Multinational-trekpopke Wopke (CDA) schermt UBO’s af

Wie de uiteindelijke Ultimate Beneficiary Owner (UBO) is, hoofd-belanghebbende van een stroman-bedrijf, multinational of holding in Nederland, dat is na de wetswijziging van Wopke Hoekstra niet alleen gemakkelijker af te schermen door die UBO.

Ook wordt de privacy van particuliere onderzoekers afgeschaft, die het UBO-register willen raadplegen, waar je dat via het KVK-register als journalist nu nog anoniem kunt doen. Die daad van UBO-trekpopke Wopke past in VN 2030 Agenda: de privatisering van de publieke ruimte en het publieke bestuur door ngo’s, banken & multinationals.

Terwijl MKB’ers met de billen bloot moeten als met een ‘Informatieplicht Energiebesparing’, bedoeld voor de ‘groene’ winsten van banken.

En terwijl de RVO ook de subsidie-gegevens van boeren zomaar op straat gooit en aan journalisten voert. DIE overheid geeft dus om ‘privacy’ 🙂 , van multinational-UBO’s welteverstaan, de Ultra Belangrijke Onschendbaren van de Koninklijke Oligarchie Nederland BV.

Het gaat om deze wetswijziging

Privatisering publieke ruimte en bestuur
De voornemens van UBO-trekpopke-Wopke, kun je afleiden uit de antwoorden die trekpopke-Wopke Hoekstra (CDA) gaf op Kamervragen op 8 oktober, over de Wijziging van de Handelsregisterwet uit 2007. Dit afschermen van UBO’s vindt plaats onder het mom van ‘bestrijding van witwassen en terrorisme’.

Ach ja, dat terrorismespook dat de Kabinetten Rutte zelf in Syrie hielpen financieren. Waarna ze de Jihadisten weer vrolijk terug naar Nederland halen. Wie importeert hier immers al die mensen? Die kretologie over ‘terrorismebestrijding en witwassen’ dient als sandwichstrategie- zo lijkt het kortom- om het Hogere Doel in te verpakken.

De privacy van Ultra Onschendbare Personen, de beneficienten van multinationals en banken.

Er komt voor het nieuwe UBO-register een registratieplicht, zodat het bedrijf dat je raadpleegt ook je naam te zien krijgt. Oftewel, de privacy van de onderzoeker is niet langer gewaarborgd, maar van de oligarchen wel. Ook hoeft een oligarch zich alleen als UBO te registeren, wanneer deze zelf een belang heeft van 25% of meer.

Niet de UBO maar onderzoeker moet met de billen bloot

U Beroven Onbestraft (UBO)
Dus je kunt wel 100 procent eigenaar zijn, maar dan knip je dat deel op in partjes kleiner dan 25%. En die partjes laat je dan inschrijven in het UBO-register met wat schaduw-eigenaren. En dat heet dan goed tegen terrorisme en witwassen.

Wordt zo ook de witwasserij van de ING Bank voortaan voorkomen? Of van de ABN Amro Bank in Duitsland? Of de Libor-affaire van de Rabobank?

Nee, we gaan Multinationals Groen Wassen van Wopke’s Partijgenoot Jan Peter Balkenende en zijn Dutch Sustainable Growth Coalition (DSGC), als Shell en Unilever. Dat groenwas-programma heet 2030 Agenda met CO2 en ‘groene hypotheken’ als het nieuwe bankierskrediet.

Zie ook wat die agenda van multinationals en banken betekent voor onze boeren en vissers in het Boerenjournaal van Blue Tiger Media.

Operatie “Shell en Unilever redden de Planeet met JPB’ moet ze 10 duizend miljard euro publieke investeringen opleveren. (zie mijn Elsevier Weekblad-verhaal van februari 2018 ‘hoe Multinationals en Milieuclubs samenwerken) Het instellen van de Klimaatdictatuur (Klimaatwet) met dwangsommen om ‘van gas los’ te gaan is van die U Beroven Onbestraft (UBO)-operatie onderdeel.

Wopke’s Ministerie van Financien is bijvoorbeeld eigenaar van de ‘groene’ ASN Bank die in windfarms investeert, die alleen renderen bij publieke multi-miljardeninjecties. Wie, dus welke natuurlijke persoon is nu de UBO, de uiteindelijke ontvanger van baten en hoofdbelanghebbende van de ASN Bank? Dat zou je dan graag willen weten. Maar daar kom je dan vanwege de ‘privacy’ van de UBO ook niet meer achter.

Een volledig openbaar UBO-register zou een schat aan informatie leveren. Maar UBO-trekpopke Wopke steekt daar alvast een stokje voor.

Over privacy gesproken? Ambtenarij die MKB uitkleedt tutoyeert ze als kleuters

Inleveren op openbaarheid uit naam van ‘privacy
In Nederland betekent ‘privacy’ vooral dat de ene persoon meer prive is dan de ander. Het Grote Geld en onze leugenachtige corrupte overhed is beschermd, het belastingvee moet met de billen bloot.

Onze leugenachtige corrupte overheid lakt bij ‘Wet Openbaarheid Bestuur’ (WOB)-verzoeken nu alle informatie en namen toch al zwart, nu worden we nog weer een stapje beperkt in vrije informatiegaring.

De Rijksoverheid haar Ministerie van Klimaat (RVO) mag het MKB ondertussen terroriseren met ‘Informatieplicht Energiebesparing’, MKB’ers moeten hun hele bedrijfsboekhouding overleggen aan RVO-ambtenarij. Die RVO-ambtenarij kijkt of MKB’ers wel doen wat de UBO’s van klimaatgraaiende Multinationals en de Rabobank graag willen. Dure CO2-reductie-investeringen doen, waar de Rabobank dan weer ‘groene’ hypotheken op kan uitschrijven.

Over privacy gesproken. Er is dus ‘privacy’ en ‘privacy’ zo weet ook Trekpopke Wopke.

Dat je niet mag weten- zoals in mijn zaak tot de Raad van State over de Waddenoligarchie- wie de ambtenarij en particuliere beneficienten zijn van het beleid dat ze zelf hielpen opstellen. Daarom zegde ik 19 augustus ook mij vertrouwen op in de Nederlandse Rechtstaat bij die Raad van State.  Zogenaamd vanwege de privacy mag de overheid alles achter houden.

In Nederland is ‘Rechtstaat’  wat voor De Belangen krom staat. Die Raad van State is ook maar het lobbykantoor van de UBO’s. Zelfs VNO-NCW-lobbyist voor de SER, Ad Melkert kreeg er een baantje, na zijn Melkertbaan bij de VN.

Staatsraad Ad Melkert, die de VNO-NCW belangen met ‘het recht’ in overeenstemming brengt

Tweede Kamer openbare sollicitatiekamer voor Het Kartel
De Tweede Kamer en politiek zijn bij nadere beschouwing dus een democratie-facade: een openbare sollicitatiekamer, waarin de Koninklijke Oligarchie Nederland BV haar trekpopjes chartert, zoals Trekpopke Wopke.

Dan mogen ze tonen hoe zij De Belangen beschermen van De Koninklijke Oligarchie Nederland BV, en het Internationale Plan van de Banken en Multinationals. (Wat Rutte de ‘Multilaterale Wereldorde’ noemt) Wie doet wat Baassie wil, krijgt een mooi baantje in het Kartel, kan commissariaatjes gaan sparen.

Daarom, voor banken en multinationals, was die Brusselse ‘privacy’-wetgeving ook opgetuigd. En vanwege die Banken en Multinationals treedt nu ook die wijziging op in het UBO-register. Het kleine bier (MKB) met de billen bloot. Maar de grote jongens die met Belastingdienst Groot Zakelijk hun deals afsluiten, hun UBO’s worden beter afgeschermd door Trekpopke Wopke.

Privacy!

 

‘Blended Finance’ voor ‘duurzaamheid’; private winsten, publieke kosten, bonnetjes zoek. Hier zijn ze op uit

Wil Wopke ook een mooi baantje na zijn ministerschap?
De heren UBO’s van de Koninklijke Oligarchie Nederland BV, de rijke 100 families rond het Koninklijk Huis waar ongetwijfeld ook Papa Van der Vorm bij zit, eigenaar van de FD Mediagroep met z’n miljardenholding op Curacao, en hun milieuclubjes, die willen op publieke klimaatmiljarden binnenlopen uit naam van 2030 Agenda.

Wat World Economic Forum ‘Blended Finance’ noemt: private miljardenwinsten, publieke lasten, bonnetjes zoek. ‘Duurzaamheid’ heet dat ook wel.

Die aardige mensen, Ultra Belangrijke Onschendbaren gaan de planeet redden op uw kosten en willen bij dit Hoogste Belangrijke Werk niet dat U in hun zaakjes snuffelt. U moet ze gewoon vertrouwen op hun groene ogen. Of trekpopke Wopke dat even voor ze regelt, de privacy enzo. Hij poseerde ook al met Ed Nijpels en de klimaatbewuste multinationals, onze Wopke:

Wopke, het Multinational en Bankiers-trekpopke. Het beste kan Wopke Hoekstra zichzelf ophangen. Zijn leven is 1 grote zinloze leugen

Als Trekpopke tenminste straks net zo’n mooi baantje wil als partijgenoot Aart Jan de Geus, eerst bij de OECD en dan bij de Triodosbank en de Bertelsmann Stiftung (aandeelhouder eigenaren RTL Nieuws)…. Of als zijn voorganger Jeroen Dijsselbloem.

Leve de Koninklijke Oligarchie, Hoera, Hoera, Hoera!

One Reply to “Multinational-trekpopke Wopke (CDA) schermt UBO’s af”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *