Klimaatmeisje wenst wereldleiders dood en krijgt applaus…

Die hijsen ze op een schild, die mag bij de Paus op audientie en de Verenigde Naties toespreken

We toonden al op basis van het prachtige onderzoekswerk van Duitse collega’s, hoe Greta Thunberg en de klimaatspijbelaars een professioneel marketingproduct is, van krachten rond de (Duitse) club van Rome. Zie ook dit filmpje van Rebel Media, een alternatief medium, die pogen bij de security rond Thunberg te komen. Tenminste 6 Zweedse bodyguards reizen met haar mee op tournee, zoals naar Canada. Ze willen niet zeggen wie ze betaalt. 

Wel is de marketeer die Thunberg op een schild hielp hijsen, ook oprichter is van Extinction Rebellion in Zweden. Zoals we al beschreven, zijn de oprichters van die Britse actieclub te herleiden tot professionele marketeers met banden met de businessclub van Prins Charles.

Het valse ‘groen’, het demoniseren van groeikasgas CO2 tot gif waarvoor de hele wereld op de schop moet, dat is het machtsverhaal van een elite. Die sponsort de agitatie over klimaat. Ze sponsoren dan marketingclubs, die via het aantrekken van jongelui veinzen dat ze spontaan van onderop zijn georganiseerd.

De term voor die marketing-strategie heet ‘astroturfing’. Mijn uitleg daarover kun je zien op Blue Tiger media.

Zo leiden ze helaas af van de echte ecologische problemen, zoals ontbossing en verwoesting van natuur, ook in Nederland. Sterker nog, hun beleid met windmolens in natuurgebied en het stoken van bos in biomassacentrales, dat kan de grootste aanslag op de natuur worden,vergelijkbaar met wat communistische regimes aanrichtten.

Kolerewindmolen, met Dearsum op de achtergrond

Overigens is andermaal bevestigd, hoe partijdig de mainstream-media zijn. Als je nu op het internet zoekt, naar het ‘tegen de muur zetten’-fragment, dan krijg je enkel nog te zien hoe nobele Greta als de Jeanne d’ Arc van klimaat haar excuses maakt.

Terwijl ik door een arrestatieteam wordt ingerekend, vanwege een zeer informatief artikel over een ambtenaar, die publieke macht misbruikt voor private belangen van banken en klimaatclubs. Met misschien voor sommige mensen wat teveel kruiden en specerijen in de tekst, die men dankbaar in negatieve zin aangrijpt.

4 Replies to “Klimaatmeisje wenst wereldleiders dood en krijgt applaus…”

  1. Ze is dus terecht door Time magazine verkozen tot persoon van het jaar, staat daarmee in het rijtje van andere illustere personen van het jaar zoals ome Adolf en ome Jozef Stalin.

  2. Bij toeval ontdekte ik vandaag nog na het kijken van deze docu https://youtu.be/kLTS5cv45Cs van corbet dat de uitgever van brave new World de Penguin random house is. En toevallig ook van animal farm van orwell.
    Als je leest over deze uitgever ondek je al vrij snel dat het een joodse bedrijf is. En wat blijkbaar ook geen moeite had om de gerehalilibiteerde nazi uitgever bertelsmann over te nemen.
    Maakt dat Orwell dan een profeet?
    Het volk voorbereiden op wat komen gaat kan zo ook een manier zijn om opstand te voorkomen. Films zijn daar een mooi voorbeeld van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *