Mark Rutte en Boris Johnson slopen economie expres (BBB)

Das war einmal

Robert Jensen pikt nu ook de 2030 Agenda op, en ziet nu ook dat de mensen die hun land voor tweede maal op slot zetten en economisch slopen allen de zelfde slagzin hanteren: Build Back Better (BBB), de andere naam voor de 2030 Agenda van de Verenigde Naties, en de toverwoorden als ‘veerkracht’, die ook de koning in z’n troonrede steeds gebruikte, geplugd door de Rockefeller Foundation.

Koning Willem Alexander gebruikt BBB, Boris Johnson die Engeland nu voor de tweede maal op slot zet gebruikt ‘Build Back Better’, tegelijk met onze tweede opsluiting… En wiens verkiezings-slagzin luidt ook ‘Build Back Better’: Joe Biden.

We zagen al dat ook Boris Johnson zo’n 2030 Agenda speldje droeg, net als Koning Bilderberg van Oranje en Bill Gates. Het zijn globalisten, dus mensen die de democratische natiestaat willen vernietigen. Wat in Europa al is gebeurd, want ongekozen technocraten in Brussel bepalen al onze wetten en regels.

Decade of Action

En vervolgens moet hun Wereldutopie op de puinhopen van het oude verrijzen van de Agenda 21: het wereldsocialisme en klimaatsocialisme. Zie maar, dit is het verhaal dat ze plugggen. Hier in de woorden van de OECD over ‘build back better’

For the economic recovery from the COVID-19 crisis to be durable and resilient, a return to ‘business as usual’ and environmentally destructive investment patterns and activities must be avoided. Unchecked, global environmental emergencies such as climate change and biodiversity loss could cause social and economic damages far larger than those caused by COVID-19.

Dergelijke beweringen, gebaseerd op hun malthusiaanse ideologie, iedereen afknijpen en alleen de 1% die alles krijgt.

Upstalsboom

Biden wil ook heel de VS aan de muilkorf als hij wint. Terwijl Trump al stelde dat als hij wint, je daarna weinig meer over Covid voor en Covid na zult horen. Bij 1 van zijn verkiezingsrally’s riep het publiek al ‘Fire Fauci, Fire Fauci’. De strijd gaat andermaal dus tussen het recht om je eigen land te besturen versus de globalisten.

Dat is ook de slagzin van Joe Biden…

Die term Build Back Better kwam gelijk op in 2015 toen ze in Parijs hun 2030 Agenda lanceerden. Het was een onderdeel van die post 2015 development agenda, het ‘Sendai Framework for disaster risk reduction’.

Aantal malen dat BBB is genoemd in artikel

De term gaat terug tot Bill Clinton, die BBB gebruikte twee jaar na de Tsunami van 2004, zo stelt dit artikel in Progress in Disaster Science (2019)

Verenigde Naties 2017

In huidige context krijgt ‘beter terugbouwen’ een sinistere bijklank. Want iets ‘herbouwen’, betekent ook dat je eerst iets stuk wilt maken, namelijk het oude. En dat is dus precies wat ze doen.

We bezochten vandaag voor de tweede maal het monument voor de Friese vrijheid in Oost Friesland, de Upstalsboom.

De OECD, Alexander King van OECD richtte Club van Rome op

De vrijheid maakt een pyrrhusoverwinning als Trump de verkiezingen wint, maar de globalisten zullen alles doen om hun programma van wereldsocialisme (klimaat enz) op te leggen. Alle internationale instituties van WHO en VN tot de Wereldbank, IMF, BIS (Frank Elderson) en Europese Commissie zijn voor die agenda.

Bij de Upstalsboom

Wint Joe Biden, dan is dat niet minder dan een ramp.

Dan is al deze opsluiting nog maar het begin en hebben we nog niet 1/3de gezien. Dan worden ‘klimaatlockdowns’ een regulier beleidsinstrument, nu hun ‘decade of action’ niets minder beoogt dan halvering van onze welvaart en bewegingsvrijheid (halvering CO2 voor 2030)

Het typische Oost Friese slagenlandschap met eikenwallen

Frya Fresena

Eergisteren namen we voor Blue Tiger Studio alweer de twaalfde sessie over 2030 Agenda op: SDG Doel 12, ‘Circulair’, een ander woord voor ‘communisme’. Wereldsocialisme. We hebben opnieuw een aardig komische sketch vooraf, dus als je dan toch je vrijheden verliest. Dan gaan we lachend de dictatuur in van Noord Korea aan de Noordzee.

3 Replies to “Mark Rutte en Boris Johnson slopen economie expres (BBB)”

  1. BBB is in wezen economische beleid volgens de principes van Bastiat; we gooien alle ruiten in een stad in, zodat de bedrijvigheid toeneemt! De daadwerkelijke kosten komen achteraf via de torenhoge verzekeringspremies.

  2. Robert Jensen bewandelt de weg van de langzame rode pil. Deze pil is wat makkelijker in te nemen voor sommigen. Doe mij echter maar jullie afleveringen voor de Blauwe Tijger.

  3. Robert Jensen heeft ook zijn verdiensten. Hij maakt echt duidelijk wat voor
    belachelijke psychopaten wij uit ons midden moeten verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *