NOS = Fake News

Lachen!

Tilasmi (Ronald) Frigge van Youtube Kanaal ‘De Ommekeer’ stuurde net een pakket met NOS = Fake News-stickers. Die stickers zagen we afgelopen zomer voor het eerst aangeplakt op een Hippie-bus bij Almere, en we moesten direct even toeteren. Lachen!

FAKE NEWS

Zoals wij met Interessante Tijden en eerder 8 jaar Climategate.nl al aantoonden word je door de massamedia stelselmatig voorgelogen, althans op de dossiers waarvan we enig verstand claimen. Overigens vooral omdat het gros van journaille uit narcistische pretpakketjes bestaat van de PvdA-of-erger, ezels die zich met een soort progressieve voorhoede identificeren.

Dan krijg je als vanzelf een waarheids-opvatting waarbij ‘Sociale Autoriteit’ gelijk is aan ‘waar’. Dus ‘Waarheid is wat de Partij’ vraagt, ‘gezaghebbendheid’. Zoals bij alle propaganda, waarvan de Godfather van Spindoctoring Edward Bernays al stelde: je gelooft me meer wanneer ik mezelf DR Bernays noem.

Zie ook mijn uitleg over de essentie van Propaganda voor Blue Tiger Media, en waarom de NPO een schande is op journalistiek gebied.

Men verschuilt zich achter de opinie van gezagsdragers om zelf waar en belangrijk te lijken, en noemt het voorrang geven van die opinies dan ‘objectiviteit’. In plaats van op analytische wijze dossiers te bekijken, om zo via rede, logica en bewijs tot een bericht te komen.

Omdat narcistische mediasukkels als Marcel Gelauff (hoofdredacteur NOS Fakenews) daar eenvoudig niet toe ge-equipeerd zijn, noch geloven dat dit nodig is. En daarin zijn ze regel, geen uitzondering in het journo-narcistenland.

Omdat het bord voor de kop genaamd ‘Mijn Ego’ hun afdoende lijkt voor dat linkse mediatuig, om zin van onzin te scheiden. De Nederlandse pers is zo de vijand van het volk geworden, en dat journaille vraagt er eigenlijk gewoon om in elkaar geslagen te worden, het arrogante narcistische tuig.

FAKE NEWS

Geweld tegen journalisten is dus meer dan terecht, en een protestactie bij het kantoor van de NVJ in Amsterdam Zuid, waarbij je die pretentieuze hoornbrillen met vlasbaardjes aftuigt, het zou dat leugenachtige narcistische tuig eens een lesje leren. Het verdiende loon…

.FAKE NEWS

Even serieus:

De media zijn allemaal in handen van special interest en belangen. Zo verklaar je hun gekleurde berichtgeving.

De NDC Mediagroep is in handen van de Rabobank en het JM Fonds (= de PvdA), RTL is in handen van de Bertelsmann Stifftung, en de FD Mediagroep is in handen van HAL Investments, de eigenaar van oa Koninklijke Boskalis. Dus letterlijk ‘baggerjournalistiek’. De voormalige kwaliteitskrant NRC Damesblad kwam in handen van het maatje van de Postcodeloterij-Baas Boudewijn Poelmann, Derek Sauer.

NPO

In België koopt Christian van Thillo alles op, had die niet eerder ook NRC opgekocht? En de NPO is natuurlijk gewoon de Staatsomroep, de roeptoeter van de overheid. Daarvoor krijgen ze bijna 900 miljoen euro subsidie per jaar… De Volkskrant = de PvdA.

Enzovoort.

De journalistiek is een schromelijk overschatte bedrijfsgroep en ik consumeer al 10 jaar geen producten meer van ze. Je kunt beter boeken lezen van experts en enkele online-onderzoekers volgen die over basale intelligentie beschikken.

7 Replies to “NOS = Fake News”

 1. In België is het niet beter. Kranten betalen geen BTW, Bpost wordt voor meer dan 300 miljoen euro gesubsidieerd voor de bedeling van krantenabonnementen en erkende journalisten ontvangen een 33% hoger pensioen dan andere werknemers met eenzelfde inkomen. Dit laatste om ‘goede’ journalisten te compenseren voor het pensioenverlies dat ze leden omdat ze tijdens WOII niet konden werken! Kan het nog gekker?

 2. Zoek het bij Bilderberg en de bovenste laag vd Vrijmetselarij. They own everything and everyone. Hun tentakels zitten in de politiek, defensie, multinationals, media, politie, cbs / cpb, zorg, ja zelfs in de topsport! IOC enzo…
  Het is allemaal onderdeel van het grote plan, klimaat en misbruik hiervan door hen, massa immigratie en de islamisering van EU, totale controle en het verarmen vd burger. Het vormen van de EU superstaat. Het gaat zelfs nog verder dan dit maar dat zeg ik maar niet omdat het te waanzinnig voor woorden is. Eén ding is zeker: niets is toeval en niets staat op zichzelf.
  Holistisch denken…

 3. En niet te vergeten het Algemeen Nederlands Persbureau van John de Mol.
  Onderdeel van Endemolshine gelieerd aan Disneyshine onderdeel van Disney. Ja we leven in het Disney universum,
  “u verzint het niet, dat doen wij wel”

 4. Wat is dit voor een volstrekte onzin! Tellen wetenschappelijke feiten niet meer? Moeten we dan afgaan op deze ‘gevoelens’ en ‘meningen’ van ondeskundigen? Tilasmi, je spreekt jezelf tegen. De journalistiek laat fikse steken vallen, al meer dan twee decennia. Kritische onderzoeksjournalistiek is er nauwelijks meer. Daardoor kunnen stemmen als de jouwe, die beweren dat zwart wit is (ofwel net doen of er niets aan de hand is met klimaat, met een situatie die we beter snel kunnen bijsturen voordat onze (klein)kinderen er de dupe van zijn), met argumenten en wetenschappelijk bewijs weerlegd kunnen worden.
  Ben je nu tegen de NOS of ben je een naïeve landgenoot? Ik begrijp niets van dit verhaal, en vind het jammer dat serieuze media als nrc hier aandacht aan besteden. Het voelt als aandacht voor een spaghettimuts partij: het is er, dus het krijgt aandacht. Volstrekt idioot hoe serieuze media zich door deze onzin laten inpalmen.

  Wat me ook enorm stoort is de woede, de vijandigheid naar degene die iets anders denkt. Zullen we samen aan een kampvuur op de hei gaan zitten? Beiden hebben we onze argumenten (waarbij ik de wetenschap toch altijd als derde aanwezige wil zien). Met elkaar praten. Verkettering leidt nergens toe.

  1. @ Eus:

   ‘Je maakt van zwart wit ( = loze beschuldiging, concretiseer)
   ‘je doet of er niets aan de hand is met het klimaat’- leg die zin eens uit
   ‘situatie waar onze kleinkinderen de dupe van zijn’= je neemt de morele hogere grond in, zonder daar in je betoog de bewijslast bij te leveren
   ‘wat me ook stoort is de woede’- je betoog begint met boos uitroepteken ‘wat is dit voor volstrekte onzin’ en ‘volstrekt idioot’ enz.

   ‘Verkettering leidt nergens toe’ sprak Eus na 1 litanie van verkettering 🙂

   Verketteren lijkt afgaand op je litanie hier je persoonlijke hobby Eus, de Conscientieuze Linksche Mensch (als ik dat zure ziekenfondsbrilletje op Linkedin zie) met het bord voor zijn hoofd van Morele Superioriteit…

   Wanneer we gaan moraliseren: ik vind het inderdaad amoreel dat je met steun aan klimaatbeleid de huidige en toekomstige generaties opzadelt met een biljoenenschuld van schuldslavernij die ze nooit kunnen afbetalen. of vind jij het goed dat al die families hun energierekening niet meer kunnen betalen, al die duizenden familiebedrijven die zo gesloopt worden, vind jij abstractis als ‘de planeet’ belangrijker dan levende mensen van vlees en bloed,. je bent een moreel laagwaardig mens Eus..

   Je moet je schamen voor wie je bent

   Zo zou ik reageren wanneer ik Marcel van Dam was. Ik wil maar even illustreren, zo reageren jullie linkse medemensen altijd. Conclusie: het enige dat je hier kwam doen was je vermeende hogere beschaving etaleren, terwijl je op zijn best overkomt als de archetypische linkse narcist.

   Maar voor bewijs van het tegendeel zijn we hier zeer ontvankelijk, al heb ik weinig geloof dat je daarmee komt en dus liever in je valse gedrag volhardt…D66?

 5. De NOS moet opgeheven worden net als in Engeland. Alleen zenders waar je je op kan abonneren en 1 miljard belasting teruggeven aan de mensen. Dat zou FVD kunnen doen als ze de grootste worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *