Schandelijke rol Krijgsmacht tegen boeren…

RIVM.

Op on-grondwettelijke wijze misbruikte de Rijksoverheid vandaag de Krijgsmacht om vreedzaam boerenprotest te weren uit Bilthoven. Hier zouden de boeren een demonstratie houden tegen het RIVM. Het Nederlandse Leger hoort normaliter een respectabel bedrijf te zijn waar nog conservatieve waarden worden verdedigd. Maar de legertop liet de knieën knikken om haar inzet te kunnen misbruiken tegen de eigen bevolking, voor de belangen van multinationals en banken die op boerengrond azen.

Meisje met fantastisch kontje. Dan moet de krijgsmacht ook even kijken…

Nu werden zij met vrachtwagens ingezet als blokkade tegen boeren, die uit naam van meten met twee maten over ‘stikstof’ van hun grond worden beroofd. Bijvoorbeeld omdat de bouwlobby grond nodig heeft, en omdat men grond nodig heeft voor zonnepanelen.

Blokkade aan de andere kant

Je merkt dat de ‘wij volgen maar orders op’-mensen van de Krijgsmacht het ook niet prettig vinden zo ingezet te worden tegen de eigen bevolking. En dan ook nog illegaal, want sinds wanneer mag je tegen vreedzaam burgerprotest de krijgsmacht inzetten?

Blokkade aan voorkant met ‘Nieuwe Nederlander’…

Wie zich afvroeg ‘waar is de politie wanneer je ze nodig hebt’: ze zijn er wel, alleen niet wanneer er bij jou is ingebroken, of wanneer die ‘Nieuwe Nederlanders’ je buurt terroriseren. Ze zijn er wanneer de bovenbazen van het grootbedrijf in Nederland, de UBO’s (Ultimate Beneficiary Owners) zich in het kruis getast voelen.

Dan verandert heel Bilthoven plots in een politiestaat.

Orderopvolgers

Orderopvolgers

Orderopvolgers

Orderopvolgers

Daarom blijven we herhalen: Er is geen enkele morele reden om deze leugenachtige corrupte overheid nog serieus te nemen, noch te gehoorzamen. Verzet is uw burgerplicht. Niet toevallig staat dit monument bij het gemeentehuis van Bilthoven, dat naast de RIVM-campus ligt:

De krijgsmacht zwicht voor de klimazi’s en vaccinazi’s.

Zie ook nog dit betoog dat Nico Parlevliet hield nadat hij rechters in zijn zaak ‘wraakte’. Je kunt wel ‘regels’ hebben, maar wat betekenen ‘regels’ wanneer je basale menselijke waarden hebt opgegeven? Wanneer jij zelf de regels naar hartelust in eigen voordeel uitlegt. Zodat je een overheid krijgt die met twee maten meet.

Een maat voor ‘De Belangen’. En een strafmaat voor wie ‘De Belangen’ in de weg zit, of wie daarbij op het menu staat.

Wanneer komt eindelijk het besef, dat wij als normale mensen zo niet met elkaar omgaan…Dat wij zo’n soort land domweg niet willen. Hou daarmee op.

4 Replies to “Schandelijke rol Krijgsmacht tegen boeren…”

 1. Als ik dit zie krijg ik plaatsvervangende schaamte dat ik ruim 36 jaar bij de krijgsmacht heb gediend om de “Vrijheid” te waarborgen.

 2. Ik dacht ook, dat dit niet mocht. Echter : g van de derde hoofdtaak
  toegenomen. Toenmalig minister Kamp
  verwoordde het zo: “De ‘vangnetfunctie’ die de
  krijgsmacht in de volksmond heeft, klinkt mij
  veel te passief. De samenwerking tussen de
  krijgsmacht en civiele instanties moet een
  structureel karakter krijgen”. Maar ook de
  samenleving verwacht steeds meer dat de
  krijgsmacht er staat als een beroep wordt
  gedaan op militaire capaciteiten ter
  ondersteuning van civiele autoriteiten. bron: https://www.clingendael.org/sites/default/files/pdfs/20071200_cscp_art_homan.pdf

 3. Afschaffing van de dienstplicht was een opmaat naar wat je nu ziet gebeuren . We hebben nu een leger dat er duidelijk zin in heeft en niet meer is samengesteld uit lieden met een gemiddelde volksmentaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *