Grafheuvels uit het Steno-Tijdperk…

Vuilnisbelt (EcoparkWierde bij Heerenveen)

Overal in Nederland verschijnen zogenaamde Dutch Mountains. Afvalbergen met smurrie toegedekt. En zijn die bergen ‘vol’? Dan komt er een ‘leeflaag’ overheen, groen als gras, zodat een kunstberg ontstaat waar het van wildlife kan wemelen. Wat zullen archeologen in het jaar 3000 wel van de Westerse maatschappij denken, als ze deze grafheuvels openen? En ze vinden geen tekenen meer van een geschreven cultuur, door de digitalisering.

The Birds

We leven nu in het Steno-Tijdperk, waar mensen elkaar in 140 tekens toekrijsen als valse kraaien (Twitter). Dat is ook ongeveer de maximale lengte van wat mensen al ‘een verhaal’ noemen. In massamedia krijg je van tevoren ‘leestijd 2 minuten’ als geruststelling. Dat ’t je geen inspanning zal kosten, die tekst.

Je mag niets meer schrijven dat iets aan de interpretatieruimte overlaat en het incasseringsvermogen van mensen, of er komt al een arrestatieteam bij je op bezoek.

Mensen zijn geagiteerd gemaakt door dopamine-verslaving (dat is wat een mobiele telefoon en bv Facebook je maakt) en continue blootstelling aan bangmakerij in massamedia, van Global Warming tot Coronavirus. De Media functioneren als een Industrie van Angst.

Kraaien boven Welvaart-Grafheuvel, Ecopark Wierde

Daarnaast is door de teloorgang van het onderwijs sinds 1968 de algemene ontwikkeling van mensen dusdanig laag geworden, dat je ook niets meer in teksten aan ‘De Verbeelding’ kunt overlaten. Je hebt geen gedeelde culturele basis meer, een gedeeld referentiekader buiten het ‘IK’ waar je elkaar kunt vinden en verstaan.

Omdat die Verbeelding is vermoord, geslacht op het altaar van de Valse Zekerheden, dat wat ‘Meetbaar’ zou zijn, statistieken, nummertjes zonder betekenis of duiding, ontworpen voor het instant effect. Je mag voor massamedia dus enkel in Steno schrijven, gladgestreken, platgeslagen teksten die geen enkele interpretatieruimte laten. Uit angst voor de lezer, die anders zou kunnen wegrennen of boos worden.

De Smurrie zoals je die van boven op de berg ziet

Dat is wat wij het “Steno-Tijdperk’ noemen, in deze maatschappij die steeds harder afglijdt naar barbarij. Waar het al ‘normaal’ is geworden, lees ‘gebruikelijk’, dat de overheid gewoon schaamteloos liegt tegen haar belastingvee.

In de arrogantie daarmee weg te zullen komen. Of had je wat?

Als archeologen dit terugvinden….

Archeologen zullen vast concluderen dat wij Nederthalers een barbaars volkje waren, met primitieve religieuze cultus, ‘Het Klimaat’, waarvoor zij Grote Offers bij Gewijde Palen (Windmolens) brachten. Ze zullen die Windmolens van wel 183 meter hoog vinden, en zich afvragen voor welke primitief godendom die installaties werden opgericht.

Dat die Westerse barbaarse paganisten CO2 wilde bezweren, terwijl ze de werkelijke milieuproblemen veronachtzaamden, tot ze in hun eigen afval gaarkookten, en er geen boom meer overeind stond. Omdat alle bomen in Klimaatcrematoria waren opgestookt om de Klimaatgoden gunstig te stemmen.

Dutch Mountains

Als hightech variant op Stonehenge, zullen ze in die giga-windmolens van Anne de Groot zijn Windpark Fryslan misschien wel een astrologische functie zien, waar Klimaatastrologen dan het einde der tijden mee hoopten te bezweren. Zo theoretiseren die archeologen dan: ‘die Priesterklasse van de Klimaatcultus verrijkte zich zo over de rug van de bang gemaakte bevolking. En dat bracht de teloorgang van de Westerse maatschappij op gang.’

Proefschriftje. Wie weet promoveren ze er dan wel op: ‘On the decline of Western Society by pagan primitivism and barbarism, as induced by Climate-Priest Cults’…

Dutch Mountain HVC Alkmaar

Afval is voedsel

“Attentie, gevaar voor golfballen’ Noord Oost Polder

Kunstheuvel-landschap, Dutch Mountains langs Noordzeekanaal

Vlissingen

Zie ook hier de reeds 20 jaar gesloten vuilnisbelt bij Oudehaske (Friesland). Men claimt dat de monitoring van lekkage van vervuilende stoffen goed is geregeld. Heel wetenschappelijk. ‘Ze’ zitten er bovenop. 🙂 Ook die monitoring oogt vergankelijk… Ondertussen wemelt het wel van de wildlife op die oude vuilnisbelten, want er komt bijna niemand.

Dutch Mountain Oudehaske

Nieuwe Natuur

Reewild

Verroeste monitoring. Ze zitten er bovenop! 🙂

Met kunstrivier

Ziet er fris uit, de monding van die rivier…

Ssshhht, niet verder vertellen

Nee, laten we dan groeikasgas CO2 tot ‘het probleem aller tijden’ uitroepen, die onmisbare plantenmeststof die nu dankzij het fertilisatie-effect de planeet meetbaar vergroent. Opnieuw visualiseren we zo de functie die wij aan de moderne milieubeweging toedichten, waarvan 12 milieuclubs in 2018 liefst 164 miljoen euro subsidie kregen en 64 miljoen euro loterijgelden.

Zo werken zij als het groene verfpotje van De Staat en de UBO’s (Ultimate Beneficiary Owners) van het grootbedrijf, dat niets om de natuur noch ‘het milieu’ geeft.

Maar mondje dicht, geen onvertogen woord, anders gooien ze je in de cel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *