‘Hugo de Jonge (CDA) is een mislukt mens’

Een psychologische operatie, dat zijn de ‘nieuwe regels’…

Voor het alternatieve mediakanaal ‘De Ommekeer’ werd Interessante Tijden geïnterviewd op het Malieveld. Daarin leggen we nogmaals uit, wat de belangen zijn achter het uit zijn verband rukken van de virus-discussie met Noord Korea-achtige maatregelen tot gevolg (en als ware doel).

We leggen ook uit dat Hugo de Jonge en Mark Rutte zich zo buiten de traditionele Westerse Waardengemeenschap plaatsen van christendom en klassieke filosofie. 

De virus-psychose is een Psychologische Operatie waarmee alle neuzen de zelfde kant opgebracht moeten voor de zelfde belangen: Big Government, Big Tech en Big Pharma.

Immers: er zijn ontelbare redenen van hooikoorts tot andere aanleidingen waarom iemand niest. Maar nu ben je ‘Staatsgevaarlijk’ danwel ‘Verdacht persoon’ verklaard op briefjes die je voor winkels ziet, vanwege een virus waarvan varianten al decennia in de populatie bestaan.

De ‘tweede golf’ heeft niets met heropleving van een virus uit te staan, het is een ‘tweede golf’ die expres is gemaakt door met PCR-tests te beginnen.

Plots moet dat allemaal binnen de via datafraude gefingeerde tweedegolf-mediaoperatie geframed worden om ons richting het vooropgestelde doel te dirigeren:

 • Een totalitaire maatschappij, waar je pas weer vrijheden onder voorbehoud krijgt wanneer je aan de vaccins van Bill Gates, Roche en de farma-giganten bent gegaan.
 • En wanneer je met AI-technologie in hun systeem bent geregistreerd van ‘Big Doctor is Watching You’, omdat men in je data wil handelen (tik op je zoekmachine in ‘surveillance capitalism’)

RIVM.

Net wilde ik een hamburger eten bij de lokale snackbar, en dan zijn weer nieuwe regels ingesteld die het regime van Stalin en Lenin in registratiedrift willen overtreffen. Voor je een hamburger mag eten moet je vragen als deze beantwoorden:

Hebt U een huisgenoot met benauwdheidsklachten?

Hebt U een huisgenoot met ‘vertoningen van het’ Coronavirus?

Betreft uw bezoek aan ons: bestaat uw groep uit 1 en het zelfde huishouden?

Grote Sprong Voorwaarts in de Transitie

Dit is sinds de diep-Rode dagen van het meest strenge communisme nog niet vertoond in Europa. Dat heel Nederland een soort Goelag Archipel moet worden, omdat men een risico uit het verband rukte vanwege ‘De Belangen’…

En zo is de horeca gemaakt tot een soort politieagent/BOA van onze leugenachtige corrupte overheid en het even leugenachtige en corrupte RIVM, dat door Bill Gates met miljoenen is gesponsord om zijn programma door te drukken.

Wilt U dat?

Oud Militairen spreken zich ook al uit tegen dit regime, die vinden het tegen hun ambtelijke eed getuigen, als politie en ME met  geweld optreedt tegen mensen die voor hun vrijheid demonstreren.

Laten we bidden dat deze beweging als een olievlek door het politie-apparaat en het militaire apparaat groeit, dat straks door Mark Rutler wordt opgedragen om de meest bizarre regels af te dwingen ten koste van de eigen bevolking, voor de belangen van een internationale corporate maffia die deze regering in haar greep heeft.

Zie daarover meer in dit filmpje dat ik met Blue Tiger Studio maakte:

Dan niet in zomers semi-Adamskostuum maar keurig in jasje.

4 Replies to “‘Hugo de Jonge (CDA) is een mislukt mens’”

 1. Hoi Rypke,

  In je interview met De Ommekeer heb je het over de website van Constatijn van oranje. Kun je de link hier plaatsen? Was niet goed hoorbaar nl. Met zoeken kom ik ook niet verder.

 2. Twee oudere twitter draadjes van mij die steeds meer de waarheid blijken te worden, helaas.

  #COVID19 #Fascism / #Communism has arrived and you expected #Hitler or #Stalin, didn’t you?🤣
  Our civil rights are being trampled by lying politicians, cooperating police and military.
  Worst part, the public ‘thinks’ it is OK 😁😉
  https://t.co/QF8rc8rCxV

  Status of COVID-19
  As of 19 March 2020, COVID-19 is no longer considered to be a high consequence infectious diseases (HCID) in the #UK. Mortality rates are low overall, #COVID19 should no longer be classified as an #HCID 🤔
  https://t.co/zPpAUAVxwx

 3. Geweldig interview.
  Heb het eerste deel van van de 17 SDG op de blue tiger studio gekeken.
  Heel goed dat je hier aandacht aan besteed want volgens mij is dit momenteel het grootste probleem.
  Volgend jaar Maart gelijk de stekker uit dat idiote Parijs Klimaat akkoord trekken, dat zal ze leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *