-inhoudelijk iets van energie begrijpt, of daar ook maar in geinteresseerd is.

Maar dat doet er ook niet toe: als het maar goed voelt. Daarom helpt redelijk overleg met milieuclubs ook niet, en kun je ze alleen met subsidie/loterijgeld sturen, een goed gevoel over zichzelf geven. Een vrouw wil een veilig gevoel en iemand die het geld mee naar huis neemt; geen argumenten waarom je geen geld meeneemt.

Zeker in deeltijd-dictatuur NL, al die lamzakkige welvaarts-prinsesjes.

Je gevoel over jezelf/ hoe goed je het met jezelf bedoelt is onbelangrijk bij een technisch debat: terwijl technisch gekrakeel bij een gezelligheids-gesprek natuurlijk weer misplaatst is. Voor iedere gelegenheid heeft ieder’s insteek een eigen functie. Dus zonder her-traditionalisering, een openlijke erkenning van ieder’s domein wordt ’t met dat klimaatgedoe ook nooit wat.

Ook vol gevoel, maar daarnaast nog een correctie door ratio

Achter een vrouwengezicht schuilen de geldjongetjes
Kijk, ik zit ook vol gevoel. Maar heb daar naast nog een rationele rem zodat ik ‘gevoel’ niet met ‘identiteit’ verwar of zelfs een hoger inzicht: althans, nu je wat ouder bent. Een hogere concentratie oestradiol in het bloed is dus niet beslist een ‘hoger inzicht waarover tot in het oneindige gekletst moet’. Post-menstruele opvliegers zijn niet beslist ‘Landschapspijn’.

Dan zeur je gewoon.

Dat ‘Goede Doel’ is dus door het onredelijke geslacht overbevolkt, en dus een afspiegeling van wat ons in een vervrouwelijkt publiek bestel te wachten staat. De overheid is ook zo’n laagdrempelige magneet voor deeltijd-intellect en het brandhout der samenleving. De tirannie van goede bedoelingen, het voltijds met jezelf goed menen, meestal in deeltijd met hoog ziekteverzuim en veel subsidie.

Het enige dat die groene marketing-clubjes als Natuur en Milieu ook doen is reclame maken en het internet vervuilen met ‘campagnes’. Iets dat je in deeltijd achter je bureautje in elkaar flanst. Zo helpen ze het morele en vriendelijke vrouwengezicht geven aan Corporate BV dat ze geld toestopt voor dat doel.

En het lijkt alsof iedereen voor die tot olifant opgeblazen mug buigt, de Firma Oestrogeen BV die verkoopt wat technisch onmogelijk is (met wiebelstroom je economie aandrijven) maar wel heeeeeeeeeeel erg goed voelt. De fout die mensen dan maken is om nog meer technisch duidelijk te maken dat wiebelstroom niet werkt. Dom dom: je moet gewoon een zak geld meenemen en sociale autoriteit veinzen, dan zijn de vrouwtjes om.

Zie dat ook LTO Noord gewoon 4 ton euro ledengeld aan de milieumaffia doneert:

Waarom doneert LTO Noord nu aan de milieumaffia: wat hebben boeren DAAR nu aan?

Nederland Schoon, het is mooi dat vrouwen weer hun natuurlijke schoonmaakdriften botvieren op de publieke ruimte (zwerfafval). Maar achter dat ondraaglijk lichte gehuppel gaan nog steeds de op geld en macht beluste mannetjes schuil.

De European Climate Foundation (ECF) is een McKinsey-vehikel opgericht door Jules Kortenhorst (CDA). Die verdelen jaarlijks een slordige 30 miljoen euro aan het promoten van windmolenarij; McKinsey (Pieter Winsemius, Wiebe Draijer, Robert Reibestein) loopt als organisatie-adviseur binnen bij ‘verduurzaming’

Kortenhorst werkt nu bij het Rocky Mountain Institute (Colorado) dat door Amory Lovins is opgericht, van het Britse Friends of the Earth dat in de jaren ’70 met Corporate geld (Robert O Anderson, Arco Oil) werd opgericht.

Natuur en Milieu is 1973 opgericht vanuit Natuurmonumenten als actiegroep:  met die politieke agitatie wilde het toen nog sjieke Natuurmonumenten niet geassocieerd worden. Het werd een soort ‘tussen-firma’ van de andere loterijgeld-maffia; zoals Milieudefensie, Greenpeace, WNF, en Natuurmonumenten maar ook Oxfam Novib.

Clubs die- Greenpeace uitgezonderd- ook nog eens multi-miljoenen euro’s aan subsidie vangen van ongekozen ambtenarij. Zodat je ook als je geen ‘lid’ bent van Oestrogeen BV, je ongevraagd door zo’n linkse ambtenaar op een LNV- EZ- of milieu-ministerie alsnog een beetje ‘lid’ bent van Milieudefensie (13 miljoen euro subsidie in 2016)

Bruinisse, waar mensen nog weten wat echt werken is

Marketing voor Corporate BV
Momenteel voert Natuur & Milieu net als Stichting de Noordzee weer eens campagne tegen onze visserij.

Dat ze die kottervissers ‘framen’ als mensen die de zeebodem stukmaakten, en dat windmolens op zee dan de ecologische redding zijn.

Alsof waren daar in het Land van Ooit grote koraal- en oesteriffen, als ware het hier de Rode Zee of Australie. Dat verhaaltje is verzonnen door Han Lindeboom van Stichting de Noordzee (het machts-jongetje van Wageningen UR). Op basis van een afbeelding in een niet-wetenschappelijk plaatjesboek uit de 19de eeuw; de Piscatorial Atlas van Olsen.

Oh ja, Han Lindeboom is ook lobbyist voor We@Sea, de windmolens op zee-belangenclub.

Hier betaalt de overheid (en u dus ongevraagd) voor

Het gaat er ook niet eens om of het ook ‘waar’ is, natuurlijk niet. Maar dat het zo opzichtig gelogen is, dat de motieven (reclame voor de overheid en multinationals die geld vangen van de overheid) er zo dik bovenop liggen. En dat mensen er dan ook nog intuinen.

En dat je dan ook nog durft te vragen om te ‘doneren’ voor partijen die reeds met miljarden euro’s binnenlopen (Van Oord, Eneco cs) Alsof het om liefdadigheid gaat, dat arme Van Oord door olie- en gasloze Noordzee-tijden helpen met publieke miljarden, tot de olie- en gasprijs weer hoog genoeg is om resterende velden te exploiteren …

Liegen voor Corporate BV, om voor je clientele van Eneco die windturbine-subsidie te verpatsen

Oh ja, Ron Wit van Natuur en Milieu kreeg een lucratief baantje bij Eneco, nadat dankzij het campagne-gedram voor het Energieakkoord door zijn stichting het Energieakkoord werd gevestigd. En dus kreeg zijn Eneco 850 miljoen euro subsidie voor de zeewindfarm Luchterduinen uit dat Energieakkoord,

Dus ja, het zal ook niemand verbazen wie de sponsor is van deze laster tegen de visserij. De overheid, het Ministerie van Asfalt en Windmolens die voor Corporate BV de windturbines doordramt, grootsponsor van Natuur & Milieu

En natuurlijk Eneco, samen met de grootste bodemberoerder van Nederland, de Offshore Bagger en constructiefirma Van Oord.

Voor de aarde 🙂

Niet geheel verbazingwekkend is ASN Bank ook sponsor. En wat een verrassing dat een commissaris van Eneco- Atzo Nicolai (VVD)– ook voorzitter is van Vogelbescherming Nederland. Omdat Eneco-vogelmeppers zo goed voor de vogels zijn. 🙂 Zulke corporate graaiers/VVD’ers hebben ‘liefdadigheid’ nodig om zichzelf leuk te blijven vinden, het rotte geweten afkopen.

En zo graaien bankiers en Corporate BV de BV Nederland leeg met misbruik van Vadertje Staat, terwijl ze hun geweten sussen met gebabbel over Moeder Aarde, dat verwende secreet.

Dus, Ester, duurzame Lotte, Elsemieke, Sigrid en al die groene Hockey-meisjes die vroeger door Pa net iets teveel vertroeteld zijn; het ligt niet aan jullie hoor. Vrouwelijkheid kan het heerlijkste zijn dat er op aarde bestaat. En het enige goede antwoord op zeik-wijverij is natuurlijk niet ‘zeuren over vrouwen’ (een vrouwelijke reactie).

Maar zelf meer mans worden.

Als je maar ziet voor wat voor cynisch graai-spel je gebruikt wordt. Wil je een hoer voor Corporate BV zijn? Doe dan lekker mee met Postcode Loterij BV.

En als je nu werkelijk gelooft dat ik dit allemaal ‘echt meen’. ‘Dan lijk je niet een Trut maar dan ben je er ook 1′. (Quote Def P & Osdorp Posse uit mijn puberjaren, zo om gelachen 🙂 )

4 Replies to “Vrouwtjes (Milieuclubs) x Mannetjes (Corporate BV) = Klimaatwet”

 1. Graag onderzoek naar chemtrails
  Tip;
  zo weinig mogelijk scheldwoorden gebruiken in jullie artikelen
  anders wordt het benoemen van de waarheid verward met
  Intolerantie wanneer links georiënteerden dit artikel gaan lezen
  Bedankt voor de research

  1. Beste C Boom van RTC Advies, ach ja, of het ‘scheldwoorden’ zijn, ik vind het meer ‘grapjes’ en zo heb ik wat meer schrijfplezier. Ik ga er vanuit dat mijn lezers intelligent genoeg zijn tussen de regels te lezen. En of iemand ‘links’ of ‘rechts’ is maakt niet uit, als ie maar integer is

   Wat chemtrails betreft; dat lijkt me onzin, condenssporen van vliegtuigen hebben oa met de gebruikte brandstof te maken, de hoogte waarop ze vliegen en de efficientere motoren sinds de jaren ’80

   Die ontwikkeling staat los van het MILITAIRE onderzoek naar manieren om via het sproeien van bv zilver-deeltjes uit vliegtuigen het weer te beïnvloeden

 2. Voor de gene die dit stukje geschreven heeft, heb je een bron van de uitgaven van de LTO, het lukt me namelijk niet om deze te vinden op hun website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *