Stop de staat van beleg (‘Lock Down’)

Voor het eerst lopen we ons watersportseizoen hier mis

Langweer leeft van watertoerisme & horeca. Terwijl veel plattelandskernen afhankelijk werden van subsidie-economie, draait hier al decennia een bloeiende watersport- en horeca. Overreactie op een virus- qua slachtoffers ver onder de griep van 2018- en Staatswillekeur bij de vraag wie weer open mag, veroorzaakt nu wat 30 jaar leegloop zou veroorzaken: een dood dorp in hoogseizoen.

Zomer

Ondernemers lijden tonnen euro’s schade via misgelopen inkomsten. Je kunt (werk)bezoek niet eens uitnodigen om op een terras te overleggen. Werkend Langweer is overgeleverd aan Staatswillekeur. Een horeca-uitbater die met personeel voor z’n eigen etablissement gezellig zat werd al door de Coronagestapo bekeurd. Hoe lang worden zij nog gestraft voor normaal doen?

Herfst

Weten mensen die gemeenschapsgeld opmaken (bureaucraten) beter wat ‘economie’ en ‘werken’ betekent dan ondernemers die het verdienen? Stop de Bezetting! (‘lockdown’)

Winter

Lock Down als resonerende kreet, het lijkt door een spindoctor bedacht omdat dit technischer klinkt en effectiever dan ‘dictatuur’, of ‘isoleercel’. Terwijl sprake is van een ordinaire Staat van Beleg, alsof een vijandig leger net Nederland heeft bezet. Ook worden mensen in verzorgingstehuizen gedwongen om na maanden zonder bezoek, isolement te sterven.

Dat is onmenselijk. Alsof een onmenselijke maatschappij het ware doel is, waarin wij elkaar moeten vrezen en De Staat altijd gehoorzamen.

Het doel van deze staat van beleg lijkt dus niet het voorkomen van virus-verspreiding. Het doel van de Bezetting, leid je af uit de consequenties waarover je meer zekerheid hebt omdat die logisch beredeneerbaar zijn.

Over intenties, onzichtbare virussen, stikstofspoken en klimaatspoken kun je debatteren tot de hel bevriest.

Vier experts hebben vijf meningen en er is altijd ‘meer onderzoek’ nodig. Als men zegt ‘we doen stapsgewijs’ weer normaal, dan ligt het antwoord van ‘wat is het doel’ bij een machtsvraag: WIE mogen selecteren wat wel en niet heropend mag, onder welke voorwaarden…

Als monnik van De Abdij leefden we altijd al een beetje in Lock Down, maar dat is een eigen keuze.

De Coronagestapo (‘Rijkspolitie’) deelt nu boetes uit aan mensen die normaal doen, samen zijn. Het doel van deze Bezetting is dus een onomkeerbare machtsgreep richting technocratie. Wat is technocratie? Een regering door ‘deskundigen’, technici, bureaucraten, net communisme.

Uw dagelijkse instemming met leven in een kingsize isoleercel, concentratiekamp, uw door de massamedia en hun coronaporno opgestookte angst is hun macht. Angst en Gemakzucht zijn peilers van totalitaire regimes. Als Friezen zijn we liever dood dan slaaf van de gezondheidspolitiestaat.

Het Lock Step scenario van de Rockefeller Foundation voorziet in 2010 de Lockdown

Vooralsnog konden we als monnik van De Abdij vrij normaal leven, als fotograaf en schrijver die dagelijks de natuur in trekt merk je er niet veel van. Maar qua regels voor menselijke omgang is hier een grens van normaliteit die duizenden jaren gewoon was in enkele maanden met voeten getreden. Men wil ons doen geloven dat een technocratie als China ons voorportaal is.

Dat kun je bijvoorbeeld letterlijk lezen in het Lock Step-scenario dat de Rockefeller Foundation in 2010 liet opstellen. De zelfde Rockefeller Foundation die ook de klimaatagenda hielp optuigen, de angst voor het klimaatspook. De CIA vergadert in het zelfde pand als waar de Rockefeller Foundation bijeenkomsten houdt, het Bellagio Center (Comomeer Italie)

…..China is ons voorbeeld

Pikt U dat nog? Kiest U voor wat uw Hart u ingeeft, of het reptielenbrein (angst), de lagere instincten?

6 Replies to “Stop de staat van beleg (‘Lock Down’)”

 1. elke gelockte / vastgezette stap is er een om het gewenste beleid tot de massa te brengen… (een controlfreak die buiten zichzelf iets wil controleren is natuurlijk een gevaarlijke psychopaat)
  herhalen herhalen herhalen herhalen, net zo als de brainwash in het onderwijs bijv.
  op den duur gaat de massa het kennelijk geloven, kijkbuiszombies met hun kerkstaatpriesters en daasdeskundigen die hun bemiddelaars zijn tussen hen en het grotere geheel…

  DE GEORGANISEERDE MISDAAD

  die lockdown in de dictatuur
  – in twintig tien in plan bedacht –
  is van geperverteerde macht
  met psychopaten als bestuur

  zo’n flink van god los apparaat
  dat noemt men ook wel misdaadstaat

  7-5-2020

  -> Een Biologisch Conflict veroorzaakt een Biologisch Speciaalprogramma, totdat het conflict is opgelost en het lichaam zich m.b.v. de microbiologie weer heeft hersteld. Zo werkt Gods Natuur. Aangewaaide virussen zijn derhalve een commercieel
  verzinsel.

 2. Jullie hebben gelijk wat betreft de corona flauwekul.
  De wezenlijke dreiging daarvan is nagenoeg gelijk aan nul of niks.
  Een griepje.
  Maar het heeft de schijn dat sommige zieke geesten van die hysterische onzin genieten ook.

 3. De gevestigde orde wil maar één ding en dat is verdeeldheid, hoe meer hoe mooier. En als wij in hun optiek ongehoorzaam worden, wordt er even wat strenger opgetreden en waar is het eind??? Zolang we het onderling niet met elkaar eens worden loop je gewoon naar de slachtbank en laat je je overrulen, of we gaan elkaar te lijf, nog mooier. Niet doen mensen, laat alles in de soep draaien, hoe sneller hoe mooier, dan heeft de overheid ook niks meer aan ons, het liefst zou ik iedereen aanraden om als lemmingen massaal zelfmoord te plegen, maar wie gaat dat volgen? Het is op je knieën verder leven of rechtop sterven. Zeg het maar.

  1. De gehele Topmanagementgroep moet vervangen, en er moet een duidelijke hardere grens tussen publiek en privaat komen. Revolutie zijn we als conservatief geen fan van, wel zijn we voorstander van onderlinge solidariteit. Bij de boeren is dat de grootste winst ook geweest van hun protest: ze waren er weer voor elkaar…

  2. Zo is dat Frank, fier rechtop blijven staan en doorgaan!

   Las net dat verpleeghuizen her en der hekken plaatsen om familieleden buiten te houden… dat heet dan ZORG…

   HEKKENWERK

   er staan daar hekken om het huis
   er kan nu niemand meer bij oma
   dat is in opdracht van corona
   wie dat ook is… het is niet pluis

   met leugens zit het volk gevangen
   ter wille van staatsmaffiabelangen

   9-5-2020

   En heb je al gehoord van de Tanzania test?

 4. Wij hebben Langweer, dorp van mijn vroege jeugd, na twee maanden weer bezocht.
  Ons overkwam een sprankje hoop, zowaar …
  Het is niet zoals het zou moeten zijn begin mei, maar er waren bootjes in de haven, mensen die ijsjes kochten bij de ijssalon op de hoek, bier en wc papier vanuit het supermarktje, en wij hebben een kaasbroodje en croissant gehaald bij de bakker. Dat smaakte naar meer … ja, dus we komen gegarandeerd terug.
  De veerman van het pontje blijft nog steeds binnen, maar groette ons blijmoedig, en wij konden nu het geld in een collectebus doen.
  We zijn er helaas inderdaad nog lang niet …
  Maar de humor en creativiteit blijft. De snackbar had een briefje opgehangen, ‘lieve mensen, hou alstublieft negen frikandellen afstand’. Dan ga je toch weer glimlachen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *