Ambtenaar/miljonair/ondernemer Ruud Koornstra knettergek

Een miljonair benoemd tot ambtenaar die beleid topmanagementgroep moet opleggen vermomd als ‘onafhankelijk’

Vandaag is het SDG Action Day in het ‘SDG House’ bij het Tropeninstituut. Dat betekent dat ongekozen krachten in de ambtenarij, multinationals (Feike Sijbesma van DSM met zijn DSGC) en ngo’s vieren hoe zij de economie overnemen met hun 2030 Agenda met 17 SDG-doelen, het doordrammen van ‘duurzaamheid’ ( = bankensubsidies + geleide planeconomie).

Hun ‘decade of action’ is aangebroken, en ze hebben haast, ze willen wereldkampioen in ‘De Leugen’ zijn (‘schone’ energie).

De tot SDG-ambtenaar bij Buitenlandse Zaken gepromoveerde ‘groene’ miljonair/ondernemer Ruud Koornstra, tevens ‘Nationaal Energiecommissaris’ meent nu als SDG-coordinator (Doel 7 onbetrouwbare wiebelstroom) heel Nederland te moeten koeioneren.

Dat iedereen van gas los moet, aan een peperduurzame warmtepomp, terwijl hun eigen boegbeeld Jan Rotmans aan het gas blijft.

In het Tropeninstituut, dat een ‘SDG House’ heeft

Machtsovername via bedrijfsleven/bureaucratie naar geleide planeconomie
De SDG Action Day in het Tropeninstituut (Amsterdam) viert vandaag met Sandra Pellegrom (SDG-coördinator ministerie van BuZa, opvolger Hugo von Meijenfeldt) de overgang van markteconomie naar geleide planeconomie,  de afschaffing van de middenklasse, afschaffing van eigendom (SDG 12) en de uitroeiing van zelfstandig ondernemerschap.

In onze uitzending voor Blue Tiger Studio namen we dit totalitaire volkje al even op de hak. ‘Vanwege Corona’ zouden de Peaky Blue Tigers niet welkom zijn, anders hadden we die groen-criminele oplichters, stalinisten en sneuneuzen even gefilmd.

Vandaag op Interessante Tijden aandacht voor ambtenaar ondernemer en miljonair Ruud Koornstra, die ook een ‘Stichting Perikles’ leidt. Ze willen het ‘wij gevoel’ stimuleren, liefde opwekken voor Grote Groene Broer (De Overheid) versterken, zoals we ook ‘samen met de overheid’ de virushysterie eindeloos moeten oprekken.

Met mensen die – zoals Onno van der Gaag (NVDE) – de zelfde retoriek als Mao gebruiken:

‘Groen’ gebruikt zelfde terminologie als Mao. zie www.mvonederland.nl

George Orwell in de Polder
Voortaan moeten alle bedrijven voldoen aan buitenparlementair opgelegde politieke doelen afkomstig van multinationals, ngo’s en bureaucraten. Dat is de 2030 Agenda in het kort, de Sociale Kredietscore van de Chinezen met een ‘groen’ sausje.

Voldoe je niet aan hun eisen, dan mag je niet deelnemen aan het maatschappelijk leven. Je mag niet kopen of verkopen zonder hun merkteken, dus zonder vaccinatiepaspoort. En zonder braaf aan een (semi-)overheid een gedicht op te zeggen uit het Groene Boekje, dat je hun Grote Sprong Voorwaarts ‘samen inclusief’ wilt maken.

Nederland legt die agenda nu op in dit ‘Decade of Action’ met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de VNO-NCW, de schatrijk gesubsidieerde ‘groene’ ngo’s als Milieudefensie en multinationals als Shell, DSM cs onder JP Balkenende’s voorzitterschap.

Communisme 2.0 in ‘decade of action’…
Die buitenparlementaire machtsovername vindt plaats vanuit het Huis van O. en de Ultimate Beneficiary Owners (UBO’s) van het grootbedrijf, het spul dat jaarlijks in Davos bij de neoliberalen/communisten van World Economic Forum samenklontert, en de Armani-ambtenarij (schaaltje 19) van de Topmanagementgroep.

Zo is Fokko Wientjes (zoon van Bernard van VNO-NCW) de boardmember van de Stichting SDG-Charter, lid van het ‘groene’ gezelschap World Connectors van Herman Wijffels en Herman Mulder, Sylvia Borren van Greenpeace zat er ook bij.

Decade of Action

De 2030 Agenda met 17 SDG-doelen, door mij reeds uitentreure besproken in zeer goed bekeken filmpjes voor Blue Tiger Studio. Zoals onderstaand filmpje dat nu de 124k views aantikt. We krijgen al heuse ‘fans’:

Je kunt die SDG-doelen dus zien als de voorloper van de Chinese Sociale Kredietscore. Dat je aan een puntensysteem moet voldoen van Grote Broer, wil je nog economisch mogen deelnemen.

Daartoe dient ook het ‘Nationaal Groeifonds’ van de ongekozen ‘coronagezant’ Feike Sijbesma. Dat is de ‘groene’ bonusgraaier van DSM. Zeike Fijbesma bepaalt dan of je de hand mag ophouden bij ‘De Staat’. Dus de zelfde entiteit, die je bedrijf met het nodeloos oprekken van de ‘lockdown’ en medisch onzinnige 1,5-meterregels lamlegde, die moet je als je weldoener leren zen.

Terwijl de staatsbedrijven als Holland Casino bij meer dan 40 miljoen euro staatssteun vooraan mochten aansluiten. Kortom: er is geen morele noch legitieme reden deze leugenachtige corrupte overheid nog 1 seconde serieus te nemen.

Van de gelijknamige website ISO 20400

ISO-20400: kopen wat leugenachtige corrupte overheid je opdraagt
Een voorbeeld uit velen, van dit type machtsovername via de achterdeur, vindt plaats via ISO-normering. De tot SDG-coordinator (doel 12 ‘circulaire economie’= afschaffing eigendom) verheven ongekozen NEVI-consultant en nu dus ook ambtenaar van Buitenlandse Zaken Karin van IJsselmuide

Die is toezichthouder bij de ISO-20400-norm voor Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI). Sinds september 2016 is er een ‘Rijksbreed programma circulaire economie’, dat volgt uit SDG doel 12 van de 2030 Agenda. Daarin komt ook het concept ‘True Cost’ van bankier Herman Mulder weer terug.

Dat begrip zag je ook bij de Rockefeller Foundation haar Covid-herstelplan. Je ziet het ook terug in Duitsland. Daar heet ‘True Price’ dan ‘Wahre Koste’. Dat betekent in de praktijk ‘verzonnen extra kosten; of gewoon ‘meer belasting’. Alles komt steeds uit de zelfde globalistenkoker.

Neem ook het begrip ‘veerkracht’ uit de troonrede van Wim Lex. Dat komt OOK bij de Rockefeller Foundation vandaan. (Resilience Dividend 2008) EN bij de rede die Theresa May hield.

True Price, Adriaan de Groot is protegee van bankier Herman Mulder

We citeren:

Het kabinet wil ook meer aandacht voor de maatschappelijke kosten tijdens en na, de levensduur van een in te kopen product. Deze zogenaamde Total Costs of Ownership (TCO) richten zich dus met directe en indirecte kosten ook op sociale aspecten.

True Price, true cost, Total Costs of Ownership, alle wegen leiden naar de Club van Rome.

Een particuliere instantie legt je bedrijf dus normen op, wat je mag inkopen en legt de buiten-wettelijke regels op waaraan je moet voldoen met extra administratiekosten, cursuskosten en investeringskosten. Eerst nog vrijblijvend, maar nu steeds dwingender.

Wie zoekt naar een praktische definitie van ‘circulair’ komt net als bij ‘duurzaam’ bedrogen uit. “De willekeur van de ambtenaar’, zou de juiste definitie zijn, of ‘het gewin van een private consultant’.

Ongevraagd bij boeren door de achterdeur met een ‘onafhankelijke coach’

Kolchoz 2.0 van LTO Nederland
SDG-doel 12, dat is ook wat Carola S. de publieke vrouw van multinationals samen met de Rabobank nu aan boeren oplegt: ‘circulaire landbouw’. Dat is wat we hier al Kolchoz 2.0 noemden. Het einde van het zelfstandige agrarische bedrijf, de creatie van 2030 Agenda-Kolchozen die SDG-productiedoelen moeten najagen, met de boer als producent van weersafhankelijke wiebelstroom tegen subsidie.

Helaas overdrijf ik hier niet. Zie wat boeren nu in de mailbox krijgen van Noud Jansen van Agrivaknet ( = Nutreco). De Rabobank dramt nog sterker dat al hun schuldslaven (boeren) in de 2030-agendastrop getrokken worden, samen met de LTO van deze leugenachtige en corrupte overheid:

De LTO meent dat het belastinggeld van 750 miljoen euro die Carola S. als publieke vrouw van de Rabobank en multinationals in de uitkoop van boeren zou steken, beter naar ‘innovatie’ zou gaan. Waar al die miljoenen vandaan moeten komen, bij een in staatsschulden badende overheid zeggen ze er niet bij.

De wortel en de stok van Carola S.

Met wortel en stok, drijven ze alle boeren nu in Carola S. haar Kolchoz 2.0-programma van ‘circulaire’ landbouw.

Zoals met een SABE-regeling van 45 miljoen euro, (subsidiemodule agrarische bedrijfs educatie). Dat je als boer toehapt en een ‘erfbetreder’ moet toelaten, een ‘coach’ (iemand die nog nooit echt werk heeft gedaan) en ‘onafhankelijke adviseur’ (agent van Corporate Nederland BV) die je ‘begeleidt’.

Van miljonair-ambtenaar-ondernemer Koornstra en zijn stichting SCO met militaristische insteek.

Crisiscentrum voor drammers met haast
Koornstra lanceert als ‘deskundige’ in Wiebelstroom (wind en zon, SDG7) – waarschijnlijk met subsidie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken- een ‘mission control center’ in Den Haag, een propagandacentrum om desinformatie te verspreiden. Dat doen ze met “Data for Good’ gevestigd in Californie.

Nog een niet gekozen organisatie, die ongevraagd rijksbeleid helpt verkopen. Je van ‘gas los’ rukken en je tot dwanghypotheken bewegen voor ‘verduurzaming van je huis’. Ze stellen over zichzelf:

SDG Mission Control is een wereldwijd sociaal rapportage platform, waarmee u kunt leren, rapporteren en communiceren met andere gelijkgestemde individuen om gemeenschappelijke uitdagingen en doelen te ondersteunen en gezamenlijk uitdagingen aan te aangaan.

Omdat communisme en marxisme in welke vermomming ook een abjecte moorddadige ideologie is, behoort dit platform dus niet tot de ‘gelijkgestemden’.

De vrienden van Ruud Koornstra, waaronder hun oogappeltje Bouwe de B. op www.enerciecommissie.nl, het Politbureau van De Transitie

Ruud Koornstra woont in een giga-boerderij (althans, toen ik ‘m op een MVO-congres in Eindhoven ontmoette), die hij met zijn miljoenen uit de verkoop van Oxxio liet verbouwen tot ‘groen’ huis in de buurt van Arnhem.

We citeren zijn persbericht:

In het geval van SCO & Data For Good gaat deze informatie over de energie- en grondstoffen transitie. Een centrum waar scenario’s en plannen continu worden getoetst op effectiviteit en waar nodig bijgestuurd.

De fysieke SDG Mission Control Centers in Nederland zullen zich vooralsnog vestigen op twee locaties: In Arnhem, op het oude Akzo terrein langs de Rijn (IPKW). Hier worden de afdelingen Analyse en Intelligence gehuisvest. En in Den Haag, hier komt de publieke Control Room, aanvullende kantoren en tv-studio.

De SDG Mission Control Centers worden begeleid door Karin van IJsselmuide, landelijk Coördinator SDG 12 en Ruud Koornstra landelijk coördinator SDG7.

De taken van Mission Control Nederland SDG omvat 3 specifieke zaken:

1. Het beschikbaar stellen van een openbaar, onafhankelijk en integraal beeld van Nederland met betrekking op het realiseren van de SDG missies en doelstellingen.

2. Het creëren van een centrum voor strategische scenario analyse, (bij)sturing en vernieuwing: Een onafhankelijke locatie voor het toetsen van verschillende scenario’s, initiatieven, projecten en programma’s die bijdragen aan het realiseren van de missie.

En daarnaast direct reageren op ‘fake news’ met betrekking tot de energietransitie en grondstoffen transitie aangezien “verwarring” vaak de grootste tegenstander is van “vernieuwing”.

3. Het bieden van concrete hulp en interventie bij bottlenecks.

Gigaturbines in vogelgebied Oosterschelde

Wie direct op desinformatie wil reageren, zuiver dan aub eerst alle onwaarheden over ‘duurzame’ en zelfs ‘schone’ energie op de eigen webzijdes. Zoals de aanname dat je met wiebelstroom ‘huishoudens’ voorziet, dat er zoiets zou bestaan als ‘energieneutraal’, dat de CO2-‘voetafdruk’ een wetenschappelijke parameter zou zijn enzovoort.

Schone energie bestaat niet. Wat levert 1 windmolen al na 15 jaar opgebruik aan afval in composiet, metaal enzovoort. Wie betaalt daarvan de verwijderingsbijdrage?

In het filmpje over SDG7 bij Blue Tiger Studio zullen we al deze leugens nogmaals fileren. We zijn onderhand klaar met dit parasietenvolkje. Wie denken die leugenaars, staatsgeweldplegers, afpersers en oplichters/aka ‘wereldverbeteraars’ wel dat ze zijn?

Innovatiewaard, 88ha zonnepanelen in een Waddenkwelder EN 3 Windturbines

Het verdienmodel van Al Capone = ‘duurzaamheid’
Zie dat Ruud Koornstra met zijn samenzweerders op nationaal niveau is (Energiecommissaris), wat Bouwe de B. hier in Leeuwarden is, als publiek lobbyist voor de VNO-NCW Noord (Fryslan Fossielfraai).

Samen met allerlei gesubsidieerde krachten van ngo’s als Milieudefensie en linkse mediamensen als theaterdeskundige Harm Edens.
Andermaal blijkt dus dat ik hun oogappeltje op de tenen ging staan. En dat mag niet.

En dus moet ik op 12 oktober mij DNA afstaan aan het Ministerie van Klassenjustitie, wegens het kwetsen van hun onschendbare ambtenaar in zijn valse zelfbeeld als Doo-Gooder. Niet omdat ze mij DNA nodig hebben om mijn ‘misdrijven’ aan te tonen. Het citeren van je Dokkumer Grootvader op je toetsenbord, dat kun je ook zonder DNA wel bevestigen.

Rotmans zelf wil niet van gas los…(en terecht, wij ook niet)

Dat wil Pieter van Rest enkel hebben om mij te intimideren, mij onder de huid (letterlijk) te kunnen zitten.

Wat je als marxistische taaltovenaar ook doet om woorden van betekenis te veranderen. Duurzaamheid is een wollig woord voor ‘corruptie’: privaat gewin op publieke kosten bonnetjes zoek. Jezelf verrijken met staatsgeweld, dat zijn maffiapraktijken. Al maak je jezelf 100 maal wijs dat je de “Betere Wereld’ brengt.

Grutto tussen turbines

Nu kun je boos worden uit een gevoel van machteloosheid, dat zij zoveel ngo’s, geld, marketing en ambtenaren in hun wagentje hebben zitten. Ze hebben zich goed georganiseerd. Dat organisatievermogen kun je ze onmogelijk kwalijk nemen. We vatten het op als aansporing zelf wat minder versplinterd te werken.

Toch, in al die pogingen van geveinsde maatschappelijke steun (Astroturfing) zie je ook hun zwakte.

Bijna niemand vind ze echt leuk, ondanks al hun miljoenensubsidies, marketing, ngo’s. Bouwe de B zijn publiek-private lobbyclub heeft maar 888 volgers. Bijna niemand- behalve subsidiezakkenvullers- wil dat Friesland een windmolenhel wordt.  Niemand, zelfs ‘transitieprof’ Jan Rotmans wil zijn huis van gas los, aan een peperdure lawaaierige warmtepomp die het beneden 4 graden Celsius begeeft.

Met marketing en leugens, verander je basale natuurkunde en biologie niet. Dus al liegen ze er nog zo op los, de harde waarheid botst ze vanzelf in het gezicht.

Gewoon weer normaal doen aub… binnenkort in heel Nederland verspreid

Gemene mensen, slechte verliezers
Wij van de alternatieve uitweg krijgen  zonder 1 cent subsidie vele duizenden volgers, en onze aanhang blijft dagelijks groeien. Wat wij vertellen is gewoon waar, niet met bewijs weerlegbaar, en mensen voelen zich daarin gesterkt.

Sinds mijn arrestatie op 30 januari is het lezerspubliek ook meer dan verdubbeld.

Repressie is zo ’40-45’… Ook als de Officier van Justitie Interessante Tijden de lucht uit procedeert. Dan maakt hij slechts een leger van meer Rypke’s. Het nieuwe magazine ‘Gezond Verstand‘ onder hoofdredacteurschap van Karel van Wolferen verschijnt woensdag al in een oplage van 100 duizend.

Hup Holland bij Abcoude

En daar schrijft ‘he who’s name should be criminalised’ ook zijn onthullende stuk over deze bende 2030-criminelen en neomarxisten.

De totale oplage wordt 1 miljoen. 🙂 Maar zelfs ‘hun’ NRC Handelsblad, de voormalige kwaliteitskrant, laat al zien hoe de bewoners van Abcoude in het schilderachige Gein-gebied met de rotzooi van Ruud Koornstra’s vrienden opgezadeld worden:

NRC Damesblad besteedt zelfs al aandacht aan de tegenstand van landschapssloop

Dat dit ‘weinig democratisch’ verloopt is nogal een understatement. Dat is de essentie van ‘groene’ politiek. Groen Links onstond immers uit de CPN.

Dat gebied van het Gein is zo mooi, ik heb er nog anderhalf jaar gewoond.

Het Gein bij Abcoude

…maar als je dus tegen vernietiging van al dit natuurschoon in verzet komt, pakt de leugenachtige corrupte overheid van ‘de duurzamen’ je op. Wat willen ze: burgeroorlog?

4 Replies to “Ambtenaar/miljonair/ondernemer Ruud Koornstra knettergek”

 1. Daarom is het verplicht dragen van een mondkapje ook zo belangrijk voor de
  machthebbers.

  Het mondkapje is een martelingstechniek gebruikt in de militaire gevangenis Guantanamo Bay, zoals te zien is in de documentaire The Shock Doctrine uit 2009 op tijdstip 53:46.

  Zodat je de corona propaganda beter leert begrijpen.

 2. De corona virus psyop is een militaire psychologische operatie ingezet in de psychologischeoorlog die momenteel over de planeet woedt.
  Lees je even in op de engelse wikipedia over psychological warfare.

  De RIVM maatregelen zoals mondkapje, 1.5 meter afstand, handjes desinfecteren etc. zijn de isolatie technieken van deze psyop methode ingezet tegen de bevolking,
  uitgevoerd door de Kroon met God’s gratie en haar trouw gezworenen divisies (media, rechters, politie etc.ect.)

  Het zaaien van de angst voor dit virusmonster is het wapen voor de implementatie en instandhouding van deze regels.

  De oudjes, de kinderen hebben ze al te pakken, nu de jongeren nog.
  De uitrol van de corona psywar gaat in volle vaart.

 3. Ik heb deze man ontmoet (Koornstra). Ik heb ook met stijgende verbazing naar hem geluisterd. Hij beschreef dat hij als nationale energie commissaris in beeld kwam en dat men hem graag wilde ontslaan, maar daar hij voor niemand werkte kon dat niet, zo constateerde hij vergenoegd.

  Een paar interessante details zijn dat hij antwoordend op mijn vraag toegaf dat we het met wind en zon niet gaan redden. Hij denkt dat er nog revolutionaire energie op de plank ligt en liet mij een filmpje zien van de Yildiz motor.

  Dat hebben we dus nodig volgens hem. Hij staat vierkant achter de VN SDG agenda en stelde dat de millenniumdoelen OOK zijn bereikt. Letterlijk zei hij: we zijn niet aan het Pim Pam Petten, de VN heeft gewoon een leger! Die 2030 deadline gaan we ook halen!
  Tja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *