Politie van elkaar voor medisch industrieel complex

Doodlopende weg, zelfs hier groeit leven op

De maatregelen tegen het door massamedia verspreide virus hebben vooral 1 gunsteling: het medisch industrieel complex van vaccin-giganten als SANOFI, die ontstond uit oliemaatschappij ELF.

Zij profiteren op publieke kosten van de virus-psychose  dankzij de 2030 Agenda (SDG Doel 3 ‘Good Health), waarin hun privaat gewin op publieke kosten ‘duurzame’ gezondheidszorg heet.

Het idee van die 2030 Agenda, is dat De Staat beslist wat ‘gezond’ is, en dat ‘De Staat’ de kas van het medisch/chemisch industrieel complex vult met publiek geld. ‘Verduurzaming’ betekent ‘publieke steun voor privaat gewin’.

Profiteur van coronahysterie dankzij Europese Commissie-order

Big Doctor is Watching You
Net sprak ik een terrasmedewerker die wel 200 keer per dag mensen moet nalopen om ze tot het reinigingsritueel van de overheid te dwingen. Die overheid dwingt ze, om als een soort BOA  op te treden binnen het eigen bedrijf. Uit angst voor BOA’s die je bedrijf ruïneren, met boetes beginnend bij 4000 euro.

Terwijl velen zichtbaar de zin van die regels betwijfelen net als hun klanten.

Wanneer je snapt dat ‘desinfecteren’ en ‘handen wassen’ niets, nul, nada met een virus van doen heeft (dat werkt tegen bacteriën), dan snap je dat deze leugenachtige corrupte overheid die maatregel dus voor iets anders uitvaardigde.

Bijvoorbeeld: als gehoorzaamheidsoefening. Als manier om sociale controle te versterken ten gunste van ongekozen ambtenarij. De overheid maakt zo van iedereen een extra onbezoldigd BOA voor eigen beleid, hoe belachelijk ook. Sociaal controleur voor de overheid.

‘Equitable and sustainable’ = gegarandeerde extra inkomsten farmaceuten, ook wie het niet kan betalen krijgt hun vaccins dankzij subsidie

Je wordt zo als mkb’er in de horeca tot exponent van de overheid gemaakt, en dus tegen je eigen klanten opgehitst, die in principe als particulier je medestanders zijn.

Tenzij het NOS-journaalkijkers zijn die ook nog eens ‘de krant’ lezen en die zelfs de overheid en politici nog geloven. Die herken je op straat aan het driftig handjewassen, mensen die psychotisch zijn gemaakt door de media.

Continue spionage van alles dat je doet… Big Doctor is Watching You

Opnieuw, leer logisch nadenken. Kijk dus niet naar de verkochte ‘intenties’ van de maatregel, maar naar de logische consequenties. En leidt uit die logische gevolgen de ware intenties van de maatregel af.

Met die rituele wassingen en het gedwongen worden tot toezicht daarop, word je tot politie-agenten van elkaar gemaakt, als onbezoldigde overheidsmedewerkers.

SDG Doel 3, subsidie voor farmaceutische industrie

Terwijl de horecabezoeker en uitbater maar 1 vijand hebben:

  • deze leugenachtige corrupte overheid, die haar staatsbedrijven (Holland Casino, KLM, NS enzovoort) met miljarden euro’s bewatert, terwijl je als kleine ondernemer kan verrekken.

Wat doe je hier nu tegen? Zet bij de rituele reinigingspomp dan een bordje, waarbij je expliciet vermeldt:

De overheid legt ons de meest belachelijke regels op, die U van de overheid moet gehoorzamen, niet van ons. De overheid dwingt ons zo uw BOA te zijn, omdat ze ons anders ruineren met hun BOA’s. Als U dat niet doet, krijgen wij een boete of moeten wij onze tent sluiten. Als U dus handen wast, dat mag ook ‘net alsof’, voorkomt U dat wij gepakt worden. 

Wie profiteert? Persbericht 31 juli. SANOFI ontstond als subsidiary van ELF (Franse oliemaatschappij)

We doen het voor Roche, Novartis Sanofi enz…de medimaffia
Overal in Nederland moet duidelijk vermeld staan, dat wij met een kwaadaardige en vijandige overheid van doen hebben, die slechts de belangen van staatsbedrijven en multinationals behartigt, van corporate BV, de belangen van Farmaceutische giganten als Roche, Novartis, Pfizer.

Daarvan harkt de top 10 jaarlijks een half biljoen (duizend miljard) dollar aan medicijn-inkomsten binnen.

Waarvan de grootste, Roche uit Zwitserland (bijna 50 miljard dollar medicijnverkoop in 2019) dankzij de overheids-gesubsidieerde aanschaf van virustests weer naar positie 1 klom. Besef dus voor wie je het doet: voor de aandeelhouders en bazen van het medisch industrieel complex.

Voor hun doe je het

Voor hun financiële gezondheid doen we het
Gisteren nam ik alweer aflevering 3 op uit de SDG-doelenreeks voor Blue Tiger. Wat is SDG Doel 3 (Good Health): farmaceutensubsidie. Bedenk dat de Europese Commissie net 300 miljoen vaccins bestelde bij Franse farmagigant Sanofi, met haar omzet van 36 miljard dollar per jaar.

U bent dus angstig en braaf voor deze leugenachtige corrupte overheid, voor de belangen van de Ultimate Beneficiary Owners (UBO’s) daarvan, bijvoorbeeld banken en miljardairs die bij World Economic Forum samenklonteren.

Daarvoor werkt de WHO (World Health Organisation) met de Europese Commissie, haar lakeien in de politiek als Sigrid Kaag, Hugo de Jonge, Bill Gates zijn maatje Mark Retevet Rutte, Feike Sijbesma, Edith Schippers, Klaas Knot, het RIVM enz.

Zo is althans de werkhypothese- het is voor hun financiële gezondheid– waarvoor je meer bewijs vindt, dan voor de officiële complottheorie: dat we een muilkorf gaan dragen, geen frisse lucht meer krijgen, stoppen met sporten en ophouden met onze dierbaren opzoeken, de mensenrechten afschaffen voor onze gezondheid.

Alleen de meest verstokte NOS-journaalkijker/hersendode idioot gelooft zoiets, zo leek mij…

2030 Agenda

Bedenk dat dus als horecamedewerker, wanneer je jezelf weer gedwongen voelt om je eigen klanten als onbezoldigd BOA na te jagen. Niet de mensen die de orders uitvaardigen voeren de dictatuur in. Gekken hou je altijd. Maar die ordergevers, zijn er maar een paar.

Een dictatuur vestigt zich door zij die deze orders- hoe belachelijk ook- zonder tegensputteren naleven en handhaven.

PS: Ik kan hier nog niet alles verklappen dat ik uitvond, dat moet je volgende week zien op Blue Tiger Studio, en later lezen bij ‘Gezond Verstand’.

One Reply to “Politie van elkaar voor medisch industrieel complex”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *