SDG17: Complotten smeden voor ‘de doelen’…

Satansdienaren

Bij Blue Tiger Studio kun je vanaf vandaag de laatste aflevering zien van de 17 SDG Doelen uit de 2030 Agenda van de Verenigde Naties. SDG 17 toont een symbool van 5 verknoopte ringen, die de 5 continenten voorstellen. Dat doel gaat over de wijze waarop de linkse vijand complotten smeedt, netwerken bouwt. Zodat ze de wil van een kleine minderheid toch tot de plicht van de meerderheid weten te maken.

Je ziet een soort Niccolo Machiavelli (“De Heerser” 1500) gecombineerd met Rules for Radicals (1971) van Saul Alinsky, de linkse activisten-Bijbel.

Moraal, het goede, ware en schone doen er niet toe bij de linkse en ‘regse’ medemens. Ze gebruiken ideeën en woorden slechts als politieke wapens.  Hun geestverwanten, de ‘liberalen’ gebruiken woorden en ideeën slechts als verdienmodel. Het maakt ze niet uit of ze liegen, de kluit belazeren, mensen een poot uitrukken. Als ze hun zin maar krijgen.

Zie in dat licht ook de uitzending van deze oud-mafioso die uit de gevangenis kwam en christen werd. Die herkent in het huidig functioneren van de Amerikaanse (Westerse) politiek de zelfde werkwijze als bij de maffia.

Volgens ons is dat slechts de logische conclusie van de goddeloze ideologie die men dient.

Zowel ‘links’ als ‘rechts’ in moderne zin, ze zijn allebeide erfgenamen van de Franse Revolutie (1789). Je veinst met mooie woorden een fatsoenlijke pose, zoals ‘vrijheid, gelijkheid en broederschap’. Of je doet alsof je moedertje de planeet wilt redden. Maar ten diepste ben je uitsluitend uit op geld (‘regs’) en macht (‘links’).

Alinsky droeg zijn boek niet voor niets op aan ‘Lucifer’. Bij Machiavelli zal je ook vergeefs zoeken naar iedere notie van het Goede, Ware en Schone. Het Doel (Macht) heiligt alle middelen. In de uitzending laat ik zien hoe de linkse medemens haar complotten smeedt via het uitbouwen van netwerken.

Dat is ook wat ‘building partnerships’ van mondiaal tot lokaal niveau in essentie bewerkt. Het optuigen van een netwerk, een commandostructuur zodat het lijkt alsof een overmacht wil, wat uiteindelijk slechts uit de punt komt van een pyramide.

2030 Agenda: Global Governance aka ‘wereldregering’

Wanneer wij van de goede kant zulke netwerken en geldstromen onthullen, zoals we in de SDG-reeks deden, dan noemen zij dat ‘complottheorie’ (gij zijt gek) Wanneer iemand van de goddelozen en hun media samenzweringen onthult, dan noemen ze dat ‘onderzoeksjournalistiek’.

De PvdA met het gebalde vuistje voor hun ‘betere wereld’ (meer macht voor zichzelf)

Onze serie heeft een schare van fans opgeleverd. We zijn de enige in het Nederlandse taalgebied die de 2030 Agenda op deze wijze uitplozen. Er komt nog een handzame gids bij met een analyse per doel, zodat je naast de video’s ook een handboek hebt. Die komt in maart uit.

8 Replies to “SDG17: Complotten smeden voor ‘de doelen’…”

 1. Een waardige laatste aflevering Rypke! Heel erg bedankt voor jouw heldere kijk op zaken. Een hoop vermoedens en gevoelens die ik had weet jij te goed verwoorden en verklaren!

 2. VVD vernieuwt en wil actieve overheid

  “De overheid moet de “rafelranden van het kapitalisme actief bijschaven”, vindt de VVD. “In plaats van de overheid te verkleinen, zal de komende tijd juist een sterke actieve overheid nodig zijn om ons te beschermen en onze economie en samenleving eerlijk en gezond te houden”, schrijft de partij in het programma voor de Kamerverkiezingen van volgend jaar.”

  https://nos.nl/artikel/2355413-vvd-vernieuwt-en-wil-actieve-overheid-minder-marktwerking.html

 3. Ik begin de Bijbel steeds meer te begrijpen maar begrijp steeds beter waarom mensen die niet met de Bijbel zijn opgegroeid, bijna niet kunnen begrijpen wat het goede en het kwade is.
  Wat niet-Christelijke mensen niet (kunnen) begrijpen; de ware Rechtvaardigheid, de Liefde, de Vergeving, het Geluk, de Schoonheid en zo zijn. Leven in het Koninkrijk van God. Kortom, in geluk en vrede met elkaar samenleven op deze mooie aarde. Men kent veel van die begrippen vaak niet eens.
  Domweg omdat ze het misschien nooit geproefd hebben. En die het wel geproefd hebben lezen vaak het Woord te weinig om de diepte ervan te leren begrijpen. En wat de boer niet kent, dat eet die niet. En wat een mens niet kent, herkent die ook niet.

  En de dominee’s of zo gaan er niet diep genoeg op in vaak, of nemen de schuld van de mens als eindeloos onderwerp voor hun preken, en, maar daar gáát het niet om.
  Het gaat uiteindelijk om het gevecht van Jezus tegen de onrechtvaardigheid. Van de satanisten. Voor een groot gedeelte. Om de mensen te leren en te waarschuwen voor het grote kwaad.
  Ik denk wel dat de boodschap van Jezus vaak verdraaid is. Door velen.

  ( Ik onderzocht veel religies, maar vind de Bijbel het meest indrukwekkende, het leerzaamste, en de grootste eye-opener. (o.a.)
  De boodschap is helder en klaar en past ook in deze tijd. De voorbeelden zijn dus tijdloos. Vaak vol wijsheid en beeldschoon of zwart als de nacht slecht. )

  Je ziet het scherp. De moraal. Fantastisch mooi, Rypke.

  Zeer bedankt voor je grote inzet, Rypke. En Tom ook.

 4. Wat een prachtige laatste aflevering, waarin alles samenkwam. Jullie exposure met BTS neemt steeds meer toe. De leugens worden steeds meer zichtbaar voor de gewone man. En als het zwartste scenario dan werkelijkheid wordt, laat onze hartstochten dan tot onmetelijke hoogten stijgen.

 5. Ohm namo narai !

  Na veel gedonder, gebliksem, vulkanen, tsunami’s en capriolen op de schaal van richter nu;

  Over: wel of geen mooi weer beloven….

  Wel mooi weer beloven…

  Protect the Children: van mars naar Malieveld | #2.37

  Geen mooi weer beloven..

  Brotherhoods verenigen zich bij anti-pedo demonstratie | DANNY & THE BROTHERHOOD #9 | NPO 3 TV

  Bedankt allemaal !
  Alvast vrolijke kerst en de beste wensen …

  Sri sri Magnitude.

  1. We the People Convention and General Michael Flynn are calling on President Donald Trump

   to follow suit: suspend the Constitution, declare martial law, shut down opposition newspapers,

   proceed to arrest certain members of Congress and of the Supreme Court,

   and finally entrust the organization of new elections to the Armed Forces.

   This, according to the WTPC, is the only way a civil war can be prevented.

   Een template voor de komende verkiezingen in Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *