Christenhond

Trudy

Mijn terrier heet Trudy, naar het hondje van Theo & Thea. Mocht ik ooit weer een teef krijgen, dan zal ik haar Carola noemen. Geile Carola, zo hebben we hier Carola Schouten (Christenunie) wel eens gekscherend genoemd. Omdat ze als Basic Instinct poseerde op de voorkant van Volkskrant Magazine met rode naaldhakken. Hoe Ministeriabel is dat?

Trudy is mee bij visserijprotest

En omdat- betrouwbare bron!- de Story meldde dat ze met een Israelische lover had gerotzooid.

Nu zijn wij allen zondaars, zeker op dat vlak. Maar wanneer je een pretentieuze partijnaam huldigt, en je helpt onze boeren en vissers zo voor wat multinationals en hun 2030 Agenda naar de verdoemenis. Je helpt ze van hun innovatieve pulsvisserij af….Heb je dan ook niet een beetje spot over jezelf afgeroepen? Dus doen we dan even net als in de Brugklas: we klieren de juf. 🙂

Trudy bij Hitler op de koffie. Die Fahne hoch!

Trudy! Het meest nieuwsgierige en bereisde hondje van NL

Trudy, de christenhond van De Abdij

Trudy ruikt een grafsteenmarter, mijn excuses voor deze oneerbiedige actie

Lokeenden uitleggen met Trudy

Trudy!

Meerfelder Maar met links de Mosenberg. Trudy overdenkt de wetenschappelijke twist tussen de Plutonisten en Neptunisten over de vraag of basalt van vulkanische oorsprong was of sediment door water afgezet

Onder de brug door, met christenhond Trudy er natuurlijk bij

Trudy komt ook op de Russische TV

Trudy!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *