‘De Politie is er om UBO’s (Miljardairs) te beschermen’…

Willekeurig mensen uit het publiek vissen en die arresteren: ‘Schamt Euch Schamt Euch’

In Berlijn bij de vrijheidsdemonstratie van afgelopen zaterdag brachten we de excessieve politie-inzet in beeld, bedoeld om de demonstratie vroegtijdig de kop in te drukken. Toen we met tienduizenden tegelijk vredig een feestje voor de vrijheid maakten in de Friedrichstrasse, kreeg de organisatie te horen dat de staatsterroristen (politie) plots de ‘anderhalve meter-regel’ zouden handhaven. 

Staatsterroristen, Volksvertreter

Dat je vrolijk met een menigte opgepakt plots afstand moet houden. Oftewel, ze wilden ons uit elkaar slaan, en daartoe is die regel mogelijk ook verzonnen: het samenzijn van mensen criminaliseren.

Romeo tussen publiek die mensen uitpikt voor willekeurige arrestatie

Met enkele ‘Romeo’s’ (als burger vermomde staatsterrorristen) tussen het publiek, pikten ze vervolgens naar willekeur mensen uit de menigte voor arrestatie. Dan rukten ze plots met een man/manwijf of 10 uit tussen de mensen, rukten iemand van zijn plaats en sleepten die naar het gevang.

Alles onder de uitroep van het publiek ‘Schamt Euch Shamt Euch’ (schaam je).

Volksvertreter

Doorstoten om weer een burger te criminaliseren, verachtelijke volksverraders.

Vreedzame en feestelijke demo

De Buit is binnen

Volksvertreter, Schamt Euch

Wonderlijk in deze opstelling, was dat een groepje anti-demonstratie-demonstranten van de Antifa (‘Refugees Welcome’) ACHTER het dranghek stond met muilkorfjes op. En die genoten volledige politie-bescherming, terwijl ze ons uitmaakten voor nazi’s.

Gecontroleerde oppositie van Antifa, die onder politie-bescherming ons mocht uitschelden

Beschermd door de politie, terwijl wij willekeurig werden opgepakt door die zelfde politie

Dat Antifa-tuig kreeg politiebescherming, uit ons publiek werden lukraak mensen opgepakt

Het meest belegen scheldwoord sinds ’45, dat nu dus ook gebruikt is voor mensen die opkomen voor hun burgerrechten, basale vrijheden en de menselijkheid die voor de belangen van Bill Gates en het Medisch Industrieel Complex haastig geofferd worden.

Hun ‘wer mit Nazi’s marschiert’-spandoeken zijn gericht tegen ieder die voor zijn eigen volk en land opkomt: dat mag niet.

‘Wij willen aandacht’, hadden ze misschien beter kunnen scanderen. Al dan niet bewust werken zulke linkse actiegroepen mee, om het wereldbeeld te bestendigen waar ze in naam tegen protesteren.

Wie nationalist is, vormt een bedreiging voor globalisten, wie internationaal socialist is helpt je wereldregerings-politiek en krijgt een sonderbehandlung

Idem….

Iedereen die een bedreiging vormt voor De Belangen van de Ultimate Beneficiary Owners (UBO’s) van het grootbedrijf in een land, de miljardairs die de politiek aansturen, krijgt dat scheldwoord vroeg of laat uit (s)linkse hoek en hun media te horen. En dus blijf je maar horen dat iedereen die voor zijn land en volk opkomt ‘nazi’ is.

Terwijl: wat betekent na-zi als afkorting nu werkelijk? Nationaal Zionisme, dat was de naam voor de Joodse bloed en bodembeweging die met de nationaal socialisten van Adolf H. samenwerkte in de Haavara overeenkomst.

Daarover later meer. Maarten Luther had deze meesters in de leugen al goed geschoten… De ware macht ligt bij wie je niet mag bekritiseren, zonder direct gedemoniseerd en uitgelachen te worden, gecensureerd of opgepakt. Het zijn de J… Je mag het niet zeggen.

Volksvertreter

Later op de middag, moest de organisatie bij de Siegersaule stellen ‘de politie is er om U te beschermen’. Een hoongelach ging op in het publiek. Maar ze bedoelden dus: de Politie is er om UBO’s te beschermen, de miljardairs die de politici aansturen om hun belangen te behartigen.

Mensen probeerden de politie nog tot rede te manen

We lezen nu het boek van Udo Ulfkotte: ‘Vorsicht Burgerkrieg!’ uit 2009 alweer. Wat hij al ruim 10 jaar geleden schreef is nu enkel meer geldig. Met de financiele crisis verwacht het establishment een grootschalige economische implosie.

Waar onrecht wet wordt…

Tel dat op bij al decennia sluimerende economische ongelijkheid, miljardairs die zich rijk graaien terwijl anderen naar de voedselbank moeten, bij etnische spanningen door ongevraagde massa-immigratie, en je hebt een snelkookpan voor grootschalige onlusten.

Staatsterreur overal inzetbaar

Zoals Ulfkotte al in 2009 stelde: Was lange gart, wird endlich Wut. De valse elite houdt al jaren rekening met grootschalige volksopstanden, waarvan de Gele Hesjes al een voorafschaduwing waren. Opstanden die dankzij de viruspsychose nu plots onder de duim zijn gekregen.

Daarom richten ze ook de Eurogendfor op in 2006 na een ‘declaration of intent’ van 2004, die in Noordwijk werd ondertekend. Ulfkotte noemt die verklaring niettemin de ‘treaty of Velsen’.

Een terroristische eenheid tegen je eigen bevolking

De European Gendarmerie Force, daar is Nederland als dienaar van het Globalisme 1 van de deelnemers van. Een militaire politiemacht die overal tegen de eigen bevolking inzetbaar is. Duitsland is daar als BRD geen deelnemer van, we leggen morgen nog de mogelijke reden uit.

Volksvertreter

Turbolesbo bij lange colonne

Volksvertreter, Miliardair-Schutzer

Volksvertreter, Miliardairschutzer

Voor nu volstaan de beelden om bij uzelf uit te maken: VAN wie en VOOR wie is de politie er nu eigenlijk? Die bonnenschrijvende borderlinecowboys, gewapende tak van de Belastingdienst.

Ondergetekende wilde uit instinct een arrestant beschermen, maar dan trekken ze je meteen omver, en het had weinig gescheeld of mijn camera was kapot. Zij hebben de wapens, jij mag je enkel machteloos voelen. De volstrekt gecorrumpeerde Westerse overheden, ze hebben maar 1 middel wanneer ze radicale hervorming en het verwijderen van rotte appels in de toplaag niet als optie overwegen:

  • excessief geweld en dictatuur.

3 Replies to “‘De Politie is er om UBO’s (Miljardairs) te beschermen’…”

  1. Ik kan uit deze beelden niet opmaken dat er een miljoen of vijfhonderdduizend mensen op de been waren. Misschien komt dat nog, want dat is ons gisteren beloofd.

    Waar ik ook benieuwd naar ben zijn de beweegredenen en evt. belangen van Parlevliet. Er doen nu allerlei verhalen de ronde. Het verhaal gaat gebukt onder een tekort aan informatie, feiten. Dat vind ik wel problematisch.

    1. Wat je vindt, breng je bij… de politie. Wat maakt het uit wat jij vindt? Hier zie je beelden van politiegeweld, niet van de demo. Zoals je ziet. Dus wat zeur je nu? Ook reageer je niet onder je eigen naam, doe dat eerst..

  2. fuck waar doen we het voor? een beter naar en Brussel en basel daar zit het gezwel Berlijn is een mietje vergeleken We moeten de toorns op hogerop JAMMER het verslag word enkel maar aan de mensen doorgegeven die het halla zagen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *