Slechts 100 Friese deelnemers Staats-gefinancierde ‘Klimaatmars’

Linksewarhoofder Courant; ‘Ruim’ 100, in plaats van ‘slechts 100 van de 700.000 Friezen: ‘Us’ Urgenda-ezeltsjes, meteen in wierooklucht op de voorpagina

Dat de oude massamedia de vijand van het volk zijn en handlangers van de (Neo-)Liberale Oligarchie, BV Nederland, hetzij als onwetende ezels danwel als medeplichtige schurken, is met slechts 1 kleine dag-steekproef uit vele voorbeelden te demonstreren.

Uw Rechtse Hippie consumeert al jaren geen massamedia meer, heeft geen tv, luistert nooit radio. En is beter op de hoogte dan ooit. Wie ook massamens-af is, het liberalisme-nihilisme moe, boycot de oude media, en sluit je aan bij de Neo-Klassieke Revolutie.

Klimaatezels redden de planeet met een broodrooster…. 🙂 Van Bill Mc Kibben (350.org) en zijn Wallstreet-financiers (Rockefeller Brothers Fund)

‘Us Urgenda-ezeltsjes’ in wierooklucht op voorpagina: 99,99 procent ging NIET
De lieve ouwelui van uw blokkeer-Fries en Rechtse Hippie lezen uit gewoonte nog de – via opzegging en natuurlijk verloop- leeglopende Linksewarhoofder Courant. Dat agitatieplatform van de Oligarchie Nederland BV plaatste- zoals alle oude media- de door De Staat gefinancierde ‘Klimaatmars’ in Islamsterdam op een moreel voetstuk.

Daarmee – grotendeels uit pure ezeligheid- haar kleur bekennend als agitatiemedium voor de belangen der Neoliberale Staat

Want waarom moet je in louter jubelende en positieve termen schrijven over een uit New York (350.org, Bill McKibben, met Wallstreet-sponsor Rockefeller Brothers Fund) gekopieerd, en door De Neoliberale Staat (Milieudefensie, 10 miljoen staatspropaganda-subsidie per jaar) gefinancierde protesttocht.

Gesubsidieerde rebellie 🙂 en daar niet de contradictie in zien willen.. 

Dat je door massahysterie opgeklopte burgers, en op school ge-intimideerde kinderen laat demonstreren voor de winsten van ‘groene’ ( = neoliberale) subsidie-miljonairs als Anne de Groot (Windpark Fryslan). Anne is ‘Us Al Gore’, een typische ‘duurzame’ ( = privaat gewin op publieke kosten ten koste van ons landschap)

De lokale sekte van ‘Us Urgenda-ezeltsjes’

Hoofdredacteur; De Lenin van Langweer
Die verzameling deug-signalerende massamensen uit de Randstad, die voor hun eigen slavernij demonstreerden, die werd met slechts 100 Friezen aangevuld. Zie je wel, de meeste mensen bij ons zijn nog normaal. Hou die links liberale massamensen dus vooral lekker daar, in die stinkende Randstad vol allochtonenhordes.

Wanneer slechts 0,014% van je bevolking een busreisje naar Amsterdam regelt, en 99,99 procent van je eigen bevolking wel wat beters te doen heeft;  waarom is die 0,014% dan direct de voorpagina waard van de Linksewarhoofder Courant, tenzij je ideologisch gekleurd partij kiest voor De Totalitaire Staat (uit ezeligheid nogmaals)?

 • 1 bus met 100 lokale Urgenda-ezels rijdt direct in wierooklucht de voorpagina op.

….met verwijzing naar Pagina 2 waar de grootsheid en het historische karakter wordt ge-etaleerd op gezag van de krant waarvan de Linksewarhoofder Courant de stukken van uit de persbak plukt; het Algemeen Dablad. Ooit schreef uw Rechtse Hippie ook wel stukkies voor Algemeen Dagblad. We zijn er zelfs op de borrel geweest in Rotjeknor.

Typische journalisten, en da’s geen compliment.

Door de staat gesubsidieerd demonstreren VOOR de Totalitaire Staat; Hou dat soort liberale ego-seksuelen tocht vooral DAAAR.

Basale vragen stellen blijft achterwege…
‘Us’ lokale Urgenda-ezeltsjes bestaat uit een clubje links-liberale dagblad Trouw-abonnees van Nijkleaster met hun lesbische dominee, onder aanvoering van de na zijn pensioen weggesmolten IJsmeester Henk Kroes.

Die laatste was in zijn nog heldere dagen kopman van de Elfstedenvereniging. It Kin Net!

Those were his days, de ‘Koud Heh’- jaren 87/88 en de ijzige jaren ’90-winters. Dus, je zou er geen aandacht aan schenken als krant van de Friezen, wanneer je enige journalistieke ethiek bezat. Je zou kijken ‘wie profiteert’, de financiele belangen van de financier natrekken.

Of je zou schrijven vanuit de insteek van democratische nationale rechtstaat en cultuurbehoud; Gelukkig, 99,99 procent van de Friezen had wel wat beters te doen.

Klimaat Socialistische Partij Nederland, fusie van VVD, CU, CDA, Groen Links, PvdA en D66

Zo niet de Linksewarhoofder Courant onder heerschappij van de Lenin van Langweer; De Klimaatsocialistische Eenheidspartijbons Sander Warmerdam, Klimaatkameraad afkomstig van de Neoliberale Omroep Stichting (NOS), de omroep die ook oorlogje hitst tegen Rusland op gezag van de AIVD/CIA.

…hemelt Staatsmars op voor hogere belastingen vergezeld van Windmolen-agitprop

De Wierhiet hat ’n Skel Lut (de waarheid klinkt hard)
Spandoek van Klimaatmarsmeeloper: ‘Vadertje Staat, straf ons uit naam van Moeder Aarde’….Zodat zij met creditcard zonder opnamelimiet warmtepompjes mag winkelen (1000 miljard euro) voor de Uneto-VNI, VNO-NCW en Dutch Sustainable Growth Coalition (Shell, Unilever cs).

Je hoefde kortom maar even voorbij de oppervlakte van ‘goede intenties’ te zien, en basale vragen te stellen als ‘wie profiteert…

De Wierhiet hat ’n Skel Lut

Zie ook hierboven, hoe hun gereformeerde ezel Willem Bosma namens De Oligarchie BV en Ed Nijpels (schurk) in ‘modderen met molens’ meedramt om ons landschap vol te zetten. Vanuit de voorstanders-insteek en de agenda van De Staat; dat ze ‘noodzakelijk’ zouden zijn, in plaats van inefficiënt, lelijk, duur en ongewenst. Kortom; ‘duurzaam’… 🙂

Op tenminste 10 kilometer afstand.,.. De Leeuwarder Courant wil heel Friesland vol

Blokkeer-Friezen aller provincies verenigt U
Wanneer onze heldin en blokkeer-Friezin Jenny Douwes door de Gestapo wordt afgehaald, rekruteert De Staat expres agenten uit Midden Nederland. Omdat die geen loyaliteit met onze Friezen hebben, terwijl agenten hier nog van ‘het volk’ kunnen zijn.

Die zwaar overbewapende borderline-cowboys kwamen de integriteit van haar lichaam ongrondwettelijk schenden (bloedafnames voor DNA). Tegen Douwes juicht de vijand van het Friese Volk; de Linkse Warhoofder Courant. Pak ze die ‘populisten’ en frame ze tot ‘extreem rechts’. De journo-papegaaien, onbewust onbekwame ezels van het globalisme-establishment.

‘Rechts’ is hun scheldwoord voor ‘slecht’. Terwijl ‘extreem links’ hooguit ‘een beetje teveel van het goede’ is. ‘Links’ staat voor liberaal internationalisme. Die globalisme-agenda van ‘Das Kapital’ (Marx) sluit – zo snappen ze niet- naadloos aan op de van de Neoliberale parasieten van het monopolie-kapitalisme. (World Economic Forum)

Of je nu een ‘privaat’ of via De Staat een klimaatmonopolie vestigt. Linksom of Rechtsom uitgezogen…Even verder kijken dan het vrome zelfbeeld dat mensen etaleren is afdoende…DURF te denken… Sapere Aude.

Willem Bosma in volle staatspropaganda-modus: ‘lusten’ windstroom zijn sigaren uit eigen belastingdoos om protest af te kopen. Met een sneer naar Rode Gutmensch Bosma zijn ‘klassenvijand’ de PVV. Niet het geringste denkwerk bij Bosma te ontdekken…. Zeg die krant toch op, het is TE erg….

De ‘logica’ van de Linksewarhoofder Courant en al dat links-liberale papegaaienvolk, het ontgaat uw Rechtse Hippie wel vaker, bij de maatschappelijke relevantie van hun nieuwsselectie.

Met name het gebrek aan realiteitszin, het etaleren van een vals zelfbeeld, de afwezigheid van rede, logica, normbesef, maatvoering, abstractievermogens, achting voor het Ware, Goede en Schone, het vermogen tot het begrip van beta-wetenschappen, techniek….

Verder is het een heeeeele goede krant hoor. 🙂 Ex-journalisten van het LC zijn nu volgers van uw Rechtse Hippie, treurend over de teloorgang van een journalistiek instituut sinds de 18de eeuw.

Niemand wil het bij eerlijke informatie
Wanneer er tienduizenden zatte mensen langs de Amsterdamse grachten wuiven naar de jaarlijkse openbare homo-orgie, de (C)Analpride- en van die bezopen feestgangers blijkt 0,014% in Friesland geboren….

…..betekent dit ook, dat voortaan iedere Fries verplicht een pot retevet naast het bed zet? Dat plots heel Nederland zich DUS anaal wil laten uitwonen door Vadertje Staat/De Oligarchie Nederland BV uit naam van Moeder Aarde? ( = Klimaatwet) Ongetwijfeld zal de voor pedofilie pleitende Ed Nijpels (1978 als Tweede Kamerlid) dat heeeel erg lekker vinden.

Ed Retevet kan die Klimaatwet steken in het daartoe geijkte orgaan, dat hem via prostaat-stimulatie al zoveel genoeglijke uurtjes bezorgde. Deze blokkeer-Fries zegt: genoch is genoch….

Wanneer 30 duizend dronken toeristen een openbare homo-orgie in Amsterdam (Canal Pride) toejuichen, betekent dit ook niet dat heel Nederland plots homo is…

Totalitaire ‘Tolerantie’ 
We betreuren van harte de teloorgang van dit oude instituut Leeuwarder Courant onder de stoomwals van het cultuur-liberalisme. Met haar repressieve wolligheid, die steeds engere vormen aanneemt omdat ze ook zien dat niemand met werkend brein D66 en George Soros BV nog wil… Hoe meer repressie De Staat gebruikt, hoe groter haar zwakte.

Op een Bajonet kun je niet zitten, zo sprak de Britse criticus van Napoleon. Met repressie en geweld hou je geen regime in stand. Of met het bewust uitsluiten van de grote meerderheids-opinie van de normale mensen, vanuit het valse zelfbeeld van morele superioriteit.

Zoals je dat nu ook ziet op de ‘sociale’ media. Uw Rechtse Hippie werd al van Facebook afgetrapt wegens het kwetsen van Links-Liberale gevoelens van de Schreibtischmorder van onze bossen, Meindert Smallenbroek. (Ministerie van Klimaat)

Bij de door massamedia gekweekte karakterlozen die achter ‘Het Systeem’ schuilen loop je altijd over de eieren van breekbare ego’s.  De Identiteitslozen die bescherming zoeken bij De Staat. Eerder deed Bas Eickhout (Groen Links) dat al, zodat ik van de Facebook-Juf een waarschuwing kreeg.

Je kunt ook geen ‘dichterlijke vrijheden’ permitteren bij die linkse kleuters. Want ze nemen alles letterlijk, en trekken dat door naar het eigen gevoel. Hun oppervlak is tegelijk ‘identiteit’, terwijl ze hol van binnen zijn, ontworteld en vervreemd. Meer dan hun valse zelfbeeld (imago) hebben liberale medemensen ook niet.

Ik heb meer bereik dan het nepnieuws van ‘kwaliteitsmedia’ (Staatsagenda volgende links-liberalen)

Neoliberale Omroep Stichting (NOS)/Nationale Propaganda Organisatie (NPO)
Ook Interessante Tijden zal vroeg of laat van de Totalitaire Liberalen uit de lucht moeten vanwege ‘veilig internet’, of ‘de democratische rechtsorde’ of ‘nepnieuws’ of ‘discriminatie’. Wat denk je, wanneer je al een ‘Ministerie van Veiligheid’ hebt, en Wouter Koolmees zijn Ministerie van Liefde en Wiebes zijn ‘Ministerie van Klimaat.

De Democratische Republiek Congo verheugt ons met dit nieuwe Staats-propagandainitiatief van de Neoliberale Omroep Stichting (NOS)

Nog een ander voorbeeldje dat de Orwelliaanse Staat voor 2030 een feit is:

Nu mensen steeds meer in protest komen tegen de gesubsidieerde bomenkap voor Klimaatcrematoria (‘biomassacentrales’), lanceert het Staatsjournaal meteen een Tegenpropaganda-offensief. Gristenmeid Carola (LNV) doet ’n bomenplantdagje, hier zijn ‘De Feiten’, gij k**burgertjes: ‘dus wat had je te zeuren belastingvee’.

Zie, DE PARTIJ houdt WEL van Bomen! De Partij was ALTIJD in oorlog met Oost Azië 🙂 Aldus de Neoliberale Omroep Stichting (NOS), nepnieuwsverspreider van de Oligarchie. En nou hup, weer braaf consumeren aub, boek nog een nieuwe vliegvakantie, koop die nieuwste app, kijk voetbal op de Teuveu...

De Neo-Klassieke Revolutie is al begonnen, veel mooier, beter geinformeerd en meer doordacht

Dimidium facti qui coepit habet: sapere aude (Horatius, geplagieerd door Kant)
Het alternatief voor liberale agitatiepropaganda en De Staat haar media, daar werkt uw Rechtse Hippie al aan mee. Zoals veruit de mooiste Neo Klassieke Glossy van Europa: Epoque. Niet voor de massa, maar voor mensen die maat weten te houden of die dat weer leren willen (= beschaving)

Een goed begin is het halve werk, sprak Horatius (Dimidium facti cepit habet). Wij zijn bepaald niet alleen, Europa her-traditionaliseert van Italie tot Polen en van Rusland tot Frankrijk met haar Gele Hesjes, die bij onze Staatsomroep louter negatief in het licht staan. Ook in Amerika zijn ze de agitprop van gevestigde media beu:

Wie de ‘waarheid heeft een schel geluid’-prozaische uitspattingen van hierboven ‘tegen de borsten’ stuit, denk bijvoorbeeld eerst na; HOE zou ik dat bedoelen, wat zit achter die steken in het vernis voor filosofie? Neem ik niet gewoon ‘slechts een rol ‘in als auteur, de grenzen van taal en sociale vormen verkennend?…

En dat met fotografie die ook niet al TE beroerd is…

Uw Rechtse Hippie bij Broeder Franciscus, de Abdij-lamp

Bij uw schrijvende Rechtse Hippie (Rippie) valt geen mus van het dak af zonder gedachte er achter… Dus in plaats van ‘gekwetst’ en ‘oeh’/’aah’ te reageren, jezelf profilerend als ‘veel beter persoon’. Probeer van die buitenkant eens afstand te nemen: Sapere Aude:  durf weer ‘Wijs’ te zijn in plaats van met ‘wetenschap’ of ‘kijk mij beter zijn’ te pronken ter zelfverheffing.

Gij Egoseksuelen… Ook ik ben ook slechts een zondaar, wormenvoer, helemaal niets zonder God. Vanuit die diepte kan de klim omhoog beginnen. Of voor boeren en vissers; dat mensen weer NORMAAL gaan doen. Oh, kijk, wat berichtte de Leeuwarder Courant in 1970:

Leeuwarder Courant 15 oktober 1975

Mogelijk is dat bericht toen de wereld in geslingerd om het olie- en gasverbruik omhoog te slingeren, de ongeremde verkwisting van onze aardschatten. Ook toen profiteerde Corporate BV.

4 Replies to “Slechts 100 Friese deelnemers Staats-gefinancierde ‘Klimaatmars’”

  1. @Bert; ik heb liever dat je het oneens met me bent en met goede argumenten komt. Op twitter ben ik niet (serieus) actief, zonde van je tijd

   1. @Rypke,
    Over twitter enkele observaties:
    a) De meeste twitteraars zijn anti-MSM, pro-Baudet e.d.
    b) Sinds de verdubbeling van de tekens (naar 280) kan je er je ei beter kwijt.

    Ik weet dat je tegenspraak (mits onderbouwd) zeer waardeert.
    Over 2 historische personen ben ik het met je oneens.
    170508 Franklin D Roosevelt was niet ‘pro-mens’ en ‘pro-ontwikkeling’
    180719 Charles Manson was geen massamoordenaar
    Onderbouwd kom ik daar op terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *