Imagine there’s no Paul Polman, it’s easy if you trie…

Imagine there’s no windfarms…

Het initiatief van Paul Polman en Sue (Cohn)Rockefeller (schoondochter David Rockefeller ) om nog meer multinationals aan ‘Global Goals’ (SDG’s) te binden heet ‘IMAGINE’. En de website heeft ‘dot-one’ als uitgang. Hij verwijst naar naar John Lennon’s atheïstische klassieker uit 1971.

‘Stel je voor dat er geen landen zijn, geen religie, geen eigendom, dan zal de wereld als 1 leven’. Precies wat het World Economic Forum met haar Great Reset ook voor ons plebs voor ogen heeft: geen eigendom, maar in de rij staan voor een GMO-hapje van Unilever/Nutreco en een basisinkomen.

Met de macht van door miljardairs opgeblazen ngo’s

‘Stel dat er geen eigendom is’, zo zong de schatrijke Lennon vanuit zijn Engelse miljoenenvilla. Waarschijnlijk had hij al zoveel drugs gebruikt, dat hij ook nog van zichzelf geloofde dat hij het goed meende.

De redders van de planeet, hun CEO’s als bonuskoning Paul Polman (ex-Unilever) hebben een gelijke kijk op het leven, na eerder bij Unilever 10 miljoen euro salaris per jaar bij elkaar te harken.

Zijn website stelt: ‘Vaak zo machtig als natiestaten, hebben multinationals een enorme verantwoordelijkheid voor transformatieve verandering. (greep wereldmacht RZ) We hebben grootschaligheid met snelheid nodig.’ CEO’s zouden ‘het lijden van de planeet’ moeten voorkomen.

En Polman stelt ‘het kan slechts 20 CEOs zijn- wiens namen wij kennen- die een hele industrie kunnen laten omslaan.’ 

‘Imagine’ -boom naar het John Lennon liedje met dat repeterende piano-deuntje

Imagine is het lijflied van de globalisten. Bij de intrede tot het Vredespaleis in Den Haag van de Carnegie Foundation en de Oranjes, kun je aan de ‘Imagine’-boom je papieren wens hangen. Het liedje van John Lennon is eigenlijk een oproep om jezelf op te heffen, niet meer te bestaan, niet meer na te denken over gisteren of morgen. Alsof ‘De Staat’ wel voor je zorgt.

Immers, zonder grenzen geen identiteit, noch vrijheid. Paul Polman kan kortom het beste zichzelf ophangen aan de Imagine-boom voor het Vredespaleis. Zijn leven is 1 grote zinloze leugen. Vervolgens dienen we het fenomeen ‘miljardair’ af te schaffen door alle eigendom boven de 100 miljoen euro te confisceren.

Dan hebben we ook direct de gigantische staatsschuld afgelost. Wat iemand boven een zekere grens naar zich toe harkt is via roof tot hem gekomen. Verder schaffen we het Koningshuis af en we verkopen hun bezittingen. Moet je eens kijken hoe snel de sociaal-economische problematiek in Nederland is opgelost.

Imagine… It’s easy if you trie.

….

Het fenomeen ‘bonus’ voor ‘CEO’s kan ook door het toilet. Die boardroom-tijgers hebben nog nooit enige waarde toegevoegd aan de reële economie, de maakindustrie. Ze parasiteren er slechts op. Waarom moeten zulke topambtenaren van multinationals wel 300 maal meer verdienen dan het gewone personeel bij hun bedrijf?

Let wel, zo’n Paul Polman claimt dan ook nog eens de moraal in pacht.

4 Replies to “Imagine there’s no Paul Polman, it’s easy if you trie…”

 1. Dit ziet er meer uit als een marketing/lobby schema dan een plan om de wereld verbeteren. ‘Youth movements, NGO’s and civil society move from adversaries to allies’. Merk op hoe NGO etc. de beweging maken van ‘adversary’ naar ‘ally’ en niet de multinationals. Precies wat jij al tijden beschrijft op je weblog Rypke! Alleen dan speelt de overheid daar ook een belangrijke rol bij.

  En dan ‘imagine no religion’ dat betekend dus geen wereldbeeld voor een hoop mensen, dan creëer je geen vrijheid maar een vacuüm. Dan kan je mensen heerlijk een wereldbeeld opleggen wat je zelf goed uitkomt. Zoals een wereldbeeld waarin de aarde vergaat en de enige manier om die te redden is door via de overheid heel veel geld bij burgers af te romen en aan multinationals te geven. Want iedereen kent inmiddels de chemische reactie: CO2 + geldgeven = Goed.

 2. The flywheel is already in motion…

  Powered by the “pandemic”..

  Social, Cultural en Economic destruction and looting,

  Unleashed on domestic populations…

  The shift in wealth to finance their 2030 agenda.

  The shift into enslaved Genetic Modified Humans.

  The shift into Corporate World Domination.

  Imagine…the Nightmare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *