Geloof in aardse buitenwezens (IFO’s)

Helicopteren en dan uitvallen doen….

In de achtertuin kun je Identifiable Flying Objects (IFO’s) bewonderen uit de familie van zweefvliegen, aardse buitenwezens die bijzonder gedrag vertonen. Hij gaat op 1 exact de zelfde locatie steeds in de lucht hangen, alsof hij op het prikbord is geprikt. Vervolgens doet hij allemaal snelle uitvallen naar andere insecten, om dan weer op de zelfde plek terug te keren. Wat is dat voor gedrag?

Helicopteren en dan uitvallen

Ze lijken donzig als hommels maar vliegen als zweefvlieg, dus noem ik ze zo, een veldgids voor dit type ‘kruijpend ende kriebelend ghedierte‘ hebben we nog niet, maar het ligt in pijplijn van bestelling.

Nu is mijn vraag: is iemand van de lezers/kijkers van Interessante Tijden bekend met dit gedrag? Het leek mij alsof hij een ‘lek’ verdedigt, net als bij Kemphanen. Een lek is een soort balzaal, waarin je een dansje opvoert voor het andere geslacht en waar je de concurrentie tegelijk uitschakelt.

Dus dan geeft hij een show in de lucht, om zijn eigen fitness naar de meisjes te bewijzen. Want een zweefvlieg is geen insect dat andere insecten oppeuzelt, zoals een libelle dat zou doen. Die jagen ook zo mooi strak door de lucht, alsof het militaire helicopters zijn.

Achteraanzicht

Maar dan zag ik ook hoe hij insecten van andere soorten vluchtig najaagt in strakke lijnen door de lucht. Andere insectensoorten doen tegelijk ook uitvallen naar de zweefvlieg. Wie opheldering kan geven en dit ook ooit gade sloeg, meldt het aub!

Deze foto’s nam ik met sluitertijd 1/200ste. Wat je ziet, is dat je de vleugels dan nog steeds ziet bewegen op de foto. Dat betekent dus, dat hij met meer dan 200 maal per seconde met zijn vleugels slaat. Probeer het maar eens na te doen, als je dat zou willen.

Zweefvliegen op vlinderstruik voor huis

Op Rypke Zeilmaker.com besteden we vandaag aandacht aan de mondiale machtsovername door het World Economic Forum, wat zij ‘The Great Reset’ noemen, omdat ze ‘De Nieuwe Wereld’ en ‘De Nieuwe Mens’ willen maken via hun Vierde Industriële Revolutie. Daarvoor gebruikten ze de door hen georkestreerde ‘klimaatcrisis’ en nu ‘coronacrisis’.

Zo kun je ook je tijd op aarde besteden, als God willen zijn. Ik ben liever in de natuur, God’s creatie, en kijk naar het bovennatuurlijke daarin.

2 Replies to “Geloof in aardse buitenwezens (IFO’s)”

  1. Op de Natuur raak je nooit uitgekeken… edoch…
    Het bovennatuurlijke is wat mij betreft nu net hetgeen je NIET met ogen ziet, maar wat er WEL is omdat alle Natuur het bovennatuurlijke idee erachter in zich verborgen houdt, het is EEN: schepper en schepping, je aanschouwt de schepping met je ogen maar WEET de schepper erachter, die het AL in werkelijkheid regeert, itt de “reset nep regeerdertjes” die alles (met geld, geweld en gedachtenmanagement) faken.
    Alleen de (god)mens die WEET wie hijZelve is kent zijn ware Creator/Autor(iteit).

  2. Dit jaar het 2e jaar dat ik dit zelf heb mogen ervaren. Ik snap werkelijk niet wat dat ‘beest’ bij mij in de achtertuin deed. Ben zelf veel aan het observeren en dit vond ik ook erg vreemd gedrag van een insect. Andere mensen grapte nog dat het mini drones waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *