Visit Wadden: Laag zelfbeeld-Friezen prooi globalistische ‘Liberals’…

Nietszeggendheid en culturele degradatie ‘klinkt’ meer in het Amerikaans

De campagne die onder dekking van ‘toerismepromotie’ de liberale klimaatideologie en Amerikaanse wildernis-ideologie verkoopt, Visit Wadden, geeft vooral een hoop marketingrotzooi en folderafval voor 3 miljoen euro Waddenfonds.

De campagne met gelikte website helpt liberale eigengeilers als dagvoorzitter Harm Edens aan een beter zelfbeeld en subsidie, met red-de-planeet-proza in Amerikaanse verkooppraatjes. 

Hoe kon Fryslan zo diep zinken, en een gemakkelijke prooi vormen voor links-liberale globalisten? Het sinds 1880 ontstane lage culturele zelfbeeld speelt hier een rol, zo toont historisch onderzoek.

Ljnks Liberale eigengeiler Harm Edens geeft ons zijn linkse angst kado, die ik niet heb omdat ik een gezond geloof heb.

Links Liberale taalvervuiling = Visit Wadden
Met frisse tegenzin bezocht uw Rechtse Hippie een Waddenconferentie in de stadsschouwburg van Leeuwarden, de Harmonie.

Daar lanceerden Waddenfonds-marketeers een toerismecampagne met een Amerikaanse naam, VISIT Wadden, gericht op Nederlands en Duits sprekende gasten. Kortom, bezoekers uit de categorie van de vele miljoenen dagbezoekers die er nu al jaarlijks komen. Ik bedoel; nu is het ook in november al druk op Terschelling. Terwijl in mijn jeugd die drukte alleen in de zomer plaatsvond.

Haven West Terschelling, zonder Waddenvereniging of windturbines

Om meer toeristen zitten Eilanders niet beslist te springen, zo stellen ook Texelse inboorlingen. Dus – logisch gezien- heeft de nieuwe campagne een ander doel, reeds bij vaste lezers bekend; het privatiseren van de Waddenzee voor milieuclubs als de Waddenvereniging, campagne-entiteiten die zo hun klimaatideologie (2030 Agenda, ‘Parijs’) door het keelgat schuiven.

De burger/toerist als klimaat-melkkoe. En dat onder de vlag van gastvrijheid. Springtij (Wouter van Dieren, Robert Reibestein) en CO2-slavernij dat tot het Hotelbed zich opdringt.

Met de W van Wadden schuingedrukt voor ‘We’, gezellig samen klimaatslaafje worden van Bill Gates en George Soros. Nee dank u. Immers, hoe kun je na gedwongen tienduizenden euro’s afdracht aan ‘de energietransitie’ (De Klimaatwet) nog uberhaupt op vakantie als eenvoudige Zelfstandige Zonder Perspectief (ZZP’er)

Visitwadden.nl: Taalvervuiling met specifiek oogmerk; dat je niet je land bewoont, maar ‘wereldburger’ moet voelen

‘Visit Wadden’ betekent dus Gastvrijheid in de taal en ideologie van het globalisme van Amerikaanse Liberals  Onder de slagzin‘People and Planet’ van een Anglo-Amerikaanse stichting met die naam: waarover zo meer.

Twee Homo’s voor het muzikaal intermezzo, gebruikmakend van subsidie uit de Retevet-regeling

In die context kun je ook de uitverkiezing tot WERELD-erfgoed zien,. Onze Friese Waddenzee geclaimd voor het globalisme en haar ecologisme. Die werelderfgoed-onzin danken we aan het Unesco van Julian Huxley. Die Britse techno-globalist en eugeneticus was tevens (co-)oprichter van IUCN en WWF met SS-prins Bernhard van Lockheed-affaire tot Buitendendeurneuker.

Plots hebben we ook geen terpen meer maar ‘Dutch Mountains‘ van ‘Dutch Delta Design‘.

Visit Waddenwebstek: Waarom geen ‘terpen’?

Liberalen hebben geen vrienden, enkel een ‘netwerk’
Liberals slapen niet als badgasten in een bed, maar in B&B De Dream. Ze doen geen hapje in de strandtent maar ‘strand resort‘ afgeladen met ‘health en safety‘-reguleringen waar je hond niet mee mag, tenzij je CO2-compensatie betaalt.

En je kunt geen hap vreten of er zit zo’n godvergeten ecokeurmerk op waar je nooit om vroeg. Private entiteiten als MSC die doen alsof ze overheid zijn.

Ze zijn met zichzelf in de weer met Airstream in Camp Silver. Je krijgt wat pretentieuze pseudokunst in het landschap voor subsidie gedumpt, die noem je dan ‘landart’ en ‘Sense of Place’.  En je organiseert ‘duurzame’ festivals; massa-evenementen die de natuur in de duinen vertrappen

Festivals waar je de klimaatideologie van Amerikaanse Liberals door het keelgat schuift, zolang er subsidie is. Met biologisch bier in kartonbekertjes, jezelf kippenborst-kloppend dat je geen plastic gebruikt. Zo zielig.

Zicht op Terschelling, eiland van jaarlijkse klimaathoogmis Springtij; marketing maakt ’t niet mooier, wel duurder.

Terwijl Liberals ieder voor zich wat nerveus op de mobieltjes friemelen, zo ‘connected’ zijn ze dan op vakantie, in wat vroeger ‘kroeg’ heette maar nu ‘lounge’.

Ze zijn niet gezellig met vrienden en familie. Maar ze ‘netwerken’ met ‘privacy‘. Omdat liberalen geen echte vrienden hebben, alleen een ‘netwerrrrrk’. Zoals ze ook huwelijk-hoppen, en van ‘relatie’ naar ‘relatie’ stappen, Airmiles sparen, klimaatactivist zijn, en evengoed hetero als homo.

Als er subsidie voor homofilie kwam zouden ze plots van seksuele voorkeur ruilen, liberalen. De Retevet-Regeling. Of is die er al?

De eerste Donald Duck met lesbisch stel er in opgedrongen, die is er ook al. 2030 Agenda dames en heren; dit is allemaal onderdeel van het zelfde liberaal technocratische globalisme-programma, waar hun maatje, de Red Herring Rob Jetten (D66) de coalitie voor wil laten springen (‘Parijs’).

Save the Date; waarom niet ‘zet in je agenda’; en nee, ik hoef geen wereldburger te zijn. Ik ben gewortelde Fries, en George Soros mag van mij vandaag nog onder de tram komen.

Alles aan ‘liberals’ is nep, een leugen die op subsidie drijft
Karakterloze subsidieslurpers/liberals hebben nooit echte vrienden. Want wie zichzelf diep van binnen haat ( de ‘angst’ die dagvoorzitter Harm Edens aan het publiek opdrong uit naam van ‘het klimaat’ = diepe eenzaamheid, godverlatenheid) kan geen vrienden hebben.

Ja, wanneer je een subsidiepot hebt als het Waddenfonds, dan vind je Liberals plots in je kamp. Is het geld op, zijn ze ook weer weg. Een project van links-liberalen is een succes wanneer alle geld- geroofd met staatsgeweld- weer is verdampt. Kloppen ze zich op hun kippenborst; wat zijn wij planeetredders toch ‘Gutmenschen‘.

Alles aan liberals is nep, een leugen, hun opvattingen, standpunten, houdingen, hun met goede bedoelingen geplaveide lijdensweg naar de hel .

Je kon het aan die linkse bekjes in de Harmonie zien. Die weke tronies vol zelfrechtvaardiging. Zonder Waddenfonds en subsidie, zou de zaal 90 procent minder gevuld zijn. Dan zou je de mensen overhouden, ondernemers die zelf hun geld verdienen zonder op de productieve sector te parasiteren.

De Klaagzang van Klages (1913)

People and Planet (Mensch und Erde); Club van Rome-ideologie
Van Sneek tot Leeuwarden zie je nu vervolgens overal met Waddenfonds gesubsidieerde papiervervuiling, “Welkom Visit Wadden’. Met subsidie en reclame het ‘wij’-gevoel opdringen, dat door het cultuurliberalisme van ’68 verdampte. Het Harm Edens-levensgevoel dat God uit Jorwerd verjoeg, hart, ziel en menselijkheid verruilen voor egofilie, subsidie en ontworteling.

Allemaal georkestreerd vanuit Wallstreet en The City, waarvan het Atlantische Nederland (en Duitsland) sinds 1945 een kolonie zijn.

Met nog wat internetvervuiling erbij kom je dan zo op 3 miljoen verdampte Waddenfonds-euro’s voor ‘kwartiermakers’ en ‘aanjagers’. Liberale subsidieverdampers van D66 of erger, die zich bekwamen in de ‘destination marketing‘ , zoals Roger die zich ‘Roozzjeeee’ noemt; uit Brabant.

Kworrrtierrrrmakuurrrr Roozzjeeee

Alles moet in de kretologie van Amerikaanse ‘Liberals’ tot de gemeenschappelijke noemer van de campagne aan toe.

  • People and Planet.

Kortom de ideologie van 2030 Agenda dat ook een eigen stichting heeft People and Planet: het globalismeprogramma van de Verenigde Naties waarvan de klimaatideologie het voornaamste vehikel is. Een anti-christelijke ideologie, waar ook de Rewilding (wildernis-ideologie) van Han Olff en Rewilding Europe bv mee samenhangt.

Die Rewilding projecteren ze dan nu ook op de Waddenzee als ‘wildernis’; dikke onzin, want die zee ontstond pas (mede) door toedoen van mensen. (ontvening)

Alweer een ‘grassroots’-ngo van het ecoindustrieel complex en hun klimazi’s.

Geen wonder dat Jenny Douwes ook niet welkom is en zo hard vervolgd wordt door die D66ers van de geprivatiseerde overheid. En dat dagvoorzitter Harm Edens het Forum voor Democratie een sneer gaf: want People and Planet is zo’n George Soros-vehikel dat massa-immigratie wil aanwakkeren:

Niet voor niets kreeg Angela Merkel al de Kalergi-prijs; google ‘Kalergiplan’

Typisch Soros, miljardairs die overal als paddestoelen NGO’s oprichten met miljoenen. Zodat ‘grassroots‘ moet lijken wat Soros en Bill Gates cs met hun gieters van bovenaf bewateren. Waarom niet toegespitst op de Duitse toerist:

Mensch und Erde.

Niet geheel toevallig is dat de titel van het essay, dat de groene partij-ideoloog van de nazi’s, fel antisemiet en biocentrisch filosoof, Ludwig Klages in 1913 voordroeg op de Hohe Meissner voor de Deutsche jeugdbeweging. De zelfde klaagzang over de teloorgang van de planeet, maar dan een eeuw geleden. Klages zijn tekst werd het oprichtingsmanifest in 1980 van de Duitse Grunen.

Advertentie voor de Sekte “Freonen fan Fryslan Fossielfrij’

Ik rem niet voor Wouter van Dieren
Nu moet met Visit Wadden het klimazisme van Springtij dus tussen de oortjes geramd.  Maar dan onder de vlag van ‘toerisme’-promotie. Zoals ze dat via allerlei pseudo-grassrootsclubjes doen. Dat iets ‘lokaal initiatief’ lijkt, wat met sponsoring van boven is bewaterd; zoals je hier ook al een Urgenda-spinoff Fryslan Fossielfrij hebt.

IN die hoedanigheid- het kweken van pseudo-saamhorigheid voor mensen zonder gezond geloof- kun je ook dat ‘wij, samen’-gedoe zien van Visit Wadden. De Groene Kerk dringt zich aan verloren zielen op, als pseudo-religieus alternatief.

En waar komt ‘Fossiel Vrij ‘Fryslan vandaan? Exact, bij Soros BV

Nou, uw Rechtse Hippie remt niet voor Wouter van Dieren en zijn Clubje van Rome. Met liberalen kun je alleen ruzie maken, omdat hun waarheidsstandaarden ook met die van de nazi’s overeen komen. Waarheid is wat De Partij vraagt. De Wil tot Macht, Autoriteit bepaalt wat waar is. Vrijwel alles dat een liberaal voorstelt is nep; een pose bedoeld voor eigengewin.

Tot ‘De Liefde’ van Harm Edens aan toe, het symbool waarmee hij zijn ‘Wat een Slap Gelul BV’ op linkedin aanprijst… Als Swastika van de Egofilie.

CEO bij ‘Wat een slap gelul’ BV

Theatermaker en ‘klimaatdeskundige’ Harm Edens is bang voor de dood
In die context kun je ook de links-liberale eigengeiler Harm Edens zien, de Jeroen Paauw van het Wad. De dagvoorzitter gebruikte De Planeet om zijn egofilie van planetaire proporties onder de aandacht te krijgen. Over ‘de groooooooootste uitdaging van de mensheid ooit voor deze tijd’; die ‘de klimaatverandering’ zou zijn. En natuurlijk ‘de overbevissing’.

Kortom, wat kreten uit de links-urbane mediabubbel van Correspondent-abonnementjes. Harm Edens heeft gevonden dat U en ik ‘een angst’ hebben. En die ‘angst’ moeten we dan ergens voor ons plaatsen om er naar te kijken; ‘hallo angst’. Harm is kortom een typisch liberaal massamens, die een externe abstractie aangrijpt om de aandacht op ZICHZELF te vestigen.

Nou Harm, eigengeilende liberale praatjesmaker, die klimaatangst van jouw heeft uw Rechtse Hippie geen last van. De pseudo-religie van jullie klimazi’s, die heb je niet nodig wanneer je al een geloof hebt.

Orthodoxe Friezen hebben al een geloof, dus hebben we jullie klimaatcultus/valse religie niet nodig. Even een kaarsje gebrand voor door ziekte getroffen dierbaren…

Wel begrijpen we, dat wie niet in God WIL geloven vanzelf in alles gaat geloven. Dat je dan je doodsangst projecteert op het weer op deze planeet. Vanzelfsprekend heeft ook ‘de’ wetenschap besloten dat het ego van Harm Edens planetaire proporties mag hebben Liberals roepen ook altijd dat ‘DE’ wetenschap bestaat, en dat die hun eigenbelang gelijk geeft.

En ‘alleen het Forum voor Democratie vliegt als een uil voor die uitdaging weg’, aldus Edens. We kennen die riedel van hun linkse media onderhand wel. Wie niet D66 of erger stemt is gekke racist, terrorist populist ontkenner. Enzovoort.

Liberalen als Harm Edens hebben kortom geen werkelijke persoonlijkheid. Ze kennen trucjes en foefjes om zichzelf op de voorgrond te zetten, kunnen daarin excelleren, lachers op de hand krijgen. Maar van binnen zijn ze hol en angstig. Omdat ze niet geaard zijn, geworteld, maar liberaal kosmopoliet, van God los.

Waarom moet alles in het Amerikaans…Met een Coudenhove-Kalergiplan-import op de achtergrond: omvolking en ontworteling.

Het minderwaardigheidsgevoel van Friezen (sinds 1880) als voedingsbodem
Kortom; wie heeft het bestaan, om voor de promotie van ONZE Friese Waddenzee zo’n progressief urbaan museumstuk van de Randstedelijke stal te halen?

Kom je in Noord Duitsland boven Cuxhaven in Sleeswijk Holstein, dan zie je dat ze zichzelf als ‘Friesisch’ in de markt zetten, tot ‘Friesische Schnitzels’ in de restaurants aan toe. En Royal Frysk mosselvissers op het eiland Sylt.

Royal Frysk, zeevoedsel op Sylt, dat haar Friesische identiteit uitvent..

Maar in Fryslan zelf gooi je subsidie over de balk om politieke stukken in het Fries te vertalen. Stukken die niemand leest omdat ze het Nederlands downloaden. Fries komt tot haar recht als gesproken taal, muziek en in poëzie. De oorzaak van die minderwaardigheid, en die vatbaarheid voor linkse praatjesmakers is historisch verklaarbaar. Daarover deel 2

Dienen Friezen zichzelf zo te corrumperen?

Wat links-liberale eigengeilers kaliber Harm Edens betreft. Gij zijt historie. De webstek van Visit Wadden ziet er overigens prachtig uit. Met de fotografie van ‘Rewilding’-adept Ruben Riefenstahl Smit, van De Triumf des Wildernis, die film over de nazikoeien van Frans Vera in de Oostvaardersplassen.

Daar zijn libero-fascisten meesterlijk in; alles in de etalage zetten, tot de uitverkoop van je beschaving aan toe.

Uw Rechtse Hippie, orthodox christen en Germaanse raszuivere Fries. Fut Doadskoppe, dat liberale klimaattuig

Wereldhandel, daar waren Nederlanders toch altijd al goed in. Alle principes tot de publieke ruimte en democratie in de uitverkoop, als het op korte termijn maar (subsidie)geld schuift. In dat licht kun je ook Nederland Klimaatgidsland zien, en producten van massacultuur als Harm Edens, die geen karakter hebben maar ‘imago’ (vals zelfbeeld)…

De confrontatie met die leegte zal een angstige ervaring zijn, Harm… Ik zal voor je bidden in De Abdij, zonder God – de Enige waar Friezen voor buigen- ben ik ook niemand.

One Reply to “Visit Wadden: Laag zelfbeeld-Friezen prooi globalistische ‘Liberals’…”

  1. Beste Rechtse Hippie,
    Ik heb genoten van dit humorvolle geschrijf Ga door met al je mooie bevindingen Ik sta helemaal achter wat je schrijft.
    met lach groet van Pieter van Dongen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *