Hugo de Jonge maakt uw (klein)kinderen GMO-proefkonijn

Vertrouw ons, wij zijn de dokters die weten wat goed voor U is

Nederland dramt de Spoedwet er door en gijzelt de eigen bevolking dan voor de publiek gefinancierde winsten van het Medisch Industrieel Complex. Waarom? Nederland lijkt het Europese ‘Early Adopters’-land te moeten worden van het massa-vaccinatie-experiment met Bio-pharma, dus GMO-vaccins die je DNA veranderen, en waarin de Bill en Melinda Gates Foundation fors investeert, met technologie van Darpa.

Intravac op RIVM-campus kreeg miljoenen van Bill Gates voor zijn vaccinatieprogramma

Proefkonijn van Bill Gates zijn
Wie dacht dat Trump de verlosser zou zijn van een globalistisch-technocratische elite komt bedrogen uit, zo licht Patrick Wood ook toe. Trump bestelde net 100 miljoen RNA-vaccins bij het mede door Bill Gates gefinancierde bedrijf Moderna, staand voor Modification RNA. Oftewel DNA-verandering. Dus voor een stukje boodschapper-molecuul  (RNA) dat als DNA-sleutel in je lichaam werkt na injectie.

En het Pentagon (leger dus) zou dat vervolgens aan huis brengen.

De technologie is mede opgezet vanuit Amerikaans defensie-onderzoek (DARPA). Dit vanwege de toevoeging van bijvoorbeeld het eiwit ‘Luciferase’ aan een potentieel vaccin. Dat is een lichtgevend eiwit. Zo kunnen ze je op een scan uitlezen, of je daadwerkelijk hun rotzooi in je lijf hebt laten spuiten.

Wat is die rotzooi?

Een nog ongetest RNA-vaccin, dat na inspuiting ingrijpt op je DNA, net als bij genetische manipulatie (GMO). De naam voor die techniek heet ‘Transfectie’.  Het ingespoten synthetische RNA, moet het DNA van je cellen zo manipuleren, dat het een eiwit gaat maken dat je immuunsysteem laat reageren op een vermoed COV-virus.

Deze christelijke arts, dus geen harteloze/rancuneuze D66’er maar iemand die God’s liefde kent, legt het nog eens uit:

Stikken in je longslijm door immuunrespons
Dus Hugo de Jonge en Mark Rutte willen dat je niet je eigen natuurlijke immuunsysteem vertrouwt als kerngezond mens, kind of je kleinkind. Maar dat je meer vertrouwt op het gepatenteerde synthetische RNA dat een fabrikant als Moderna je inspuit. Of zoals in Europa, dat van het Franse Sanofin, waar de Europese Commissie 300 miljoen ‘vaccins in ontwikkeling’ bij bestelde.

Je krijgt dus met deze massa-vaccinatie een publiek betaald vaccin geïnjecteerd met privaat gepatenteerd RNA.

Echter, zoals artsen weten, kan door zo’n injectie ook je immuunsysteem juist op hol slaan. Dus dan kun je juist bezwijken aan de overreactie van antistoffen. Dus dat je kleintje dat net nog kerngezond was, stikt in het slijm. Bedenk dat de IC-doden die in het eigen longvocht stikken, dat doen omdat die longvocht-productie het gevolg is van de IMMUUN-reactie, niet het virus zelf.

Zoals artsen al stellen: hoe lang zo’n vaccin dat DNA verandert, met welke blijvende gevolgen is niet bekend. Het lijkt er dus meer op dat grote mensenpopulaties, waaronder de Nederlandse, nu gedwongen worden tot proefkonijn-zijn van DARPA en Bill Gates.

Nederland is altijd voor allerlei producten een ‘testgebied’ geweest in Europa. Als het hier aanslaat, dan overal. Nu heb ik nog niet bewezen dat men hier daarom ‘de tweede golf’ verzon, om zo die Spoedwet door te drukken. Maar de paralellen bestaan, en zijn interessant verder uit te zoeken..

Cartoon Ray Kurzweil die met mede Singularitarians meewarig kijkt naar de technisch achterhaalde opvattingen over ‘Dood’

Transhumanisme
Econoom en christen Patrick Wood doet al sinds 1973 onderzoek naar het fenomeen Technocratie. Deze vaccinatie-campagne is onderdeel van een ideologie, waarbij je ‘mensverbetering’ wilt bereiken door de menging van mens en techniek.

Dat heet ‘Transhumanisme’, de ideologie waar we al aandacht aan besteedden na lezing van het boek van Ray Kurzweil: The Singularity is Near. Big Tech heeft daar in Californie ook een eigen universiteit voor, Singularity University.

Deze ideologie is de denkwijze van de boven ons gestelden, die bij het World Economic Forum jaarlijks samenklonteren.

Vergelijk het een beetje met de SF-film ‘The Matrix’, waar je een batterijtje van een systeem wordt. Je hoeft niet ‘high brow’ te zijn, om de basis-intentie van Transhumanisme te begrijpen. De Urker Visboer hier snapte het meteen: Ah dat is de mens die als God wil zijn. Onsterfelijk, machtiger dan de ander, enzovoort.

Niet voor niets rollen ze nu tegelijk het 5G-netwerk uit, hun ‘internet of things’ moet straks de enorme (persoons-)datahoeveelheiden kunnen verwerken, die ze ook met je vaccinatie beogen. Wie het verband tussen beide niet begrijpt, het is heel eenvoudig als je het eenmaal ziet.

Bijgesloten filmpjes leggen het ook uit voor dummies. Je hebt nu geen excuus meer het niet te begrijpen. Vervolgens kun je besluiten actie te ondernemen om je (klein)kinderen te beschermen tegen Hugo de Jonge en Mark Rutte.

Wat dat betreft is computernerd Bill Gates dus de belichaming van Transhumanisme. Hij gelooft in Eugenetica, en het is een technofiel. In de mondiale coup die hij met de door hem betaalde World Health Organisation (WHO) pleegde dit jaar, komen beide elementen samen.

Je mengt mensen met nieuwe techniek, en beoogt zo de wereld te veranderen naar je eigen eugenetisch ideaalbeeld.

Wij zijn straks ‘dingen’ in het Internet of Things, die ‘data’ bevatten , uit te lezen in een digitale ‘wolk’ rond de planeet

Lichtgevend eiwit voor aflezen op afstand in ‘The Cloud’
Zo wil men natuurlijk zeker weten dat je het vaccin niet hebt geweigerd. Dus komt er (Mogelijk) bij het RNA-vaccin nog een marker met luciferase (lichtgevend eiwit) zodat je het op afstand kan uitlezen. Of je braaf bent geweest.

Daartoe injecteren ze dan ook een soort hydrogel, een vorm van nano-technologie waarin ik me nog nader moet verdiepen.

Maar ook die hydrogel dient dus om via bijvoorbeeld een 5G-‘Cloud’ je gezondheidsinformatie op afstand uit te kunnen lezen. Want daar willen ze naar toe, zoals we al eerder beschreven. Je moet een COV (certificat eof vaccination) ID, krijgen. (COVID)

En ze willen immers iedere seconde weten met wie je contact hebt (Bronnencontactonderzoek/’contact tracing’)

ID aldus Bill Gates COV + ID = COVID

Revenge of the Nerds
Massieve immunisatie via vaccinatie zou de toegang voor een mondiale didi-ID zijn, iets waarvan computernerd BIll Gates droomt. Bedenk dat Gates geen arts is, maar een softwaredief.

Het klinkt allemaal wat science-fiction-achtig maar dit is waar het onderzoek van instituten als MIT, Caltech en Darpa zich op richt.

Waarover droomt ook het World Economic Forum met haar Great Reset? Het Internet of Things, waarvoor ze 5G nu agressief uitrollen. U wordt met zo’n vaccin beladen een uitleesbaar stukje ‘data’ in wat ze ‘The Cloud’ noemen. Een digitale wolk van 5G-straling rond de aarde, de spiegelwereld van Big Tech waarin je biologische identiteit er minder toe doet dan de nieuwe digitale identiteit die je krijgt.

Bill Gates heeft hier wel iets van ‘Spectre’ uit James Bond, en dat gecombineerd met ‘Revenge of the Nerds’. Al die techy-stakkers die nooit aan een mooi meisje konden komen in hun jeugd, en die vervolgens rancuneus werden op ‘de mensheid’.

Werkt met Gates samen. De Corona-agenda en 5G gaan gelijk op via internet of things

Zo claimen ze ‘de wereld’ en andere mensen te ‘verbeteren’. Maar meestal verbeteren wereldverbeteraars vooral hun eigen banksaldo en macht. Kijk dus de filmpjes, informeer je helder, ga op onderzoek uit, stel vragen.

Marx Rutte krijgt orders van Gates….

En bovenal: boycot die leugenachtige mainstreammedia, de NOS, geloof niet langer nog 1 woord van wat de overheid zegt.

De informatie ligt gewoon op de WWW-straat, je moet de bronnen enkel te vinden weten. Vervolgens heb je ook een eigen verantwoordelijkheid om de menselijkheid te verdedigen, tegen de onmenselijken en hun vazallen: Hugo de Jonge en Mark Rutte, het retejong van Bill Gates.

Dit probeert men bij Futurenl.nl je kind aan te smeren als lesmateriaal, met Constantijn van Oranje in de Raad van Toezicht

Bedenk dat Nederland al sinds ’45 een satellietstaatje is van de Verenigde Staten met haar Big Tech en haar Militair Industrieel Complex. Die kwamen het land bezetten en zijn daarna nooit meer weggegaan. De theorie die Karel van Wolferen hanteert, is dat uit die hoek ook de kogel kwam voor Pim Fortuyn.

Omdat die als gekozen premier hun Joint Strike Fighter niet had gekocht. Het is kortom met logisch redeneren en bewijs zoeken geen hoge wiskunde, om te ontdekken aan wiens leiband we moeten lopen. En voor wie we nu tot onmenselijke dictatuur gedwongen worden, dankzij het theatergezelschap De Tweede Kamer, het ceremonieel parlement, al die ondraaglijk lichte meisjes en metrojongetjes die van toeten noch blazen weten.

In een ethisch functionerende samenleving zouden we Mark Rutte en Hugo de Jonge in het openbaar ophangen. Onder luid gejuich. Wat U? Ik wil ze wel zien spartelen en gorgelen, als ik bedenk wat ze bij mijn mooie nichtjes en neefje en andere dierbaren willen inspuiten. Voor hun GMO-massa-experiment.

Wie zijn hier nu de ware criminelen?

Wanneer ik mijn Dokkumer Grootvader zou citeren hier, dan staan echter direct weer van die borderlinecowboys op de stoep om je te arresteren. Maar dat kan me in deze bijzondere omstandigheden gestolen. Mark Rutte? Fut Doadskoppe!

En dat D66-tuig, die cokesnuivende homofielen en valse vrouwtjes van ‘de rechterlijke macht’, die recht moeten praten wat krom is. Mijn rug op, dat kunnen jullie. Voor mijn dierbaren wil ik me wel doodvechten.

Sterker nog, als man heb je de plicht hen te beschermen, anders ben je geen man maar een dweil.

5 Replies to “Hugo de Jonge maakt uw (klein)kinderen GMO-proefkonijn”

 1. Goed om te zien dat ook in Amerika knappe koppen (is dubbel 🙂 ) het helder inzien.
  Go Carrie Madej, go!
  En haar Engels is zo goed te volgen, dat je geen ondertiteling nodig hebt!

 2. Goed stuk weer Rypke, idem de oproep door dr. Carrie Madej, het zal zeker helpen mensen wakker te worden voor dit mRNA-vaccin en de sociale, ethische staat waarin onze samenleving verkeert.

  Een paar maanden geleden heb ik per brief elk Tweede Kamerlid persoonlijk gewezen op dit medische experiment met een mRNA-vaccin, dat in de medische experimenten in de Tweede Wereldoorlog niet zou hebben misstaan, en dat zij persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de gevolgen. De antwoorden van het handjevol Kamerleden dat gereageerd heeft getuigen van weinig inzicht en wijsheid.

  Zorg voor je gezondheid is een zaak van elk mens zelf in samenspraak met je arts; bewindslieden moeten zich daar verre van houden. Helaas is dit niet de realiteit en daarom zouden bewindslieden net als artsen de Artseneed of de Eed van Hippokrates moeten afleggen,want daarin zweer/beloof je dat je voor alles niet zult schaden.

  Vaccinazies Rutte en De Jonge moeten als eerste.

  Hieronder de Nederlandse Artseneed (2003)

  Ik zweer/beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens. Ik zal zorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten.

  Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Ik zal aan de patiënt geen schade doen. Ik luister en zal hem goed inlichten. Ik zal geheim houden wat mij is toevertrouwd.

  Ik zal de geneeskundige kennis van mijzelf en anderen bevorderen.

  Ik erken de grenzen van mijn mogelijkheden. Ik zal mij open en toetsbaar opstellen.

  Ik ken mijn verantwoordelijkheid voor de samenleving en zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen. Ik maak geen misbruik van mijn medische kennis, ook niet onder druk.

  Ik zal zo het beroep van arts in ere houden.

  Dat beloof ik.
  of
  Zo waarlijk helpe mij God* almachtig.

 3. laat rutte & dejonge zelf maar proefkonijn worden,die schooiers hebben ons verpatst aan bilgates . ik vind dat er hier hoognodig afval geruimd moet worden. maar we moeten ons eerst de nodige schoonmaakartikelen verschaffen en leren ze te gebruiken.

 4. Zeer zeer interessant wat u schrijft. Nu zou ik als vader van 3 en iemand die al vanaf zeer jonge leeftijd tot in zijn eigen diepste innersoul voelt dat de werkelijkheid niet is wat je voorgespiegeld wordt. Zelf groot deel van mn leven zo min mogelijk onderdeel van het systeem geweest. Maar nu, velen voelen en kunnen benoemen waar het hem aan schort wat, kan je zelf doen om met zn alles uiteindelijk het wezelijke verschil, de verandering te weeg te brengen?

  1. Denk niet te groot, maar in stapjes van 1%, het begint al bij je mediaconsumptie. Kijk je nog tv? Hoe lang laat je kinderen aan hun mobiel vastkluisteren? Neem je ze ook mee de natuur in? speel je mee met de Postcode Loterij? Begin gewoon in eigen kring…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *