Zie je wel, ze willen ‘klimaatlockdown’…

Dit is wat ze willen…

In ons op dinsdag bij Blue Tiger Studio opgenomen filmpje over de 2030 Agenda, SDG Doel 11 (‘Veerkrachtige duurzame steden’) noemde ik al het ware doel van alle ‘lockdowns’: dat willen ze inzetten als vast instrument voor klimaabeleid. En nu komt de Telegraaf vandaag met die mededeling uit de burelen van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL). Ze willen je huisarrest kunnen geven om hun CO2-politiek uit te voeren.

Corruptie gegarandeerd

Die mededeling is niet onschuldig, wat het PBL is adviseur van de Raad van State bij de Klimaatwet. De roep om Klimaat-lockdowns klonk al uit de globalistische burelen als Project Syndicate in september. Dan kun je de klok er op gelijk stellen dat Nederlandse instituties dat een maand of 2 later ook propageren.

Omdat zij de zelfde agenda volgen, van de zelfde instituties die ook de 2030 Agenda optuigden, en het ‘veerkrachtige steden’-netwerk: De Rockefeller Foundation is hier steeds spin in een web van miljardairs en bankiers die de VN gebruiken voor hun financiële machtspolitiek.

Leer eenmaal denken zoals zij en je kunt al hun plannetjes al op voorhand uittekenen. Dus kijk de uitzending en dan leggen we alles uit, terwijl we ook de nodige grapjes kunnen maken nu de democratie en het parlement is afgeschaft. Vrolijkheid in Noord Korea aan de Noordzee.

De Nederlandse overheid als slaafje van globalistische miljardairs is moreel en technisch failliet, net als alle politici van regeringspartijen. Er is geen morele noch legitieme reden deze criminele organisatie nog 1 seconde serieus te nemen. Angst voor haar geweldsmisbruik hebben we niet. Leaver Dea As Slaef.

Recht op een kalm en gelukkig leven heb je niet. IN de wereld die zij voor ons maken wil geen normaal integer mens 1 dag leven. Als het aan mij lag, zouden we Mark Rutte meteen oppakken en hem in het openbaar ophangen. En Hugo de Jonge er naast.

Verachtelijke volksverraders.

5 Replies to “Zie je wel, ze willen ‘klimaatlockdown’…”

  1. De Franse president Macron beaamt in zijn voorwoord in het “Tech for Good summit 2020 Progress Report”:
    The COVID-19 epidemic served as a reality check in many areas. ………………………..These practices, new to some,
    will not go away when the virus subsides. This great crisis brings many lasting transformations, and digital transformation is not the least…………………………..
    Zie het volledige rapport
    https://www.oracle.com/a/ocom/docs/tech-for-good-summit-progress-report.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *