Noord Korea aan de Noordzee met Spoedwet

Veenhuizen

Donderdag schaft de Tweede Kamer zichzelf af door voor de ‘Spoedwet’ te stemmen die al onze mensenrechten intrekt. Nota bene de Partij voor de ‘Vrijheid’ (Geert Wilders) dringt bij Hugo de Jonge er nog op aan om mensen die positief getest zijn (dat hoeft dus niet ‘besmet’ te zijn) voor EEN virus meteen op te sluiten. Daarom heb ik even een email gestuurd naar de PVV voor opheldering.

Alleen de FvD pleit openlijk voor intrekken van de Spoedwet waarbij de minister absolute bevoegdheid krijgt, en de Tweede Kamer opzij mag schuiven. We worden verplicht tot ontmenselijking via allerlei vernederende regels en reinigingsrituelen, op een wijze waarbij Noord Korea een feest van vrijheid lijkt.

Veenhuizen

Aan Rene Dercksen van de PVV, waarvoor ik wel eens een ecologenklusje deed, stuurde ik nog deze email, met de titel ‘Is Geert Wilders gek geworden’?, nadat ik een filmpje van zijn optreden zag:

Beste Rene

Wie in de virus-hysterie niet het zelfde patroon en achtergronden herkent als al die andere ‘crises’ zoals de CO2-hysterie, heeft die het wel begrepen?

Daarmee wil ik je vragen, of je contact hebt met Wilders die perfect het spelletje meespeelt met De Jonge via these-antithese-synthese: een tirannie instellen, en dat door een ‘Partij voor de Vrijheid’.

Tegenover Hugo de Jonge wat de Law and Order jongen uithangen, flinke meneer, de ‘regse’ posee, terwijl de discussie moet zijn:

In wat voor maatschappij willen we leven, 1 op basis van dwang, bedrog, bangmakerij en intimidatie of op basis van vrijwilligheid en eerlijkheid.

Je hoeft je maar oppervlakkig te informeren om te zien dat die viruswaan eender is aan al die andere crises: uit het verband gerukte risicoperceptie voor corporate belangen

In dit geval: voor het medisch industrieel complex rond Bill Gates cs, in NL rond Feike Sijbesma, Klaas Knot cs en de 2030 Agenda. Zie ook mijn filmpje voor Blue Tiger, en ik hoop dat je Wilders tot rede kunt brengen

Wat zijn jullie: Partij voor de VRIJHEID, hoe kun je dan ook maar 1 seconde serieus overwegen om een Big Brother/Big Doctor is Watching You-maatschappij te installeren?

Twee gevangenen geven de middelvinger 🙂

They Try to build a Prison
Daarom vandaag maar wat foto’s van de strafkolonie Veenhuizen, Hollands Siberie, de Goelag-archipel van Drenthe. Het was 2005 dat ik System of a Down in de auto draaide op weg naar wolven-territoria onder Dresden. Een reportage maken voor NRC Handelsblad.

Mijn vader reed mee, als echte matties. We draaiden toen die metal-cd met de ‘Prison song’ van de Armeense zanger

THEY TRY TO BUILD A PRISON…

Dan de gitaren, drum en bas: DONG DONG DONG DONG DONG DONG DUNG DE DE

Nog een keer fluisteren:

THEY TRY TO BUILD A PRISOOON….

Dat liedje ‘van dik hout zaagt men planken’ ging over het buitenlandbeleid van de Verenigde Staten, hoe de CIA aan regime change werkt door corrupte regeringen te kopen met drugsgeld.

Toen vond ik die teksten nog wat paranoïde klinken. Maar je informeert je wat breder over geopolitiek, bijvoorbeeld via ‘Confessions of an economic hitman’ van John Perkins.

Die werkte als economisch adviseur voor de Wereldbank, ontwikkelingslanden verleiden tot hoge leningen zodat ze afhankelijk van de VS worden. Dat is een ‘economic hitman’. Vervolgens bleek System of a Down dus niet paranoide, in 2001 liefst, maar visionair. Hier zijn ze op uit met hun unilaterale wereldorde, een totalitaire technocratie (regering door ‘experts’)

Helaas zijn de mensen die nog steeds de mainstreammedia volgen en zelfs geloven nog net zo ver als ik 15 jaar terug. Dat ze geen flauw benul van de mondiale context hebben van wat er ook nu gebeurt.

Je herkent ze aan het handjewassen voor de supermarkt, mensen die het NOS Journaal nog geloven 🙂

They try to build a prison

Big Doctor is Watching You (‘Bronnencontactonderzoek’)
Ze bouwen een gevangenis voor ons, dat we dus allemaal een digitaal enkelbandje om krijgen. Daarom vindt tegelijk ook de uitrol van 5G plaats. Omdat ze daarmee het dataverkeer kunnen verwerken, nodig voor een Big Brother-maatschappij waarin je met al je contacten gevolgd wordt (‘Bronnencontactonderzoek’, de NL-term voor ‘Contact Tracing’ aka Big Brother)

Eerder gingen uit naam van ‘terrorisme’ burgerrechten door het toilet. Voor mensen ‘op links’ is ‘klimaat’ bedacht om het zelfde te beogen, iedereen met een CO2-bonkaart. Met de strijd tegen een onzichtbare ziekte komen beide vormen van uit het lood geslagen risicoperceptie bij elkaar.

Dit probeert men bij Futurenl.nl je kind aan te smeren als lesmateriaal, met Constantijn van Oranje in de Raad van Toezicht

Nu zie je pseudo-rechtse partijen voorop staan bij het afpakken van burgerrechten. Die roepen om meer politie, ‘kaaaihard aanpakkuh’ is ook zo’n mooie slogan. Ze zeiken wat over ‘De Islam’ vanwege ‘de vrraaaihaait’, maar geen moslim die mij verplicht een Coronaburqua te dragen. En die geloven nog in God, dus geloven ze niet zomaar in alle bangmakerij.

De term ‘bronnencontactonderzoek’ is niets dan ‘Big Doctor is Watching You’…. Big Brother in doktersjas.

De relevante discussie bij deze virusHOAX = de afschaffing van mensenrechten voor de belangen van het medisch industrieel complex, dus een morele discussie over hoe wij als mensen met elkaar omgaan: op basis van dwang, manipulatie, intimidatie en bangmakerij of op basis van vrijwilligheid.

Veenhuizen

Dus of we de ‘geest van de wet’ respecteren van ‘niet stelen, niet dwingen’. Die Spoedwet/Totalitaire Tirannie komt er 20 augustus dus…

Uw kinderen zullen opgroeien in wat ik Noord Korea aan de Noordzee noem. Ze worden ontmenselijkt voor het medisch industrieel complex, de WHO Europa onder toezicht van Kroonprinses Mary en wat daar aan academici, deskundigen en belangen omheen hangt.

En U accepteert dat omdat U bang en laf bent, en dus braaf een Burqua gaat dragen, te druk met tweeverdienen (twee personeelsleden voor de prijs van 1) en toch weer die agitatiepropaganda kijkt van de mainstreammedia.

De zelfde media die logen over Weapons of Mass Destruction, de zelfde media die liegen over ‘schone’ energie en klimaat, de zelfde media die liegen over de toedracht van de oorlog in Syrie, de zelfde media die liegen over/campagne voeren tegen Trump enzovoort,.

Maar nee, nu dit keer, is het iets heeeeel anders 🙂 Nu is het echt zo.

Veenhuizen

De Tweede Kamer was al een ceremonieel parlement, een FVD’er noemde het richting mij al ‘theater’. En donderdag schaffen ze zichzelf maar af, dat gezelschap corrupte en incompetente kleuters, met Pieter Omtzigt als uitzondering die de regel bevestigt.

Alle 17 SDG-doelen – waaronder SDG Doel 3 ‘Good Health and Well Being- (Privatisering van je lichaam, zie ook de ‘Donorwet’) die we voor Blue Tiger Studio bespreken hadden overigens al dat neven-effect. Het omzeilen van nationale parlementen bij het doorvoeren van ingrijpende besluiten.

Ha fijn, we mogen het ezeltje van onze leugenachtige corrupte overheid zijn!

Over mijn dode lijk dat ik zo’n muilkorf draag, nee ik laat me ook niet vaccineren en nee ik laat me ook niet testen. Wie mij fysiek dwingt, die geeft mij het recht deze persoon te doden en daarvoor wil ik dan ook wel zitten.

Dan maar de gevangenis in, gratis eten, net als Volkert van der G. een uitkering jarenlang trekken. In de wereld die ze voor ons gepland hebben wil ik niet leven, en ik wil best sterven voor mijn vrijheid. Dat moet de inzet zijn. Want wie koste wat kost zijn leven wil behouden, die zal het verliezen. Wie bereid is het te verliezen, die zal het behouden.

5 Replies to “Noord Korea aan de Noordzee met Spoedwet”

 1. Beste Rypke,

  top stuk schrijf je weer, balsem voor mijn ziel.

  Als ons parlement die zogenaamde spoedwet aanneemt vind ik dat een daad van verraad. Dat heb ik gesteld in onderstaande oproep die ik vanmorgen aan alle leden van de Tweede Kamer heb gestuurd.

  Geacht lid van de Tweede Kamer,

  ik ben verbijsterd me genoodzaakt te zien u op te roepen om tegen de “Tijdelijke wet maatregelen covid-19” te stemmen.

  Deze wet zet de tijdelijke inperking van onze grondwettelijke rechten door de huidige noodverordeningen om in een semi-permanente en vergaande (Art. 58s) inperking. De dictatuur waarin wij sinds medio maart leven kan onbeperkt voortduren.

  Indien u vóór dit wetsvoorstel stemt geeft u grondwettelijke rechten die de onze zijn weg, terwijl het juist uw verantwoordelijkheid is deze te verdedigen en te garanderen. Daarvoor heeft het Nederlandse volk u het democratisch mandaat gegeven, dat u daarmee t.a.v. onze grondrechten eveneens afstaat.

  Hieruit vloeit voort dat indien u vóór deze wet stemt, u verraad pleegt naar de burgers. Ik weet voor zo’n daad geen kwalificatie die beter past.

  SARS-CoV-2 is bij lange na niet zo dodelijk gebleken als ons aanvankelijk is verteld. De oproep van duizenden artsen en deskundigen in Nederland en Duitsland, en ook in andere landen, de noodverordeningen per direct op te heffen omdat ze veel meer schade aanrichten dan dit virus aanricht, mag u niet ontgaan zijn.

  Steeds meer mensen zetten vraagtekens bij wat deze regering doet. Het is naïef te denken of te verwachten dat wat een regering haar burgers afneemt zij zonder meer teruggeeft.

  Het ziet er naar uit dat als deze wet aangenomen wordt we – na 75 jaar – opnieuw voor onze grondrechten en vrijheid moeten strijden.

 2. Rypke, recht uit m’n hart. Jij hebt jouw en mijn waarheid zelf ontdekt en getoont. Ik steun je met hart en ziel en ook met mijn leven. We moeten dit winnen en we gaan dit winnen. Want van ons is het koninkrijk, en de kracht en de heerlijkheid tot in eeuwigheid.

 3. Wat de hel zitten we in ,nog erger ,het gros snapt het niet !!! soms fietst men met een mondkorf op tja ook wielrenners ! mijn vlag hangt half stok , wat is dit ! erger me dood aan al die deugmensen Volgens mij zijn we uit de matrix wie volgt ? voor ieder die nog een beetje kan nadenken is hetzelfde als …… . .Alles moet je omgekeerd doen , Maar deze val heb ik al aan zien komen ,blijf en ben ook een antie smartpokkie haat die straling in mijn kop ,heb fotoos gezien wat die straling doet in een kids brain .Waarom kan ik haast niet praten met mijn kleinzoon ? van 14 jaar? zit al vanaf zijn 2de jaar achter een scherm bleggie blagie ba Met zijn alle op naar het tranchuman jongens kan niet wachten.. Is voor mij geen plek in deze nog ergere slaven makende aarde Ook ongelofelijk dat er nog veel babys worden geboren in mijn kleine buurtje , tja voor ieder zijn tijd zeg maar het ergste is het zijn allemaal vreselijke hoge krijs aan het huilen ,ahhah een en al apathisch en niet natuurlijk gekrijs 2 en 4 jaar DE PA EN MA zijn ook ook zombies . Zeer zorgelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *