Staatscensuur blokkeert Interessante Tijden, Facebook-blokkade

Censuur grijpt in; je mag Donald Trump WEL voor alles uitmaken, maar niet zeggen dat deze man schadelijk is, terwijl hij dat is

Omdat uw Rechtse Hippie een voor de sloop van ons landschap en bossen verantwoordelijke ambtenaar afbeeldde op Facebook, Meindert Smallenbroek, heeft de Zuckerberg-juf mij nu geblokkeerd. Het is slechts aftellen tot onze Minister van Waarheid Kajsa Ollongren ook Interessante Tijden uit de lucht haalt vanwege ‘veilig internet’ of ‘nepnieuws’, liefst zo wollig mogelijk geformuleerd.

Wat De Oligarchie weerspreekt moet monddood. Er zijn mensen voor minder dan 107 miljard euro vermoord… En dan, wat is het scheldwoord k**h&&r anders dan KLEUTER, want dat is wat de censuurpolitie is, wanneer je over eieren moet lopen van de breekbare egootjes van links-liberale systeemparasieten.

Die FB-post – een prozaïsch voorbeeld van ‘in een ethisch functionerende samenleving….’ was een test: wat kun je schrijven voor ze je uit de lucht halen. Het is geen formele bedreiging, maar slechts een constatering en hypothetische schets.

Het bericht is direct gerelateerd aan de artikelen over de vernietiging van onze Friese Zuidwestkust met windturbines (de dit jaar startende bouw van Windpark Fryslan), er door gedramd met de Crisiswet.

Hoewel De Staat het IT-bezoek met algoritmes lijkt te onderdrukken, worden mijn berichten goed gedeeld

En de stook van tienduizenden hectares bos, waarvoor RVO-ambtenarij als Meindert Smallenbroek HOOFDELIJK verantwoordelijk zijn. Het is dus feitelijk juist wat ik schrijf. Maar onwelgevallig. Wanneer je onzin over Trump verspreidt en ‘m een Hitlersnor geeft, dan mag ’t wel.

Dus: wat is er nodig voor de Gestapo ingrijpt. Dit. Ik zag dat ik Kajsa fout spelde, (Kasja)

…lastigvallen is alleen aan de overheid voorbehouden

Wie het (Neo-)Liberale Beest bekritiseert moet van het Neo-Liberale Facebook af. Het is duidelijk dat de ambtenarij bij Zuckerberg aan de bel trok. Je kunt als ‘Club van 10 miljoen’ in bedekte termen dus wel pleiten voor het ‘laten verdwijnen’ van 7 miljoen Nederlanders. Omdat je dan de Groene Leugen dient.

Maar je mag een Klimazi-ambtenaar die onze bossen helpt vernielen niet even stevig bij de neus nemen. Dan doe je aan ‘pesten’ en ‘discrimineren’ 🙂

Alles dat het Liberalisme weerspreekt is ‘beledigend en discriminerend’

Moet je ook zien welke criteria je op kunt ‘discrimineren’ tot zelfs ‘gezinssituatie’ en ‘genetische aandoening’. Dan ben ik nu ook door Facebook gediscrimineerd als blanke rechtse hippie met de genetische afwijking om uit te willen zoeken hoe iets zit; dat is zelfs mijn beroep geworden. Ze bedoelen bij Facebook: alles dat De Staat niet uitkomt, of dat de willekeur van links-liberale gevoelens weerspreekt.

Er zal ook meespelen, dat mijn postings over de vernietiging van bomen al meer dan duizend maal werden gedeeld, en mijn artikelen meer dan 5000 maal gelezen op 1 dag. Dan word je een bedreiging voor ze. Zolang je wat de hofnar uithangt op je hoekje van internet laten ze je met rust. Maar we leven natuurlijk in Interessante Tijden, nu ze 2030 Agenda doordrukken, ons eigen Orwelliaanse 1984.

Ik moet nu drie dagen van Juf Kajsa in de hoek staan. Je kunt beter dus schrijven ‘voor de planeet wil ik dat alle mensen uitsterven’. Dan krijg je gratis promotie.

11 Replies to “Staatscensuur blokkeert Interessante Tijden, Facebook-blokkade”

 1. Wie zegt dat dit een scheldwoord zou zijn? Het kon ook ‘Kajsa wat zit je haaR leuk’ zijn 🙂

  Het staat voor ‘KLEUTER’, want ze doet als ’n kleuterjuf

 2. Ja sorry Rypke, maar als je begint over opknopen, knokploegen en voor de ogen van vrouw en kinderen, dan kun je zo’n reactie verwachten, toch?

  Heb jij toch niet nodig. 😉

  1. Beste Leon, wanneer je het goed las- en helaas doen de meeste massamensen dat niet- dan zag je aan de gekozen formulering dat ik een redelijke positie koos.

   Maar ja, op FB en met al die korte lontjes van massamensen mag je helaas niet meer verwachten dat ze de onderliggende laag WILLEN snappen, omdat ze TE LUI zijn om te denken. Dus zijn enkel particuliere gevoelens maatgevend, zodat we dus in een barbaarse digi-jungle leven

   In een ethisch functionerende maatschappij WAS iemand die 107 miljard euro PUBLIEK geld over de balk gooit aan zijn mouw getrokken. Maar omdat hij zich achter een systeem verschuilen kan, krijgen de bureaucratische boosdoeners geen repliek terwijl politici tot kop van jut worden gemaakt

   Maar goed, laat de oppositie vooral haar lichtgeraakte onvolwassenheid tonen en gebrek aan argumenten. Interessante Tijden vaart er wel bij….

 3. Alle mensen die jou artikelen lezen zijn zich voor 100% bewust over wat er zich afspeelt in deze ongelovige bedreigende alles zeggende kapitalistische geld beluste voetbal kijkend achterlijk bang volk die alles maar accepteert en wegkijkt . werkelijk om te huilen. Mijn man werkt als zogenaamde vrijwilliger voor Staatsbosbeheer kuch , weet je waar ze de meeste mensen voor in dienst nemen jawel een motorzaag diploma laten halen . en op grote bomen in ons kleine bosje laten oefenen . mag ook wat kosten hoor? pak broek schild en cursus zijn er bij inbegrepen inclusief volledige motivatie want er heerst een iepen of berken epidemie ziekte! haha in almere zijn ze flink tekeer gegaan .reeen zijn vertrokken ofzo iets,en almere is groen{ was groen ]complete kaal kap in almere buiten . op. moment is er een pause omdat alle vogeltjes zich weer gaan nestelen .Eerst volgen de keer als ik de motorzagen hoor .bint ik me vast en probeer ik het krantje te bereiken { als ze dit willen opschrijven } zaag mij dan ook maar door !zullen heel veel mensen op hun neusje staan te krabben. We blijven ons best doen Rypke dank je voor al je inzet veel co2 .dus zuurstof groetjes van een verdrietige paulien

 4. Ach joh, Kasja en consorten gaan zo hard weggestemd worden de komende verkiezingen, word je gewoon eng van.
  Want we hebben nu eindelijk een echt alternatief in FvD, ipv alleen maar gecontroleerde oppositie in de vorm van PVV.

 5. Het blijven interessante tijden hoe dan ook!
  Rypke, gewoon chapeau voor je inzet en we blijven deze site doorsturen!
  Waarheid komt uiteindelijk altijd boven drijven……

  1. Waarheid is “subjectief” vanuit de positie v.d observeerder. Ieder mens heeft zijn ” waarheid” , dit bevat een klein deel v.d werkelijke waarheid.
   Vanuit deze wetenschap zou empathie naar de mening van de ander, de menselijke omgangsvormen naar een gelijkwaardig niveau kunnen brengen. “Luisteren” is hierin belangrijk i.p.v praten. Omdat hierin het leren zit. Leren v.d ander.

   1. JP de “tolerante Liberaal’-act met zijn absolute en enig geldige waarheid dat alles relatief is; met daarvoor speciaal een nieuw aangemaakt email-adres ‘waarheid@gmail.com’

    Waarmee je de eigen stelling/retoriek dus ondergraaft, omdat die alleen van uit een hoger perspectief genomen kan zijn dat absolutisme claimt

    Van jou soort massamensen leer ik dus niets, want dat is nu net wat er aan scheelt, je absolutistische relativisme. Bovendien reageer je vanaf een voor deze reactie speciaal aangemaakt nep-emailadres. Ben je hier betaald door de Staat ter stalking?

 6. Rypke ,
  Het zijn de beleidsmakers inderdaad. Die kruipen altijd achter een muurtje. Als je die van achter dat muurtje haalt worden ze pislink.
  Ik zeg beleid kun je maken, maar doe het eerlijk en verschuil je niet achter een muurtje. Het muurtje staat veelal ook voor de mensen die er voor staan die ons het bericht moeten brengen en de grote baas achter het muurtje moeten verdedigen. Succes met de strijd makker, samen staan ook wij sterker.
  vriendelijke groet,
  Boudewijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *