Priester: ‘Klaus Schwab (World Economic Forum) dient satan’….

Jezus overwint de Dood

Vader Robert Altier predikt op de eerste Advents-zondag over Time Magazine dat een heel nummer besteedt aan Klaus Schwab en zijn Great Reset. Hoe dat de weg voor de wereld is om te gaan, precies onder het motto van politici: ‘never waste a good crisis’. Altier presenteert de ouderwetse keuze zoals die is: The Great Reset is de weg van satan, christenen krijgen nu de duidelijke keuze om voor Christus of voor satan te kiezen.

Eindelijk kon je eens een priester zien prediken die niet zit te slapen. Of die al lang van het geloof is afgevallen en enkel wat wollig socialistisch doet van ‘hou vol hou moed’. Omdat hij zijn wereldbeeld baseert op blind geloof in de massamedia. Zonder enige referentie naar God.

Zoals bij alle 17 SDG-doelen waarover wij filmpjes maakten, is het proza van satan zalvend en aanlokkelijk. Wereldvrede, nooit meer honger, de planeet redden. Zoals de priester ook stelt, komt de duivel niet als een angstaanjagende draak, die je doet terugschrikken. Het kwaad komt altijd al sinds het eerste verhaal in Genesis als verleider.

Precies zoals ik ook meemaakte toen ik zo’n satanspriester tegenkwam. Beestachtige ogen maar een zalvende stem, iemand die je aanspreekt op je neiging tot hoogmoed, zelfverheffing.

Mensen vallen er bij bosjes voor.

Duiveltje, symbool van Teufelsschlucht

Maar echte christenen die de Bijbel serieuzer willen nemen dan de leugens van media en politici, ze zijn er nog.

Zoals Vader Altier zegt wordt het helemaal niet ‘leuk’, om tegen de stroom van de wereld in te roeien. Het huidige mondiale bedrog snijdt dwars door families heen, dat dochters en zonen hun eigen ouders niet eens meer durven/willen omhelzen. Omdat ze de liegende media op gezag van liegende politici meer leerden vertrouwen dan God, waarin ze niet willen geloven.

De Leugen is nog nooit zo wijd verbreid geweest, van apocalyptische proporties, zodat ook Joe Biden dankzij verkiezingsfraude in het zadel werd geholpen. In het land dat zich altijd op democratie en vrijheid wilde voorstaan, kun je dus niet meer vertrouwen in de uitslag van verkiezingen.

Je zult voor je keuze voor Christus vervolgd worden. Het mooie ervan is ook: je leeft nu in een tijd waarin je gedwongen wordt een heldere keuze te maken. Je kunt niet 50 % voor Christus en 50% voor satan zijn. ‘Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi’, alsof leven als Christen niet meer is dan een reclame voor een sausje.

Het is of het ene of het ander. De oproep van Altier is klassiek christelijk, een oproep tot waakzaamheid. En daartoe diende ook steeds de profetie van de Apocalypse, en de parabels van Jezus. Je hebt niet enkel wat regels voor goed gedrag nodig, maar ook de alertheid om bij de les te blijven.

3 Replies to “Priester: ‘Klaus Schwab (World Economic Forum) dient satan’….”

 1. 1.56 billion face masks will pollute oceans this year, says Victoria researcher – Saanich News
  “OceansAsia said the masks with result in an additional 4,680 to 6,240 tonnes of marine plastic pollution, and each mask will take as long as 450 years to break down.”😂🙈 https://t.co/luRBkfN3tc

 2. We moeten daadwerkelijk ten strijde, om ’t totalitair gezag van de toren te blazen.
  We kunnen geen toekomst meer voor de kinderen bouwen door deze dolle dwazen.
  We kunnen niet meer de lieve vrede houden door alleen maar met liefde en aaien.
  Ze hebben maling aan ’t volk en zullen niks anders doen dan je vrijheid weggraaien.
  Open uw ogen volk van Nederland en breek de lans van ’t vredelievend afwachten.
  Kom ten strijde en behoudt de heldere vrijheid voor u en uw kinderen in gedachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *