Kameleon-groene Mark Rutte (VVD) laatste troef Ecofascisme?

…en als Bijltjesdag komt, weten woedende menigtes Mark te vinden ‘to hit their target’….

 • CNN is de media-zender van het globalisme (Trilateral Commission) die haar publiek oorlogen verkoopt (Irak, Syrië, Libie enz), voor een uni-polair wereldbestuur onder Anglo-Amerikaans militarisme. Hier profileert Mark Rutte (VVD) zich als de wereldleider in de strijd tegen klimaat-veraangenaming, als VVD-incarnatie van Wijnand Duivendak.
 • De Kameleon-groene Rutte solliciteert naar een baantje bij (bv) de adviesraad van JP Morgan Chase.
 • In die door (wijlen) David Rockefeller opgerichte IAC neemt nu Tony Blair voor 2 miljoen pond per jaar de honneurs waar
 • Blair was de invoerder van de Britse Climate Change Act, die Britse gezinnen 12 duizend euro extra kost tot 2030. 
 • De Nederlandse Klimaatwet die 1000 miljard euro offert voor 0,0003 graden theoretische klimaatwinst is ge-ent op de Britse wet.
 • De Britse pseudo-conservatief David Cameron is voorzitter van de High Level Panel of Eminent Persons van de Verenigde Naties.
 • Die club met haar Post 2015-Agenda bezorgde ons zowel het ‘akkoord’ (klimaat-dictaat) van Parijs als het Marrakech-‘akkoord’ (migratie-dictaat.)
 • Met ondertekening daarvan wordt kritiek op het globalisme strafbaar, om de populistische omwenteling (bv; gele hesjes) te stuiten.
 • Een kat in het nauw (globalisme) maakt rare sprongen. 

Marionet Rutte leerde van zijn Spindoctor flink in de lens kijken. De laatste troef in Europa van het Globalisme, dat bezwijkt onder het populisme

De Laatste troef van George Soros et al
Rutte- de pupil van Pieter Winsemius en Robert Reibestein, beide McKinsey- lijkt de laatste Europese troef in handen van George Soros, World Economic Forum, Brussel en multinationals (Dutch Sustainable Growth Coalition van Unilever cs). Hun imperium kreeg een harde slag na de populistische revolte door Trump. Die door onze linkse media zo gehate ‘populist’ stapte uit het klimaat-dictaat van ‘Parijs’ waarvoor Rutte zich nu opwerpt als kampioen.

Het fenomeen Trump past tussen al die andere rampen voor het globalisme en haar massa-media (verkopers): Brexit, de val van Merkel, een onder gele hesjes wankelende Macron, de val van het kabinet in Belgie over het migratie-dictaat van Marrakech dat Rutte tekent. En met Oostenrijk, Hongarije, Italie, Polen, Spanje (Andalusia), die in een populistische revolte meegezogen worden.

Dat het Globalisme zo snel politiek terrein zou verliezen, had niemand aan zien komen 4 jaar geleden.

Het zijn Interessante Tijden.

Ze zijn wanhopig…. Waarom Europa nog?

Het Euro-federalistische kamp der globalisten zit in een dusdanige existentiele crisis dat ze al ‘Why Europe’ facebook-promotiepagina’s openen. Publiek betaald het ‘draagvlak’ voor George Soros en de zijnen vergroten. En dan krijg je de gele hesjes.

Je kunt dus van een lichte paniek spreken, wanneer ze dan maar Mark Rutte aanklampen om hun World Leader On Climate Change te zijn; om ons van God (Liefde, menselijkheid) en van Gas los te krijgen. Iemand die van zijn spindoctor leerde om stoerder in de camera te kijken.

Terwijl hij te bedeesd is om een meisje te versieren, als hij daar al de geaardheid voor heeft.

Wilde chicorei bij Waterloo (1815),. Het Globalisme haalt haar Waterloo als ook Macron is omgevallen

Ik snap je best hoor, Mark
Dat geeft niets hoor Mark, mijn verlangen was ook meestal groter dan mijn vermogen er 1 te vangen die je echt leuk/mooi vindt. Die mij wel leuk vonden, die vond ik weer niet mooi genoeg, te dik te zus. En die ik mooi vind, die willen mij dan weer niet. Die ging er 20 jaar terug met een vriend vandoor. Steen op de maag als Stonehenge.

Bijna als die sketch van cabaretier Theo Maassen, gericht op geluksvogel Ted, die collega die hij bij zijn afscheid bij Mengvoeders Uni-ted toespreekt met steeds pijnlijker eerlijkheid. Eindelijk komt het er na al die jaren uit, dat jeugd-drama op de Kermis in Brabant. “ja maar ik zag ‘r ’t eerst. Jij met met je contactuele eigenschappen, je sssssossiaale vaardigheden.

En je weut, ik geil op jullie Jeanet. Dat weut  jullie Jeanet ook wel… 🙂 

Tinder-toiletten hoef je niet, ik-bel-dus-ik-besta-dellen. Dierlijke automata met hun opendeur-levensfilosofieen rond de navel gecentreerd.

Een sterfhuis-constructie, het kloosterleven in Belgie

The Benedict Option
Dat gevoel dat je van een andere planeet bent geland in een gesprek met Venus;

Like a visitor from Mars coming down from the Stars. My heatshield burning and I’m picking up de scars.

De lawine van echtscheidingen om je heen, voor een trofee die – naast neuken- ook de plicht tot slavernij voor materialisme inhoudt, nog een nieuwe verbouwing, een grotere auto, een tweede huis, een verdere vakantie; ‘Mater’-ialisme is niet voor niets van ‘moeder’ afgeleid, het absorberende geslacht dat de man inzet voor het vergaren van calorieën. Waarop je verzucht; Nee, dan liever monnik.

Ken je dat gevoel Mark?

De gehele Benedictijnse traditie ging je 1500 jaar voor sinds Benedictus van Nursia. Wanneer huidige kloosters niet vol met homo’s en pedo’s zaten, of uitsterven met wat rollator-geestelijkheid, zou je zelfs toetreding overwegen.

Is dat voor jou ook geen beter idee Mark; monnik worden in een klooster en je zonden overdenken, de Litanie zingen en in 1 Benedictijnse week van Vespers tot Metten de Psalmen er doorheen zingen?

De kloostergang, via de achterdeur binnentreden 🙂

There is no Alternative (?) voor de macht der multinationals?
Wanneer Mark Rutte zegt ‘there is no alternative‘ (lees; voor de globalisten), dan heeft hun laatste uur geslagen. Bijltjesdag komt dus spoedig, en je kunt die uitspraak optimistisch zien. Als Rutte na Macron nu de Europees kampioen moet zijn van George Soros, Robert Reibestein, Paul Polman en Mabel van Oranje ….dan is het globalisme bijna Toast.

De paniek van het globalisme is ook af te lezen aan het extremisme, waarmee Nederland voorop loopt in het afschaffen van basale burgerlijke verworvenheden. De globalisten- kat in het nauw die rare sprongen maakt van ‘nu of nooit’.

Het Referendum (zeg je Nee, dan krijg je er 2), een burger-spionagewet, het framen van overheids-tegenstand als ‘terrorisme (bv protest tegen windturbines in je achtertuin), een orgaanwet die je lichaam tot eigendom maakt van De Staat (Lijf-eigenschap).

Toch is het gros van Nederlanders nu nog zat en voldaan, ze ‘voelen’ niet wat Rutte en de zijnen al in de steigers zetten. Ze kijken de pulp van hun televisies en journaille. Nog steeds heerst de apathie.

Hoe je die BILJOEN (duizend miljard euro) van Nederlanders aftroggelt voor 0,0003 graden klimaatwinst? Met Mark Rutte!

Moeder Aarde op stap met Creditcard Vadertje Staat; geen opname-limiet
Wanneer Nederlanders wat beter hadden opgelet, zo tussen ‘Heel Nederland Bakt’, een Vreemdga-reality-serie (elkaar uit-jankende en afschreeuwende idioten), het NOS Journaal en ‘Boer Zoekt Vrouw’, dan wisten ze dat hun 3 maal herkozen ‘liberalen’ en mainstream-massamedia de vijand en verkopers zijn.

Niet ‘de linkse klassenvijand’ waar Elsevier en de Telegraaf het VVD-stemvee tegen ophitsen. Maar VVD-mentaliteit, culturele zelf-moordenaars hollen de nationale recht-staat uit. (nihilisme). Venus wordt geregeerd door Liberals, het dwazenkabinet van de Saturnalia, atheïstische ‘libertijnen’ samen met de licht-gelovigen der Gristenunie (Tweede Kamer)

Dan gaat Moeder Aarde zonder opname-limiet op stap met de Creditkaart van Vadertje Staat. Liberalisme (liberale normen en waarheids-standaarden) kweekt zo’n mentaliteit. Het is de VVD, die ons zowel het Ecofascisme doneert (Nijpels, Winsemius, Reibestein) als open-grens-fundamentalisme.

Het is de VNO-NCW die ‘groenste politici’ bewierrookt. Carla Dik-Faber is – net als Liesbeth van Tongeren- hun lobbyiste/Ezeltje die privaat gewin met publiek geld (‘duurzaamheid’) stimuleert, precies volgens het boekje van de Bootlegger-Baptist-speltheorie.

..de oermoeder Eva hier in klooster van West Vleteren als Maria afgebeeld

Privaat gewin met publiek geld = ‘duurzaamheid’
De promotie van privaat gewin met publiek geld is bij uitstek beleid, waarvan multinationals en wereldbankiers profiteren. Je huurt wat Ezels in, die echt geloven wat ze verkondigen over ‘het klimaat’ en ‘De Aarde’. (Milieuclubs en hun media)

Buiten een klein clubje geraffineerde schakers aan de top, heb je verder vooral dus legers Ezels, licht-gelovigen. De pionnen en lopers. Mensen van de Gristenunie bijvoorbeeld. ‘Klimaat-grootouders’. Eigengeilers die hun eigen Goedmenselijkheid willen profileren met belastinggeld.

Wie niet meer in God gelooft, die gelooft alles. Zelfs in zichzelf.

Kloosterkapel in het winderige kleiland

De Vier Puntjes spraak-verwarring bij ieder ‘milieu’-debat
Dat geraffineerde schakers het klimaat-verhaal voor commercieel gewin aanwenden, dat is geen oordeel over de mogelijkheid dat CO2-verdubbeling van 280ppm naar 560ppm binnen deze eeuw best tot opwarming kan leiden. Die verwarring van invalshoeken zou ‘slordig denken’ zijn.

Dat er partijen zijn die succesvol van de CO2-hype ge/misbruik maken, is een ander discussie-niveau dan de technische klimaatvraag. Al 5 jaar lang propageer ik dan ook het 4-puntenplan (vier gespreks-niveaus) tegen spraakverwarring over milieu.

Je hebt 4 aanvlieg-routes in een milieu-debat. En je raakt meteen in conflict/begrips-verwarring wanneer je die niet uit elkaar trekt

 1. het wetenschappelijke debat (wat is de technische stand van zaken, wat is gemeten)
 2. het economische debat (hoeveel goed kun je doen per euro)
 3. het ideologische debat (hoe ‘erg’ is dat, wat wil je met deze wereld)
 4. het politieke debat (op welke manier organiseer je de aanpak, topdown vs bottom up)

Een, twee, drie en vier: plots is zelf nadenken zo moeilijk niet hier….

Bij 99,9 procent van de meest fanatieke klimaat-protagonisten, ‘deskundigen’ EN hun tegenstanders speelt puntje 1 nauwelijks enige rol. Mark Rutte studeerde Kunst-geschiedenis. Niemand in de Tweede Kamer die daar over valt. Terwijl ze rechtsgeleerde Dr T. Baudet aanvallen (samen met hun Kamer-voorzitter), omdat hij geen ‘klimaat-wetenschapper’ zou zijn?

.zzzz

Puntje 1 is vooral een kledingstuk dat een kabinet van idioten sociale status geeft; kijk, ik heb ‘De Wetenschap’ aan. De aanvliegroute bij het gros is puntje 3; wat wil je met deze wereld, wat is je ideologie, je geloof.

Wanneer je ZO over je medemensen denkt (Puntje 3), dan overdrijf je de wetenschappelijke zekerheid (Puntje 1), spelen kosten geen rol (Puntje 2) en wil je Topdown dictaten opleggen (Puntje 4)

Het Ecofascisme is getrouwd met alarmisme
Milieu-Fascisme dat de Klimaat-kameleon Mark Rutte nu melkt (Puntje 3; de mens als planetaire kanker, Club van Rome), dat zet automatisch in op overdrijving bij Puntje 1. Omdat dit alarmisme een planeet nastreeft met zo weinig mogelijk menselijke invloed. Met als meest extreme uiting daarvan de Georgia Guidestones, het Amerikaanse Stonehenge dat in 1980 in Georgia (VS) werd neergezet. Met 10 geboden voor ‘De Nieuwe Aarde’ ( = New Age);

‘Gebod 1: Maintain Humanity UNDER 500 million in perpetual balance with nature’ ( = roei 7 miljard mensen uit)

Zie hierboven de perversiteit van de ideologie van het Ecofascisme, dat ons met kanker en bacillen vergelijkt, zogenaamd volgens ‘de’ wetenschap. Omdat 7 miljard mensen niet vrijwillig instemmen met ‘roei ons uit’ kiezen de globalisten met hun Marionet Rutte daarom voor Top Down (Puntje 4) dictaten als het dictaat van Parijs (COP 21), het dictaat van Marrakech.( = verdeel en heers via mixen bevolking)

Ben je Ecofascist, dan ga je uit van een CO2-reine wereld-utopie waarin de Optimale Natuur bestaat ( = perpetual balance).

Screenshot: Eerste Gebod van Amerikaanse Ecofascisme op Georgia Guidestones; fotocredits onbekend, maar meldt U direct!

‘De’ Wetenschap is praktisch gezien bullshit, en dus komt het Populisme op
Ecofascisme is het zelfde als de pseudo-wetenschap der Ecologie. Waarvan je de stam Eco ook in de stam van de pseudo-wetenschap Eco-nomie treft. Berekeningen dienen bij economie vaak geen beter begrip van de wereld.

Maar vaker om een aan elkaar geleuterde levens-beschouwing met machts-wens van meer exact krediet te voorzien. Met wat wiskunde lijkt ’t meer.

Immers; ‘De Markt’ is ook gewoon Darwin. De Overlever overleeft; een tautologie leidend tot een oligo– en monopolie. Het geloof in competitie als vorm van Economische Eugenetica, wereld-verbetering. Werd de NS goedkoper na privatisering? Ik betaalde woensdag VIJFTIG F*****G EURO’s, 120 gulden om van Heerenveen naar Amsterdam te reizen per trein. En dan ‘wijzigen’ ze januari alweer de tarieven.

Daalde onze energie-rekening na de energie-liberalisatie? Nee, 66 procent van de rekening bestaat nu uit heffingen en belastingen, weldra 90% door de SDE+toeslagen. Om bijvoorbeeld mensen die bomen in brand steken (‘biomassa’) 5 cent subsidie per kWh te betalen.

Zijn de prijzen van basale levensmiddelen gedaald na invoering van de Euro? Nee je betaalt nu voor 1 brood (2 euro), wat je nog in 2000 in guldens betaalde. De realiteit is dat mijn Zorgverzekering bij Ohra als alleenstaande gezonde man van dik 40 in 10 jaar tijd in tarief verdubbelde (115 euro per maand, totaal belachelijk). Weer ieder jaar 10 euro er bij.

Een bank die met 22 miljard euro belasting-geld werd ‘gered’, trekt net als Adolf de ‘kleine kinder’-kaart: Klimazi’s. Zelfs voor basale service (bankafschriften) moet je nu plots bijbetalen = ‘duurzaam’ ABN AMRO. De Globalisten-mentaliteit van ‘wij hebben totale schijt aan jullie kanker-mensen, jullie ‘human species’. Dat is hoe bankiers denken, en die satanische mens-visie verklaart hun gedrag. Bijltjesdag zal komen…

…dat is nu de kracht van het Populisme
Een cultuur die ‘De’ wetenschap op een voetstuk met haar ‘Deskundigen’ (wereldvreemde academici die in theorie gelijk hebben) die vraagt er om de realiteit te negeren ten faveure van autoriteit; ‘De’ wetenschap zegt dat wat jij zelf ziet niet waar is, jij ‘populist’, je mag niet ‘discrimineren’ ( = niet waarnemen wat je ziet).

Kampioen Duurzaamheid ABN Amro- door De Staat ‘gered’ voor 22 miljard euro- is zelfs te beroerd nog voor basale service kosten te maken. Nu moet je zelfs al bijbetalen als je nog bank-afschriften voor je administratie wilt ontvangen.

De realiteit is wat de Fransen in hun gele hesjes al tonen.

Het kan een geestelijk voordeel zijn dat je academisch sofisme (‘de’ wetenschap) niet zo hoog acht als dat academici zouden willen. Dat is juist de kracht van populisme, gebrek aan ontzag voor sofisme. Omdat je ziet dat mensen vanaf het schoolplein qua inborst niet veranderen. Op dat basaal-menselijke let je dan meer.Tenzij de Globalisten Baudet ook vermoorden/mond-dood maken…

Om die simpele reden kan Thierry Baudet ook de grotere massa meer overtuigen dan een dweil als Balkenende (nu voorzitter ‘groene’ multinationals van Dutch Sustainable Growth Coalition). Of een geslachtsloos weekdier als Mark Rutte, wat zijn Spindoctors ook aan trainingen gaven.

Baudet is een neuker (geworden, als je zijn roman leest). Balkenende niet. Rutte niet. Het instinctieve dat mensen bij je ruiken.

Monnik van De Abdij van Langweer, ik toost op je Mark!

Ja het is lullig, maar met al je gelul blijft de vraag ‘welk instinct drijft iemand‘ de basis waar mensen over speculeren. Althans, bij de boermens. Hier in de Friese binnenlanden ben je gewoon nog abnormaal/verdacht als je niet getrouwd bent of met iemand hokt. ‘Ksjoch ‘m noait mei ’n famke soet ’n homo weze’. 🙂

 • Mark Rutte, wat is er met je aan de hand jongen? Zou hij de Ted Heath van Nederland zijn? Zulke speculaties krijg je dan…
 • Ik mag je persoonlijk toespreken, want je kreeg van mij nog het boek ‘De Staat van het Klimaat’ in handen in een Amsterdams eet-cafe. 

Globalisme wordt straks een bijna provinciale aangelegenheid. Alleen Friese provincie-bestuurders die nog Leeuwarder Courant lezen en NOS Journaal kijken, boertjes die wereldburger willen lijken en die subsidie willen, die roepen straks nog iets geks over ‘duesssssaaam’ en ‘fossielfraaai’. 

Duurzaamheid wordt een scheldwoord, als het dat al niet is. Wat ben jij ‘duurzaam’ (leugenachtig en subsidie-geil)

Want Bijltjesdag komt spoediger dan U dacht. Tot die tijd zal de Globalisme-Kat in het nauw nog rare sprongen kunnen maken. En dan voorspel ik dat Interessante Tijden vanwege ‘gebruiksvoorwaarden veilig internet’ uit de lucht moet. Want als het ze politiek niet lukt, vinden ze via hun multinationals vele andere mogelijkheden om je topdown hun dictaten op te leggen (Puntje 4 🙂 )…

2 Replies to “Kameleon-groene Mark Rutte (VVD) laatste troef Ecofascisme?”

 1. Nou ,wat word er toch een ongelooflijk vuil spel gespeeld, maar bijltjesdag gaat er komen ,het volk moet nog eerst goed in den knip getast worden , 2019 met van 6 naar 9 % verhoging dat is 50% meer btw. zal ze leren ,hoop ik{ Eerst voelen en dan pas wakker worden schijnbaar}. Goed stuk, zoals bijna al je artikelen . bedankt maar weer en proost !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *