Het Leven is een poel van ellende…

Nordic Walking

Kijk zelf maar…. đŸ™‚ Dat een zelfde lot ons allen wacht, en we allen zo zullen worden…Meedogenloos is het bestaan.

4 Replies to “Het Leven is een poel van ellende…”

    1. Vervelend is het pas ze als in het volle daglicht naast elkaar blijven spooklopen op een fietspad, nooit achterom kijken en men voor hen moet afremmen of een tandje bij moet zetten bij een tegenligger.

      En voor hen het lijkt mij ook vervelend als ze dit soort dingen pas ondernemen vanuit een rage. Dat je anders voor gek loopt of zo. En vervelend dat ze dit soort eenvoudige dingen zelf niet onder de knie kunnen krijgen (het is geen instrument bespelen of aan ambacht) en zelf mooie paden op kunnen zoeken. Het lijkt mij ook vervelend dat dit soort bezigheden schijnbaar heel gevaarlijk zijn als je het niet op de juiste manier doet. En het lijkt mij ook vervelend dat ze niemand kennen die hen dit kosteloos zou willen leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *