Miljoen mensen Berlijn demonstreren voor vrijheid

Staatspropaganda voor staatsterreur

 We (Tom Zwitser en ik) bezochten zaterdag de vrijheidsdemonstratie in Berlijn en ik maakte aardige fotoreportages die nog op Interessante Tijden komen. Daar waren meer Friezen aanwezig en ook mensen die de filmpjes van Blue Tiger Studio kijken, heuse fans.

Triomfboog Potsdammer Platz

Volgens het officiele Fake News van de NPO en Nu.nl waren er maar 18 duizend mensen, zo hoorden we. Maar dat is onzin, zo kunnen we uit eerste hand bevestigen. Het waren er tenminste meer dan een half miljoen. Was de stad later op de dag niet afgegrendeld, dan waren het er wel 2 miljoen of meer geweest. Als ik weer thuis ben publiceer ik het fotografisch bewijs. Nu heb ik geen computer om de beelden te verwerken ter beschikking.

Er ontstond een fantastische sfeer onder de dikke miljoen demonstranten uit alle Europese landen, van Polen en Rusland, tot Oostenrijk en Kroatie en natuurlijk ook uit Nederland.

We waren nu getuige van dichtbij van excessief politie-optreden, de staatsterroristen die de belangen van Bill Gates verdedigen hadden alle straten afgegrendeld rondom de demonstranten die voor hun burgerrechten elkaar bemoedigden.

Holocaust Monument Berlijn.

Om de demonstratie te kunnen afbreken gingen ze plots de anderhalve-meter-regel handhaven, en willekeurig mensen uit het publiek met geweld uitvoeren. De geuniformeerde en overbewapende staatsterroristen trokken mij ook nog over de grond. Over de staatsterreur later meer als ik weer thuis ben in woord en beeld.

Op de weg uit Berlijn bij het oppikken van documentairemaker Marijn Poels- die voor het Canadese Rebel News- de demonstratie filmde- liep de band van onze Bentley leeg. Het kostte een aantal dagen om het juiste bandentype te vinden, vanuit ons gasthuis hier in de Altmark (aan de Elbe bij Magdeburg) waar Marijn woont.

Dus om een lang verhaal kort te maken: nu staat er voor het eerst in dik 3 jaar Interessante Tijden al 2 dagen geen nieuw bericht meer op de site. U houdt nieuwe reportages later in de week te goed. Het ongeluk grepen we aan tot geluk, een aangenaam verblijf bij bijzondere mensen in een prachtige omgeving, die van de Altmark (Bismark)

Je kunt voor een beter begrip van de wereld alvast wel dit filmpje kijken. Vergeet al die sprookjes die je verteld zijn over democratie, rechtstaat en andere leugens.

Nederland en Duitsland zijn wingewesten van multinationals en hun UBOs (Bovenbazen). We noemen Nederland niet voor niets Koninklijke Oligarchie Nederland BV.

Daarin kan een Eerste Kamerlid, Lennart van der Linden kritische vragen stellen aan de LNV-Minister Carola S. Die weigert anders dan betekenisloos te antwoorden. Vervolgens krijgt deze senator van een bedrijfslobbyist van vismultinational P&P uit Katwijk, Gerard van Balsfoort, oud LNV-topambtenaar een boze email. Dat die de minister zulke vragen niet mag stellen.

Oftewel: hoe verweven is het multinational-wezen en hun eigen afdeling van de belastingdienst, Belastingdienst Groot Zakelijk met de politiek?

Bij de Duitsers is het nog veel schandaliger gesteld. Die zijn juridisch gezien nog steeds een kolonie van de Verenigde Staten. Daarover later meer (Deutschland Protokollen)

Holocaust Memorial Berlijn

De  viruspsychose dient uitsluitend de belangen van het militair industrieel complex, waarvan Bill Gates als vaccinazi nu een gezicht is en grote vis in de belangenvijver. Robert Kennedy (zoon van vermoorde broer van vermoorde president Kennedy) sprak ons vanaf de Siegersaule toe, en vertelde hoe de vork werkelijk in de steel zit.

Ongeveer zoals de lezers van Interessante Tijden dat al uitgelegd kregen. Het gaat om controle over de wereldpopulatie, Orwelliaanse praktijken voor miljardenbelangen van ondermeer het medisch industrieel complex.

Met een gebroken stem sprak hij, maar Kennedy kreeg een staande ovatie van de miljoen aanwezigen. Een historisch moment waar je bij had moeten zijn met allemaal fantastische mensen. Al zal het officiele fake news van NPO en kwaliteitsmedia er wel een negatief sprookje over verteld hebben.

Dat zoeken we nog uit bij terugkeer in Friesland.

One Reply to “Miljoen mensen Berlijn demonstreren voor vrijheid”

 1. Prachtig, zo een grootschalige opkomst, dat geeft een burger moed.

  Helaas.
  Demonstreren?, je kan demonstreren tot je een ons weegt.
  Wanneer heeft dit voor het laatst tot resultaat geleid?

  Dan maar ten overvloede en informering een korte samenvatting van de Nederlandse situatie.

  Hoe kan het toch dat dit regime van Nederland zo hardnekkig vast houdt aan de vernietiging
  van haar eigen bevolking?

  Is het soms omdat er nu genoeg zelfvertrouwen is om de altijd al ceremonieele democratie met 2de kamer theater
  nu voor echt in “de nieuwe realiteit” te brengen?

  Deze “nieuwe realiteit” zoals dir regime het noemt waarbij MKB, horeca, cultuur, recreatie en luchtvaart kapot moet is in volle gang,
  het uit eentrekken van families en gezinnen is blijkbaar de sleutel tot succes zoals beschreven in de 2030 agenda van de UN.

  Dit alles onder leiding van Oranje, want die spoedwet voor de dictatuur Nederland gaat “de Koning” gewoon ondertekenen.

  Waarom steunt dit regime zo hardnekkig het UN beleid met haar 2030 agenda en de door Bill Gates gekochte WHO,
  dat doordringt tot op het laagste niveau in onze gemeenten?.
  Marching orders? Befehl ist Befehl?
  Wanneer heb ik dat toch eerder gehoord?

  Is het soms toeval dat het huidige corona beleid al is geschreven in Mei 2010 namelijk “Scenarios for the Future of Technology
  and International Development” hierin valt al te lezen wat er nu echt gaande is.

  Is het soms toeval dat Sarscov2 (CovID19, corona) uitbrak in Wuhan vlak nadat Event 201,
  een corona pandemie simulatie georganiseerd door de John Hopkins University al het scenario beschrijft dat nu wereldwijd geïmplementeerd wordt?

  Is het soms toeval dat de Kroon vertegenwoordigd door Maxima in de UN deze agenda ten volle ondersteunt?

  Is het soms toeval dat Black Lives in de voortuin van het Paleis op de Dam gewoon kan demonstreren, waarbij
  de politie geinstrueerd wordt om niet op treden?
  Komt dit omdat Leontien in het bestuur zit van deze door George Soros betaalde organisatie?

  Is het soms toeval dat Constantijn in het bestuur zit van FutureNL de organisatie voor de nieuwe indoctrinatie van uw kinderen
  en kleinkinderen?

  Is het soms toeval dat het politiek gekaapte en door Bill Gates gesponsorde RIVM bescherming geniet van Mary?

  Hoe zit dat toch met de echte machtstructuur in dit land en wie profiteert hier nu al eeuwen van?

  Is slecht geinformeerd zijn heden ten dage nog een excuus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *