Is Pandemie Corona nekslag ideologisch globalisme?

Een eventuele Pandemie van ongewenste biodiversiteit (Corona) kan echt zijn, je hebt mensen bij wie het griepvirus op het hart slaat, zodat ze BOEM omvallen. We gaan nu zien, hoe ‘De Macht’ die pandemie aangrijpt om haar belangen door te drukken. Dat ze boeren die ze toch al de nek om wilden draaien, bv dwingen geen melk meer af te leveren.

Of dat ze contant geld versneld uitfaseren met als excuus ‘besmetting’. Zo zie je ook, dat bij CBL aangesloten supermarkten als Jumbo al aanbevelen om enkel nog te pinnen, geen cash te betalen.

Maar een veel logischer conclusie is natuurlijk: GLOBALISME is oorzaak, plattelandsgebieden als Friesland zijn virusvrij, terwijl Randstad en luchthavens besmettingshaarden zijn. Een logischer conclusie: kort de voedselketens in, koester je lokale voedselproducenten, boer & visser.

Geen allochtonen de hand schudden 🙂

En wat is het risico van de jaarlijkse import van een stad vol uitkeringtrekkers, die cash voor de asielindustrie + bouwlobby? Een groter gevaar is nu een angstige overreactie, zodat je meer schade en ook doden aanricht dan wanneer je niet de hele economie en het sociale leven platleggen zou.

Extra regels geven extra kosten, die ten koste van gezondheid gaan….

Dat zijn de eerder deze week vernoemde ‘Cost Induced Fatalities‘:  Per beleidsmaatregel die 10 miljoen euro schade geeft valt 1 dode. Zo vallen door de Klimaatwet mogelijk ook 50-100 duizend doden extra dankzij de miljarden euro’s lastenverzwaringen, die hun bestedingsvrijheid voor bv goed voedsel afnemen.

Er is namelijk een grote (cor)relatie tussen inkomen, welvaart en gezondheid. Daarnaast, je kunt ook door stress overlijden omdat je economisch getroffen bent. Denk aan de standbouwers van beurzen die niet doorgaan.

Als je bedrijf over de kop gaat door beleidsmatige overreactie op Corona, en je overlijdt aan een hartaanval, de gevolgen van stress. Stel dat je door overreactie voor miljarden euro’s schade aanricht…dan kun je dus meer doden door overreactie veroorzaken dan door het voorkomen van meer besmettingen.

De Reactor van Tsjernobyl

Dus, het evenement zelf bestrijden levert dan meer slachtoffers op. Een voorbeeld: zo overleden (vroegtijdiger dan ‘natuurlijk’) bij de Tsjernobyl-ramp vele duizenden meer mensen als gevolg van de stress na evacuatie, dan door de straling van de ramp. Door directe gevolgen van blootstelling aan straling overleden (in enkele dagen) minder dan 100 mensen.

Het is lullig, maar zulke zakelijke afwegingen zijn bij zulke rampen in notendop wel degelijk besluiten die je als risico-analist zou moeten maken. Wat nu alvast niet kan door gaan is natuurlijk een Kinderklimaattop in Velsen op 19 maart. 

Klimaatindoctrinatie Kinderen

Hier moet je kind van de schooljuf verplicht naar toe op 19 maart, staatsigefinancierde ndoctrinatie over klimaat. Dat wordt organiseerd door een afsplitsing van Milieudefensie, het Klimaatverbond’ (gesponsord door Ministerie van BuZa) en Laurentien van O. met haar Missing Chapter Foundation, gevestigd aan het Carnegieplein in Den Haag (Vredespaleis)

Ouders, pas op uw kinderen als Laurentien van O. ze wil misbruiken voor de geopolitieke agenda van haar globalistische familie, bazen van de Koninklijke Oligarchie Nederland BV. Ze krijgen hier dan ook direct Europese subsidie voor. Dus stel dat zo’n Kinderklimaattop wel door zou gaan, terwijl ze beurzen aflasten…

Wat zegt dat dan over de discriminatie van belangen, en wie dan dus de werkelijke macht heeft?

19 Replies to “Is Pandemie Corona nekslag ideologisch globalisme?”

 1. NEE, een virus dat ziektes overbrengt bestaat in het geheel niet. Dat was al zo bij de HIV/AIDS hoax in de jaren tachtig en dat is nu nog altijd het geval. De Biologie van God is niet zo gestoord als degenen die voor god denken te moeten spelen.
  Dr. Hamer heeft via zijn Vijf Biologische Wetten (GNM) omstandig aangetoond en wetenschappelijk bewezen hoe de natuur van geest, hersenen en orgaan WEL werken na biologische conflicten en tijdens biologische speciaalprogramma’s. Daarom kreeg hij een beroepsverbod.
  Tjernobyl was ook heel anders dan destijds gebracht is mijn visie nu. Dimitri Khalezov heeft dat eens uitvoerig uitgelegd. Toen vielen er bij mij in elk geval wel wat kwartjes… al die onzin maatregelen die je toen o.a. had enzo… ik zal s kijken of ik er nog iets van vind…
  https://www.veteranstoday.com/2017/03/23/chernobyl/
  (dit is niet hetzelfde wat ik ooit heb gelezen of gehoord, maar het zal wel overeenkomen, is voor nu ff te lang om over te lezen)
  Verder zag ik overigens dat ze bij de Blue Tiger Studio weer eens een idioot die zich viroloog noemt aan het woord lieten. Ik vrees het ergste bij dat clubje, als er naast “goede onderwerpen” zulke “foute onzin” wordt verkocht. Ik pleeg dit soort praktijken koppelverkoop te noemen. Zoals met het wikkel van permacultuur destijds de klimaatkul en peak-oil werden verkocht via transition towns.
  Ik denk dan ook automatisch aan hoe Zwitsers de garde van het Vaticaan zijn/waren.

  1. Nou mijn ervaring met koeien en virussen is dat er wel degelijk zoiets als een virus is. Dus ik volg u niet helemaal. Als je veestapel IBR of BVD vrij is. En jou dieren worden besmet door een drager. Dan kan je als je pech hebt veel dieren verliezen. Dus maatregelen als een gesloten bedrijfsvoering. Dat betekend geen dieren aanvoeren, en dus ook contact vermijden. Is een zeer succes volle maatregel om je veestapel gezond te houden. Is de brandhaard in een gebied heel groot. Dan is het zelfs mogelijk dat je je toch besmet wordt. Een manier om dat risico af te dekken is het vaccineren. Dan zullen de symthomen by een eventuele besmetting veel minder ernstig zijn. Veehouders die dat is overkomen zullen dat ook beamen. Virussen als Rota en corona komen ook voor op veel melkveebedrijven. En als je pech hebt worden je pasgeboren kalveren besmet. Rota verminderd de weerstand en het dier is vatbaar voor elke bacterie. Coli bv. Dat is echt een killer voor pasgeboren zonder weerstand. Die weerstand tegen bacteriën en virussen krijgt het dier mee van de moeder biest. Dat is de eerst melk die vol zit met antistoffen. Eigenlik grote eiwitten. Deze eiwitten kunnen de darmwand enkel de eerste huren na geboorte passeren en rechtsreeks in de bloedbaan komen. Daarna sluit de darmwand zich langzaam om zich zelf tegen indringers te beschermen. Biest verstrekking na een dag is dan ook lang zo effectief meer om het niveau aan antilichamen in het bloed van een kalf te verhogen. Dus houd alstublieft op te verkondigen dat zoiets als een virus niet bestaat.

   1. Je mag natuurlijk geloven wat je wilt beste Engbert, maar ik heb daar een heel andere verklaring voor. Je kunt je eens verdiepen in de Vijf Biologische Wetten die dr Hamer heeft ontdekt, die zijn niet alleen op de mens van toepassing, maar ook op elk dier. Daar is geen uitzondering op. Dieren overwinnen over het algemeen makkelijker hun Biologische Conflicten dan mensen (zoals bijv. kalveren die gescheiden worden van moeder) , maar dan moet je ze natuurlijk weer niet gaan belasten met allerhande zaken als vaccins etc. Dieren kijken geen tv zeg maar en hun Biologische Conflicten zijn meer basic. Een virus is niet anders dan een minuscuul onderdeel van een cel bestaand uit iets eiwitterigs dat gewoon zijn natuurlijke ding doet als dat zo door de hersenen wordt aangestuurd om iets op te lossen. Iets wat men virus noemt heeft al helemaal geen levensvatbaarheid buiten de plek waar het zijn dingetje doet. Het is dus onderdeel van een Biologisch Speciaalprogramma. Zo zit gods schepping in elkaar. Zeg maar “God is niet gek”, degenen die voor god spelen anders wel.

    1. Ik heb mij daar al eens in verdiept. Het klink best logisch. Maar als je toch aan een of andere ziekte overleden heb je natuurlijk weinig meer aan een theorie die dan niet meer opgaat. Of misschien heb je dan wel een nieuw leven of het eeuwige. Maar in ruil daarvoor moet je wel je huidige missen. En je fammiele. En nee ik heb genoeg alternatief producen geprobeerd bij dieren. Als je er maar in gelooft dan werkt het. Maar als je er een dier aan verliest brokkelt dat geloof wel af hoor. Lang leve antibiotica als het nodig is.

     1. Vermeende wetenschap overlaten aan mensen die zich voordoen als deskundig lijkt me nooit een goede zaak. De Vijf Biologische Wetten heeft verder niets te maken met een theorie maar met een gezond begrip van hoe Gods natuur werkt. Wetenschap, verifieerbaar. Ik heb zelf maar al te veel mensen om me heen vroegtijdig dood zien gaan aan hun geloof in die vermeende deskundigen die het zogenaamd in hun plaats wel beter weten.
      Kennelijk valt het voor de massa niet mee een ander paradigma te toetsen dan die van het geloof van de hoofdstroom.
      Wijsheid en inzicht in zaken als deze is overigens een proces, maar als je er niet aan begint raak je nooit ergens me dunkt…
      In de meeste gevallen (ik denk 99%) zijn zaken als anti-biotica uit den boze omdat ze de natuurlijke biotica ondermijnen. Symptoombestrijding is geen heling, de oorzakelijkheid onderkennen en verbeteren brengt een mens wel naar heling.
      Fijn weekend verder.

   2. Beste Engbert, Je hebt zeker gelijk dat er virussen bestaan die ziek kunnen maken. En Ko heeft misschien veel gelezen en onderzocht – wat niet verkeerd is ! – maar laat zich teveel leiden door alternatieve goeroes die het ook net niet weten. Hoe virussen, maar ook andere ziekteverwekkers, precies werken lijkt door de moderne wetenschap verklaard te worden, maar aan de echte oorzaak gaan ze (mogelijk bewust) voorbij. Wat dat betreft heeft Ko wel een punt, want de oorzaak van “ziekte” is anders dan men beweert.
    Helaas bestaat er op dit gebied een enorme verwarring. Ik kan en zal niet zeggen dat ik een expert ben, ondanks een wetenschappelijke achtergrond, maar uit mijn kennis over de principes van leven, in vele jaren opgebouwd, kan ik er wel met zekerheid wat over zeggen. Alles in de natuur is gebaseerd op harmonie, wat niets anders is dan resoneren: de beweging van de planeten en atomen, de draaiing van de aarde, de jaargetijden, de voortplantingscyclus, etc, maar ook alle processen in een cel, of dat nu menselijk, dierlijk of plantaardig is. De oorzaak van ziekte is een dis-harmonie in de cel. Die disharmonie kan meerdere oorzaken hebben, waaronder ziekteverwekkers. Dat zijn organismen die met hun extreme frequenties de normale frequenties in een cel storen en een disharmonie veroorzaken. Wanneer een cel zwakker/te zwak is dan de ziekteverwekker, dan worden processen in de cel verstoord, wat in het ergste geval leidt tot afsterven van de cel en uiteindelijk het sterven van het organisme.
    Daarom dat biest zo eindeloos belangrijk is, omdat de stoffen in de biest een enorme boost geven aan het afweersysteem van het kalf, puur door de versterking van de processen in de cel.
    Er valt veel meer te schrijven, maar genoeg zover.
    En om Ko toch een beetje te steunen: zorg voor een hoopvolle, liefdevolle en positieve instelling in het leven en je zult daardoor al veel gezonder zijn. Resoneer met het goede en het goede geneest.
    Denk uiteraard ook aan natuurlijke en gezonde voeding, beweging etc. Het leven is mooi.

    1. Beste John, er bestaan in de biologie in het geheel geen “ziekteverwekkers”. Zo werkt Gods Natuur niet. Indien nodig voor het wezen wordt via de hersenen jouw microbiologie aangestuurd om je juist te ondersteunen.
     Verdiep je eens wat in het werk van dr. Ryke Geerd Hamer.
     Hier bijvoorbeeld een vertaling in het Engels van Helmut Pilhar (Duitstalig) die je het werk van Hamer uitlegt mbt de virushoax. De laatste 2 video’s.
     https://www.youtube.com/channel/UClX4MdReKVnzbm-9WL-epOg/videos
     Ik zou zeggen laat je leiden door je gezonde verstand dat je wellicht aan kunt wenden een en ander te doorzien… 😉
     De virustheorie berust op de waarnemingen van Pasteur die dacht dat wat hij aan microbiologie waarnam via zijn “kijkers” oorzakelijk was aan ziektes, zo werkt het echter niet, die microbiologie ontstaat in een omgeving wanneer er naar wordt “gevraagd” door Gods Natuur. Zo simpel is het.

     1. Hallo Ko, Het is duidelijk dat jij alles weet over Gods natuur. Droom maar verder. Je schrijft ook: “Ik zou zeggen laat je leiden door je gezonde verstand dat je wellicht aan kunt wenden een en ander te doorzien… ” Dank je voor het compliment !

     2. Ko heeft gelijk. Het werd al een eeuw geleden gezegd door Rudolf Steiner. Zoek de video maar op transitiewebnl van Fred Teunissen die ook een boekje heeft geschreven over chemtrailling en G5. Met de nieuwe vaccins zullen ook de burgers van binnen gechemtraild worden:
      De antroposofische arts Thomas Cowan vertelt in deze video dat toen ze aan Rudolf Steiner naar aanleiding van [de miljoenen slachtoffers van] de Spaanse griep in 1918 vroegen hoe dat zat, dat hij toen zei:
      “Virussen hebben er niets mee te maken.
      Virussen zijn reacties van de vergiftigde cel die als verdediging tegen het gif zelf de virussen uitscheidt om de cel te laten overleven.
      Virussen zijn dus afvalproducten van de menselijke cellen en doen dus zelf niks.”

     3. “Interviewer: So, let’s get into the effects and let’s start by talking about the historical connections between the rollout of each new level of electrical technology and the illnesses that erupted at the same time.
      Arthur Firstenberg: Okay. The first technology that was actually harnessed for uses outside of medicine was telegraphy. Telegraph wires. And it was harnessed very quickly and in a very big way. Millions of miles of telegraph wires were strung around the earth starting in the 1840s, 1850s, 60s, 70s. Submarine cables were laid. It went worldwide. And a new disease was started to be reported in the medical literature that they called “neurasthenia”. We call that nowadays “anxiety disorder”. But from the time it was first described, which was in the 1860s until about the turn of the 20th century, it was considered a physical disease, not a psychological disease as we think of it today. And they searched and searched for a cause, and it affected enormous numbers of people throughout the western world, and it seemed to follow the courses of the telegraph wires. That whenever telegraph wires were laid, all of a sudden in that part of the world people would come down with neurasthenia. I make the case that this is due to exposure to electromagnetic fields. In 1889, alternating current essentially was harnessed. It was invented by Nikola Tesla and his patents were adopted by Westinghouse and all of a sudden we could transmit electricity long distances with little loss of power. And this was harnessed extremely rapidly, so rapidly that we went from virtually zero use of alternating current, to intense use of alternating current in one year, and the year was 1889.
      1889 was the year of the first great modern influenza epidemic and this went worldwide and it lasted four years and it killed a couple of million people. Not as intense as the 1918 epidemic. We fast forward to 1918, when the United States entered World War One and Marconi had shown the world that you could make use of radio waves and demonstrated one of the first transmissions of it twenty years before, but when the United States entered World War One, we made intensive use of radio technology, for the first time, as part of our war effort. And after World War One is when the development of commercial radio began. I make the case in the book that the Spanish influenza epidemic was caused by the sudden change in the earth’s electromagnetic environment by the worldwide use of radio for the first time. And the next big …
      Interviewer: Before we get to that, how close were they related, time wise, the Spanish influenza epidemic and the implementing of radio technology?
      Arthur Firstenberg: Extremely close. The Spanish influenza began in American bases in this country, where soldiers were trained in the use of radio waves. And the installation of the most powerful alternator, a 50,000 watt alternator in New Jersey, by the United States, for use in communicating overseas, occurred in September of 1918, which is exactly when the Spanish influenza epidemic became so deadly.
      Interviewer: Okay, I just wanted to clarify that. Continue with the historical progression.
      Arthur Firstenberg: 1957 and ’58 was the erection of incredibly powerful civil defence radar stations. Again, by the United States, from coast to coast, and throughout Canada, and Alaska, and into the oceans and on air planes, and that also coincided with the next epidemic of influenza. In 1968, was the first launch of military satellites – and in fact pretty much the first launch of satellites, period – there was Sputnik, there were a few isolated satellites. In 1968, in one fell swoop, we doubled the number of satellites in the sky and that coincided with the Hong Kong flu of 1968.

      multerland.wordpress/2020/01/20/the-link-between-electromagnetic-radiation-and-illnesses/

    2. Hallo John, zeker nooit gehoord van Antoine Béchamps die de commerciële onzin van Louis Pasteur – de “germ-hoax” – destijds ruim 150 jaar geleden al weerlegde.
     Zoek maar eens op. 🙂

 2. Wat betreft dat oplichtersclubje van Blue Tiger en hun angstzaaicultus met die vermeend viruskenner Marc Whatelet…
  Het blijkt nu wel dat het niet voor niets was dat in elk geval minstens 100 microbiologen op “miraculeuze wijze” de dood vonden sinds de HIV/AIDS hoax en later na 9/11… het staat me nog altijd bij hoe die lijst destijds groeide en groeide met internet als bron…
  kortom… grrr

 3. Even een korte anekdote over die Laurentien (het is af en toe heel serieus, en een ‘licht’ verhaal kan geen kwaad hoop ik).
  De mevr. kwam haar boek promoten in een buitenland. Ik kwam ook even langs met mijn dochter en vertelde mijn dochter dat er een mevr. zou komen die men prinses noemt. Ik was ietwat verlaat en Laura sprak de volle zaal toe. Vraagt mijn dochter zachtjes, ‘wie is de prinses?’, ‘Die mevrouw die nu praat.’ Mijn dochter met haar allerluidste stem ‘… die ziet er helemaal niet uit als een prinses!’. Als je 5 jaar bent heb je zo een beeld bij een prinses, iets met lange haren, een sleepjurk en een kroon.

 4. Tot nu toe staven ‘China’ en ‘Italie’ de beweringen van de viroloog bij De Blauwe Tijger…
  Ik zie niet in wie hier wordt opgelicht of vals wordt voorgelicht.
  Ben niet erg onder de indruk van Van Dissel van de RIVM . We hebben in Nederland kostbare tijd verspeeld.

 5. Hoi John,
  Dat is fijn om te lezen, zo’n mooie uitleg van het al. Als je me toestaat wat aan te vullen, zonder af te doen aan je tekst?
  Het doet me denken aan de harmonie der sferen, zoals die door de ‘ouden’ beschreven werd. Want, inderdaad, frequentie is één van de mooie sleutels om samen met de fantastisch wiskunde (mathematica), of muziek, of kunst, of filosofie, of wetenschap, of anders, het al wat ‘zichtbaarder’ te maken. Er zijn zóveel mooie ‘toevalligheden’ die tijdens of na de analyse van het al (denk aan maten en gewichten van de hemellichamen, maar ook de zaken op aarde, zoals je zegt cellen) zichtbaar worden.
  En ik denk ook vaak aan de wet van Jezus. Liefde en zondeloos zijn. Gevoel dus. Een schoon gevoel. Helder, schoon en prachtig als een maagd maar sluw als een slang en wijsheid van boven. Want, narigheid krijg je om te groeien, lijkt het wel. Naar . . . ? En geloven natuurlijk. Gewoon geloven dat er ‘iets’ is. Een dimensie (frequentie) die we niet zien, maar als we ernaar gaan leven, dan resoneren we met dat al. Als het werkt, dan ben je verbonden, zeg maar. Als en kind.
  Mooi.
  ( Als ik overdreven doordraaf voor wat betreft ‘gevoel’, das waar, want er zijn zoveel aspecten van ‘het ene’, dat het lastig is niet door te draven.)

  1. Hallo Raphaël, mooie naam. Ja, we moeten ‘de ouden’, ik neem aan dat je de oude filosofen bedoeld, dankbaar zijn. Die ‘sferen’ komen uit het gedachtegoed van Pythagoras. Wist je dat de basis van heel de muziekleer (tonen, frequenties, resonanties) door Pythagoras is neergezet? En dat hij daarin een goddelijke ordening zag? En dat hij tonen zelfs in verbinding bracht met de planeten en de banen die ze hebben? Het is allemaal veel groter dan wij weten en denken. Een oude aziatische wijsheid zegt: alles is klank. In de moderne wetenschap weten we ondertussen ook dat ‘alles straalt’, ofwel een frequentie heeft. De helaas weinig bekende wetenschapper Pierre Luigi Ighina heeft vastgesteld dat alles, van het kleinste atoom tot stenen, planten en uiteraard mensen, een eigen frequentie heeft. Hoe mooi kan het zijn. Alles resoneert met elkaar en, als het goed is, harmoniseert met elkaar. Wanneer dat niet zo is, dan gaat het fout.
   Je hebt gelijk dat ‘alles met elkaar verbonden is’. En dat wijst op de ene oorsprong. Ja, het is heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *