Oefen je onderdanigheid aan De Staat!

Met wat relativering kun je dit totalitaire tijdvak in historische context plaatsen. Dat doen Tom en ik met deze derde aflevering van het Polygoonjournaal van de Nationale Propaganda Organisatie (NPO) van de Klimaatsocialistische Beweging (KSB).

We demonstreren wat houdingen waarmee U onderdanigheid en absolute gehoorzaamheid aan De Partij toont.

Het reactionaire doodsgevaar is helemaal los en daarop dienen we ons ook in te stellen: elkaar mijden, winkels dicht, een avondklok, fascisten uitschakelen, maar … wat nu als we elkaar toch tegenkomen, hoe kunnen we dan zonder gevaar voor het reactionaire doodsgevaar met elkaar converseren? Rypke en Tom instrueren u hoe u zich hier te lande en in het buitenland moet gedragen.

Dat instellen van een dictatuur waarin eigendom en persoonlijke vrijheid door het toilet gaat voor de belangen van een losgezongen globalistenclub, bij moderne Nederlanders gaat dat nagenoeg vanzelf. De meeste mensen blijven zonder nadenken gewoon meedoen. De uitbater van de lokale bierwinkel had zich in de verste verte nog niet ingelezen over deze grootste ingreep in basale burgerlijke vrijheden sinds ’45, en hanteert het beleid ‘iedereen op gelijke wijze genaaid’.

Het helpt ook niet ze tot iets meer eigen verantwoordelijkheid aan te manen, de mentaliteit zit er gewoon niet in. En stiekem of openlijk vinden ze je gek, wanneer je meer informatie tot je neemt en meer weet dan zij.

Het gros is totaal niet geïnteresseerd in vrijheid, kennis over wat dit inhoudt en de vraag of ze wel deugdelijke informatie krijgen van ‘de autoriteiten’ en de massamedia. Een slavenmentaliteit. Menselijke omgang is eigenlijk net als bij honden en dieren. Geurvlaggen uitwisselen, energie-overdracht en consumptie. Maar ‘kennisoverdracht’…. daar zijn ze te lui voor gemaakt in de moderne cultuur, er is geen waardering voor…

Nieuwslezer Lenin van de Nationale Propaganda Organisatie (NPO)

Het roept een oudere ervaring op, toen ik nog in Amsterdam woonde. Vanuit mijn bandjesverleden bivakkeerde ik nog wel eens onder zogenaamde hippe gristenen. Een goede vriend die ik uit Wageningen kende, had ze al goed geschoten en eigenlijk voelde je dat zelf ook wel: het zijn nepmensen. Maar ach, je wilde ook wat grootstedelijk doen.

Je maakte er dus ook nooit echt contact mee, ondanks alle getoonde goede wil.

Niet enige diepgang of intellectuele interesse, en karakters gevormd door consumptiepatronen. Zo ging ik op weg naar de Tweede Kamer in de trein, om Annie Schreijer Pierik te ontmoeten voor de Vaste Kamercommissie LNV. Vanwege een door het Openbaar Ministerie geopende heksenjacht op valkeniers, waarover ik schreef voor valkeniersvakblad De Loer.

Daarover stelde ze toen later Kamervragen. Je was op onderzoek uit, en bezig met hoe de maatschappij georganiseerd is, ontmoette iemand die dat ook nog interesseerde.  Schreijer-Pierik is nu nog steeds 1 van de weinige CDA’ers met het hart op de goede plaats.

Kom je een zootje van die hippe gristenen in de trein bij Schiphol tegen. Helemaal blij waren ze. Want de eerste Starbucks in Nederland was daar geopend. En dus reisden ze daar speciaal naar Schiphol voor, daar uit karton met Starbuckslogo een waterige drap koffie kunnen drinken. Coo-al!

En dan moet je vervolgens zeggen ‘je moet een ander in z’n waarde laten, als zij dat…’ (je mag alleen complimentjes geven). Dat is nu net het hele punt: als alles gelijkwaardig MOET zijn, is niets van enige waarde. Ook vrijheid democratie en kennisoverdracht niet. Boei-uh! Dan krijg je een land van systeemslaven.

3 Replies to “Oefen je onderdanigheid aan De Staat!”

 1. Met polygoonstem:
  “Welk een jolijt bieden jullie de arbeider zo in de COVID geïsoleerde middagpauze kameraden Zwitser en Zeilmaker!

  Ik voel weer extra motivatie en vreugde om de arbeid voor den klimaatsocialistische partij blijmoedig te hervatten. Gisteren bereikte mij een telegram dat de terroristen van Marcel Croksteins twijfelbrigade op climategate.nl berichten over de almaar stijgende CO2-concentratie ondanks de lockdown! Zij verspreiden alzoo de desinformatie dat de CO2-concentratie in de atmosfeer niet volledig onder controle staat van de technocraten der VN en bestuurders der klimaat socialistische partij maar veinzen een natuurlijke oorzaak. De juiste gevolgtrekking dient natuurlijk te zijn dezen: ‘De metingen zijn fout en nog niet gecorrigeerd, tevens toont dit de bittere noodzaak aan tot immer strictere climatelockdowns!’ Met gezwinde spoed zal ik deze meetreeks ook homogeniseren!

  Laten wij door de Corona perikelen toch vooral ook niet het klimaat en moeder aarde uit het hart verliezen. Voor Greta Thunberg! Voor de partij! Voor het World Economic Forum! Voor de 2030 agenda!

  Gegroet kameraden, Houzé, houzé, houzé”

 2. De 2030 agenda / Great Reset in een notendop:

  SDG doel 1 – Welfare Dependence
  SDG doel 2 – GMO / Codex Alimentaris
  SDG doel 3 – Forced Vaccinations
  SDG doel 4 – Mass Indoctrination
  SDG doel 5 – Destroy Family
  SDG doel 6 – Water rationing
  SDG doel 7 – Smart Grid Surveillance
  SDG doel 8 – No property rights
  SDG doel 9 – Slave Labor
  SDG doel 10 – Communism
  SDG doel 11 – Prison like cities
  SDG doel 12 – One currency
  SDG doel 13 – Energy rationing
  SDG doel 14 – Control wildlife
  SDG doel 15 – Control resources
  SDG doel 16 – Perpetual War
  SDG doel 17 – One World Goverment

  Fijne dag verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *