Geen maaltijd compleet, zonder Vitamine Dierenleed (D)

Geen Maaltijd Compleet, Zonder Vitamine Dierenleed (D); Rechtse Hippie, wat zeg ik: EXTREEM rechts 🙂

Uw Rechtse Hippie is sinds traumatische vega-ervaringen op het Wageningse Droevendaal strijder voor Dierengerechten: Geen maaltijd compleet, zonder Vitamine Dierenleed (D). Maar Globalisten-bankiers van True Price Foundation gunnen ons hapje vis en vlees niet meer, alles moet duurder/duurzamer…

De Strijd lijkt op David tegen Groene Goliath. Wie het Bijbelverhaal las, weet wie er glorieus overwon 🙂

‘Alles moet duurder/duurzamer. Hier is onze rekening’ ‘True Food Price.org’

Interessante Tijden viert de Eet-Meer-Vlees-en-Vis-week, genoeg voor iedereen, met een heuglijke mededeling: het is onze Brothers in Arms weer gelukt, Stichting Agrifacts, het tegengaan van nepnieuws over onze boerenstand door (gesubsidieerde) Niet Gekozen Organisaties (ngo’s) aan het subsidie-infuus bij LNV en I/M en of Buitenlandse Zaken. Dienaren der Groene Leugen (definitie volgt zo..)

Ditmaal scoorde Agrifacts succes tegen de nieuwe True Food Price Coalition, die een antivlees-eet-bombardement in media loslaat en op de supermarkten. Over dat concept hier nu even een toelichting, want ’t is direct gerelateerd aan die marcherende Klimazi’s in het liberale stinkhol Amsterdam afgelopen zondag. Het heeft de zelfde financier. Er bestaat ook een mondiale variant, de Sustainable Food Trust. Die agendeert de ‘True Cost’ of food, een zelfde concept.

Zelfde financier, Hugo von Meijenfeldt van het Ministerie van Buitenlandse Zaken stopt Milieudefense vol publiek geld (10 miljoen euro per jaar) voor 2030 Agenda.

Groene ‘leugen’, hoor ik u sputteren?

Uw Rechtse Hippie is groener dan groen, orthodoxe boslim, bomenknuffelaar, ecologist en Friese plattelander met eigen Abdijtuin en kippen. Hij schreef de natuurhoofdstukken voor de alternatieve ‘Groen zonder Doem’-milieufilosofie het Ecomodernisme. Echt groen is prima, en op kosten-effectieve manier je vervuiling beperken.

Kernenergie ook, het liefst had ik zo’n mooi reactortje hier op zolder. Al die lelijke windturbines in onze natuur; wat is daar ‘groen’ aan? Dus wat houdt ‘De Groene Leugen’ in? Onder ‘De Groene Leugen’ verstaan we de met wollige verhaaltjes over ‘klimaat’ en ‘de planeet’ omklede 2030 Agenda van bankiers, multinationals van World Economic Forum en de VN.

 Hugo von Meijenfeldt van het Ministerie van Buitenlandse Zaken implementeert die agenda van ‘Global Goals’, waar ondermeer Paul Polman (Unilever) de inhoud van samenstelde met nog 26 andere ‘Eminent Persons’ bij de VN, zoals Obama’s campagne-leider John Pedosta en David Cameron. De ‘groene’ multinational/bankier-schandknaapjes en planeetrovers.

World Connectors is Herman Mulder en Herman Wijffels. De verantwoordelijke ambtenaar die 2030 Agenda implementeert. Top-Klimazi Hugo von Meijnfeldt. Mulder zit weer achter ‘True Price‘/True Cost en de Stichting SDG-Charter

Alles moet duurder/duurzamer ( = Club van Rome, neo-liberalisme)
Von Meijenfeldt geeft ook Milieudefensie haar 10 miljoen euro propaganda-subsidie per jaar om Klimaatmarsen te organiseren. Hij werkt samen met oa de bankier Herman Mulder (maatje Herman Wijffels) van het Global Reporting Initiative, en World Connectors (net als Wijffels) en bestuurder van True Price, maar ook de Stichting SDG-charter (gevestigd bij VNO-NCW).

World Connectors haar ‘kerk’ is Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Vanuit World Connectors richtte Herman Mulder de True Price Foundation op, met Adrian de Groot Ruiz als het ‘jonge gezicht voor de media’. Zoals de Bilderberg/Rothschild-kliek (David de Rothschild) ook zo’n Delfts studentje charterde voor hun plastic-campagne, het doorduwen van Oceanen-globalisme.

Het begint een beetje doorzichtig te worden heren bankiers, verzin eens wat anders…:-) Zie ook Klaas Knot van De Nederlandse Bank. Hij wordt lid van de Trilateral Commission, en slaat de volgende dag direct wartaal uit over CO2.

Kortom overal waar Groene Bankier Mulder loopt met dat Rothschild- parasietentuig, schiet uit een voetstap een ngo als paddestoel op die met andere naam en personen het zelfde bepleit: privatiseer de publieke ruimte met groen excuus, maak alles onbetaalbaar voor mensen die geen bankier zijn. Zoals ze de bewoners van de Seychellen ook al hun visgrond afpikten uit naam van ‘Marine Protected Areas’.

Het jonge gezicht bij De Groene Leugen (Globalisme Club van Rome)

Mulder is de mentor van Duurzame 100-jochie Adrian de Groot Ruiz, en die laatste profileert zichzelf met het concept ‘True Prize’, daar heeft ie een stichting van, met Mulder in het bestuur. Mulder heeft op zijn beurt als globalisme-mentor weer de Rothschild/Bank of England-bankier Sir Merwyn King. De mentor van King heet ‘Satan’, de Gevallen Engel Lucifer, het Licht der Rede. ( = ‘De Verlichting’)

En niet geheel verrassend komt Adrian ook bij World Economic Forum/De Mammon op de koffie.

Adrian de Groot, het groene schandknaapje van bankier Herman Mulder

Dus dan komen plots overal gelikte websites uit de lucht als Truefoodprice.org, vaak met publiek geld gefinancierd. Het heeft niets met ‘groen’ van doen in de zin van ‘boompjes, bloemetjes en bijtjes’.  Maar alles met neo-liberale grondstofpolitiek van multinationals en GLOBALISME van de Club van Rome en World Economic Forum.

En het idee dat er 10 regio’s in de wereld moeten komen, die energetisch en grondstof-technisch autarkisch zijn (Mankind at the Turningpoint 1974). Daarom willen ze ook autarkische energie (wind, zon), die onze linkse mediasukkels ‘duurzaam’ noemen.

Alles moet duurder, net als uw energierekening omhoog moet; Truefoodprice

True Price gaat over de zogenaamde ‘externalities’ (Herman Daly, Ceaucescu-Roegen, maar ook Roefie Hueting). Een van de Club van Rome (1968) afkomstige idee dat we de publieke ruimte (‘the commons’ van Garrett Hardin 1968) moeten privatiseren, en dat de welvaart centralistisch herverdeeld moet. Dus willen ze ook uw gehaktballetje uit de mond roven.

En dus moet alles duurder, ook uw energie, via belastingheffing en marktverstoring. Maar dan wolliger omschreven. Het begrip ‘Ecosysteemdiensten’ komt ook uit die hoek. En nu is er dus een True Price Food Coalition. Ach ja, wanneer je leven zinloos is, verzin je de gekste dingen. True Price = Geef ons uw geld. Het klinkt net als ‘integere VVD’er’ of ‘Eerlijke Bankier’.

Plots is het overal, de antivlees-campagnes, dankzij 2030 Agenda: LIKE ook Interessante Tijden en sluit je aan bij het verzet van deze Blokkeer-Fries tegen de privatisering der publieke ruimte

Maar nu eerst het succes van Agrifacts:

Een antivleeseet-website is nu uit de lucht, doordat Agrifacts de True Food Price Coalition op onzin over vleesconsumptie betrapte, en ze daar openlijk op aansprak. Kennis is macht, en verzet heeft niet alleen zin maar is ook een Burgerplicht. Wat ‘boeh’ roepen op Facebook schrikt de Oligarchie niet van.

Droevendaal Wageningen: Het was er heerlijk wonen als student, met de kippen en in het groen

We citeren het persbericht van Brothers in Arms Agrifacts:

De organisatie True Food Price Coalition, waarin onder meer Triodos Foundation, de Vegetariërsbond en Kipster participeren, grossiert in rekenfouten. Stichting Agri Facts constateert dat vrijwel alle cijfers op hun ‘true price poster’ voor vlees niet kloppen. STAF verzoekt de organisatie de fouten publiekelijk te corrigeren.

Volgens de organisatie levert het duurder maken van vlees met 2 euro per kilo veel milieuvoordeel op. Er zal in dat geval 130 miljoen kilo vlees minder gegeten worden, wat 2000 miljoen kilo broeikasgassen bespaart, evenals 8000 olympische zwembaden met water (watervoetafdruk-onzin RZ) en er is 1400 vierkante kilometer minder landbouwgrond nodig.

STAF kan de berekeningen van de organisatie reproduceren met de milieu-impactcijfers van Blonk Consultants. (Die werkt ook samen met Vegetariersbond om boeren te belasteren RZ, gesubsidieerd door LNV-ministerie RZ)

Het LIJKT heel exact, maar het is steeds gezwets, afgestemd op politici en zjoernaliesten (hersendode pretpakketjes/massamensen)

Echter True Food Price Coalition past deze cijfers foutief toe. Waar Blonk Consultants uitkomt op een vleesconsumptie van ruim 40 kilo per volwassen Nederlander, slaat deze coalitie alle Nederlanders aan voor deze vleesconsumptie, ook babies, kinderen, vegetariërs en hoog bejaarden.

Ook gaat True Food Price Coalition ervan uit dat consumenten 18% van hun vlees laten staan, maar dit niet compenseren door andere producten. Met andere woorden: True Food Price Coalition zet heel Nederland massaal op dieet. Dit acht STAF niet realistisch en bezijden de praktijk. Als consumenten het vlees op hun menu compenseren met andere producten, daalt de milieu’winst’ in behoorlijke mate, qua waterverbruik is er zelfs sprake van milieu’verlies’.

STAF verzoekt de coalitie zijn cijfers publiekelijk te corrigeren.

Brothers in Arms

  • En hoppa; web-pagina met valse getallen uit de lucht, Victorie. V!

Natuurlijk, het is een ongelijke strijd; David tegen Groene Goliath. Maar het morele gelijk is aan onze kant. Immers: Waarom mogen zij de realiteit verdraaien? Omdat zij ‘Beter dan Gij’ zijn? Hoe kun je nu hoge morele standaarden claimen, wanneer je Het Grote Doel via bedrog en wetenschappelijke fraude realiseert, het kenmerk van 97% van alle uitingen van de milieubureaucratie.

Het ‘lijkt’ steeds heel wetenschapperig, zodat politici en journalisten (hersendode pretpakketjes) er in tuinen.

De mentaliteit achter het Ecofascisme is ons bekend: Om een omelet te maken moet je wat eieren breken, zoals Mao stelde. (60 miljoen gebroken eieren/mensen) Dus wie mij ‘vleeshufter’ wil noemen, prima, maar de Vegohufters Hitler en Himmler van Holocaust BV richtten toch aanmerkelijk meer leed aan dan uw Rechtse Hippie. Een leestip in dit verband, waar we morgen op terugkomen:

Wie ‘de natuur’ boven menselijkheid verheft….

De idee dat vegetarisme en ecologisme uiting is van hogere moraal is op zijn best discutabel, willen we maar zeggen. En dan ook nog wetenschappelijk lopen sjoemelen. Tssss. Momenteel steken RVO-ambtenaren enkel bomen in de fik voor hun klimaatcrematoria (‘biomassacentrales’), maar met de Klimaatwet staan uw resterende burgerrechten ook op het menu.

In de Nieuwe Vork (en de Melkvee) zet ik ook het mes in de Watervoetafdruk

Boek uw Cursus Bullshitdetectie
Voor de gortdroge weerlegging zonder een greintje humor (een genre dat ik ook beheers, als’t moet) zie het artikel dat uw Rechtse Hippie schreef voor VORK over de Watervoetafdruk en Ecologische Voetafdruk.

Dat soort anti-wetenschap op basis van Malthusiaanse aannames is steeds de onderbouwing van de antivlees-mensjes. Voortaan noemen we alle groene beestjes die zich achter ‘het systeem’ verschuilen dus gewoon bij hun naam.

Het is Hugo von Meijenfeldt die we moeten hebben als Bijltjesdag komt, DIE is verantwoordelijk. Dat zootje staatssecretarissen en ministers, ondraaglijk lichte gristen-meiskes als Carola die de bijenkorf in en uitvliegen, die hebben niets te vertellen. Moet je ook zien wat voor ondraaglijk licht VVD-meiske nu staatssecretaris van Defensie is: Barbara Visser 🙂 hahahaha

Zullen we weer gewoon normaal doen? Geheel zonder subsidie = diefstal met staatsgeweld.

Bij de Cursus Bullshitdetectie die uw Rechtse Hippie geeft, leert U zelf zulke ‘wetenschappelijke’ redeneringen doorprikken van De Groene Leugen. Wanneer iedereen dat kan, hoef ik ’t niet meer alleen te doen met nog wat David-achtige clubjes.

Op 9 april houden we een nieuwe cursus hier in Friesland. Boek ook een cursus, en leer de ruimte tussen uw oren heroveren op de Groene Leugen. To Hell with the Devil. Sluit U aan bij het verzet tegen Totalitaire Globalisten, trap het kontvriendje van Bill Gates, Mark Rutte het Binnenhof uit en wees niet zo gek een Kartelpartij te stemmen; VVD of erger (als ‘erger dan de VVD’ mogelijk is).

..Een vrouw die helpt met paling slachten, dat moet wel goed zijn

U kunt ook meedoen met de Mars voor het Boerenverstand. Die start hier voortaan iedere zondagochtend vanuit De Abdij van Langweer om 10 uur. Lekker de natuur in zonder gezeik aan je hoofd.

Slachten leer je alleen door het zelf te doen

Liefst 1 blonde Friese Hinde per keer als deelneemster met een mooi klein kontje en relativeringsvermogen, die helpt bij het slachten van een hert of kip, natuurlijk, geen borderline-barbie. Een vrouw die niet zeurt! Het mogen er ook 2 zijn, ik heb toch energie voor twee. We hebben er wel weer zin in.

Ik zie dat ik al geblokkeerd ben van Facebook, de censuurpolitie grijpt reeds in:

Censuur grijpt in; je mag Donald Trump WEL voor alles uitmaken, maar niet zeggen dat deze man schadelijk is, terwijl hij dat is

One Reply to “Geen maaltijd compleet, zonder Vitamine Dierenleed (D)”

  1. weg met digie moderne tijd ,de mens kan niet nog meer straling en gif aan volgens mij , kijk om je heen degenatie van de mens is al zichtbaar en voel de shit om je heen .iedereen loopt met een hinkelijk beentje en zijn niet meer aanspreek baar of te benaderen , of krakkemikkig zo zal het ook gaan met den brain een en al verontrustend. Heb twee poesen een hond en 2kippen die ik eigenlijk het allerliefste vind van de hele wereld Vriendelijke Groet van Paaulien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *