Nationale Propaganda Organisatie (NPO) over SDG 12: ‘Circulair’

Kameraad Rypke

Kameraden Rypke Lenin & Tom Stalin zijn vol vuur voor de transitie en leggen u gloedvol uit hoe u kunt consumeren volgens de socialistische wereldgeest van de Verenigde Naties (VN), het World Economic Forum en onze eigen Leiders! Houzee kameraden.

We vervolgen deel 12 alweer van de 2030 Agenda reeks. ‘Verantwoord Consumeren’ is het letterlijk vertaald, maar dit agendapunt zie je vertaald in de containerkreet ‘circulair’. Het idee dat je alle materiaal 100 procent kan hergebruiken is natuurkundig onzin, maar het voelt wel goed voor de deelnemers aan ‘Cirkelsteden’ en wat je verder in de krochten van beleidsland vindt.

Kameraad Zwitser

Omdat argumenteren met ‘duurzamen’ geen enkele zin heeft, beginnen we voortaan ieder filmpje met cabaret. Deze week viel het idee in om het Polygoonjournaal van de Nationale Propaganda Organisatie van de Klimaatsocialistische Beweging te maken.

Lachen

Met het extreem weerbericht van Kameraad Zwitser die de klimaatvluchtelingstromen van deze dag in kaart… En afsluitend vrolijke Sovjet-marsmuziek.

5 Replies to “Nationale Propaganda Organisatie (NPO) over SDG 12: ‘Circulair’”

  1. Ik had al gezien dat die Koornstra bij Richard de Mos op de lijst staat.
    Werkelijk onbegrijpelijk.
    De Mos was in zijn PVV-tijd een van de weinigen die realistische denkbeelden koesterde over milieu en klimaat.
    Hij sloeg nota bene te pas en te onpas zijn groene collega’s met de Kuznetscurve om de oren. De grafiek bij uitstek waarmee je al die valse, groene achteruitboertheorieën de afvalverbrander in jaagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *