‘Tweede golf’ = bedrog door RIVM/overheid & media

Misleiding om je bevolking te gijzelen voor farmaceutische belangen. Uit de column van Pierre Capel voor Cafe Weltschmerz

Zie hier uit de uitstekende column van Pierre Capel voor Cafe Weltschmerz, hoe de media en hun leugenachtige overheid je beetnemen over ‘de tweede golf’. Hoe? Door ‘positief getesten’ uit een PCR-test op te voeren in de zelfde grafiek als waar ze als ‘eerste golf’ de echt zieke mensen opvoeren.

Terwijl je bij ieder minuscuul RNA-deeltje van ‘EEN’ virus (hoeft niet ‘het’ virus te zijn) al positief test. En zodra je plots veel mensen test krijg je automatisch een x-percentage positief getesten.

Fraude door overheid en media
We proberen Interessante Tijden Coronavrij te houden, maar de totalitaire ingreep in ons bestaan en vernietiging van het MKB via 1,5-meterregels en sluiting, die zijn nu wel zeer urgent. Dus toch even positieve aandacht voor het werk van Weltschmerz, en hun columnist Pierre Capel.

Wat zegt dit plaatje hierboven uit zijn keurige presentatie? De grafiek beeldt de eerste golf af van mensen die werkelijk ziek waren. De tweede golf in die zelfde grafiek is Fake News. Daar laat je enkel zien dat je plots met testen bent begonnen, en als je plots duizenden mensen test komen daar ook plots ‘positief getesten’ uit (waarbij het maar de vraag is of ze ‘het virus’ onder de leden hebben).

Dus je toont twee verschillende zaken in 1 grafiek, appels en peren en roept ‘dat is het zelfde’, met het oogmerk mensen zo voor je regels te winnen. (Dat deed het Planbureau voor de Leefomgeving ook al eens, om het nationaal natuurbeleid te verkopen, zie mijn E-Book Sjoemelnatuur)

En Eureka: je krijgt een golf van mensen waarvan nog maar moet blijken of ze daadwerkelijk besmet zijn en ziek kunnen worden. Dat is fraude en bedrog, zowel door de overheid en RIVM, als door de media die dat papegaaien tot stemmingmakerij voor afschaffing van onze mensenrechten.

Pierre Capel doet hier wat een goede wetenschapsjournalist zou doen, maar die werken niet meer voor de kranten. Die doen hun werk nu dus voor de nieuwe media.

Hier zet hij het RIVM letterlijk in het hemd. Ze hebben de kennis wel in huis, dus het ‘aerosolen’-verhaal, daar publiceerden ze zelf al over in 2010. Dat virusverspreiding wel 20 maal effectiever gaat via minuscule deeltjes in slecht geventileerde ruimtes.

Terwijl het ‘afstand houden’-verhaal gebaseerd is op het idee dat besmetting op korte afstand plaatsvindt. Daarvoor maken ze nu de hele horeca kapot en het kleinbedrijf.

Daar is dit onderdeel van…

WHO Europe actieplan 2020 voor SDG Doelen
Oftewel die hele 1,5-meter-regel klopt voor geen meter. En dat moeten ze bij RIVM ook weten. Die regel dient duidelijk een ander meer politiek doel. (vernietiging mkb, omvorming tot staatseconomie, zie mijn filmjpje voor Blue Tiger over The Great Reset)

Wij citeren de Hamlet van Shakespeare: ‘It is madness, yet there’s method in’t’… De maatregelen zijn het DOEL. De regering liegt, en dat weten ze ook best.

Nederland speelt met het RIVM een belangrijke rol in de WHO-boom, bij het maken van propaganda voor vaccinatiebedrijven. Dat kun je in een rapport lezen van de WHO Europe, met kroonprinses Mary als beschermvrouwe. En met topambtenaar Andre van der Zande (voormalig LNV) als directeur van de WHO- propagandadienst.

Die zet dus het European Health Information Initiative op (EHII) met Claudia Stein van de WHO. Dat EHII moet de kwaliteit verbeteren van informatie die beleid ondersteunt.  Dat is het letterlijke doel. Maar het eigen RIVM, houdt bij de grootste ingreep in onze levens mogelijk bewust wetenschappelijke informatie achter.

Dus wat is de kwaliteit en betrouwbaarheid dan van Van der Zande zijn EHII bij beleidsondersteuning? Of moest het actieplan nog in werking?

Andere ‘witnessess’ in dat WHO actieplan van Nederlandse komaf, zijn Annemiek van Bolhuis van het RIVM, Miriam Weber, coördinator van het WHO Healthy City Network in Utrecht, en Dineke Zeegers, directrice van de EUPHA (European Public Health Association)

Uit rapport WHO Europe ‘Better Health 2020’.

Zoals Pierre Capel al laat zien: even wat intikken op PUBMED (medische bibliotheek) en je hebt de RIVM-studie al. Het is zo eenvoudig. Zo vind ik dit ook in een uurtje en wat rapportje lezen. Dan kun je al beginnen met logische vragen stellen bij ‘het officiële verhaal’…

Bij de oude media kom je daar tevergeefs om. Waarom papegaaien die een aantoonbaar corrupte en leugenachtige overheid?

Conclusie: zeg vandaag toch eindelijk eens die krant op, die je met angstpropaganda richting een Big Doctor is Watching You-dictatuur dirigeert, op gezag van een corrupte regering, die de belangen dient van Feike Sijbesma’s DSM, Roche, Klaas Knot en al wat daar aan corporate belang omheen cirkelt.

Van Andre van der Zande

Het goede nieuws is, dat er ook mensen zijn die je eerlijk willen voorlichten in plaats van je oplichten en bang maken.

Kijk komende week ook naar Blue Tiger Media, dan behandel ik SDG Doel 3: Good Health and Well Being, oftewel publieke biljoenen voor Big Pharma en publiek gefinancierde massa-vaccinatie.

De eerste 2 uitzendingen gaan over SDG Doel 1 (banken/ngo-subsidie en mondiale belasting) en SDG Doel 2 (controle over voedselketen, de vlees-noch-vis-dis) Hieronder zie je alvast de trailer voor onze serie.

De nieuwe media als Weltschmerz en Blue Tiger verslaan de oude. Dus verwachten we ook, dat ze met verboden, criminalisering en censuur ons bestrijden. Zoals de overheid mij ook al met een gewelddadige arrestatie en veroordeling poogde te intimideren en muilkorven.

Zoals Facebook al censureert, Linkedin mij er al afgooide. En zoals ze ook hele Youtube-kanalen wissen, die onwelgevallige informatie verspreiden, steentjes in de schoen van hun 2030 Agenda.

En zoals ze straks de muilkorf met hun spoedwet verplichten willen. Een muilkorf als visueel symbool van gehoorzaamheid aan De Staat, de Leviathan.

Dat je jezelf wilt laten ontmenselijken en vernederen door een leugenachtige en corrupte regering, die regeert met leugens, bangmakerij en intimidatie. Zo ging dat ook op de vliegvelden na 9/11 (waarvan het officiële verhaal ook kant noch wal raakte), plots al die vernederende fouilleer en uitkleed-oefeningen. Tests van gehoorzaamheid aan ‘de instructies’.

Nu allereerst: Hulde voor Cafe Weltschmerz voor hun belangrijke rol hier.

5 Replies to “‘Tweede golf’ = bedrog door RIVM/overheid & media”

 1. Ter aanvulling; Interview met biochemicus drs. Mario Ortiz Buijsse:
  https://www.cafeweltschmerz.nl/diederik-gommers-is-het-eens-de-covid-19-pcr-test-zegt-niets/

  Het door RIVM in 2010(!) geschreven artikel over transmissie via aerosolen versus druppels vind je hier:
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1755436510000605?via%3Dihub

  En misschien is deze reactie ook wel (doel)treffend:
  https://viruswaarheid.nl/informeren/open-antwoord-aan-jesse-klaver/

 2. pierre capel… weer mooi zo’n psychopaat die onder het mom van wetenschap als hoogleraar een flink ulverhaal houdt…
  inmiddels hou ik die RZ tot behorend bij die grote club met een zogenaamd alternatief lulverhaal… want als je niet begrijpt dat er geen wetenschappelijke virussen bestaan dan ben je ofwel heel erg dom of je hebt er belang bij de goegemeente te belazeren…

 3. Wat de media betreft. Het lijkt waarempel een wedloop te worden tussen de oude en nieuwe. Dat is best verrassend, want die oude is vele malen groter, en wordt gefinancierd door mediamagnaten. Het mooie is dat vele alternatieve You Tube media hun duit in het zakje doen. Jensen, Blue Tiger, Commonsence TV, De Ommekeer (Frigge), Ongehoord Nederland, Cafe Weltschmerz, etc. Je ziet nu steeds vaker dat MSM reageren op de alternatieve. Dat is niet voor niets. Ze zijn wel degelijk in angst. Ik denk dat ze zich verslikt hebben in de impact van de alternatieve nieuwe media. Ze proberen deze invloed te beperken door heel krampachtig censuur in te voeren. Maar ze lopen achter de feiten aan. “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haal wel”. Oude spreekwoorden blijven goed. En Rypke. Bedankt voor je dappere werk. Tegenwoordig lees ik bij de boeren op de spandoeken ook al teksten als “stop Agenda 21-30”. Het gaat de goede kant op, maar we zijn er nog lang niet. De kijkcijfers van het NOS journaal zijn nog steeds verontrustend hoog. Dat moet ECHT naar beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *