Koninklijke Oli(e)garchie steunt geoliede Klimaatmars

Pernis/Maasvlakte

Zonder fossiele brandstof zou geen klimaatmars mogelijk zijn. Want hoe krijg je anders in een land met 17 miljoen mensen, 0,2 procent daarvan in korte tijd op 1 plek, met spandoeken De Staat smekend om zichzelf te beschermen tegen zichzelf? Die moeten uit alle hoeken van ’t land aangevoerd worden, en ze kwamen niet op de fiets.

De Koninklijke Oli(e)garchie zou echter nooit zonder aardgasbaten overleven en accijns op brandstoffen. Klimaatbeleid kan hooguit eventueel verlies uit belasting over Natural Resources opvangen door de Human Resources van het Huis van O. te exploiteren. De Klimaatstakkers protesteerden dus voor hun slavernij.

Het veinzen van ‘volks’-support voor een elite-agenda is een oude en beproefde intelligence-strategie. Zo ontkracht je tegelijk ook de waarde van legitiem protest dat ergens over gaat, zoals van boeren die 1 oktober voor overleving van hun bedrijf protesteren.

Mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Olie BV

De Koninklijke Oli(e)garchie Nederland
De Nederlandse Leugenpers kan nog zo haar best doen om die ontoerekeningsvatbare klimaatstakkers op een schild te hijsen. Alle propaganda van de wereld kan de realiteit niet verbloemen: Klimaathysterie is enkel mogelijk dankzij fossiele brandstof.

Vaste lezers weten al dat de elite van bankiers en (olie)multinationals en hun ‘filantropische’ stichtingen het Klimaatmars-vuurtje hebben aangestoken.

Hoe het toch kan dat die ‘extinction rebellion’-clubs plots als paddestoelen uit de grond schieten, LEES HIER

De Klimaatmars kwam dankzij Bill Mc Kibben zijn 350.org uit New York overwaaien. Die klimaatactieclub ving bv al miljoenen euro’s van oa het Rockefeller Brothers Fund: dat is het legaat van Standard Oil.

De internationale milieubeweging inclusief de Club van Rome (1968) zijn een uitvinding van oa die Rockefeller-dynastie, zoals ik beschreef voor Elsevier in ‘Geoliede Klimaatlobby‘. Er zit een verdienmodel achter voor banken en grootbedrijf.

Met klimaatbeleid kun je vervolgens zowel aan de olie en het gas verdienen, als aan het verbrandingsproduct CO2. Onder staatsdwang maak je dat verbrandingsproduct van olie en gas- CO2- tot een ‘commodity’, een schuld die je moet afkopen en waar je middels ‘Green Bonds’ (CO2-obligaties) in kunt handelen.

Net als Klimaatmeisje Greta: met gebruik van kinderen je volwassen machtsagenda afdwingen bij bedrijven en politici = Laurentien van O. Wie ziet hier nog 1 blank kind?

Tel daarbij ook de 10 miljoen euro subsidie per jaar die Klimaatmars-organisator Milieudefensie krijgt van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor ‘pleiten en beinvloeden’. Dat Ministerie (Hugo von Meijenfeldt) helpt de elite-agenda (2030 Agenda) doordrukken waaruit het Klimaatdictaat voortkomt. Volg het geld, de subsidie, de stichtingen die het klimaatvuur stoken en je komt uit bij de belangen.

Zie ook hoe bij Koningsdag het NOS-Staatsjournaal die nieuwe actieclub van ze, Extinction Rebellion aan gratis exposure hielp, tot vermelding van de website aan toe ‘extinction riebellieun PUNT NL’…Met nadruk, de presentatrice moest het vermelden, zo stond in het script.

Mensen die bij Koningsdag de orde verstoren, en die dan positief worden bejegend. De NOS-presentatrice babbelde bij de ordeverstoring door Extinction Rebellion over ‘Amersfoort aan Zee’ als toekomstbeeld (blijkbaar heeft ze geen vertrouwen meer in Rijkswaterstaat), legde uitgebreid uit hoe nobel hun doelen waren, van een actieclub die plots overal internationaal opduikt.

Gratis exposure. Dat gebeurt natuurlijk niet ‘spontaan’, dat is onderdeel van belangenpolitiek.

Waar ze bij ordeverstoring door bv Blokkeer-Friezen er direct op zouden slaan met hun overbewapende Borderlinecowboys, aka ‘De Politie’. Nu keek Wim Lex, met zijn voor de Verenigde Naties werkzame Maxima minzaam toe. Omdat het ZIJN activisten zijn, die de Agenda (2030 Agenda) van die Verenigde Naties opdringen aan het voetvolk.

Van Prins van Lockheedaffaire tot Buitendendeurneuker 

Klimaat is niet ‘links’, omdat het een dingetje van Groen Links is, die communistische partij in nieuw jasje (1988, alsof je de nazipartij onder Bruin Rechts zou heroprichten). In Nederland zijn het juist VVD’ers, die de fanatiekste protagonisten van een Klimaatkleptocratie zijn: SER Kroonlid Ed Nijpels, Robert Reibestein en het nationale schandknaapje van David Rockefelller & zijn Trilateral Commission (waar ook Shell-commissaris Hans Wijers bij zat) ; Pieter Winsemius, tevens maatje van de Familie van O.

Wie ‘kroonlid’ van de SER’ is wordt door het Koningshuis benoemd tot adviseur in deze belangrijkste regeringsadviesraad van de Koninklijke Oli(e)garchie. Het is de SER die ons aan het Klimaatdictaat hielp. Aka, de Klimaatwet is Des Koning’s wil… Wie richtten de grootste en rijkste milieuclub anno nu op, de groot-supporter van ‘weg met ons’,  het WWF? Precies…

Wie volgde Bernhard van O. op als WWF-president na de Lockheed-affaire? Shell-president John Loudon, tevens de persoonlijk adviseur bij de Manhattan Chase bank van David Rockefeller. Het baantje dat nu bij JP Morgan Chase door Tony Blair ingevuld wordt, voor 2 miljoen Britse ponden per jaar. Blair voerde 10 jaar terug al de Britse Climate Change Act in, waarop die van ons is ge-ent..

For David Rockefeller and Maurice Strong

Het is een oude en beproefde Intelligence-strategie om met Usefull Idiots een Groundup-support te veinzen, van een Top Down-agenda. Gecontrolleerde oppositie heet dat. Bedenk dat het Koningshuis sinds de oprichting van de Club van Rome al sponsor daarvan is. En bedenk dat de Club van Rome ook Klimaatmeisje Greta uitvond en steunt met oa de Prins van Monaco.

Het is al zo oud als Big Government, dat regeringen Kleine Meisjes voor propaganda gebruiken. Met huilende kleine meisjes werden de Amerikanen ook tot oorlogszucht in Irak opgezweept. Of het nu de ‘Strijd tegen Klimaatverandering’ is, die naar de eigen bevolking gekeerde voortzetting van de Koude Oorlog sinds 1988. Of het is de strijd voor de ‘Liberale’ Wereldorde die ook als New World Order bekend staat.

De ‘democratie’ brengen met bommen en genocide. Dikke kans dat het Huis van O. ook aandelen heeft in Shell, BP, enz… Natuurmonumenten alvast wel, in Shell.

De gedwongen splitsing van Standard Oil van de Rockefellers. Nu Exxon, de financier van Wouter ‘Springtij’ van Dieren via de NAM

De Nederlandse Pers – de vijanden van het volk als NOS, Volkskrant, Trouw, NRC, Nu,nl- toont steeds plaatjes van dampende schoorstenen om ons bang te maken voor Klimageddon. Wij worden vooral blij van die dampende schoorstenen van Shell Pernis.

Zie je die dampkolommen de atmosfeer in stijgen, dan zie je welvaart en menselijk welzijn, je ziet hoe Fossiele Energie de mensheid uit de armoe tilde, ons een kracht gaf om die akelige rotnatuur op afstand te houden, in plaats van uit het leven gerukt te worden door stormvloeden, plagen & natuurrampen, je ziet apparaten die de atmosfeer met plantenmest verrijken zodat de planeet sterk vergroent met klimaatveraangenaming.

Maasvlakte

Als er nu 1 bevestiging van de Gaia-Hypothese is (Lovelock & Margulis), dan is het die vergroening van de Planeet door CO2 (fertilisatie-effect, dat is wetenschappelijk oneindig sterker bewezen dan het opwarmend effect), zodat zij productiever wordt en een grotere populatie mensen kan faciliteren. Ieder extra mens verrijkt de planeet! De biodiversiteit neemt ook toe met ieder mens dat geboren wordt.

Want volgens de definitie van de Convention on Biological Diversity is ook ‘genetische’ diversiteit een onderdeel van ‘biodiversiteit’.

Maasvlakte

En omdat ieder mens een ander DNA heeft dan de ander, is ieder mens ook een verrijking.

Zo komen we bij de Friese Gaia-hypothese: De Groene Aarde gebruikt de mensheid om het voor zichzelf aangenamer te maken, meer groeikasgas CO2 en klimaatveraangenaming. (zie je hoe woordkeus al het ‘frame‘ bepaalt? broei-kas klinkt direct eng, en ‘verandering’ zijn mensen huiverig voor)

En zal het die Planeet worst zijn, wat er dan met mensen en hun maaksels gebeurt. De Aarde is alles behalve ‘bedreigd’, wij kleine mensjes, die zijn wel kwetsbaar, sterfelijk wormenvoer dat zich dankzij fossiele brandstof, dat Godenvuur tijdelijk uit de onderdrukking van de natuur wist te ontwringen. Wanneer ze roepen dat ‘de Planeet’ bedreigd is, dan bedoelen ze de machtsbelangen van de globalistische elite.

Ooit wel eens ingezien, dat het symbool van zo’n Aardbolletje in 2 handjes niet beslist een teken van ‘zorg’ is, maar een uiting van macht? De Aarde in onze handen.

De dampen van welvaart en dus welzijn

De officiele reden voor de konijnenjacht heet graafschade-bestrijding, maar jagers jagen natuurlijk vooral omdat ze gewoon willen jagen

Men wil mij wel ‘dwarsdenker’ noemen, wat een belediging is.

Als ‘niet in massamedia geloven maar wel in God, in Goed & Kwaad’, en logisch denken ‘dwars’ heet: wat is ‘normaal denken’ anno nu dan nog? Dat moet dan wel warhoofdigheid zijn op zijn best, en bij een < 1% pure slechtheid, Lucifer-aanbidders. Het Kwaad bestaat, en de Mammon (banken) heerst.

Een geweldige plek om te bezoeken trouwens, die Maasvlakte. Ik heb er ook een cursus Deltavliegen gedaan, waarover ik toen (2003) voor NRC Handelsblad een reportage maakte. Deze mond en anus van de Koninklijke Oli(e)garchie houdt het land aan de praat.

Maasvlakte

Tsja, Opa vertelt. Daarnaast ben ik er een aantal malen met havikiers geweest om op de konijnen te jagen, die daar ‘welig tieren’… Kom daar eens om in de officiele natuurgebiedjes, waar konijntjes bijna zijn uitgestorven…

Populaire valkeniers-vogel, de havik waarmee je alles voor de pot kunt vangen, van fazanten en eenden tot konijn en haas

De Economie, daar draait alles om
Maar goed, de meeste mensen baseren hun wereldbeeld op massamedia, dus op leugens van grotendeels ontoerekeningsvatbare PvdA-of-erger-pretpakketjes, die hun gebrek aan analytische vermogens ruimschoots met narcisme compenseren. Hun vereniging heet de NVJ. Zodra je kritiek op professioneel functioneren van journalisten uit- zoals ik deed bij een lezing voor de NVJ- gaan uitsluitend de stekels overeind.

Want ‘wij zijn goed omdat wij dat van onszelf vinden’. We zijn ‘jack of all trades master of none‘, (letterlijk citaat) oftewel: ze weten van helemaal niets nergens wat van. Wie heeft ooit bedacht dat het geneuzel van journalisten een betrouwbaar venster op de wereld zou bieden 🙂

Maar voor wie nog in massamedia gelooft, daar klinkt wat ik hier schrijf op basis van fatsoenlijk bronnenonderzoek, logica en waarneming van de realiteit zo afwijkend. Dat dit op defensiemechanismen zal stuiten. Niets is mensen immers te gek, behalve nonconformisme. Nee, de Klimaatleugen is al zo groot, er zo ingehamerd, er hangen al zoveel baantjes en belangen van af, die krijg je er niet meer uit.

Een standaard reactie van een gehersenspoelde is bijvoorbeeld; “Dus jij zegt dat je het beter weet dan Al DIE DUIZENDEN wetenschappers’?. Mijn antwoord zou dan zijn: noem er eens 1!. Dikke kans dat er dan wat gestamel volgt, een stilte. In tegenstelling tot gehersenspoelde massamedia-consumenten heb ik me namelijk WEL in klimaatwetenschap verdiept, en ook meegeschreven aan een boek daarover.

De Maasvlakte, een machtig gebied, er kwam nog een Tweede bij, en U denkt werkelijk dat de Koninklijke Oligarchie in ‘klimaat’ is geinteresseerd?

Hup, nog een Tweede Maasvlakte er bij voor de Koninklijke Oli(e)garchie

…dacht U nu werkelijk dat de Koninklijke Oli(e)garchie met economische krimp voor het klimaat zou instemmen?

..wees toch niet zo debiel, natuurlijk niet…tssssss

Bedenk verder dat de CO2-agenda in 1988 al vast lag, terwijl het IPCC-klimaatpanel nog op moest starten.

De CO2-doelen waren toen in 1988 al 2% per jaar (dat wilde Ed Nijpels afdwingen met een brandstoftax, wat uiteindelijk het Kwartje van Kok werd), voor Groen Links zelfs 3%.

Dus met terugwerkende kracht is de Klimaatwet het vastleggen van het toen reeds afgekaartte doel. Dus men wist het al, voor men het wist, en de wetenschap diende slechts als verkoopstrategie. Je kunt CO2-gedreven Global Warming nooit weerleggen, omdat er geen ‘pristien klimaat’ als controle-situatie bestaat dat in een soort mystieke ‘rust’-toestand bestond.

Het beest moet gevoed blijven

In de Middeleeuwen was het hier ongeveer net zo warm, in het Holocene Klimaatoptimum ook. Dat is geen bewijs dat CO2 nu NIET een drijver kan zijn (zie ook IPCC AR4 WG1, hoofdstuk 6). Dat zeg ik ook niet. Het bewijst vooral dat je het nooit zult weten met ‘het klimaat’, het kan vriezen, het kan dooien. Je kunt over klimaat discuzeuren tot de hel bevriest.

Totaal oninteressant.

Het gaat ook niet over ‘klimaat’ maar over Cash, en WIE die Poet mag verdelen, dus wie de macht heeftOf het nu een paar graadjes warmer is of niet… De Energietransitie van de valse elite is een machts- en kapitaaltransitie, de weg naar totale slavernij van de meerderheid. En daar demonstreerden dus die ontoerekeningsvatbare Klimaatstakkers in Den Haag voor, hun eigen slavernij. 🙂

  • Oh ja, ik heb al 10 jaar niet meer gevlogen met zo’n kerosinebus. Wie van de Klimaatstakkers en ‘Extinction Rebellion’-sneuneuzen kan mij dat nazeggen?

One Reply to “Koninklijke Oli(e)garchie steunt geoliede Klimaatmars”

  1. Wederom een fantastisch artikel. De kern ervan, namelijk dat de klimaatreligie zorgvuldig is geschapen door Rockefeller c.s., heb ik via eigen onderzoek ook al enige tijd vastgesteld. Allerlei details die ik nu heb gelezen, vind ik zeer waardevol. Dank daarvoor. Ook ik ga het delen op mijn tijdlijn (Franco Amphi).p, waar ik overigens vrijwel dagelijks, met ondersteuning van bronmateriaal, een bescheiden bijdrage plaats die en/of over Duurzaamheid gaat en/óf over Energie en/óf over Klimaat gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *