Klimaatsocialisten/globalisten frauderen Trump uit Witte Huis…

Voor WIE moesten die arme Amerikaanse soldaten dood?

Net als in de strijd tussen Al Gore en George W in 2000 zal de presidentenstrijd waarschijnlijk weer eindigen in het gerechtshof. Dat kun je leren op het kanaal van conservatief analist Stephen Turley. Democratische gouverneurs stopten in hun staten (bv Pennsylvania) de telling van stemmen toen Trump daar bleek voor te staan. Plots lijken ook uit per mailing toegestuurde stemmen plots voor 100% uit Biden-stemmen te bestaan.

Eerste Gebod van Amerikaanse Ecofascisme op Georgia Guidestones, sinds 1980

Verkiezingen gaan nooit ergens over
We geven op Interessante Tijden nooit aandacht aan politici, als studiecentrum voor natuurlijke historie en menselijke natuur. We kijken naar mensen op zowel biologisch niveau als metafysisch niveau.

De echte keuze vindt niet in een stemhokje plaats of politieke pikorde-gevechten. Wie te zeer gelooft in ‘de politiek’, die gelooft immers dat ‘de overheid’ zijn leven kan verbeteren, dus ambtenarij en regels. Het omgekeerde is minstens zo waarschijnlijk.

De keuze tussen goed en kwaad vindt dagelijks plaats in het hart van ieder mens, of die nu bij ‘de overheid’ werkt of een bedrijf. Het systeem is zo goed als het hart van de mensen die er in functioneren.

De culturele hegemonie van Materialistisch Amerika: ‘Vrij’ en Zat

Kies je voor de leugen, het geloof in ‘jezelf’ en de verafgoding van ‘jezelf’ en je ‘verheven intenties met De Wereld’ (2030 Agenda). Of voor het Goede, Ware en Schone, tijd- en plaatsloze normen.

Dat je daar een voertuig van mag zijn.

Maar nu staat er toch het een en ander op het spel, zoals de ineenstorting van de Westerse beschaving zoals we die kenden. Meneer Troefkaart (Trump) kan hier ‘De Joker’ zijn in het machtspel dat ‘pesten’ heet. Met Trump weet je het van beide kanten nooit helemaal.

Het enige dat je weet, is dat de mainstream-media en globalisten een doodhekel aan Trump hebben. En de vijand van mijn vijanden is mijn vriend. Daarnaast leven we in Interessante Tijden, die met regelmaat het Bijbelboek Openbaring evenaren. Dat we allen het teken van Bill Gates moeten dragen om nog deel te mogen nemen aan het sociaal-economisch verkeer. (digitaal paspoort)

Favoriete Amerika-foto, New Orleans, French Quarter

Fraude
Trump was altijd kritisch op stemmen per post. Die zijn fraudegevoeliger, terwijl het juist de Democraten waren die voor deze stemwijze pushten. Ook de Big Tech-bedrijven censureerden op hun platforms kritiek op die stemwijze. Niet geheel verrassend dus, dat dit zwarte scenario lijkt uit te komen.

Als de democraten het Witte Huis veroveren is de laatste presidentiele barrière verwijderd voor de volgende oorlog: die tegen de eigen bevolking, nu uit naam van Moedertje de Planeet, de godin van het globalisme, haar klimaatcultus en ‘biosecurity’.

Op de verkiezing van George W. volgden de oorlogen in Afghanistan, Irak, Libie en Syrie, nadat 3 wolkenkrabbers van staal (smelttemperatuur >1200 graden) zouden zijn ingestort dankzij de warmte van verbrandende kerosine (900 graden) in twee vliegtuigen. Wanneer we de officiele samenzweringstheorie voor waar houden.

De OECD, Alexander King van OECD richtte Club van Rome op, globalisten delen de zelfde slogan als Joe Biden bij de verkiezingen. Biden heeft die slagzin van massamoordenaar en verkrachter Bill Clinton.

Dit was het nieuwe ‘Pearl Harbour-event’ waarover The Project for the New American Century al in 1999 had geschreven. Het volgende Pearl Harbour Event is de psychologische operatie genaamd Covid-19. Zodat nu in een handomdraai de Tweede Kamer zichzelf afschafte, dat voor De Grote Taak van deze eeuw (Agenda 21) uit naam van De Noodtoestand (‘climate emergency’) maar in de weg zou staan.

Paul Wolfowitz, de latere president van de Wereldbank was als ‘neocon’-havik, de architect van de Irak Oorlog. Daarop kon het militair industrieel complex cashen, zowel bij het kapotbombarderen van landen als bij de wederopbouw. Build Back Better.

Nu zijn instituties als de Wereldbank allen ingesteld op de oorlog tegen de gehele wereldbevolking uit naam van ‘verduurzaming’ (2030Agenda), wat Joe Biden ‘Build Back Better’ noemt. De slagzin die Bill Clinton in 2006 voor het eerst plugde.

Die slagzin werd in 2015 door de Verenigde Naties opgepikt als wederopbouw-kreet. Nadat de creatieve destructie door een nieuwe ‘crisis’ zijn werk heeft gedaan.

Amerikaanse benzineslurpers opgeslagen op een industrieterrein

Geloof niet in ‘jezelf’
Een belangrijke les is opnieuw: je moet niet in ‘jezelf’ geloven, of geloven in ‘wat IK MIJ kan voorstellen’, die geestelijke afwijking van moderne mensen.

Hoe groot is jouw eigen voorstellingsvermogen? Wat weet je nu meer dan wat je via het fake news van de Nederlandse anti-Trumpmedia te horen krijgt? Waarop is je wereldbeeld nu gebaseerd, naast de dagelijkse massage door de massamedia via je televisie?

Met niets kun je immers zo liegen als met beelden. Door selectie van wat je wel en niet laat zien. Wat zijn ‘nieuwsfeiten’ immers, behalve neomarxistische constructies van ‘realiteiten’ via redactionele selectie. Redacties die zelf ‘De Ophef’ maken door rondjes te bellen.

Een selectie door urbaan liberale en goddeloze Westerlingen die alleen zichzelf aanbidden, geloven dat ze het zelf  zo goed menen met ‘de wereld’….Mega-abstracties die de grootte van het eigen ego moeten weerspiegelen, met dedain voor het kleine.

Zo kan ik op 1 locatie door selectie je ook in een Lord Of the Rings-achtig sprookjesbos laten wanen. En als ik de lens een kwartslag draai, dan zie je een paar vetgevreten toeristen op een loopbrug. Twee verschillende werelden tegelijk op 1 plek.

Amerikaanse begraafplaats bij Laurent sur Mer bij Omaha Beach…

De Betere Wereld Herbouwen
De diepten van de menselijke slechtheid zijn groot genoeg voor verkiezingsfraude, voor oorlog tegen je eigen bevolking, voor aanslagen op je eigen bevolking. Bovendien maakt het moreel gezien ook weinig uit, of je nu andermans bevolking kapot schiet of die van jezelf.

Denk aan de misschien wel 1 miljoen vermoordde Irakezen. Waren dat geen mensen, omdat het geen seculier liberale homoknuffelende LHBT-multiculti’s waren maar moslims? Is massamoord minder erg, wanneer je dat op afstand doet vanachter een computer met een ‘drone’?

Of omdat je via de leugenpers leerde bij die ‘weapons of mass destruction’ van de ‘liberale democratie’ weg te kijken?

…gebombardeerde moskee. Build Back Better

Waarna ze daar ook naar de slogan ‘Build Back Better’ Irak zouden heropbouwen met Amerikaanse contractors als Bechtel. Zoals de Twin Towers na creatieve destructie ook ‘beter’ zijn herbouwd. En zoals de markteconomie nu in Al Gore-stijl na destructie volgens wereldsocialistische geest (duurzaamheid, centrale herverdeling welvaart) ‘beter’ opgebouwd moet.

Globalisten/D66’ers begaan de kapitale zonde: ze willen zelf op God’s troon zitten.

Mensen als Geert Wilders lijken haast betaald te worden om de verkeerde vijand op het netvlies te houden: ‘De Islam’. Wie importeert immers al die Islamieten hier? Dat zijn de opengrens-fundamentalisten van het globalisme, VVD’ers, CDA’ers, D66, PvdA, Groen Links. Als die moslims in hun eigen land hun geloof op die manier willen beleven, dan is dat hun keuze.

Delivering Death since 1948

Het Globalisme is kortom een moorddadige en goddeloze ideologie verwant aan het socialisme en gnostiek, die hier via de Europese Commissie al de absolute macht veroverde. Met het ‘Verdrag van Maastricht’ schafte Wim Kok het zelfbeschikkingsrecht van Europese naties af.

De Euro werd bij de BIS in Basel ontworpen, een ideologische munt die een politiek voldongen feit moest maken: welvaartsherverdeling tussen Noord en Zuid.

De strijd vindt nu plaats tussen het zelfbeschikkingsrecht van naties, en wereldsocialisten/liberalen die hun nieuwe wereldordening willen afdwingen, bijvoorbeeld samen met de communistische partij van China. Ons technocratische voorland.

Vooralsnog lijken de Globalisten te winnen. In Nederland criminaliseren ze alle oppositie in media, ze pakten mij al op en de gewapende bendes van de overheid staan eind van de maand hier alweer op de stoep. Ze sluiten nationaal-gezinde politici al ut van iedere machtsdeelname.

Die verketteren ze met hun media tot ‘nazi’, en als hij de verkiezing dreigt te winnen schieten ze ‘m gewoon dood. (Fortuyn) De verkiezingen zijn natuurlijk een keus tussen de minst kwaaien. De wereld zal hoe dan ook nooit meer het zelfde zijn als afgelopen 75 jaar…

We worden nu opnieuw uitgedaagd om te kiezen voor het Goede Ware en Schone, of om te buigen voor Het Kwaad. Wie akkoord gaat met het dragen van een muilkorf draagt de naziband van het globalisme-fascisme. Dat is niet ‘mijn mening’, ik had graag een andere mening die zalvender en zoeter in je oortjes klonk.

Tegelijk staan er nu juist goede mensen op, nu je wordt uitgedaagd het beste in jezelf boven te halen. Mooie stunt ook weer van Sander Compagner, die de leugenpers van Nederland, in handen van 1 globalistisch mediahuis, De Staat en twee rijke Belgen uitdaagt met De Andere Krant.

7 Replies to “Klimaatsocialisten/globalisten frauderen Trump uit Witte Huis…”

 1. Zware tijden creëren echte mannen. Makkelijke tijden hebben we net achter de rug. Je ziet het resultaat: een bevolking die te zwak is om weerstand te bieden tegen totalitaire machten. Het optuigen van deze structuur verhoogt de noodzaak tot masculiene kracht (geestelijk en fysiek). Dat kan wellicht een goede bijkomstigheid (de enige?) zijn van de agenda van de wereldheersers.

 2. beste rypke,
  ik heb ook erg moeite met het 9-11 verhaal.
  maar dat zogenaamde argument dat kerosine staal niet kan smelten is een non argument want het hoeft ook niet te smelten.

  quote;

  Ingenieurs zijn unaniem van mening dat de smelttemperatuur van staal (1500 °C) niet werd bereikt – de maximale temperatuur die werd gemeten was 1000 °C. De draagkracht van staal neemt boven de 500 °C sterk af.”

  maw, 500 graden Celsius is voldoende om staal serieus te verzwakken.
  daarbij komt dat tussen de inslag vliegtuigen en instorting zo een beetje 1.45 uur gezeten heeft, dus met een fikkie van 1.45 uur lang kan je met gemak die 500 graden Celsius halen.

 3. 1900 – 2020

  How a bankrupt Great Britain goes

  from the Great War

  to the Great Game

  to the Great Reset

  in order to create an enduring Global Empire

  based on sophisticated methods

  of Social Control.

 4. IF WE THE PEOPLE DON’T GET TO THE HEART

  OF THE FACT THAT

  THERE WAS LONG AGO A COUP

  IN THIS COUNTRY

  A SILENT COUP

  WHERE CORPORATIONS TOOK

  TOTAL CONTROL

  OF THE PROCESS OF SELECTING

  THE LEADERS IN THIS COUNTRY

  NOTHING IS GOING TO CHANGE

  I.F. STONE

 5. Trump is not going to help you, THE PEOPLE..

  He’s being a con man all his live!

  He’s working for nothing…really?

  Just diverting all his accumalating wealth

  through deals to his family ! Wake up Patriots!

  That’s why his family is in office.

  He is NOT working for nothing!

  Just get real and dump your naivity…

  I know it’s hard…

  Get rit of you television and your facebook !

  You’re just ignorent, not illiterate, EDUCATE yourself !

  By reading the important books !

  You need to get into the mind of these people…to understand…

  The establisment… you need to understand…

  They have generations of family history going back to the 1500 ‘s

  accumilating weath on top of wealth… it just doesn’t end!

  YOU are the expendible! YOU will suffer! YOU will die!……

  and they just LAUGH !!!

  Start by reading Adam Smith – The Wealth of Nations

  then start reading Walter Lippmann – Public Opion

  These two books are the foundation of their belief…

  These are their bibles!

  Educate yourself to know what you are up against.

  About Joe Biden…

  Just shoot the motherfucker…he will bend you over and fuck you twice!

 6. Nou vooruit, nog eentje dan…

  GWAR “El Presidente”

  I want to kill the president and I don’t need a gun
  I want to fuck the government, I want to fuck a nun
  I want to paint the world in blood and pave the streets in bone
  The killing won’t come to an end until I take the throne

  Just stop and smell the decay
  Of what you’ve given your life to build
  Your struggle was always in vain
  Your dreams have been killed
  You underestimate our influence
  Cursed by addiction to your affluence

  [Beefcake:] There’s a simple reason why your country’s crying out in pain
  [Jizmak:] You’ve ignored your neighbor now your house is going up in flames
  [Balsac:] Imbeciles all showed us when they squeezed into the voting booths
  [Pustulus:] America should be afraid of television, wars, and truth

  [Blothar:]
  You will serve them no more
  El Presidente and his whore
  They will die by my sword
  All will bow

  I step from behind the curtain
  Let them know who’s pulling the strings
  The transition might be quite painful
  But I promise, you won’t feel a thing
  Who do you think causes famines and wars?
  It’s those same leaders you’ve been dying for

  [Beefcake:] There’s a simple reason why your country’s crying out in pain
  [Jizmak:] You’ve ignored your neighbor now your house is going up in flames
  [Balsac:] Imbeciles all showed us when they squeezed into the voting booths
  [Pustulus:] America should be afraid of television, wars, and truth

  [Beefcake:] Teleport into his office all the way from outer space
  [Jizmak:] He won’t know it’s happened ‘til I’m tearing off his stupid face
  [Balsac:] Did you think this sword and battle axe I have are just for show?
  [Pustulus:] Not only will I use them, I’ll revel as the kill count grows

  [Blothar:]
  You will serve them no more
  El Presidente and his whore
  They will die by my sword
  All will bow
  Before GWAR

  [Beefcake:] Teleport into his office all the way from outer space
  [Jizmak:] He won’t know it’s happened ‘til I’m tearing off his stupid face
  [Balsac:] Did you think this sword and battle axe I have are just for show?
  [Pustulus:] Not only will I use them, I’ll revel as the kill count grows

  [Beefcake:] There’s a simple reason why your country’s crying out in pain
  [Jizmak:] You’ve ignored your neighbor now your house is going up in flames
  [Balsac:] Imbeciles all showed us when they squeezed into the voting booths
  [Pustulus:] America should be afraid of television, wars, and truth

  Fijne avond met akoestisch genot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *