Borderlinecowboys (Politie) slaan in op vreedzame betogers

screenshot filmpje

De politie – ik noem ze sinds mijn gewelddadige arrestatie Borderlinecowboys- speelde gisteren bij de Spoedwetdemonstratie weer de rol van gewelddadig provocateur, als verdedigers van een tirannie die onze economie (mkb) en vrijheiden door het toilet spoelt, op basis van bedrog.

De ‘doorgesnoven hooligans’ van Rutte, zijn eigen personeel
Demonstranten maakten er gisteren filmpjes van. Net als bij de boerendemonstraties waren weer zogenaamde ‘Agent Provocateurs’ in actie.

Wat zijn dat?

In burger/hooligan-uitrusting geklede politie-agenten die escalerend optreden. Petjes op, oortjes in voor instructies. De motivatie daarvoor is van politieke aard. Het is bedoeld om zo aan vreedzame demonstraties in media een criminaliserend luchtje te geven.

Zo van ‘zie je wel wat voor volk dat is’…

Hier laat het regime dus haar ware gezicht zien. Zo vals en achterbaks werkt deze leugenachtige corrupte overheid.

Ze komen uit een ME-busje gerend, slaan wat in het rond. En als mensen zichzelf dan verweren hebben ze met hun andere Borderline-cowboys plots een aanleiding gemaakt om je te arresteren.

Dat gebeurde ook bij de vrijheidsdemonstratie van Juni. En vervolgens kon Mark Rutte in media mooi zijn door de spindoctor aangereikte puntje maken in hun media (NOS en Algemeen Dagblad van Belg-miljardair Christian van Thillo) over ‘doorgesnoven hooligans’. Daarbij niet vertellend, dat die van hem en Remkes kwamen.

Hippie in elkaar geslagen, meisje nu doelwit

Dat escalerend optreden zie je op dit filmpje ook gebeuren. En vervolgens hebben ze een aanleiding gemaakt om met een hondenbrigade aan te komen, zodat ze de aanwezige demonstranten kunnen verjagen.

Dit maal hakt zo’n flinke jongen met knuppel op een weerloos meisje in, dat zo bang wordt dat ze er van in de broek moet plassen. Nadat ze eerst een bejaarde hippie tot bloedens toe slaan.

Kenteken

Flinke jongens hoor, die politie! Mogelijk wilden ze zo de neiging tot bescherming bij mannelijke omstanders oproepen, zodat ze die dan voor het leven kunnen verminken. Zoals de ME in Juni bij iemand deed (drievoudige kniebreuk slaan), door er op los te slaan en ze te arresteren.

En dan kan hun staatsomroep NOS aan het betogen voor je vrijheid weer een crimineel luchtje geven. ‘Aanhoudingen bij…’ Gelukkig heeft bijna iedereen tegenwoordig een mobieltje met camera. Dus dan werken zulk soort tactieken steeds minder, zonder dat je dan gesnapt wordt.

Echt een beroep om trots op te zijn! Borderlinecowboy.

Militairen en politie van Nederland, luister naar de oproep van uw collega. Weiger dit regime van dwang en bedrog verder nog te dienen, verraad je eigen volk niet voor de belangen van Bill Gates, Globalisten en hun boodschappenjongetje, Mark Rutte.

Wees een patriot die voor de eigen mensen opkomt, ze beschermt tegen bedreigingen van binnen en buiten.

Niet voor niets noemen we deze webzijde ‘Interessante Tijden’. Dat hadden we 3 jaar geleden goed voorzien. Wie weet waarmee ze bezig zijn (globalistisch-technocratische tirannie instellen, Nederland hun Europese proeftuin) laat zich hier niet door verrassen.

Abonneer je of bestel ‘m los via www.epoque.media

Het is nog maar pas begonnen. Je hebt nu nog niets gezien. Vorig jaar schreef ik al voor Epoque het verhaal ‘George Orwell in de Polder’… Toen stonden alle schaakstukken al op het bord. Nu gaan ze vol gas voort met de voortzetting van de Koude Oorlog, nu tegen de eigen bevolking.

12 Replies to “Borderlinecowboys (Politie) slaan in op vreedzame betogers”

 1. Zou Rutte met macron gebeld hebben? Die heeft veel ervaring met het criminaliseren van de Gele Hesjes. Of is dit een door EU-bonzen verzonnen tactiek?

 2. Zelf ben ik premiumlid van GeenStijl. Toen geen GeenStijl een paar maanden geleden deze demonstranten viruswappies noemde heb ik daarover in nette bewoordingen een opmerking over geplaatst. Maar blijkbaar mag je van GeenStijl geen andere mening over dit onderwerp hebben dan die van de overheid. Niet alleen is mijn opmerking toen verwijderd maar ik heb ook een permanente ban gekregen. Ik vraag mij af hoeveel mensen er onder de GS volgers een permanente ban hebben gekregen. Heel veel denk ik. Want de meeste reacties zijn nu vrijwel allemaal pro Rutte in deze leugenachtige zaak. Dat zou vroeger onmogelijk zijn geweest. Wat is er in vredesnaam met GS gebeurd?

  1. Kreeg eind maart permaban na kritiek op coronabeleid Rutte/RIVM, toen GS nog braaf aan het handje van Van Dissel liep.
   ‘Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend’ is valse vlag. Rol van GS doet denken aan de film ‘Promised Land’, waarin de aanvoerder van het burgerverzet tegen fracking zelf in dienst van het gaswinningsbedrijf blijkt te staan. Met het doel controle te krijgen over de tegenstand en dit te laten doodbloeden.

  2. Geen stijl, ben jaren geleden al verwijderd, en vind het totaal niet erg, ze zijn zogenaamd een open medium, maar inmiddels zo links als de pest

 3. Helaas zie je nog vele onwetenden mensen die zich onwetend laten houden door de massale conditionering die de mean stream media en dit kabinet over dit land uitstort om de valse vlag operatie “covid 19” om wereldwijd het Chinese controle model in te voeren. Mooie uitleg over de agenda die men nu uitrolt: https://www.youtube.com/watch?v=O-0RgHV5Tf0 . Persoonlijk vind ik het tijd dat bij het optreden van dit soort borderline cowboys het publiek minimaal de term “bruinhemden” massaal begint te scanderen. Misschien dat dan het kwartje valt wat het niveau van borderline cowboys (Rutte’s knokploegen) is. Dit is letterlijk een oorlog tegen onze vrijheid en de mensheid van de geweten- en ziellozen, een ieder die eraan meewerkt om het Chinese model hier te installeren mogen ze stuk voor stuk opknopen aan galgen naast elkaar opgesteld op de Afsluitdijk, als teken wat er met dit soort volksverraders gebeurd. Is het meteen duidelijk zichtbaar voor een ieder die de Afsluitdijk passeert.

  1. Bruinhemden is wel weer netjes, of misschien bedoel je wel nazis, minder netjes maar heeft tegenwoordig ook weinig effect (meer, is al door iedereen gebruikt om zijn frustratie te uiten). Ik denk zelf dat de tijd van praten nu wel voorbij is. Heel misschien is de Ceausescu oplossing wel de beste.

 4. Kreeg eind maart permaban na kritiek op coronabeleid Rutte/RIVM, toen GS nog braaf aan het handje van Van Dissel liep.
  ‘Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend’ is valse vlag. Rol van GS doet denken aan de film ‘Promised Land’, waarin de aanvoerder van het burgerverzet tegen fracking zelf in dienst van het gaswinningsbedrijf blijkt te staan. Met het doel controle te krijgen over de tegenstand en dit te laten doodbloeden.

 5. Toen Griekse ouderen de straat opgingen omdat hun pensioen werden gehalveerd werd er ook op geslagen…..door Eurogendfor…..politie uit andere EU landen zonder binding en rem….

  Als de Nederlandse politie niet langer de waanzin van hun meerderen opvolgt komt Eurogendfor ook hier….dan zien we Griekse politieagenten onze oudjes in elkaar meppen, net als ze dat in Frankrijk deden met de gele hesjes….

  Voor wie het nog niet door heeft, nationale politie word straks op straat gezet en vervangen door knokploegen die niet aan nationale wetten hoeven te voldoen maar slechts bij een obscuur EU departementje eventueel moeten uitleggen wat ze deden….en nog even meer duidelijk, dat departementje bestaat reeds, had midden 2019 35 agenten die niet gebonden zijn en toen ook al niet aan nationale wetgeving. De politie heeft dus niets over deze lui te zeggen, als ze iemand dood schieten mogen ze niet eens worden aangehouden…onaantastbaar met een vrijbrief tot doden. En die macht is toegekend door lieden als Rutte, Macron en Merkel….omdat hun macht ergens ten einde loopt door hun waanzinnige politiek. En als dat zover is neemt de EU alles over, incluis de bevolkingsbestanden, het netwerk van camera’s en alle andere controle mogelijkheden.

  Er zijn altijd lieden te vinden die bejaarden dood willen meppen, kwestie van genoeg betalen en een status toekennen waardoor ze niet gestraft kunnen worden.

  Terwijl Trump de “Swamp” in Amerika wil leegmaken bouwt de EU een versie die structureel sterker is…..

  Dit gaat ons allemaal aan, zelfs de “doorgesnoven” knokploegen van Rutte en co….

 6. De verplichte leeskost voor de komende weken.

  Scenarios for the Future of Technology
  and International Development

  This report was produced by
  The Rockefeller Foundation
  and Global Business Network.
  May 2010

  Contents
  Letter from Judith Rodin. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4
  Letter from Peter Schwartz

  downloadlink:
  https://www.fichier-pdf.fr/2020/04/13/rockefeller/?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *