Iedere dictatuur vestigt zich via bedrog…

Het Staatspropaganda-journaal dat via herhaling van de zelfde leugen een eigen realiteit helpt scheppen

Zelfs een eenvoudige wiskundige en verzekeringsarts kan met wat rekenwerk door het bedrog van de World Health Organisation (WHO) prikken, en in het kielzog daarvan Mark Rutte en onze corrupte regering.

Er was dus nooit een ‘pandemie’, hooguit een milde griep-epidemie die minder dodelijk is dan de griep zelf.

De gevolgen voor de volksgezondheid door de regeringsmaatregelen zijn vele malen meer destructief dankzij het begrip ‘cost induced fatalities’. De economische schade kost veel meer levensjaren.

Infection Fatality Rate
Die analyse over doden door economische schade, gaven we al aan het begin van deze plandemie, omdat je het patroon van bedrog al herkende. Maar dat bevestigt nu ook de uitzending die broeder in het goede Ramon Bril bij Cafe Weltschmerz maakt met verzekeringsarts en wiskundige Koert van Rijn.

Hoe eenvoudig je het bedrog kan doorzien van deze plandemie (een geplande psychologische operatie), dat leggen Van Rijn en Bril je in 10 minuutjes uit. Maar ik kan het hier ook in enkele zinnetjes illustreren in deze Cursus Bullshitdetectie.

De eerdere volgers van mijn cursus kennen de vier belangrijkste trucs bij wetenschappelijk bedrog. Welke truc werd hier gebruikt? Truc 1: het ijkpunt. Tedros van de WHO claimde een verhouding besmetting/doden van wel 3%. Maar in werkelijkheid ligt dat nu op 0,05% of misschien zelfs wel lager.

Heel Nederland 1 openluchtgevangenis door bedrog Mark Rutte

Het technische kernbegrip is dus die verhouding besmetting/doden, de Infection Fatality Rate. (IFR). Op basis van dat begrip werd de hele economie door Mark Rutte en Hugo de Jonge lamgelegd, terwijl ze tegelijk staatsbedrijven als Holland Casino en KLM blijven sponsoren.

Hoe kun je een pandemie met giga-dodelijk virus veinzen? Voorbeeldje: Door in je controle-groep enkel mensen te kiezen die al bijvoorbeeld in het ziekenhuis zijn opgenomen, dus die al zo gevoelig voor een virus zijn dat ze erg ziek worden.

Als je dan 100 mensen in het ziekenhuis hebt, waarvan 3 in hun slijm stikken (door de immuunreactie), allen mensen die al in hun laatste levensfase zitten met andere kwalen ernaast, dan is de doden/besmetting- verhouding 3/100, dus 3%. Dat is een gevaarlijk klinkend cijfer.

Want stel dat heel Nederland besmet zou raken, dan zou 3% van de 17 miljoen overlijden, dus wel een half miljoen mensen! Maar is het maar 0,05%, dan praat je over een oversterfte van 8500. Een goeie griep, meer niet.

Essentiele literatuur om het verschil tussen ‘liegen’ en ‘bullshit’ te duiden

Spoedcursus Bullshitdetectie: Fout 1, het IJkpunt!
Dus… wat deed onze leugenachtige en corrupte regering, op gezag van de WHO/Bill Gates en wat deed de WHO?

Ze negeren in hun controlegroep de enorme groep mensen die het virus wel oppikte, maar die er kerngezond bij bleef. Misschien droeg U het al bij zich, of ik, maar wij mensen met gezond immuunsysteem merken daar niets van.

De wiskundige/verzekeringsarts noemt het Ajax-elftal dat besmet raakte maar daar helemaal niets van merkte.

Wat je moet doen dus, om de dodelijkheid van een nieuw virus te bepalen, dat is een randomized (alle leeftijden, representatief voor je bevolking) deel van je bevolking testen. Dan heb je een deel dat positief getest wordt. Daarvan moet je vervolgens bepalen of ze daadwerkelijk ook dat virus onder de leden hebben.

Vervolgens moet je kijken: hoeveel mensen gaan ziekteverschijnselen vertonen, en hoeveel gaan daar vervolgens aan dood.

….een volk dat voor onrechtvaardige tirannen zwicht…

Plots keldert dan je Infection Fatality Rate. Want nu neem je ook in je sample al die mensen mee die wel besmet raakten, maar die daar helemaal niets van merkten. Zo krijg je een homeopathische verdunning van je IFR, en die verdunning weerspiegelt dus de realiteit. Dan heb je een goede controlegroep (ijkpunt!)

Die enorme groep negeerde de WHO dus, omdat ze daar domweg geen (test)gegevens van konden hebben. Terwijl ze wel zekerheid claimden, een zekerheid die ze nu enkel nog kunnen ‘framen’. Via de leugenachtige mainstreammedia, hun Volkskrant, hun NOS Journaal, NSB Handelsblad enz.

Terwijl je in je eerdere sample alleen de mensen meenam die al zo gevoelig waren dat ze al haast omvielen. Iedereen die ook maar 1 les in statistiek nam, begrijpt het bedrog.

Rutte leerde van zijn Spindoctor flink in de lens kijken

Hoeveel goed per euro doe je door de maatschappij te gijzelen? (Niveau 2)
Vervolgens lopen we dan na dit technische deel de andere 4 niveaus af. Niveau 2, hoeveel goed deden we per euro door de maatschappij te lamvleugelen? Wel, er vallen meer doden door de economische schade die Mark Rutte aanrichtte dan door het virus zelf.

We belichten hier al het begrip ‘Cost Induced Fatalities’. Denk aan ondernemers die door stress en onzekerheid een hartaanval krijgen. Per miljoen schade valt 1 dode, volgens de risico-literatuur.

Extra regels geven extra kosten, die ten koste van gezondheid gaan….

Niveau 3, moraliteit, leven op basis van bedrog en dwang, of vrijheid en integriteit
Dan komen we op Niveau 3, moraliteit, filosofie en religie: hoe willen wij met elkaar omgaan in deze wereld: op basis van intimidatie, dwang en bedrog, of op basis van eerlijkheid en vrijwilligheid?

En tot slot nog het politieke niveau, niveau 4. Dan zien we dat de maatregelen die de regering nam, het doel in zichzelf zijn. Het doel is namelijk om het mkb te vernietigen, en om een technocratische dictatuur in te stellen, waarin je burgers monddood maakt.

Dat noemt het World Economic Forum ‘The Great Reset’, het ligt open en bloot op de www-straat. Je hebt geen excuus van ‘wir haben es nicht gewusst’.

Marx Rutte krijgt orders van Gates….

Iedere dictatuur vestigt zich via bedrog
Helaas is zulk boerenbedrog de norm bij modern wereldbestuur en haar massamedia. Zo weet deze regering ook dat hun CO2-beleid nul graden klimaatverschil maakt. Dat stelde de regering nota bene zelf in haar verweer tegen Urgenda.

Het stond in een Kamerbrief in 2015, je kunt het lezen in ons boek ‘Ecomodernisme, het nieuwe denken over groen en groei’.

Maar toch drukten ze die klimaatwet er door, een CO2-dwangdictatuur. De oorlog in Irak werd ook op valse voorwendselen gevoerd. Enzovoort. Iedere dictatuur vestigt zich op basis van bedrog, en herhaling daarvan via haar propaganda-industrie die zich ‘kwaliteitsmedia noemt.

Ook die naam ‘kwaliteitsmedia’ is een propagandatruc. Omdat mensen in een massa zich tot ‘de leider’ keren, dus ‘de vertrouwde autoriteit’. Zie daarover onze bespreking van de massapsychologie van Gustave le Bon.

De baas van Marx Rutte

De oude media als Volkskrant, NOS Journaal en al dat oud papier dat de bevolking voorliegt op gezag van de regering, die hanteren een dat waarheids-criterium uit de massa-psychologie:

Waarheid is wat De Autoriteit/Grote Broer in witte doktersjas zegt. Datgene wat ‘vertrouwd’ is…goed voelt. Waarvoor je geen hersens hoeft te gebruiken.

Dus zullen die journo-narcisten reageren met ‘huhu een verzekeringsarts die wiskundepuzzels maakt huhuh‘. Want bij de Nationale Propaganda Organisatie (NPO) geldt ‘waar is wat De Partij’ zegt, de Belangrijke Meneer in de Witte Jas. Die ‘vertrouwde gezagsdrager waarachter wij schuilen’, wat Grote Broer ons opdraagt.

Zo werkt de propaganda-industrie in handen van twee schatrijke Belgen (alle kranten), Bertelsmann (RTL Nieuws) en De Staat (NPO)
Maar bij wetenschap geldt: waarheid is waar het bewijs naar toe wijst.

Over het betoog van de verzekeringsarts kun je vervolgens plussen en minnen, is het 0,05 of 0,04, ietsje lager of hoger. Het basisargument blijft: De Regering Liegt!

Waarom roept Rutte iets over ‘racisme’? 2030 Agenda en plannen meer massa-immigratie

Het ‘de ziekenhuizen raken te vol’-argument was gebaseerd op een hoge IFR van 3%. Dat deze corrupte regering inmiddels zelf ook weet dat dit onzin was, dat blijkt uit het feit dat ze nu met definities dokteren.

Was eerst immers het argument ‘de ziekenhuizen mogen niet overvol raken’, inmiddels moet beleid zelfs alle besmettingen voorkomen.

Dus ook van de 99,95% van de populatie die daar nooit aan zal overlijden. Dus moet er een dwangdictatuur komen en de gehele economie kapot, opdat die 0,05 reeds bijna dode bejaarden ‘gered’ zou worden.

Globalistenvriendje Mark Rutte bij hun omroep CNN

Niet kunnen kopen of verkopen zonder merkteken van Bill Gates
Vervolgens dienen we dan een morele beslissing te maken, over de criminelen die zich over ons landsbestuur ontfermen. Dan concluderen we dat de volksverrader Mark Rutte een dusdanige misdaad heeft begaan, dat hij naar de maatstaven van de post-’45 rechtspraak om met oorlogsmisdadigers af te rekenen de doodstraf zou verdienen.

Mark Rutte is een volksverrader, het vriendje van George Soros, Bill Gates, Darpa, krachten rond het Pentagon en World Economic Forum die van ons land de Europese proeftuin willen maken voor hun Mensheid 2.0-project (transhumanisme, Eugenetica via AI)

Meneer de verzekeringsarts hoeft niet te denken, dat er – ook niet via juridische weg- ook maar iets wordt gedaan met zijn bijna kinderlijk eenvoudige bedrog-ontmaskering. Want het gaat hier om De Belangen.

De maatregelen die Rutte neemt zijn het DOEL, met geopolitieke achtergrond. Dit machtspel is onderdeel van de 2030 Agenda, SDG-doel 3. Daarover geef ik bij Blue Tiger Studio volgende week toelichting.

SDG Doel 3, subsidie voor farmaceutische industrie

Macht corrumpeert
Deze week kun je aflevering 1 al zien: SDG Doel 1, de pretentie dat zij ‘armoede’ uit de wereld zullen halen.

Het nadeel van ‘echte nerds’ die kunnen rekenen, is dat ze volledig onkundig of blind kunnen zijn voor de rest van de wereld. Dus de drie andere niveaus naast het technische, dat vinden ze dan onzin. Omdat ze daar onbekwaam in zijn of geen kennis van hebben, en dat uitleggen als ‘zie mij nuchter zijn’.

Terwijl er geen grotere leugens zijn dan ‘de feiten’. Immers, wat is een feit zonder theorie van de wereld waarin een feit betekenis krijgt?

Uit de CONSEQUENTIES leiden we de ware intenties af, niet uit de verkooppraatjes (intenties) van de pathologische leugenaar Mark Rutte. Want ‘goede bedoelingen’, intenties, gekoesterde valse zelfbeelden, daar heb je niets aan. Of ‘zie mij, ik die van het goede in de mens uit wil gaan’.

Je kunt beter een Bijbels mensbeeld hanteren, in plaats van jezelf over de bol aaien met het idee ‘zie mij ik ben goed mens, zo goed dat ik bij anderen van het goede uitga’. Zelfaanbidding is met moreel relativisme het kenmerk van satanisme.

De Bijbel leert je gezond zelf-wantrouwen. Dan ben je ook niet zo stupide om jezelf en anderen zo voor de gek te houden.

De mens is geneigd tot alle kwaad, maar vergeving is mogelijk bij tonen van berouw. Dat is niet ‘mijn mening’ maar iets dat ook los van mijn persoon gewoon WAAR is. Als het niet waar was, zou ik er ook niet in geloven (vertrouwen)

Openbaring, het uit het verborgene treden van het ‘occulte’ (‘verborgenheid’ )

En dan zie je ook dat de Bijbel na 2000 jaar nog bijzonder actueel is. Dat Openbaring 13 gewoon in onze tijd uitkomt, wanneer wij het Merkteken van Bill Gates moeten dragen om nog te mogen kopen of verkopen, te kunnen reizen of zelfs maar ons huis te mogen verlaten.

Je onkunde over de wereld of blinde vlek voor iets, dat hoeft geen ‘nuchterheid’ te zijn. Je kunt ook gewoon te dom zijn, of te beperkt in je ervaring. Dat je iemand bent die roept ‘Parijs bestaat niet want ik heb het nooit gezien’. Omdat je nooit in Parijs bent geweest.

  • De volgende stap die een dwangdictatuur inzet, is zij die dit bedrog ontmaskeren criminaliseren en censureren. Het is slechts aftellen tot ze ook Interessante Tijden uit de lucht dwingen, of dat ik weer van die borderlinecowboys op bezoek krijg.

One Reply to “Iedere dictatuur vestigt zich via bedrog…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *